|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
Pokaż wyniki sondy: Który z wymienionych kolorów podoba się Tobie najbardziej? | |||
Czerwień |
![]() ![]() ![]() ![]() |
19 | 20,43% |
Pomarańcz |
1 | 1,08% |
Żółty |
3 | 3,23% |
Niebieski |
14 | 15,05% |
Fiolet |
18 | 19,35% |
Czarny |
34 | 36,56% |
Biały |
4 | 4,30% |
Głosujący: 93. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#691 | ||||
BAN stały
|
Dot.: Jestem nowy - NL
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Edytowane przez Niko Laos Czas edycji: 2007-11-13 o 22:43 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#692 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ja Ci podałam 3 podstawowe różnice - skoro jesteś tak pewny swoich racji to może by tak jakieś rzeczowe argumenty a nie jak zwykle wodolejstwo Cytat:
![]() ja za to odnoszę wrażenie, że czeka Cię świetlana kariera, niestety nie w modelingu czy PRze a w pisaniu poradników "Jak w maksymalnej ilości znaków zawrzeć minimum treści" ![]() Edytowane przez benito_mruffkolini Czas edycji: 2007-11-14 o 00:44 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#693 |
Konto usunięte
|
A kiedy następna sonda?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#694 |
Zadomowienie
|
[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;5785514]A kiedy następna sonda?
![]() ![]() Oj, zarobisz kiedyś ![]() ![]() ![]()
![]() |
#695 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#696 |
Zakorzenienie
|
nie najpierw musza byc wyniki sondy instrumentalnej i musze sie dowiedziec cos o osobach ,ktore wybraly opcje inny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#697 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Jeżeli wybrałaś opcję inny- Jesteś wyjątkowo inteligentna, nieprzewidywalna, trudno Cię zadowolić, oraz......... jesteś nieprzychylnie nastawiona do mężczyzn na wizażu! ![]() No! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#698 | |||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Jeżeli wybrałaś opcję inny- Jesteś wyjątkowo inteligentna, nieprzewidywalna, trudno Cię zadowolić, oraz......... jesteś nieprzychylnie nastawiona do mężczyzn na wizażu! ![]() No! ![]() Oj boziu ![]() Dobrze - jutro umieszczę wyniki. A co do opcji inny... ![]() Ja bym ocenił to prościej - respondentka nie odnalazła satysfakcjonujacej jej odpowiedzi... ![]() Cytat:
![]() Bo widzisz - pytasz mnie o podobieństwa PRu i reklamy. Równie dobrze mógłbym Cię zapytać o podobieństwa między Tobą a Twoją matką. ![]() Bo mniej więcej taka jest zależność miedzy PR a marketingiem - ojcem zaś jest dziennikarstwo. I jeżeli uważasz, że to wymaga komentarza to nie zazdroszczę... ![]() Swoją drogą słowa: Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Się nie podoba to nie zagladaj... ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#699 |
Zadomowienie
|
[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;5785665]W sensie, że się wzbogacę?
Suuuperrrrr!!!! ![]() ![]() ![]() Money, money, money must be funny..... in the rich man's world.... ![]() (czy jak tam to szło....) ![]() Powiedzmy, że w tym sensie ![]() Z tym to jest problem ![]() ![]()
![]() |
#700 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Nie chcesz abym się wzbogaciła? ![]() ![]() ![]() Zobaczysz, jeszcze będziesz chiała się wymieniać postami z niewyobrażalnie bogatą Maro! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#701 |
Zadomowienie
|
[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;5790438]
Nie chcesz abym się wzbogaciła? ![]() ![]() ![]() Zobaczysz, jeszcze będziesz chiała się wymieniać postami z niewyobrażalnie bogatą Maro! ![]() ![]() ![]() uwaga kobieta mnie bije ![]() Jak mi zapłacisz to będę chciała ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#702 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() i druga rzecz: od kiedy na dziennikarstwie uczą marketingu? przyrównujesz PR do reklamy a tak naprawdę nie masz pojęcia czym ta reklama jest... co do zarzutu mojego rzekomego utabelkowienia: przygotowywałam niejedną kampanię PRową, przytrafiło mi się też kilka reklamowych wierz mi: robi inne rzeczy, inne są grupy odbiorców (otoczenie a konsument to nie to samo, musisz przyznać...), inne środki, że już o celach nie wspomnę (wizerunek a sprzedaż - w dużym uproszczeniu) owszem, istnieją obszary zbieżne między reklamą a PRem (PR produktu, marketing polityczny) ale to są TYLKO zbieżności, bo PR to jednak PR - prawdopodobnie na razie tego nie rozumiesz, bo z "czystym" PRem nie masz do czynienia (no chyba że przytrafiły Ci sie wykłady z panią Wojcik ale jakoś w to wątpię ![]() jak dla mnie to koniec sporu, myślę, że masz za bardzo dziennikarskie spojrzenie na PR, a jakby nie patrzeć to są dwie strony barykady ![]() Cytat:
![]() (spokojnie, nie muszę czytać, mogę sama napisać, mam wieloletnie doświadczenie) ps. w moim tytule były rymy, też byś może z siebie coś wykrzesał... ależ mi się podoba i to bardzo ![]() i na pewno będę wpadać, z tej prostej przyczyny, że zachwyca powolne odkrywanie mniej lukrowanych elementów Twojej osobowości (a że Tobie nie podoba się bycie królikiem doświadczalnym? ja tylko lepiej chcę poznać mężczyzn, miłości ma, życie me... czy jak to tam szło ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#703 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#704 |
Zadomowienie
|
[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;5791436]Teraz Ci nie płacę, a chcesz ze mną gadać....
![]() Bo nie jesteś jeszcze bogata ![]() ![]()
![]() |
#705 | |||||||
BAN stały
|
Dziennikarstwo i komunikację społeczną... Jak już chcesz szydzić - to rób to dobrze...
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
3) Prosiłaś mnie ostatnio o konkrety - ale ja jakoś nie widzę ich z Twojej strony... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Kobieto - już siedemsetny post stuknął w tym wątku - a Ty jak zdarta płyta... ![]() ![]() A tak odnośnie wątków jeszcze - to od tych profesjonalizmów wytworzyły się dwa oddzielne - więc chyba lepiej odpuścić sobie tą batalię... ![]() Koło 20 pojawią się wyniki sondy instrumentalnej... ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#706 |
BAN stały
|
Dobra miało być - to jest...
![]() 1) [3] Inny: Respondent nie odnalazł satysfakcjonującej go odpowiedzi tudzież (tu wersja Maro) "Jesteś wyjątkowo inteligentna, nieprzewidywalna, trudno Cię zadowolić, oraz......... jesteś nieprzychylnie nastawiona do mężczyzn na wizażu!" 1) [3] Gitara: Osoba pełna fantazji. Lubiąca przebywać w towarzystwie osób wesołych i młodszych od siebie. Miewa problemy z przyzwyczajeniem się do nowego środowiska. Nieraz ukrywa swoje uczucia. Flirtowi nadaje charakter zabawy. 3) [2] Perkusja: Osoba pełna inicjatywy w pracy. Ukochaną osobę otacza dużym szacunkiem, stara się jednak nad nią panować. Osoba buntownicza wyłamująca się z norm obyczajowych. Bywa milcząca i złośliwa. Niekiedy się z tego otrząsa i staje się wówczas ośrodkiem uwagi otoczenia. 4) [1] Fortepian: Osoba inteligentna, olśniewająca kulturą. Bywa jednak zmienna w nastrojach. Nie wybacza kłamstwa i zdrad w miłości. 4) [1] Trąbka: Ceni sobie swobodę i niezależność. Potrafi szybko podejmować decyzje. Podoba się płci przeciwnej, chociaż nie ukrywa swojej skłonności do zdrad. Sprawy sercowe uważa za pewną krępującą słabość. 4) [1] Skrzypce: Osoba romantyczna. Dobrze czuje się w małym, kameralnym gronie przyjaciół. Unika ryzyka, ale ceni korzyści materialne. W miłości nie szuka przewagi - ale też broni swojej wolności i niezależności. Ja osobiście najbardziej lubię fortepian i gitarę, aczkolwiek opis odnośnie trąbki pasowałby do mnie równie dobrze... ![]() To co - jakąś kolejną sondę? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#707 | |||
BAN stały
|
oj dobra bo to się rzeczywiście już nudne i śmieszne robi (ale nie ciesz się, i tak tu będę zaglądać
![]() Cytat:
i że 1 rok studiów /= ogrom wiedzy i doświadczenia w danej dziedzinie... Cytat:
natomiast relacja firma - otoczenie (a tym zajmuje się PR) nie da się w ten sposób zakwalifikować - zaczynając od tego, że trudno wyliczyć wymierną wartość czegoś takiego jak "zaufanie do marki" (bo stara dobra zasada: wartość rynkowa - wartość księgowa to duże uproszczenie) a kończąc na tym, że działania PR są chyba tylko w teorii wzajemne i obustronne, w większości przekładają się na oddziaływanie firmy na otoczenie, niekoniecznie ze współmierną reakcją tego otoczenia 2) a jaka cena że niby tego wizerunku? ![]() ![]() 3) wystarczająco konkretnie? ![]() Cytat:
![]() z jakim jednym wyjątkiem? bo nie zauważyłam ![]() ![]() i teraz uwaga, uwaga przyznam Ci rację ![]() bo tez uważam, że czas skończyć tę dyskusję ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#708 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#709 |
BAN stały
|
[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;5797568]
![]() ![]() śmiało, śmiało... i tak na większą wredotę niż ja to nie wyjdziesz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#710 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Za wysokie progi jak na moje nogi.... ![]() Chociaż tak serio to ja nie uważam, abyś była wredna... ![]() ![]() ![]() A co do tego bujnego uczestnicwa kobiet w tym wątku, to ja myślę, że Ty Benito uważasz to samo co ja... i nie muszę tego głośno mówić, a jak Niko nie wie, to niech się trochę zastanowi i może się wtedy dowie... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#711 | |||||||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;5797728] A co do tego bujnego uczestnicwa kobiet w tym wątku, to ja myślę, że Ty Benito uważasz to samo co ja... i nie muszę tego głośno mówić, a jak Niko nie wie, to niech się trochę zastanowi i może się wtedy dowie... ![]() Niko głupi nie jest i pewne rzeczy zdążył już zrobić wcześniej i nie musi się na niczyje życzenie zastanawiać... ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#712 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() potraktuj to jako komplement [ja to mam dobry dzien dzisiaj heh]
![]() |
![]() |
#713 | |
BAN stały
|
Cytat:
i to wszystko dzięki mnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#714 | |||
BAN stały
|
W zasadzie się zgodzę
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Tylko nie odleć... ![]() Dla mnie nadal jesteś irytującym pomarańczowym futrzakiem ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#715 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#716 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#717 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#718 |
BAN stały
|
[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;5806739]Benito, ale Garfild z chipsami jest boski!
![]() Garfild rządzi! ![]() ![]() ![]() a dziękować, dziękować ![]() bo ja w ogóle to jestem boska, więc avatar też muszę taki mieć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#719 |
Zakorzenienie
|
"nie jestes w stanie doprowadzic mnie do odlotu" uuuuuuuu... Benito
![]() ![]()
![]() |
#720 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:08.