![]() |
#1051 |
Przyczajenie
|
Dot.: Kielce
Moj pierwszy post i BAN
![]() Edytowane przez CoobaCK Czas edycji: 2007-11-15 o 22:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#1052 |
Zakorzenienie
|
Nie no skądże to tylko kryptoreklama, którą starasz się uprawiać. Skończ z tym albo posypią się punkty karne!
![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-11-16 o 20:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#1053 |
Raczkowanie
|
![]()
Cześć Dziewczyny!!! ja też jestem przed przygotowaniami do ślubu.Widzę że świetnie się orientujecie w tym temacie. Dlatego mam prośbę, abyście podpowiedziały co nieco. Mam ślub 18.10.2008 mam zamówioną sale w Kamracie, a zespół Gratis. Wszystkie te zamówienia robiłam na biega. Sala mi się podoba bo u mnie wesele będzie na około 130 osób, co do zespołu to nie mam pojęcia czy jest ok, widziałam tylko dwie płyty jeszcze z przed 2 lat(więc trochę się martwię), mi się osobiście podobają dj. jak prowadzą imprezy (ale przyszli teściowie się nie zgadzają). Z suknią to jeszcze chyba mam czas narazie wzięłam się za odchudzanie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1054 |
Przyczajenie
|
Marta fajna podpucha z tym postem
![]() Chodzi mi oczywiscie o post wyzej. Nie ladnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1055 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() P.S Witamy na forum Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1056 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1057 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny. Wiem, że poruszałyście temat fotografa i kamerzysty ale nr. tel. dawałyście na prv więc dużo mi to nie pomogło
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1058 |
Raczkowanie
|
podawałam na forum numer do kamerzysty i fotografa wyżej na forum, ale podam jeszcze raz
![]() 697-210-122 SpaceMark - pan Jarek |
![]() ![]() |
![]() |
#1059 |
Raczkowanie
|
Magduśka100 dzieki bardzo!!! Szczerze to czytałam od początku tyle tego wszystkiego, że mam taki mętlik w głowie. Wiem,że zespół mam ok,sale też, tort najlepszy u Braci Janusza,makijaż w Wisonie na Solnej,a co do sukni to juz się całkiem pogubiłam i chyba zacznę od Celli, a i nie miła obsługa w Paryżance. Piszęte wnioski bo może nie tylko ja zaczynam dopiero poszukiwania i komuś sie przydadzą. Mam jeszcze pytań sto
![]() Czy ktoś miał ślub w parafii Ducha Św. w Kielcach? (Petitka)? Dostałam namiary na kamerzyste Łukasik Zdzisław może wiecie coś więcej? Ps:. Pozdrawiam i dzięki za wszelkie informacje. Piekne zdjęcia ze ślubów tak bym chciała, żeby to już jutro było a tu jeszcze rok. |
![]() ![]() |
![]() |
#1060 |
Raczkowanie
|
Hej hej dziewuszki ;]Aktualizuje prośbę o opinie na temat ślubu w św. Maksymilianie. Tak szczerze to interesuje mnie tam głownie możliwość jakiejś ewentualnej dekoracji i wasza opinia o umiejętnościach organisty.Jak zwykle wdzięczna za każde info.buźka :-*
|
![]() ![]() |
![]() |
#1061 |
Przyczajenie
|
swierze relacje z wesela w AMELIOWCE!
wesele na jakies 160 osob ale chyba nie wszyscy dopisali... na moje oko bylo jakies 120. Wielki minus kompletnie nie bylo gdzie tanczyc, brudne krzesla, malo jedzenia (3 posilki "cieple", na stolach pare zakasek) obsluga ok, stol wiejski rewelacja (duzym powodzeniem cieszyl sie prosiak) zespol "super band" oj na prawde byl super! juz od pierwszych taktow parkiet byl pelny, oczepiny extra poprowadzone, z duzym poczuciem humoru, wszyscy goscie byli zachwyceni tym zespolem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1062 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1063 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1064 |
Raczkowanie
|
Oniaczeq to fajnie ja w Duchu Św. w Kielcach.A jeśli chodzi o torty u Braci Janusza to śliczne robią dekoracje, nawet ostatnio sama sie dowiedziałam, że jadłam z tamtąd torty. Nawet nie wiedziałam a zamawiany jeden był na moje zaręczyny, akurat mój Misiek miał w ten dzień urodzinki a zamawiał mój tata. Natomiast jeśli chodzi o smak to jadłam lepsze. Dzięki bardzo za opinie na prv. Piszcie dalej jak macie jakieś wiadomości. Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
#1065 |
Raczkowanie
|
Mam do Was małą prośbę. Czy ktoś z Was nie ma nagrania z wesela na którym gral zespół "Twenty one". Zespół można na żywo obejrzec w Zamkowej ale zanim podpiszemy z nimi umowe chciała bym zobaczyć jak prowadzą wesele. Jeśli któś mógłby pożyczyć płytkę, prosze o info na priva. Z góry dziękuje.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1066 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.abcslubu.pl/katalog_firm/firma/?id=1286 edit: enya83 - sprawa posiłków, ich dobór, ilość itp. to już zależy od pary młodej |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1067 |
Raczkowanie
|
![]()
dagunia24, Oniaczeg mamy wesele w ten sam dzień
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1068 |
Raczkowanie
|
Mam ogromny problem ze znalezieniem miejsca na wesele dla około 70 osób. Może macie jakieś sugestie.
Szczerze pisząc kontaktowałam sie już z kilkunastoma właścicielami sal w samych Kiecach i okolicy i niestety minimum to 100 osób. Czyżby wróciła moda na duże wystawne wesela?! |
![]() ![]() |
![]() |
#1069 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my będziemy mieli wesele na ok. 80 osób i nie mieliśmy problemów ze znalezieniem sali ![]() ![]() jak szukaliśmy sali to byliśmy jeszcze w: - hotelu Stangret, restauracji Victoria w hotelu Łysogóry, hotelu La-mar, hotelu Karczówka, hotelu Magnolia, restauracji Castor - tam tak samo bez problemów możesz wesele na taką liczbę gości urządzić - w Leśnym Dworze też Wam zrobią wesele na mniejszą niż 100 liczbę osób, ale wtedy goście są usadzeni w dwóch salach:łososiowej i zielonej (i to nam się własnie nie podobało, bo nie chcemy rozdzielać gości, szukaliśmy sali, w której będzie się jadło i tańczyło); chyba, że wesele jest na ponad 100 osób to wtedy wszystko odbywa się w sali balowej poza tym są dwa nowe hotele w Kielcach: Kameralny i willa magnat - pytaliście tam? edit: heh szczerze mówiąc to byłaby jakaś paranoja, bo jak ktoś chce mieć weselicho ![]() ![]() ![]() naprawdę zaskoczyła mnie Twoja wiadomość...my z niczym takim się nie spotkaliśmy Edytowane przez Kalex Czas edycji: 2007-11-19 o 16:22 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1070 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Kalex ile płacisz za kamerzystę, cikawa jestem bardzo, bo mnie pan powiedział 900zł. Co do firm organizujących wesela to wszystko zalezy od miasta, bo jak masz welse w malym miescie to taka firma jest malo przydatna bo masz do wyboru niewiele sal itp. a poza tym 10% to dużo. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1071 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale Tu Cię zdziwię bo na 2009 Hotel Paradiso, Ameliówka tylko powyżej 100. Jeśli chodzi o Magnolie to w soboty musi być powyżej 100 osób jak chce mniej to pozostaje mi każdy inny dzień tygodnia. To tylko przykłady. Przyznaje nie wiem jak w Stangrecie bo nie mogę sie dodzwonić ![]() Dodam jeszcze (z tego pewnie powodu zaistniała nieścisłość w moi poprzednim poście) szukam sali w hotelu większa cześć gości jest przyjezdnych i uważam że to najlepsze rozwiązanie, a to znacznie ogranicza moje pole poszukiwań. I tu niestety odpada La-mar oraz Kameralny cena za pokój (nie ma szans ![]() Jeśli chodzi o wille magnat nie posiada tyle noclegów a druga sprawa (jak dla mnie) okolica targowiska nie ciekawa. Niestety póki co nie mogę podjechać osobiście bo mieszkam obecnie 400 km od Kielc, pozostaje mi mail, telefon i forum ![]() Dzieki |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1072 |
Raczkowanie
|
Kalex mamy tego samego kamerzyste
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1073 |
Przyczajenie
|
Witam
Prosze napiszcie cos o KAMRACIE Z gory dzieki ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#1074 |
Zakorzenienie
|
tiffi - ja mam kamerzystę i fotografa z tego ellavideo i za wszystko razem płacimy 1200 zł. nie pamietam dokładnie ile zdjęć w takim większeym formacie wybraliśmy (mam to w umowie chyba zapisane
![]() ![]() ![]() ![]() eveeelin - ooo proszę ![]() ![]() palila - no zaskoczyłaś mnie ![]() ![]() ![]() faktycznie jeśli masz dużo gości weselnych przyjezdnych to trzeba ich gdzieś zakwaterować i tutaj własnie hotel Łysogóry byłby super, ale ceny tam...La-mar też podobnie... jak masz do zakwaterowania powyżej 20 gości przyjezdnych to Bristol i Stangret też niestety odpadają...chociaż Bristol to jeszcze może coś się znajdzie, ale w Stangrecie na pewno nie - z tego co nam mówili w marcu to mogą zakwaterować do 10 osób ![]() a dzwoniłaś do tych 3 hoteli w Cedzynie? Hotel Gromada - http://www.hotele.gromada.pl/?gromad...le&id=4&menu=1 Hotel uroczysko - www.hotel-uroczysko.com.pl Hotel Echo - www.hotelecho.oit.pl tak z ciekawości ![]() ![]() ![]() ![]() EDIT: anetkja - mało jest tu opinii o Kamracie; te, które są wyglądają tak: http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...8&postcount=46 http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=125 http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=418 http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=978 korzystaj z opcji "przeszukaj wątek" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1075 |
Raczkowanie
|
anetkja ja mam wesele w Kamracie, sale juz mam zamówioną widziałam też inne wesela na Video w tym lokalu mnie sie podoba.Mnie polecił ten lokal zespół ,który u mnie gra. Tu masz stronę http://kamrat.pl/oferta.html
ewson13 weź załatw więcej namiarów na tych kamerzystów, żebyśmy we 3 sie potem nie kłóciły ![]() palila na Karczówce maja małe sale, hotelu La-Mar nie polecam osobiści, właściciel jakiś nie normalny, jak jeden z gości rozbił talerzyk to do niego podszedł i zapytał sie czemu pan to zrobił?(no na pewno specjalnie rozbił bo mu sie nudziło!!!, nie normalny ten właściciel). Poza tym słyszałam, że gościom hotelowym robi na śniadanie jajecznice jak nie ma kucharza. Edytowane przez dagunia24 Czas edycji: 2007-11-19 o 21:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#1076 |
Raczkowanie
|
Kalex - I tu niestety pojawia się problem goście mieszkają 300 km od Kielc i będzie ich około 40 osób.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1077 |
Zakorzenienie
|
palila - jeszcze możesz zadzwonić do Hotelu Kongresowego w Exbudzie:
www.kongresowy.pl; wiem, że wesela robią też w Qubusie (ooo właśnie w tym hotelu też przecież byliśmy ![]() ![]() ostatnio w gazecie widziałam reklamę, że wesela organizują też w tym nowym Citi Parku na Paderewskiego: http://www.citipark.pl/ http://www.citi-hotel.emeteor.pl/ edit: uuuu no to Stangret i Bristol też Ci odpadają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1078 |
Raczkowanie
|
Wybieram się na święta do CK więc pewnie wybiorę się na oglądanie sal. Nie ma wyjścia bo mnie 2010 z terminami zastanie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1079 |
Zakorzenienie
|
nie ma sprawy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1080 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:57.