|
|
#421 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Clinique - kolorówka
|
|
|
|
#422 |
|
Wtajemniczenie
|
Miałam gdzieś swój wątek na targowisku z listą , ale to strasznie dawno było :- )
|
|
|
|
#423 |
|
Zakorzenienie
|
Mulier jak ja ci zazdroszcze fioletowej czworki
Z niecierpliwoscia czekam na kolejna fotki. PS. Wkleilam cie na pierwszej stronie - dzieki za PW ![]() Joasiak to sie ciesze, ze jednak ci pasuja Niezapominajki Roz mam aktualnie jeden i jest to mieszanka rozowych kulek APC - jasniutki, swiezy, dziewczecy rozyk - pasuje idealnie do wszystkiego, bo ja mam rumience dokladnie w tym kolorze, a z cieni same pastele i chlodne tonacje - nie maluje sie na "cieplo".
|
|
|
|
#424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dlatego tak za mną chodzi Givenchy Timid Rose - liczę na to, że tak jasny i zimny w tonacji róż nie zbiesi się na moich policzkach. Lola, gdybyś chciała wymienić ten cień i wymyśliła coś, czego byś poszukiwała, to podeślij mi proszę listę na PW - a nuż a widelec
|
|
|
|
|
#425 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Nosze je od trzech dni non stop ![]() Tak jak pisałaś, to przepiekne brązy, ciepłe brązy, przełamane złotem. W zalezności od ubioru ... mamy na oku albo słoneczno-złoty kolor, albo stare brązowe złoto... nawet w tym ciemnym brązie dostrzegam kapkę zgniłej zieleni. Nie mogę sie doczekać pozostałych paletek Te cienie clinique sa po prstu zaczarowane ![]() Cytat:
.Wyrzucam sobie tylko to, że nie wzięłam więcej paletek w tym kolorze ![]() Wszystkie moje koleżanki az jęczą na jej widok.... a o rodzinie juz nawet nie wspomnę. Jak się pojawią ponownie....wierzę że tak będzie, biorę od razu co najmniej trzy i obdaruję nimi wszystkch ![]() Dziękuję bardzo za doklejenie mnie
|
||
|
|
|
#426 |
|
Zakorzenienie
|
Matko Święta jak wy potaficie kusić człowieka
![]() mulier, te paletki są piękne. Też takie chcę!!! |
|
|
|
#427 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Patrzcie co własnie zeszło z allegro....alez piękna !!!! Która to jest, ja jej wczesniej nie widziałam ... http://www.allegro.pl/item270919739_...eta_cieni.html |
|
|
|
|
#428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ta paletka z Allegro to skladak z zestawu podroznego, nie ma swojej nazwy i nie ma jej w regularnej sprzedazy, wiec jak sie podoba to brac, bo wiecej okazji moze nie byc - traktujcie takie skladaki jak limitowanki bo one bardzo rzadko trafiaja do "ogolnego" obrotu. Edit, Juz upolowana ![]() Joasiak, no tak, moze byc problem skoro masz zolty odcien skory, ja mam mleczny owal i szyje plus lekko zarozowione policzki, wiec jasny, chlodny roz gra idealnie i nie zmienia sie na skorze. Za to boje sie rozu w cieplejszej tonacji a'la brzoskwinia. Powiem, ze paletka Cherry Blosom przeszla wczoraj chrzest celujaco - pol dnia snieg mi siekl po twarzy, a one az do poznego wieczora i demakijazu niewzruszone siedzialy na powiekach, zadnej krechy oczywiscie w zalamaniu nie bylo i co najlepsze w ogole nie zbladly O dziwo Lumene Star Effect tez sie nie rozmazal (chociaz go nie lubie ze wzgledu na aplikacje i czarny kolor) i nalozony pod oczy korektor HR trwal rowniez niewzruszony na stanowisku - jednak sleczenie a Wizazu, przegladanie KWC i dopytywanie sie po ludziach czy faktycznie cos bedzie dobre dla mnie przynosi wymierne efekty i czlowiek wreszcie nie ma stresu wychodzac do ludzi. |
|
|
|
|
#429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko co jest, do cholery - już któryś raz się zdarza, że aukcji tego Sprzedającego wyszukiwarka mi nie wypluwa ![]() Jak on zapisuje te aukcje...?! Vril, w takim razie zazdroszczę kolorytu skóry, ja mam przekichane ze swoją żółtą facjatą. |
|
|
|
|
#430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ludzie, jak pomysle, że miałam okazję być w dwóch sklepach firmowych clinique....i nie skorzystałam....to aż mi się teraz słabo robi
|
|
|
|
|
#431 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() http://www.allegro.pl/item270919503_...eta_cieni.html W opsie stoi jak byk, że cienie w tonacji szaro-niebieksiej
|
|
|
|
|
#432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#433 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja wprawdzie już nie kolekcjonuję cieni Clinique, ale cieszę się z waszych zakupów i radości
Czy któraś z was ma Doe-Eyed? Nie wiem, jak się prezentują na powiekach. |
|
|
|
#434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#435 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak je dostaniesz, do napisz proszę, jak się sprawują
|
|
|
|
#436 |
|
Zakorzenienie
|
wyspowiadam się dogłębnie. Liczę nerwowo dni...zamawiałam 8 listopada...więc jeszcze poczekam
(USA)
|
|
|
|
#437 |
|
Zakorzenienie
|
Vril, a jak testy porównawcze Niezapominajek z Crushed Plum...?
Da się matową śliwką wzmocnić nieco efekt fioletu z Niezapominajek...? Edytowane przez joasiak1 Czas edycji: 2007-11-17 o 22:43 |
|
|
|
#438 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczynki mam pytanie.
posiadam podwójny cień lilac truffle, używam często bo baaardzo przypadł mi do gustu ale ten mniejszy cień ciemniejszy już prawie mi sie kończy ![]() CZy odcień ten można kupić jako cień pojedynczy?
|
|
|
|
#439 |
|
Zakorzenienie
|
Joasiak, z testow recznych nici, niczego sensownego nie moglam sie dopatrzyc - musze wyprobowac oba na oku, dzis juz jednak bylo za pozno (za ciemno) na malunki.
Zauwazylam za to ciekawa rzecz - fiolet z quada Cherry Blossom wcale nie jest matowy, ma drobinki i teraz sie zastanawiam, czy mial je od poczatku, czy sama je przenioslam pedzlem z innej kostki Ogolnie wyglada jak matowy-pudrowy cien z kolorowymi drobinkami - mam zagwozdke, przy fiolecie z Niezapominajek wydaje sie wrecz plaski, a jednak te iskierki...Daj mi pare dni, to rozgryze oba
|
|
|
|
#440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#441 |
|
Zakorzenienie
|
Joasiak
Kasiasiar, najblizszy bedzie chyba Porto Bella z serii Colour Surge Soft Shimmer. |
|
|
|
#442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję Vril wiedziałm, że na Ciebie można liczyć ![]() teraz bedę polować na Porto Bella i mam nadzieję, ze mi się uda
|
|
|
|
|
#443 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko miej na uwadze, ze napisalam "zblizony" kolor
|
|
|
|
#444 |
|
Zakorzenienie
|
tak oczywiście mam to na uwadze
![]() Zanim kupię dokładnie się wcześniej przyjżę |
|
|
|
#445 |
|
Zakorzenienie
|
Joasiak, zrobilam test fioletow - nie podbijaja wzajemnie swojego koloru
Ale zrobilam eksperyment - zawsze nakladam jasne cienie aplikatorem, a ciemne delikatnie pedzelkiem, dzis nalozylam te fiolety aplikatorem i wyszly oba bardzo mocne i intensywne, az bylam zaskoczona taka glebia Clinique. Nie wiem jak nakladasz cinie ale jezeli robisz tak jak ja, czyli pedzelkiem, to sprobuj aplikpwac ten ciemny fiolet pacynka - kolor wychodzi zdecydowanie mocniej i jest wtedy kryjacy |
|
|
|
#446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#447 |
|
Zakorzenienie
|
Czy ktoś może polecić podkład Clinique - jasny, dobrze kryjący (ale bez efektu maski) i o kolorze beż z domieszką żółtego?
|
#448 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wolę taki efekt Ale zauważyłam też, że zdecydowanie lepiej nakładać te cienie przy oknie, w dziennym świetle, bo przy moim świetle w łazience ciągle wyglądam jak nieumalowana, dokładam warstw, potem wychodzę na ulicę i przeżywam szok. Obejrzałam dziś jeszcze raz na trzeźwo Plum Seduction i odetchnęłam z ulgą - nie dla mnie one: szarości są zbyt brązowe, ten ciemny fiolet jest prawie granatowy, a ten jaśniejszy jakoś tak dziwnie opalizuje.Dzięki Vril za testy, chociaż ich wynik wcale mnie nie zniechęca do zakupu Crushed Plum - znowu je pomacałam i kcem je!
|
||
|
|
|
#449 |
|
Zakorzenienie
|
Czy ktoś może polecić podkład Clinique - jasny, dobrze kryjący (ale bez efektu maski) i o kolorze beż z domieszką żółtego?
|
#450 |
|
Wtajemniczenie
|
Miałam kiedyś podkład superfit nr 16, bardzo jasny, żółty, kryjący.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:14.