|
|
#4921 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie kwietniowe 2016 - część VI
Ineso dzieki za info
totalnie sie na tym nie znam na zdrowie![]() Madziara no to jestesmy z ta katorga razem..dla mnie to kosmos ooo i Martinixxx tez...myslalam ze to ja jakas pechowa jestem....laser i koniec!!![]() Malos a ile placilas za ten laser na bikini ? ![]() Poli ROMAN??? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- żadna się nie zgłosiła na rozpoczęcie nowego wątku więc cóż...zaczynam... postaram się na bieżąco ogarniać pierwszą stronkę, ale mam nadzieję, że mi wybaczycie w razie czego "lekką" obsuwę ![]()
|
#4922 |
|
Matka Smoka
|
Ostatnio poznałam rocznego Rysia, który czeka właśnie na braciszka o imieniu Stefan
|
|
|
|
#4923 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dasz rade? kurczę w sumie tylko musisz co jakiś czas wejść i 1 stronę wyedytować jak ktoś urodzi, pomożemy Ci jak się pojawi jakies info o porodzie a Ty będziesz już po cesarce to będziemy Ci na pw podsyłać by Ci było łatwiej to znaleźć i edytować bo wątpie, że bedziesz od razu na bieżąco z wątkiem
|
|
|
#4924 |
|
Winter is coming
|
Melduję że nie rodze. Zostaje w szpitalu pod kroplowka napakowali we mnie leków i zobaczymy. Już mi trochę lepiej no i mam salę jedynkę heh
|
#4925 |
|
Wtajemniczenie
|
Velika a co to bylo? Ta jelitowka?
Wysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Ja dostalam juz 5 zastrzyk. Tym razem inny. Jezeli dobrze tz sprawdzil w ksiazeczce zdrowia corki to wtedy tez go dostalam i w niecale 7h urodzilam ![]() Dziwi mnie jeszcze ze na jutro rano przewidzoana jeszcze jedt kroplowka. Wiec moze jednak to cos innego Wysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#4926 |
|
Winter is coming
|
Tak na to wygląda. Ehh na sam koniec się musiała przypaletac. Na ktg na początku się jakieś skurcze słabe pisały, do 50, a jak kroplowke dostałam to Max 20%
|
#4927 |
|
Zadomowienie
|
kejka
Place każda sumę, żeby mieć to z głowy Na nogach nic nie miałam całą ciążę to może juz nic nie odrosnie pod pachami rosną 2 włosy na krzyż także luz. Ceny są różne w zależności od lasera. Light sheer faktycznie najlepszy velika oby szybko przeszło
|
|
|
|
#4928 |
|
Wtajemniczenie
|
Velika współczuję jelitowki :/ oby szybko się jej pozbyli
![]() ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- A mnie okropnie bolal brzuch i krzyże, brzuch tak twardy jak kamień. Wzięłam cieplutki prysznic i brzuszek odrazu miękki i czuje w końcu gdzie mały się wypina. Więc jednak i u mnie jakieś przepowiadacze się pojawiają |
|
|
|
#4929 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Przynajmniej tyle dobrego... Trzymaj się tam
|
|
#4930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tż już lepoej czy cały czas go męczy? Mam dylemat- zeżreć sernik czy szarlotkę...? |
|
|
|
|
#4931 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dobrze, ze Ci lepiej, troche Cie nawodnią przynajmniej![]() Cytat:
Dzieciaki straszą, straszą! Ja nie moge sobie miejsca dzis znalezc, siedzę-nie moge tchu złapać, leżę na lewym-kregoslup wysiada, na prawym-dziecię sie kreci najlepiej mi sie lezy na TŻecie Czucie Dziewczyny czy tylko ja tak mam, ze na brzuchu miejscami mam słabsze czucie? Szczególnie na srodku. Widac to po tym jak kładę balsam i jest zimny to na srodku luzik a po bokach czuć dyskomfort, ze zimno ![]() ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- Zjedz to i to! A co!
|
||
|
|
|
#4932 |
|
Zadomowienie
|
velika dobrze, że sie odezwałaś, jednak fałszywy alarm
fajnie, ze z salą Ci się tak trafiło ![]() Poli czyli same dobre wieści z wizyty, no poza tym bólem głowy ![]() coś czuję, że może już w przyszlym tygodniu powitasz Sarę oby do tego czasu wyniki się poprawiły ![]() Malos dobrze, ze sie uspokoiłaś Smarrita czekamy w takim razie jutro z rana na info, ze córcia jest już na świecie Patulinka, Patryśka, kropcia za Was i Wasze maluszki też kciuki GGI wykorzystałam patent z solą do plukania gardła, oby pomogło, jeśli nic nie da to trzeba sie bedzie jutro do apteki wybrać depilacja laserowa dla mnie przy bikini byłaby wybawieniem, zawsze musze się pozacinać a wrastające włoski czy zapalenie mieszków włosowych to norma a skoro tak zachwalacie to pomysle o tym, wydatek może i spory, ale jaka wygoda takie ekspresowe te porody u nas, że sama też juz zaczynam panikować tak mi się nie chciało myć włosów, już miałam odłożyc na rano, ale nigdy nie wiadomo czy do rana na porodówce nie wyląduje więc lepiej się ogarnąć
|
|
|
|
#4933 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super, że wizyta udana ![]() Cytat:
Pewnie sobie spi leniuszek jeden. Wszystko będzie oki ![]() Cytat:
Ciesz się z tych 50, zawsze to coś. Nie to co u mnie długa, prosta kreska :P Ciekawe czy dziś w nocy ktoś jeszcze urodzi ![]() ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- Mi powróciły lekkie zawroty po położeniu się do łózka. Miałam je wcześniej i teraz znowu. Nie wiem co to jest. Albo coś z ciśnieniem, albo macica uciska mi na coś
|
|||
|
|
|
#4934 |
|
Zakorzenienie
|
Velika to zdroweczka Kochana :-*
Madziara uwielbiam takie dylematy ![]() Lucy ale bylyby jajka jak bym juz miała malą za tydzień 😍 z jednej strony tak bym chciała a z drugiej to takie jeszcze nierealne heheh No tak to jest z wami! Teraz wszystkie będziemy myśleć o depilacji laserowej ! Ja tez chce !!! Lulka no lekarka mi przepowiada ze do dwóch tyg urodzę i okolo 3500 bedzie miała zobaczymy ![]() Powiedziała mi ze mam ładną budowę i bez problemu urodzę hehe to tez zobaczymy ![]() Ale chetnie się tak nastawie ![]() A te zawroty kiedy miałaś ?
|
|
#4935 | |||
|
Zadomowienie
|
velika oj to cię problemy na sam koniec zlapały
ale zazdroszcz ej jedynki. masz chociaż spokój !Cytat:
zresztą nawet nogi zaraz całe podrażnione mimo depilatora itp.. wszystko piecze/swędzi... dlatego cały czas zarośnięta chodzę ![]() Cytat:
za wizytę 2 tygodie czyli już niedługo i w sumie blisko terminu więc genialnie !Cytat:
to i to jedno dla Ciebie drugie dla bobasa ![]() kciuki za jutrzejsze porody
|
|
#4936 |
|
Raczkowanie
|
Velika
Trzymam kciuki, żeby Cię nie wymęczyło. Madziara Zjedz sernik, podziel się szarlotką ![]() Lucy Przy pierwszym dziecku, gdy pojawiły się skurcze, zdążyłam jeszcze wziąć prysznic i wysuszyć włosy, więc luz
|
|
|
|
#4937 |
|
Zakorzenienie
|
Szarlotkę mam w dwóch wersjach w święta podawana była na ciepło z lodami, bitą śmietaną i owocami
![]() Dobra, na razie zeżarłam sernik i Ewka teraz szaleje Edytowane przez madziara889 Czas edycji: 2016-03-29 o 23:18 |
|
|
|
#4938 |
|
Zadomowienie
|
Zwatpilam ze urodze. .
będę w tej ciąży całe życie chodzić. . Zobaczycie. .
|
#4939 |
|
Zakorzenienie
|
Patryska Kochana czemu? Przecie nawet tydzień do dwóch po porodzie to tak naprawde poród często zaczyna sie sam z siebie i jest w idealnym momencie
co się stało ze takie myśli Cie naszly?
|
|
#4940 |
|
Zadomowienie
|
Nie wiem tak mnie naszło... nie chce mi się tu leżeć i czekać aż mój szanowny syn zechce wyjść. . Chce do domu do męża i Buni. . Tak mi hormony buzuja ze leżę sobie i płacze. .
|
#4941 |
|
Mama Land
|
Kejka: Nie bylo mnie cały dzień i mam nadzieję że zdążę Ci powiedzieć że ja rano założę nowy wątek. Tym bardziej, że mam pierwszą stronę i termin na koniec kwietnia :-* nie sądziłam że dziś tyle postów nastukacie 😲
Vel: Kciuki za szybkie pozbycie się choroby. Brak pracy stanowczo Ci nie służy :P Malos: No właśnie! Podobno dzieją się odwrotności snów, stąd poród Tabaski. Trzymam za Ciebie kciuki, bo myślałam rano, że może śniłaś mi się jednak Ty ![]() Patryska: Podobno jeszcze zatęsknisz za brzuchem, więc się naciesz nim :-* Poli: Tak jak mówiłam - te bole głowy wyglądają podejrzanie, dobrze, ze powiedziałaś o nich ginowi. Graty za piękne wyniki badań :-* Justyna: Przecież zasugerowałam, żebyś na chwilę nie była na bieżąco to się posypią porody :P:
|
#4942 |
|
Wtajemniczenie
|
Asia wyślę Ci co zrobiłam na pierwszą stronkę - przez wiadomość na fejsie i tutaj to najwyżej pozmieniasz co będziesz chciała bądź zrobisz swoje, bo raczej przez noc dziewczyny tyle nie naskrobią
|
#4943 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
teraz many dowod na to ze to dziala ![]() velika kurcze ale Cie dopadlo na koncowce mam nadzieje ze szybko wydobrzejesz Patryska nie placz Poli super ze wszystko ok to Sara zapowiada sie na idealnie wymiarowa dzidzie Maly mi dzis caly dzien sie wypycha po lewej stronie, nie wiem co mu sie nagle uwidzialo zeby mi na koniec rozstepow nie narobil tymi przepychankami a jeszcze wkurzylam sie dzis bo przyszly buty co mezowi zamowilam na urodziny i nie dosc ze zly kolor to zly rozmiar Mialam tylko wymienic ale po takim czyms stwierdzilam ze nie chce miec z nimi nic wspolnego i robie zwrot... Tylko teraz nie mam prezentu dla meza
Ślub 16.08.2014 ![]() Pawełek 05.04.2016 ![]() Dawidek 31.10.2018 Edytowane przez justyna_fli Czas edycji: 2016-03-30 o 01:16 |
|
|
|
|
#4944 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
U mnie o 2.30 dziewczynie odeszły wody.... Od tej godziny mam okropny ból krzyża. Skurcze tak co 10-8 min. Bolesne ale do wytrzymania. Zobaczymy co dalej. ---------- Dopisano o 04:39 ---------- Poprzedni post napisano o 04:26 ---------- Teraz byłam właśnie drugi raz na kibelku. Śluz znów taki z krwią jak wczoraj wieczorem. |
|
|
|
|
#4945 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To trzymam kciuki mocno za szybki poród! !---------- Dopisano o 05:30 ---------- Poprzedni post napisano o 05:29 ---------- I oczywiście witam się z rana w końcu się wyspałam!
Edytowane przez beth007 Czas edycji: 2016-03-30 o 05:31 |
|
|
|
|
#4946 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4947 |
|
Zadomowienie
|
Witam się
Patulinka trzymam mocne kciuki! ![]() U mnie jakieś skurcze były ale nic poważnego. . Dziewczyna dawała nam taki koncert ze spać nie moglysmy. . Spałam tylko 2 godz dzisiaj. .
|
#4948 |
|
Zadomowienie
|
Jestem po ktg skurcze ok 70 Ale bolesne i regularne. Położne mówią że ten śluz z krwią normalny. Czekamy dalej
|
|
|
|
#4949 |
|
Winter is coming
|
Patulinka trzymam kciuki! U mnie noc tragiczna, jeden wielki ból i gorączki dostałam. Dobrze ze przyjechałam bo w domu to bym swirowala z nerwów.
|
#4950 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Witam się w 36i0 tygodniu Vielka kuruj się kochana i zbieraj siły na poród patulinka Trzymam mocno kciuki i życzę szybkiego porodu
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:49.

totalnie sie na tym nie znam
na zdrowie
ooo i Martinixxx tez...myslalam ze to ja jakas pechowa jestem....laser i koniec!!

postaram się na bieżąco ogarniać pierwszą stronkę, ale mam nadzieję, że mi wybaczycie w razie czego "lekką" obsuwę 

jak się pojawi jakies info o porodzie a Ty będziesz już po cesarce to będziemy Ci na pw podsyłać by Ci było łatwiej to znaleźć i edytować bo wątpie, że bedziesz od razu na bieżąco z wątkiem 

Na nogach nic nie miałam całą ciążę to może juz nic nie odrosnie
pod pachami rosną 2 włosy na krzyż także luz.

idę sie wykąpać i spać!
za wizytę 
mam nadzieje ze szybko wydobrzejesz
zeby mi na koniec rozstepow nie narobil tymi przepychankami