Mamusie kwietniowe 2016 - część VI - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-03-28, 21:33   #4711
patulinka94
Zadomowienie

Dot.: Mamusie kwietniowe 2016 - część VI

Cytat:
Napisane przez duchaa123 Pokaż wiadomość
GGI bo juz chce miec to za soba ogolnie czuje sie ok , tylko caly czas mam skurcze ale nieregularne i juz mnie to meczy , a co najgorsze to jestem cala opuchieta najgorzej rece i stopy masakra czuje sie jak olbrzym ...
Ja jak się ogarnialam w łazience do tego szpitala to dopiero wtedy zauważyłam że nogi mam jak balerony...
patulinka94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-28, 21:36   #4712
Polinezyjka
Zakorzenienie

No właśnie wszystkie mamy teraz dolegliwości hehe liczę na to ze kazdej z nas po porodzie znikną od razu hihi
21 tc córeczka
Polinezyjka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-28, 21:40   #4713
Iwoncia81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patulinka94 Pokaż wiadomość
Melduję się po zdjęciu krążka. Mamy 1 cm rozwarcia. No i na ktg skurcze regularne. Nie wiadomo kiedy się rozkreci, lekarz radzi się położyć wcześniej żeby się wyspać
No to do wyreczka sie wyspać

Polinezyjka

Ty chyba wszystkie te płacze z każdej z nas zabrałaś i płaczesz na potęge przez to
Uśmiałam sie znowu

Cytat:
Napisane przez kejka90 Pokaż wiadomość
Poli jak opadnie to bedziesz narzekala na cos innego raczej Cie nie pociesze, ja mam od 2 tygodni nisko i lepiej sie wcale nie oddycha a ze maly coraz wiekszy to jeszcze jak sie wypina to juz w ogole z oddychaniem ciezko wczoraj wieczorem plakalam mezowi ze plecy bola i zebra z obu stron, do tego spojenie, glowa i ch. wie co jeszcze! A ten do mnie..jeszcze 5 dni
Ja pier.ole, ale mam wrażenie że u mnie już nie ma żadnej części ciała, która nie boli... włosy na łbie mnie nawet bolą
Iwoncia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-28, 21:43   #4714
Trisdom
Zadomowienie

Poli- z opadniętym brzuchem, to się lata co 10 sekund do toalety wolałam chyba problemy ze złapaniem oddechu na siedząco.
Rosołek babci pomógł?

GGI- tak jak pisze Jowita, to nie rozkręci Ci się od razu, a kiedyś muszą odstawic podtrzymywacze.

Patulinka- zdawaj relacje

Kropcia- kciuki za jutrzejsze przyjecie i srodowe ciecie. Chyba, ze Majka fiknela i zrobi Wam niespodzianke

Duchaa- ja nieregularne przepowiadacze mam juz z tydzien, a dzis mam 4 tygodnie do terminu. Wczoraj byly 2 godziny boleśniejszych skurczy co 15 minut, ale do nocy przeszło.

Dziś przyjeżdża do pomocy mój tato- łatwiej mi będzie ogarnać Emilę, bo opiekunka ma tydzien wolnego. No i jakby cos sie zaczelo dziac, to zawsze łatwiej w srode wizyta, ale mam nadzieje, ze uslysze, ze mam jeszcze spokojnie 2 tygodnie

Co do opuchnięcia- mam wrażenie, że wodę zmagazynowałam już wszędzie- po palcach i stopach widać trochę tylko, gorzej okolice policzko, szyja i ramiona. Dobrze, ze to po porodzie schodzi

Pogody Wam dzisiaj zazdroszczę, bo u nas lało i przechodziły wiosenne burze.
Stary 2016-03-28, 22:00   #4715
madziara889
Zakorzenienie

Agnesssa doobra decyzja z wypisaniem się ze szpitala.

Gosia kot biednyy był zestresowanyy i gdzieś musiał się załatwić, a że zrobił to wszędzie to , no cóż, kociska takie są.

Patulinka powodzenia. Ddawaj znać jak sytuacja.

Wizaż a tż
Móij na ppczątku nie rozumiał o co chodzi w forum, potem był bunt, że za dużo czasu tu spędzam. Jakś czaz temuu się przyzwyczaił, jak coś mii jest to pyta czy Wy też tak macie, teraz pyraco jakiś czas czy któraś już urodziła, jak tylko powiedziałm, że wrzuciłyście zdjęcia to od razu chciał oglądać i się zachwycał maluszkami.

Padam. W sobotę przesadziłam i mialam problem z wyjściem z wanny i spaniem przez bolące biodro, wczoraj pół dnia przeleżałam i było lepiej ale dziś znów za dużo się nachodziłam i biodro mnie nawala.

Jutro jadę na ktg, mam nadzieję, że tym razem nie będzie problemóww ze słuchaniem niuni, bo zwariuję.
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-28, 22:05   #4716
Ineso
Matka Smoka

Cytat:
Napisane przez Iwoncia81 Pokaż wiadomość
Ja pier.ole, ale mam wrażenie że u mnie już nie ma żadnej części ciała, która nie boli... włosy na łbie mnie nawet bolą
Pytam wczoraj brata jak się ma jego koleżanka - ten sam etap ciąży co ja - a on odpowiada: też ją wszystko boli

Dziewczyny, nie ma któraś z Was książek z serii o Harrym Hole (Jo Nesbo) w formacie na kindla?
Ineso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-28, 22:15   #4717
Polinezyjka
Zakorzenienie

Trisdom haha nie wiedziałam ze wtedy taki ucisk na pęcherz jest

Mysle ze bardziej to wypocenie sie pomoglo pójdę spac potem to znów bede sie grzać

Na ile tatko przyjeżdża? Faajnie pewnie stęskniony za wami

Madziara a to dobre chodzi mi o Twego męża i jego zmiany co do forum hehehe

Wzięłam sobie herbatkę i andruta od babuni 😍 czytam książkę i ciesze sie ruchami mojej Niuni 💗

I sie nie mogę doczekać jutra i USG ! 15:30 :O oszaleje
21 tc córeczka
Stary 2016-03-28, 22:16   #4718
MaLoS
Rozeznanie

A ja mam newsy mój brat i bratowa spodziewają sie dziecka w październiku, dziś oznajmili przy rodzinnej kawie, a to oznacza, ze moim rodzicom urodzi sie w 2016 troje wnucząt, bo nasza siostra urodziła w styczniu juz córkę
Ale wysyp i urodzaj, fajnie

PS tez mnie wszystko boli.... I tez czuje sie jak obolały słoń chce juz rodzić!

Zmiany? Zawsze na lepsze
MaLoS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-28, 22:17   #4719
lulka19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jowitazz Pokaż wiadomość
Po 36 tygodniu zmniejsza się już magnez, nie bój się

patulinka to może już jutro będziesz tulić dzieciątko

poli To będę czekać na zdjęcia kotków, jak się zdecydujecie z mężem

Ja odstawiłam całkiem z dwóch tabletek dziennie, i nie wiem czy dobrze zrobiłam, bo magnez brałam nawet przed ciażą

Patulinka kciuki za rozkręcenie akcji

Ja chyba położę się w środę, bo już nie wyrabiam. No chyba, że mi nie pozwoli

Kostki mam tak opuchnięte, że mogę z nich wykręcać wodę.

---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ----------

Cytat:
Napisane przez MaLoS Pokaż wiadomość
A ja mam newsy mój brat i bratowa spodziewają sie dziecka w październiku, dziś oznajmili przy rodzinnej kawie, a to oznacza, ze moim rodzicom urodzi sie w 2016 troje wnucząt, bo nasza siostra urodziła w styczniu juz córkę
Ale wysyp i urodzaj, fajnie

PS tez mnie wszystko boli.... I tez czuje sie jak obolały słoń chce juz rodzić!

Super u mnie w rodzinie też by mogło tak sypnąć
lulka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-28, 22:33   #4720
AsiaPo
Mama Land

Malos: Gratsy dla rodzeństwa 💕 fajnie mieć tak bliskie kuzynostwo w tym samym wieku. Łatwiej wtedy o sztamę 😎

Poli: A Ty nie miałaś mieć wizyty w czwartek? Chyba że coś sobie ubzdurałam bezsensu

Wrrrr... Tz miał skończyć pracę o 22 i ruszyć w trasę do mnie (około 230km). Oczywiście wyszedł wcześniej (chyba) i teraz nie kontroluję czasu, w ktorym powinien się u mnie pojawić i się martwię razy tysiąc! Tym bardziej że jest ciemno, jedzie się pól trasy przez wiochy i lasy, więc może jakiś zwierz mu wleźć na drogę. Że już nie wspomnę o jego turbo ciulowej orientacji w terenie i BARDZO prawdopodobnym zgubieniu się na samym końcu trasy (nie ogarnia topografii mojej wiochy ).

Musiałam się wypłakać, od razu na chwilę mi lżej
Stary 2016-03-28, 22:42   #4721
velika
Winter is coming

Asia na pewno dotrze ale dobrze rozumiem, ja też się denerwuję, jak mój robi jakąś długą trasę, a często mu się zdarza. I też nie ma orientacji w terenie możemy tą samą trasę robić 10 razy, a on nie ogarnia
mnie w sumie ostatnio coś mniej wszystko boli albo po prostu się przyzwyczaiłam. Jak ciągle coś boli od kilku miesięcy to się przestaje zwracać uwagę I też widzę, że ciut zaczynam puchnąć, minimalnie ale jednak.
Ineso ja mam niestety serię o harrym tylko papierową ;/
Malos super wieści, oby bratowa dobrze zniosła ciążę
ja czekam, aż w rodzinie albo wśród znajomych ktoś zaciąży, ale póki co cisza.

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-28, 22:45   #4722
lulka19
Zakorzenienie

U mnie w rodzinie u kuzynek zawsze pierwsze rodzą się dziewczynki, a ja się wyłamałam i czekam na chłopaka, a co Na szybko licząc jestem ciocią ponad 20 dzieciaków.
lulka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-28, 22:45   #4723
Polinezyjka
Zakorzenienie

Malos ale ekstra! Troje wnucząt z jednego roku będą miec super kontakt! Ja z moja kuzyneczka to jak siostry sie wychowalysmy

Lulka moja gin 2,5 tyg temu kazala mi odstawić magnez bo juz nie wolno brać podobno,a ja jej mowie ze jakos tak przestalam czuc potrzebę brania z miesiąc temu a ona do mnie ze najwidoczniej ciało samo czulo ze juz nie potrzeba

AsiaPo wtoreczek! I dzieki Bogu bo juz sie doczekać nie mogę zgadujemy z mężem ile Sara moze wazy. Hehe

Ja szczelam 3,200, mężu 3 kg.

Ostatnie usg mialam daawno temu,wtedy wazyla 1500 jak dobrze pamiętam :P albo cos więcej troszkę.

Ach mam tak samo jesli chodzi o czekanie na męża. Zreszta jak tato jechał w trasę do pracy lub wracal i wtedy jechał nocą przez cala polske to nie mogłam spac w nocy jako dziecko :P
21 tc córeczka
Stary 2016-03-28, 22:45   #4724
MaLoS
Rozeznanie

Asia spokojnie, TŻ dojedzie prosto w Twoje ramiona

Zmiany? Zawsze na lepsze
MaLoS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-28, 22:54   #4725
tabaska25
Zadomowienie

GG do tabaska25

GGI nie obawiaj sie odstawienia tapsow- będzie wszystko dobrze.

Patulinka- czekamy w takim razie

Malos co za urodzaj! 😊 dziadkowie sie porozrywaja na 3 wnucząt

Poli Ty to tych łez juz tyle wylalas ze po ciąży nic juz Cie nie wzruszy hehe

Duzo z nas ma w środę ważny dzien, no to czekamy z niecierpliwością na dobre newsy, moze w końcu chociaz u części skończą się te dolegliwości różnorakie 😁

AsiaPo trzymam kciuki żeby TŻ szybko dotarł, zebys sie sie nie martwila

---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ----------

Mam takie delikatne skurczyki, boli w dole brzucha lekko jak na okres..

Zastanawiam się czy mogę nie czuć odplyniecia wód plodowych, np. W nocy jak będę spala, albo w wannie podczas kąpieli, jak to jest wielorodki? To sie czuje?
Stary 2016-03-28, 23:02   #4726
kejka90
Wtajemniczenie

GG do kejka90

Malos gratulacje dla brata i bratowejnamow ją koniecznie na forum

Asia Tż na pewno dotrze caly o zdrowy ja tez sie stresuje jak moj jezdzi..ale szczescie takie ze dobry kierowca z Niego i bez navi moze jechac za granice

Poli no to faktycznie dawno mialas USG..czemu tak? ja mam wizyte w srode i tez jestem ciekawa ile mały wazy. Obstawiam nie wiecej jak 3 kg

---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ----------

Mialam jeszcze pisac ze od wczoraj zaczelam pić herbatke na laktacje Bocianka, tzn mialam sprobowac zebym sie nie zdziwila w czwartek ze to niedobre. I co...pycha jestjutro na alledrogo musze zamowic sobie z 4 opakowania i mam zamiar walczyćna opakowaniu bylo napisane ze 3-4 herbatki dziennie wiec nooodo tego Femaltiker i jesli sie nie uda to

Kropcia kciuki za jutrzejsze przyjecie do szpitala. Mam nadzieje ze sie nie stresujesz

Mikołaj <3
01.04.2016 r. ! Najpiękniejszy dzień w życiu ! <3
kejka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-28, 23:04   #4727
Iwoncia81
Zakorzenienie

Co któraś napisze, że ma skurczyki to ja przeczytam "skurczybyki"
Chociaż porodowe to są skurczybyki niestety
Iwoncia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-28, 23:17   #4728
Avlis
Raczkowanie

Malos
Świetne wieści. To fajna sytuacja, bo Wasze dzieci będą miały kompanów do zabawy na rodzinnych uroczystościach. Moja siostra też ma córeczkę z roku mojej i już teraz dziewczynki szukają swojego towarzystwa.

Patulinka
Czekamy na wieści. Jak sytuacja?

Kropcia
Powodzenia jutro. Wysłałam odpowiedź na priv.

Poli
Też jestem ciekawa wagi synka. Podaną miałam na USG w 30 tygodniu i podobnie jak u Ciebie maluszek ważył 1,5 kg. W sobotę muszę podpytać, bo ostatnio skupiałam się na ułożeniu, więc waga zeszła na dalszy plan.
Avlis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-28, 23:25   #4729
kopycio
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ineso Pokaż wiadomość
Pytam wczoraj brata jak się ma jego koleżanka - ten sam etap ciąży co ja - a on odpowiada: też ją wszystko boli

Dziewczyny, nie ma któraś z Was książek z serii o Harrym Hole (Jo Nesbo) w formacie na kindla?
Ja mam tylko papier, tz pochłania wszystkie czesci ale moze na chomiku??🤔

Cytat:
Napisane przez AsiaPo Pokaż wiadomość

Wrrrr... Tz miał skończyć pracę o 22 i ruszyć w trasę do mnie (około 230km). Oczywiście wyszedł wcześniej (chyba) i teraz nie kontroluję czasu, w ktorym powinien się u mnie pojawić i się martwię razy tysiąc! Tym bardziej że jest ciemno, jedzie się pól trasy przez wiochy i lasy, więc może jakiś zwierz mu wleźć na drogę. Że już nie wspomnę o jego turbo ciulowej orientacji w terenie i BARDZO prawdopodobnym zgubieniu się na samym końcu trasy (nie ogarnia topografii mojej wiochy ).

Musiałam się wypłakać, od razu na chwilę mi lżej
Dojedzie bezpiecznie nie martw sie na zapas u mnie tez mnostwo lasów i zwierzyna chodzi, ale gdybym codziennie myślała o najgorszym to juz bym była siwa

Cytat:
Napisane przez lulka19 Pokaż wiadomość
U mnie w rodzinie u kuzynek zawsze pierwsze rodzą się dziewczynki, a ja się wyłamałam i czekam na chłopaka, a co Na szybko licząc jestem ciocią ponad 20 dzieciaków.
Łooooo! 20?! Ale fajosko!

Cytat:
Napisane przez tabaska25 Pokaż wiadomość

[/COLOR]Mam takie delikatne skurczyki, boli w dole brzucha lekko jak na okres..

Zastanawiam się czy mogę nie czuć odplyniecia wód plodowych, np. W nocy jak będę spala, albo w wannie podczas kąpieli, jak to jest wielorodki? To sie czuje?
Podbijam pytanie w ogole dzis pomyslałam ze moze czas zabezpieczyć materac na lozku, zeby go w nocy nie zalac

Malos, ale będziecie miec wesoło na Gwiazdke super! U mnie niestety dawno żadne sie nie rodziło i oprócz nas to sie nie zanosi...

GGI
Tez w 36 odstawiłam luteine i magnez. Wszystko jest ok, jeszcze nie urodziłam, tez sie bałam, ze akcja moze sie rozkrecic

Cudny dzis był dzien. Cały spędziliśmy z mezem, było super sniadanie, długi spacer i film na dobranoc to juz ostatnie chwile we dwoje a i bociany przyleciały!! Widziałam dwa! Jak nic juz wiosna!
kopycio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-28, 23:30   #4730
patryska0804
Zadomowienie

Gosiaczek nie wiem jutro się dowiem
Kejka myślisz? Ojj chciałabym juz go tulic dzisiaj rozmawiałam z mama i ciotkami i one obstawiaja ze chce mi wywoływać bo później nie urodze bo jestem wąska. ..
Patulinka jakby nie było będzie dobrze po co ja? Nie wiem jutro się dowiem u Ciebie widzę się zaczyna
Lucy ja się boję jak ja wytrzymam bez męża i psa
Akinomka tak idę do tego co Agnessssa tylko inny lekarz.. mam nadzieje ze się mną dobrze zajmą a nie jak Agnessssa. . Trzymam kciuki by było wszystko po Twojej myśli

2007r- Dziewczyna
2013r- Narzeczona
2014r- Żona <3

5.08.2015 II kreseczki
25.08.2015 <3

Czekamy na Ciebie syneczku- Dominiś
patryska0804 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-28, 23:58   #4731
Polinezyjka
Zakorzenienie

Kejk, nie wiem, mój gin nie robi często usg. Troszkę mnie to martwiło ostatnio no miałam nadzieje ze na końcówce bede miec co wizytę.

Dobry pomysl z herbatka! Ja musze gdzies te liście malin dorwać eheheh i kupie ten femaltimer tez i aha!!! Zamroze liście kapusty na wszelki wypadek

Avlis chyba właśnie tez miałam w 30 tygodniu no to ten tydzień bedzie ciekawy duzo z nas dowie sie ważnych rzeczy a Kropcia dostanie swoja córeczkę w ramiona 😍

Kopycio właśnie dzis podlozylam takie cus do zabezpieczania materaca.

Ale z tego co czytałam opisy porodów to większość dziewczyn ma tak ze wody sie zaczynają ac jak wstana. Kurde nie pamiętam jak miała moja znajoma. Ale właśnie wieczorem jej poszly wody i jechali w nocy na porodowke.

Ak sobie mysle nad moimi bolami ze bole bolami ale za chwile przyjda nowe mega wyzwania
21 tc córeczka
Stary 2016-03-29, 00:06   #4732
Agnessssa
Rozeznanie

PAatryska obyś na porod nie trafiła na tego mojego. Ja leżę na razie dalej w szpitalu. Jakby co zapraszam do mnie i po wiadomości z pierwszej ręki. Coś była dzisiaj mowa o 1 kwietniu ze ktoś ma do ciecia iść z naszego oddziału, a leży na swieta jedna dziewczyna co ma iść do domu, 3 po porodzie i ze 3 w ciąży z tym że dwie są poniżej 30tygodnia więc wątpię że one. Czyli zostaje ta jedna i ja. Nie wiem ile w tym prawdy i kogo to dotyczy. Może i coś w końcu podjęli i będą mnie ciąć w Prima aprilis? Myślę że jutro już normalnie będą dyzurowac bo go już po świętach to się coś wyjaśni. Jeżeli tak to zostaje i niech działają.
Stary 2016-03-29, 00:58   #4733
patryska0804
Zadomowienie

Agnessssa zgadamy się jutro mam nadzieje ze trafię na normalne dziewczyny a może razem będziemy leżeć

---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ----------

Kurde stresa mam aż zasnąć nie mogę. .

2007r- Dziewczyna
2013r- Narzeczona
2014r- Żona <3

5.08.2015 II kreseczki
25.08.2015 <3

Stary 2016-03-29, 05:51   #4734
patulinka94
Zadomowienie

Dzień dobry
Noc jakoś średnio przespana, skurcze były Ale nieregularne. Po zdjęciu tego krążka bardziej je odczuwam no i przechodzą na kręgosłup.
Teraz czekam na ktg ☺
Cytat:
Napisane przez patryska0804 Pokaż wiadomość
Gosiaczek nie wiem jutro się dowiem
Kejka myślisz? Ojj chciałabym juz go tulic dzisiaj rozmawiałam z mama i ciotkami i one obstawiaja ze chce mi wywoływać bo później nie urodze bo jestem wąska. ..
Patulinka jakby nie było będzie dobrze po co ja? Nie wiem jutro się dowiem u Ciebie widzę się zaczyna
Lucy ja się boję jak ja wytrzymam bez męża i psa
Akinomka tak idę do tego co Agnessssa tylko inny lekarz.. mam nadzieje ze się mną dobrze zajmą a nie jak Agnessssa. . Trzymam kciuki by było wszystko po Twojej myśli
Mam nadzieję że zajmą się Tobą dobrze w tym szpitalu
Czekam na wieści
Stary 2016-03-29, 05:58   #4735
lucy111
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez patulinka94 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Noc jakoś średnio przespana, skurcze były Ale nieregularne. Po zdjęciu tego krążka bardziej je odczuwam no i przechodzą na kręgosłup.
Teraz czekam na ktg ☺

Mam nadzieję że zajmą się Tobą dobrze w tym szpitalu
Czekam na wieści
Tez coś nie mogę spać i nawet myślałam że może juz tulisz Zosie. ☺ czekamy w takim razie na wieści po ktg
lucy111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-29, 06:28   #4736
patulinka94
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lucy111 Pokaż wiadomość
Tez coś nie mogę spać i nawet myślałam że może juz tulisz Zosie. ☺ czekamy w takim razie na wieści po ktg
Już po.
Wyszło kilka regularnych skurczy na poziomie ponad 80 niektóre do 100.
Zobaczymy co dalej. ☺
Madal czekamy na Zosie
Stary 2016-03-29, 06:59   #4737
patryska0804
Zadomowienie

Ja dzisiaj tez słabo spałam a nawet powiem ze wcale. . Prosiłam Dominika by sam dzisiaj wyszedł. . Tz przeżywa cały czas się budzi i mówi że mu się śnie ze juz rodze i wogole. . Zbieram się. .
Patulinka ja też myślałam że może juz tuli sz Zosienke

2007r- Dziewczyna
2013r- Narzeczona
2014r- Żona <3

5.08.2015 II kreseczki
25.08.2015 <3

Stary 2016-03-29, 07:19   #4738
GGI
Zakorzenienie

Dzień dobry
Dziekuje dziewczynki za uspokojenie
Ja czekam na ktg i kroplówke, a późnej wizyta i sie okarze co i jak.
3-mam kciuki za wizyty nie tylko pywatne ale i szpitalne
Stary 2016-03-29, 07:27   #4739
gosiulka22
Wtajemniczenie

Dziewczyny trzymam za Was kciuki za te w szpitalach, oczekujące na dzieciaczki, te które dziś mają się zgłosić do szpitala i te wizytujace oby wszystko poszło po waszej myśli
gosiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-29, 07:28   #4740
a_g_ata
Rozeznanie

Witam się po świętach
No to teraz się dzidzie zaczną pokazywać...
Ja rodzić mogę za 3 dni jak TŻ wróci
Dzisiaj mi się super spalo bo TŻ pojechał i nie chrapał:p hehe
Ale już od 1kwietnia wraca na stałe i coś czuje,ze nie kazdą nocke będę miała przespaną:p bo jak nie Zosia będzie dawała czadu to TŻ:p

Trzymamy kciuki za wszystkie dziewczyny z CC!!!

##Rozstepy##
Zaczęły się pojawiać...buuuuu.......
Smaruje się kilka razy dziennie...
Wydaje mi sie,ze to przez ostatnie dni i jedzenie...w święta zaszalałam
Ciasta, słodycze...jadlam bez opamiętania..
Od dziś jem już zdrowo...serio..obiecujee eeeeee :p
Swedzi mnie brzuch..IDE się smarowac..
3.08.2015- dwie kreski
10.04.2016- dzidzia
a_g_ata jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości