|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3452 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Śląskie Panny Młode cz.III
Dokladniej pkm
polecam, od żadnej firmy nie dostalam takiej dobrej ceny autobusu jak od nich, a przyjechal piękny nowy
|
|
|
|
|
#3453 |
|
Raczkowanie
|
O, nigdy bym nie pomyślała żeby pytać o wypożyczenie autobusu w KZK GOP, dobre do zapamiętania na przyszłość
![]() Dziewczyny mam prośbę Czy możecie polecić jakąś naprawdę dobrą makijażystkę, która dojeżdża w okolice Zagłębia - Będzin itp ? Zupełnie przez przypadek zaczęłam szukać kogoś na przyszły rok i już od 3 dostałam odpowiedź że nic z tego |
|
|
|
|
#3454 | |
|
Zaszynszylowana
|
Cytat:
|
|
|
#3455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3456 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3457 |
|
Zakorzenienie
|
Agnieszka Badura
|
|
|
|
|
#3458 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję Wam bardzo
Widzę że polecacie Matleenę i też mi się bardzo podobają jej makijaże, ale nie dostałam od niej odpowiedzi
|
|
|
|
|
#3459 |
|
Zakorzenienie
|
Do niej najlepiej dzwonic
|
|
|
|
|
#3460 |
|
Konto usunięte
|
Matleena chyba już trochę gwiazdorzy
napisałam do niej maila, chodziło mi o makijaż na plener, bo Marta Wiola miała wtedy urlop. odpisała, więc ja odpisałam ze szczegółami datę itp. no i już zero kontaktu z jej strony, telefonu również nie odebrała i nie oddzwoniła. ani be ani me, ani pocałuj mnie w |
|
|
|
|
#3461 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny
![]() Ja jestem świeżo zaręczona, ślub planujemy na czerwiec lub październik 2018 Ile wcześniej rezerwowałyście salę? Bo czytam inne wątki, gdzie dziewczyny, które mają wesele też w 2018 mają już zarezerwowane sale itp. albo zamierzają już je rezerwować, my chcieliśmy się tym zająć po wakacjach, ale teraz obawiam się, że może być za późno A może któraś poleca którąś salę w okolicach Tychów?
|
|
|
|
|
#3462 | |
|
Żona Gargamel
|
Cytat:
No i oczywiście czy sala jest popularna. Ja chciałam sobotę w ciepłym okresie i rezerwowałam 2 lata naprzód, przedostatni termin, czerwiec. Możesz się spokojnie zacząć rozglądać Na październik łatwiej znaleźć termin. Na czerwiec bardziej bym się śpieszyła.
|
|
|
|
|
|
#3463 |
|
Przyczajenie
|
Aaaa pomyliłam się, nie październik a wrzesień
no właśnie też mi się wydaje, że jednak już powinniśmy wcześniej się za to zabrać, żeby potem nie mieć malutkiego wyboru
|
|
|
|
|
#3464 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podobała nam się w Tychach Mirabelle, ale ceny z kosmosu, właścicielka dziwna, a opinie kiepskie :/ piekna jest też sala w Hotelu chyba w Arenie, ale tam z kolei menu wydawało się dość ubogie. My rezerwowalismy w styczniu 2014 na sierpien 2015, ale braliśmy pod uwagę piątek i czwartek i padlo na czwartek. Sobota już była zajęta wtedy więc myślę, że 2 lata wcześniej to dobry termin
|
|
|
|
|
|
#3465 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Podoba mi się Biały Dom w Paniówkach, ale trochę daleko jest. W Arenie też mi się sala podoba, ale widziałam to menu i właśnie takie średnie, ubogie te nasze Tychy są jeśli chodzi o fajne miejsca na wesele
|
|
|
|
|
|
#3466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja polecam Dwor Hubertusa w Myslowicach |
|
|
|
|
|
#3468 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja Swiadkowa miała wesele w Carpe Diem w Mysłowicach na dużej sali. Niby spoko, ale choć cena jak na śląskie realia dość dobra
|
|
|
|
|
|
#3469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a w tamtym roku to rozbudowali i jest jeszcze fajniejsza---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- No tylko my nie szukalirmy jakiejs mega nowoczesnej, bo mnie znowu biel srednio lezy. Ale ta wasza piano tez mi sie podobala. |
|
|
|
|
|
#3470 |
|
Zakorzenienie
|
Śląskie Panny Młode cz.III
To jest ta nowa sala? ImageUploadedByWizaz Forum1459324026.965558.jpg mnie osobiście nie przekonuje. Tak się reklamują w internecie....
Dla mnie duże, przestronne jasne sale to coś takiego: ImageUploadedByWizaz Forum1459324076.268371.jpgImageUploadedByWizaz Forum1459324084.894028.jpgImageUploadedByWizaz Forum1459324095.686155.jpgImageUploadedByWizaz Forum1459324104.103251.jpgImageUploadedByWizaz Forum1459324112.053724.jpg Dla mnie różnica jest ogromna, ale wiadomo, ze każdy ma inny gust ![]() My właśnie szukaliśmy nowoczesnej sali bo lubimy taki styl. A cieżko coś znaleźć. Wiele było właśnie w typie Hubertusa
Edytowane przez pysia1987 Czas edycji: 2016-03-30 o 09:50 |
|
|
|
|
#3471 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde na tel nie widze zdjec
Ona ma takie zolte jasniutkie sciany i takie drewniane belki przy suficie. ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- Nie no tego piano do hubertusa porownac nie mozna. To dwa rozne style i wystroje. |
|
|
|
|
#3472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No sa takie belki, a ściany sa takie ecru. Wiec to pewnie to. Ja właśnie wiele sal odrzuciłam ze względu na taki staropolski elegancki styl. Kompletnie nie nasza bajka. A cieżko znaleźć w okolicy coś nowoczesnego z dobrym jedzeniem. Piękna sala była jeszcze w Dąbrowie Górniczej, ale po pierwsze nie przepadam za Zagłębiem a po drugie drogo strasznie. Do Paniowek tez nam było za daleko. I jeszcze w Wiśle chyba znalazłam piękna sale, ale to tez za daleko. Więcej ładnych sal jest właśnie w okolicach Rybnika albo juz w górach typu Wisła, Bielsko. A u nas bida straszna, no i te ceny Jak ktoś robi małe wesele to ja bym zrobiła w Sky Barze w Kato ale tam to chyba max 40 osób
|
|
|
|
|
|
#3473 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam nigdy w tym sky barze nie bylam
a podobno super
|
|
|
|
|
#3474 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Mi właśnie też podobają się takie bardziej nowoczesne sale, większość odrzucam, bo są takie, jakby to określić, zwykłe Dopiero zaczęłam szukać a już widzę, że jestem strasznie wybredna w tej kwestii
|
|
|
|
|
|
#3475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3476 | ||
|
Raczkowanie
|
"Trasy liczone są od wyjazdu z bazy do powrotu na nią. Cennik - 8 zł netto autobus krótki / 10 zł netto autobus długi ok.190 miejsc plus 50 zł godzina pracy kierowcy." -- czy to dobra cena? jeśliby wypożyczyć autobus na 2h to koszt 500 zl, nie wiem, na moje oko drogo trochę
![]() ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- Cytat:
Mnóstwo sal jeszcze było wolnych, wybraliśmy Dwó Hubertus w Piekarach Śląskich ![]() W ogolę to jestem zniesmaczona, chodzę regularnie do mojej fryzjerki. Mam grube, gęste włosy sięgające do talii. Zawsze mnie farbowała i obcinała tak, że byłam wniebowzięta, pomyślałam sobie- no fryzjerka ideał, nikt mi lepiej nie zrobił z włosami. No i było wszystko pięknie i ładnie, do ostatniego razu, kiedy to mi na głowie zrobiła taki kolor, że omal się nie rozpłakałam, zdecydowanie za ciemny do mojej jasnej karnacji, czuję się w nich źle, nie pasują mi. Płacę u niej 350 zł... no ale przecież jak ona mi w lipcu zrobi farbę taką jak teraz to się rozryczę na tym fotelu fryzjerskim, nie mogę tak wyglądać na swoim ślubie.... byłby to dramat po całości... Poszukuję nowego fryzjera, z Katowic, Siemianowic lub okolic - macie kogoś godnego polecenia? Edytowane przez Paulina99999 Czas edycji: 2016-03-30 o 11:52 |
||
|
|
|
|
#3477 |
|
Przyczajenie
|
hej!
Mnóstwo sal jeszcze było wolnych, wybraliśmy Dwó Hubertus w Piekarach Śląskich [/QUOTE]Chyba jednak zaczniemy już szukać, bo chciałam na weselu DJ Mateusza Idzika i się okazuje, że ma już w czerwcu i wrześniu 2018 wszystkie soboty zarezerwowane
|
|
|
|
|
#3478 |
|
Zakorzenienie
|
My płaciliśmy za autobus z PKM 450zł. Mieliśmy autobus przegubowy. Autobus z bazy podjechał pod kościół (ok 3-4km) z kościoła na sale (ok 25km) i z powrotem do bazy. To bardzo dobra cena patrząc na to ile proponowali nam prywatni przewoźnicy (od 600-700 z w gore do nawet kilku tysięcy
I ważna rzecz, płaciliśmy po wykonanej usłudze, przyszła faktura do domu i od tego czasu 2tygodnie na zapłatę było
|
|
|
|
|
#3479 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A mozna z nimi negocjować? mi wychodzi ok 600 zł
|
|
|
|
|
|
#3480 |
|
Zakorzenienie
|
My nie negecjonowaliamyl taka podali nam cenę po prostu. Napisz do nich maila skąd dokąd chcecie jechać i Ci wycenia. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:16.

polecam, od żadnej firmy nie dostalam takiej dobrej ceny autobusu jak od nich, a przyjechal piękny nowy 
Czy możecie polecić jakąś naprawdę dobrą makijażystkę, która dojeżdża w okolice Zagłębia - Będzin itp ? Zupełnie przez przypadek zaczęłam szukać kogoś na przyszły rok i już od 3 dostałam odpowiedź że nic z tego 

A może któraś poleca którąś salę w okolicach Tychów? 

Dopiero zaczęłam szukać a już widzę, że jestem strasznie wybredna w tej kwestii