Mamy marzec 2016 - część 12 - Strona 153 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-03-29, 14:42   #4561
trzydziescidwa
Zakorzenienie

Dot.: Mamy marzec 2016 - część 12

Cytat:
Napisane przez nieznajoma0 Pokaż wiadomość
Moja mama w nd wrocila, ale wczoraj ciag dalszy zlotych rad od tesciowej, babci tz. Ba nawet tesciu mnie instruowal jak mam dziecku i czym tylek myc. Juz nie mam sily. Laktacja mi lichnie z nerwow, ja sie stresuje bardziej ze mi lichnie laktacja przez nich i te zlote rady i tak w kolko.
Jak takdalej pojdzie to chyba jakies uspokajajace tabletki zqczne lykac
Jestem jeszcze cierpliwa. Ale to juz ostatki pokladow
trzymaj się! jak wybuchniesz to też się nic nie stanie!!

Cytat:
Napisane przez monikmi Pokaż wiadomość
Dziewczyny poratujcie rada porzucilam karmienie piersia bo Mały nie ssał a ja sciagalam 20ml... Da się jakoś do tego wrócić? Są sposoby na pobudzenie?

Wysłane z mojego MotoG3 przy użyciu Tapatalka
dawaj laktatorem... 7,5,3... najlepiej co 3 godziny regularnie tak radziły w szpitalu. Nie masz doradcy gdzieś bliżej?

Cytat:
Napisane przez pyza88 Pokaż wiadomość
Ale :dupa:

Przyjeli mnie na oddzial, jestem na sali przedporodowej, ale po badaniu stwierdzili, ze cisnienie nie jest takie zle, zrobia mi badania gestozowe, szyjka dluga na 2 cm i czekamy cierpliwie :/ od razu mnie uprzedzili, ze moze to jeszcze dlugo potrwac, ale mam sie nie martwic, bo w zamian za to jestem pod stala kontrola... no bosko sie zapowiada perspektywa 2 tygodni w szpitalu....ja sie chyba zastrzele :/ mowia, zeby duzo chodzic, ale jak skoro stopy jak balony, na lewej nawet nie moge sie oprzec, prawe kolano totalnie odmowilo posluszenstwa.... tocze sie jak beczka.....

kurde

Cytat:
Napisane przez Bonku Pokaż wiadomość
Wisze z nim po2h nie ze 10min i butla w dzien się udaje bez ale na wieczór i w nocy mam juz wydojone 2flaki i on by wisial jeszcze dluzej.. Ale jak czytam ze dziewczyny metoda 7-5-3 odciągają 100ml mleka to wiadomo ze maja więcej tego mleka niz ja ktora ma 40ml w godzinę niby nie patrzy sie na laktator ale roznica jest i tyle
no właśnie... ja też mam wrażenie, że na wieczór robi się pusto

Cytat:
Napisane przez Kiwi18 Pokaż wiadomość
Hej u mnie :dupa: jestem w domu. Ginekolog przybrała datę 24.03 bo tak wychodziło na 2 usg. Na ktg marny 1 skurcz. Powoli zaczynam mieć już dość jak do 1 nie urodze to mam się zgłosić na patologie ciąży. Porażka

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
To wychodzi zem frajerka bo siedze z cycem nawet co godzine jak mała ma taki kaprys
oj i ja w dzień tak siedzę, chociaż czasem mnie już trafia...

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
To ja wam powiem wiekszy hit. Podobno dzieci po duphastonie maja wyzszy iloraz inteligencji hahaha
oo! a po luteinie też? to u nas będzie mózg
Stary 2016-03-29, 14:42   #4562
_polly_
Zakorzenienie

Cytat:
Ja na chrzciny zamówię coś na Nelly.pl, mają najpiękniejsze sukienki i takie kobiece. Kiedy tylko ja tego brzucha zgubie

Właśnie miałam się Ciebie pytać jak sprawa z brzuchem po cc?

Nie mogę się doczekać kiedy będę mogła zacząć ćwiczyć.

Mam dobrą figurę. Koło to też figura.
_polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-29, 14:44   #4563
trzydziescidwa
Zakorzenienie

dziewczyny w dwupakach - wielkie kciuki za akcje, jak najszybciej i jak najkrótsze znam ból przenoszenia i te nerwy...
Stary 2016-03-29, 14:46   #4564
monikmi
Zadomowienie

Trzydzieścidwa mam doradcę w Chełmie w szpitalu ale dzwonilam i powiedzieli mi że jak nie rodzilam w Chełmie to nie mogę skorzystać z porady! Kpina. Spróbuje dostać nr prywatny i zaplace normalnie za konsultacje temu "ktosiowi".

Polly no brzucho mój nie taki najgorszy ale to nadal nie to potem fotke wstawie może. Skacze na skakance i robię brzuszki co drugi dzień, do czerwca powinno być w miarę chociaż tego co przed ciąża się nie spodziewam

monikmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-29, 14:46   #4565
_polly_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez trzydziescidwa Pokaż wiadomość
dziewczyny w dwupakach - wielkie kciuki za akcje, jak najszybciej i jak najkrótsze znam ból przenoszenia i te nerwy...
Dołączam się do kciuków.

Próbuję sobie dobrać stanik online i jakoś rozmiar 75I to jest dla mnie kosmos.

Stary 2016-03-29, 14:48   #4566
MilkaPlus1
Raczkowanie

Dopiero nadrobiłam, więc Milenujdka, Lala - późne ale serdeczne gratulacje!

Margotka - dzięki, też mam nadzieję że moja córka miłość do ostrego jedzenia wyssie z moim mlekiem W sumie to w ciąży się w ogóle nie ograniczałam z chili, więc może i przy kp nie będzie problemu.

Co do zgrubień w okolicy rany po cc - te zrosty o których piszecie, że trzeba masować, to chodzi o zgrubienia na samej linii blizny czy w okolicach? Bo u mnie sama blizna jest płaska i ściągnięta i przez to skóra nad nią układa się w taki jakby fałd. To to? I od kiedy można smarować tym Scagelem?

Karmienie - ja też bez oceniania odniosę się tylko do kwestii wygody - dla mnie też kp jest wygodniejsze od mm, a na pewno od systemu mieszanego. Widocznie to też zależy od dziecka, moja miała straszne wzdęcia po przeskakiwaniu z mojego mleka na sztuczne, i to dopiero było niewygodne, łazić przez godzinę i próbować ją odgazować. Od kiedy jest tylko na piersi problem się zmniejszył (choć nie zniknął zupełnie). Pomijam fakt że szlag mnie trafiał jak miałam odmierzać, myć, wyparzać, suszyć, składać i tak w kółko. Chociaż kp też łatwe nie jest. Dziko zazdroszczę tym z Was które mogą w nocy wyciągnąć bufet, nakarmić i spać dalej razem z dzieckiem. U nas do tego za każdym (każdym!) razem dochodzi kupa (często w odcinkach) i minimum kwadrans odbijania, a czasem trzy - bez tego jest ryk i nie zaśnie.

Teściowie - jak Was czytam to doceniam swoich... Byli w niedzielę zobaczyć pierwszy raz Małą i nie usłyszałam słowa komentarza. Obstawiam, że będzie jak z każdą inną sprawą, tj. przy mnie cisza, a potem mój mąż się nasłucha na osobności jak sam do nich pojedzie albo przez telefon. Oni się wygadają, mąż się na chwilę wkurzy a potem zapomni, a ja mam święty spokój - bardzo mi ten system odpowiada

Milenujdka, bardzo ładna ta sukienka. My nie chrzcimy więc stroju nie muszę wybierać
MilkaPlus1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-29, 14:49   #4567
_polly_
Zakorzenienie

Cytat:
Polly no brzucho mój nie taki najgorszy ale to nadal nie to potem fotke wstawie może. Skacze na skakance i robię brzuszki co drugi dzień, do czerwca powinno być w miarę chociaż tego co przed ciąża się nie spodziewam

U mnie to dopiero 11 dni, ale codziennie oglądam się w lustrze i sprawdzam czy brzuch coraz mniejszy. Ciekawe ile jeszcze będzie się kurczył.

Stary 2016-03-29, 14:55   #4568
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Monia
Narazie testów nie robimy, za tydzień mamy przyjechać do kontroli do tej doktorki ale zaczynam się wahać czy warto, w tej samej przychodni przyjmuje pediatra-alergolog, myślę że to byłby lepszy wybór.
A Bebilon Pepti też tak śmierdzi, czy się nie orientujesz? I te mleka na receptę to coś zupełnie innego niż te mleka hipoalergiczne oznaczone symbolem HA?

Milenujdka
Moja Mamuśka ma ta sukienkę która wystawiłas, jest śliczna i ma ładniejszy kolor niż na zdjęciu niestety ta guma w pasie zabiera jej całą elegancję ale na inne okazje myślę że byłaby super

---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ----------

Ja na chrzciny zamówię coś na Nelly.pl, mają najpiękniejsze sukienki i takie kobiece. Kiedy tylko ja tego brzucha zgubie

Wszystkie mleka sa bez recepty od jakiegos czasu bo to nie leki tylko srodki specjalnego przeznaczenia zywieniowego. Nie wiem jak pachnie bebilon. Wąchalam tylko nan, enfamil (fuj) i nutramigen lgg raczej wiekszosc mlek dostepnych w aptece to mleka hypoalergiczne.

Ale piekne sukienki na tym nelly

Ja to nawet nie wiem kiedy chrzcimy. Dzisiaj dostalam oferte dwoch restauracji. Ale chcilabym maj, max czerwiec bo chrzestna Tosi w ciazy i nie chce, zeby jej ciezko bylo
Co do ubioru malej to tez chrzestna się zapowiedziala, ze kupi bo podobno taka tradycja. Wolalabym sama, ale wiem ze ona ma dobry gust i skonsultuje to ze mna to nie bede sie wyrywac
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-29, 14:59   #4569
trzydziescidwa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MilkaPlus1 Pokaż wiadomość
Co do zgrubień w okolicy rany po cc - te zrosty o których piszecie, że trzeba masować, to chodzi o zgrubienia na samej linii blizny czy w okolicach? Bo u mnie sama blizna jest płaska i ściągnięta i przez to skóra nad nią układa się w taki jakby fałd. To to? I od kiedy można smarować tym Scagelem?
tak, to to... co do scalgela się nie wypowiem..

Cytat:
Napisane przez _polly_ Pokaż wiadomość
U mnie to dopiero 11 dni, ale codziennie oglądam się w lustrze i sprawdzam czy brzuch coraz mniejszy. Ciekawe ile jeszcze będzie się kurczył.
u mnie dziś 14 dni i kurde słabo... 4-5 kg zostało, już niezbyt chce się ruszyć, brzuch jak flak... jestem już po prostu stara i obwisła pewnie zostanę
Stary 2016-03-29, 15:00   #4570
201610051940
Konto usunięte

Cześć mamusie nie odzywam się bo mała mi tak czas pochłania ze nie wiem gdzie mi dni uciekaja:-/ w środę kończymy 4 tyg juz SZOK!!!
U nas kp pełna para. Ale mała różnie je czasem krótko czasem to potrafi i 2 godz.
Małej wyskoczył trądzik niemowlęcy i ma sapke:-/ a jeszcze wczoraj się tak zakrztusila ze myslalam ze zajde z tego swiata:-( a jeszcze Oliwka wstrzymuje oddech na 3-5 s ale podobno to normalne...
Trzymam kciuki za dziewczyny wszystkie mamy w dwupaku, za te co walczą o karmienie, z kolkami i te bez problemow;-)
201610051940 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-29, 15:01   #4571
trzydziescidwa
Zakorzenienie

ps. trzeba się sprężać i szukać ochotniczki na następną część, może ktoś z początku rozpakowanych?
Stary 2016-03-29, 15:17   #4572
magda16262
Zadomowienie

Ooo wlasnie to zgrubienie nad rana tez mam.i czasem pobolewa, dobrze ze.mozna to.smarowac to nez recepty jest? Za 2tyg gdzies mam wizyte u gina mam.nadzieje ze wszystko ok.

Gwiazdeczka u nas jutro tez juz miesiac
magda16262 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-29, 15:22   #4573
201610051940
Konto usunięte

Szybko ten czas leci dopiero co się stresowalysmy na porodowce ;-)
201610051940 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-29, 15:22   #4574
Dorka__00
Zadomowienie

GG do Dorka__00

hej dziewczyny próbowałam was nadrabiać ale jakoś cały czas nie mogłam.
Milenujdka, Lala - spóźnione serdeczne gratulacje!!!!

my trochę walczyliśmy z bólem brzucha i zieloną kupą przez święta, teraz trochę lepiej. Ale co się nastresowałam to moje.
Nie wiem co mogło małej zaszkodzić, bo starałam się nie jeść ciężkostrawnych posiłków.
Powiem wam że po tym normalnie karmiłam ją ze łzami w oczach czy w dalszym ciągu jej nie truje

nie chcę wszczynać kolejnej kłótni - pytanie - skąd wiecie że dziecko się nie najada? moja czasami jest marudna chce cyca, ale go wypluwa i znowu woła że chce jeść i tak potrafi z pół godziny.
Myślę że wystarcza jej to co mam bo (według domowej naszej wagi waży 3,5kg a ze szpitala wyszłyśmy z waga 2750g - mamy 3 tygodnie)

my nie chrzcimy więc kreacji nie wybieram ale chętnie obejrzę wasze
Dorka__00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-29, 15:23   #4575
eeyesblue
Zadomowienie

Cytat:
Nie mogę się doczekać kiedy będę mogła zacząć ćwiczyć.
ja dzisiaj w planach mialam rozpoczecie diety tj. zdrowo sie odzywiac, ale cos mi nie idzie wszystko porobilam na dzis, mala spi a ja tylko laze i szukam jedzenia nawyki ciazowe zostaly
Stary 2016-03-29, 15:33   #4576
_polly_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dorka__00 Pokaż wiadomość
nie chcę wszczynać kolejnej kłótni - pytanie - skąd wiecie że dziecko się nie najada? moja czasami jest marudna chce cyca, ale go wypluwa i znowu woła że chce jeść i tak potrafi z pół godziny.
Myślę że wystarcza jej to co mam bo (według domowej naszej wagi waży 3,5kg a ze szpitala wyszłyśmy z waga 2750g - mamy 3 tygodnie)

my nie chrzcimy więc kreacji nie wybieram ale chętnie obejrzę wasze
Nina zazwyczaj zasypia przy cycu. A tak to wypluwa i jeśli próbuję jej znowu dać cyca i znowu wypluwa, to znaczy, że nie chce.
Cytat:
Napisane przez eeyesblue Pokaż wiadomość
ja dzisiaj w planach mialam rozpoczecie diety tj. zdrowo sie odzywiac, ale cos mi nie idzie wszystko porobilam na dzis, mala spi a ja tylko laze i szukam jedzenia nawyki ciazowe zostaly
To ja muszę się zmuszać do jedzenia i pamiętać o tych 4-5 posiłkach.:P
Nawet słodycze mnie nie ruszają. Na samą myśl, że młodą mógłby po tym brzuszek boleć, to mi się odechciewa. A wszyscy, co nas odwiedzają, to przynoszą dla mnie czekoladki. Już się w szafce nie mieszczą.

Stary 2016-03-29, 15:34   #4577
moonunit
Wtajemniczenie

Dzieki za kciuki te wasze maja moc wiec bardzo na nie licze

Powiedzcie mi czy was przed porodem też tak bolalo podwozie i pachwiny? Bo jak poleze chwilę na boku to potem mam problem żeby wstać i strasznie mnie boli bozena i pachwiny Po chwili to moja jak rozchodze Nie chcę sobie robić nadziei Wolalabym żeby mi wody odeszly i bym miala jasny sygnał ze to już Z M tak było więc nie znam innego początku ;-)

Mam dzisiaj dzień gloda Co chwilę myślę co by tu zjeść ;-) do szpitala beda mnie musieli wkulac chyba ;-)

A co do brzucha po cc/ciąży to mi się wydaje ze to zależy jaki był przed ciąża Ja zawsze mialam mala oponke a potem to juz było tylko gorzej bo nic z tym nie zrobilam
Jak chcecie zgubić brzuch to i cwiczenia i ważne jest żeby unikać pewnych produktów Ale nie pamiętam już jakich bo jeszcze mam ciążowy kalafior ;-)

Palulitka jak tam?
A jak u Ciebie Ktoregos_dnia?

Pyza udalo się z probka do badania?
Stary 2016-03-29, 15:49   #4578
pyza88
Raczkowanie

Dziekuje za kciuki na pewno sie przydadza

Niewielka probka poszla, niecierpliwie czekam na wyniki
pyza88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-29, 15:50   #4579
marta1986222
Zakorzenienie

Moja Hania dzisiaj niespokojna,nie śpi, co chwilę poplakuje tylko przy cycu i na rękach spokój.

Co do karmienia każdy robi jak uważa, przy Zuzi szybko przeszłam na mm,teraz założyłam sobie że będę walczyć o KP i tak szybko się nie poddam ,jak narazie udaje się choć miewam chwilę że mam dość jak mała wisi cały czas na cycu.

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

marta1986222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-29, 16:04   #4580
201704101323
Konto usunięte

Mooonia - nie wiem czy to bawarka czy woda która w niej się znajduje u mnie to działa
201704101323 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-29, 16:05   #4581
eeyesblue
Zadomowienie

Cytat:
To ja muszę się zmuszać do jedzenia i pamiętać o tych 4-5 posiłkach.:P
Nawet słodycze mnie nie ruszają. Na samą myśl, że młodą mógłby po tym brzuszek boleć, to mi się odechciewa. A wszyscy, co nas odwiedzają, to przynoszą dla mnie czekoladki. Już się w szafce nie mieszczą.
to u mnie teraz jak maz byl w domu to mialam pod nos podstawiane jedzenie, kazdy posilek, bo przeciez pokarm musze miec juz nawet nie slodycze, bo z tym tez uwazam i choc ciagnie niemilosiernie to ograniczam sie do minimum (odpukac malej nic sie nie dzieje), ale ogolnie to jakis jogurt, to banan, kanapka.. pogoda taka do , ze ani wyjsc sie ruszyc, cwiczyc jeszcze nie wolno i tak czlowiek zalega wiosno, gdzie jestes?

tez przepadlam na tej stronie nelly

Edytowane przez eeyesblue
Czas edycji: 2016-03-29 o 16:06
eeyesblue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-29, 16:10   #4582
ktoregos_dnia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moonunit Pokaż wiadomość
Powiedzcie mi czy was przed porodem też tak bolalo podwozie i pachwiny? Bo jak poleze chwilę na boku to potem mam problem żeby wstać i strasznie mnie boli bozena i pachwiny

Mam tak juz od miesiąca i nic. Myślę, że rozciąga się wszystko. Najgorzej jest wieczorem po całodniowym wysiłku, albo po nocy jak się zastało. Wtedy to normalnie się krzywię z bólu.

U mnie humor lepszy, liczę na piątkowy masaż szyjki i w weekend już rodzę, nie ma to tamto A poza tym spokój, skurczy zero na ktg

A jak u Ciebie? Jaki w ogóle jest plan na teraz? Kiedy masz wizytę? Może pisałaś, ale nie pamiętam. Ja w piątek wizyta i jak nadal nic to we wtorek mam się zgłosić do szpitala. No i tam już niech się dzieje co chce

---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ----------

Monikmi, jesteś bardzo dzielna i nie mów, że nie! Przecież widzimy
Stary 2016-03-29, 16:11   #4583
Dorka__00
Zadomowienie

GG do Dorka__00

a ja to teraz tak dziwnie głodna jestem, bo niby chodzę i szukam i coś bym zjadła ale nic mi nie pasuje, na nic nie mam ochoty.
do słodkiego ciągnie mnie znacznie mniej niż w ciąży, teraz bardziej na słone jak paluszki

u nas pogoda w kratkę, co chwila świeci piękne słonie i pada deszcz - i nie wiem czy iść na spacer czy nie, ale chyba zrezygnuje bo wiatr chłodny (ale słoneczko trochę kusi)
Dorka__00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-29, 16:14   #4584
marta1986222
Zakorzenienie

My nie bylysmy na spacerze bo wieje bardzo.

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

marta1986222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-29, 16:22   #4585
malinka9191
Zakorzenienie

Mała coś wariować zaczęła. Zje z nerwami 40/50ml mlka i zasypia. Pośpi godzinkę i wstaje znów jeść Nie wiem co jej jest. Może znów skok wcześniej przechodzi
Stary 2016-03-29, 16:22   #4586
moonunit
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ktoregos_dnia Pokaż wiadomość
Mam tak juz od miesiąca i nic. Myślę, że rozciąga się wszystko. Najgorzej jest wieczorem po całodniowym wysiłku, albo po nocy jak się zastało. Wtedy to normalnie się krzywię z bólu.

U mnie humor lepszy, liczę na piątkowy masaż szyjki i w weekend już rodzę, nie ma to tamto A poza tym spokój, skurczy zero na ktg

A jak u Ciebie? Jaki w ogóle jest plan na teraz? Kiedy masz wizytę? Może pisałaś, ale nie pamiętam. Ja w piątek wizyta i jak nadal nic to we wtorek mam się zgłosić do szpitala. No i tam już niech się dzieje co chce
To super ze lepiej z nastrojem U mnie też trochę lepiej Tz jest teraz cały czas ze mną wiec jestem spokojniejsza
Na wizytę mialam iść albo dzisiaj albo w czwartek Dzisiaj odpuscilam bo i tak nic się nie dzieje a w czwartek mam nadzieję ze tez uslysze jakas datę stawienia sie w szpitalu Bo mi powiedzial gin ze za długo nie będzie czekać po terminie
Stary 2016-03-29, 16:27   #4587
Bonku
Wtajemniczenie

Bylam rowerem w sklepie bo do jedzenia jest mnóstwo rzeczy ale gadzy gryczanej zabrakło 😄 niby 5min ale ten wiatr we włosach bezcenny
Bonku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-29, 16:27   #4588
moooniaaaa
Zakorzenienie

My dzisiaj bylysmy na spacerze. W sumie spontanicznie, zasnela to ubralam, w wozek i pojechali

Malinka
a jak odrozniasz te skoki? Mojej idzie 7 tydzien, ale zadnego skoku nie zaobserwowalam. Tzn,widze, ze rozwojowo idzie do przodu, ale spodziewalam sie ryku i czego nie tylko.
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-03-29, 16:31   #4589
moonunit
Wtajemniczenie

Ktoregos_dnia a twardnieje Tobie przy tym brzuch?
Stary 2016-03-29, 16:31   #4590
ktoregos_dnia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moonunit Pokaż wiadomość
a w czwartek mam nadzieję ze tez uslysze jakas datę stawienia sie w szpitalu Bo mi powiedzial gin ze za długo nie będzie czekać po terminie

Ale wiesz, ja mam stawić się do szpitala, ale co mi tam powiedzą to nie mam pojęcia. Mój gin tam nie pracuje, więc możliwe, że zajrzą i odeślą do następnej daty także niby coś wiem, a tak naprawdę nadal nic. Śmiać mi się teraz chce jak sobie przypomnę, że tak radośnie wierzyłam, że urodzę w połowie marca. O naiwności

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości