|
|
#151 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: "Gwiazdy tańczą na lodzie"- show TVP2
Szczerze mówiąc..obejrzałam raz te 'show' i już mi starczyło :| Mówi sie ze jest to program by wyłonić ludzi którzy potem staną sie świetnymi łyżwiarzami..ale dlaczego w jury zasiadają osoby które kompletnie sie na tej profesji nie znają? Czyt DODA :/ Kolejny badziewny program..jak wiadomo komercyjny, 'szanowna' Dorotka została zaproszona tylko i wyłacznie by podbić publike i kasiore dla producentów. Cała fabuła ginie przy kłótni Doda vs Saleta o której głośno juz w całej Polsce...no kochani..i to ma byc te ambitne show? Czy kolejny gniot. Podkreślam ze jest to moja skromna opinia.
|
|
|
#152 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze taki ekscytujacy program a nikt się na tym watku nie wypowiada od kilku dni
![]() Ale Dodzia sobie sposób znalazla, by nie słyszec złego słowa na swój temat, całkiem fajne były te zatyczki
|
|
#153 |
|
Zadomowienie
|
EEEkscyyyytuuująąącyyyyy tylko trochę się wlecze
![]() Wczoraj wybrałam Shreka! Może dziś zobaczę powtórkę lub wybrane fragmenty na itvp. Czy kogoś konkretnie warto zobaczyć? Widziałam tylko jak wyglądała Tatiana i kawałek występu Ani Popek w skate-off. Kurczę, co odcinek to Tatiana wygląda inaczej i równie ładnie! A kto odpadł? I kto najwięcej punktów zdobył od jury? |
|
|
|
|
#154 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj pierwszy raz to obejrzałam.
No i zaskoczona jestem tym jak występujące tam ''gwiazdy'' nauczyły się tańczyć i jeździć, jestem pod wrażeniem tego Mroczek - świetne show zrobił, super tańczył, świetna mimika, gesty, cały popis bardzo zgrany. Ale.. cały program psuje ta lukrowa otoczka, Doda, komentarze.
|
|
#155 |
|
Zakorzenienie
|
Oo, taki kąseczek.
![]() Widzialam raz dogrywke Sonnet i Babiarza, nie mam nic do Babiarza, ale Sonnet zdecydowanie jeździła lepiej, a to ona wyleciała (a po Przemku bylo widac, że by mu wcale nie byłoby przykro, gdyby odpadł ), i jakoś nikt sie tego nie czepil. ![]() Ale nie no, Dodzia to każdemu może powiedziec co zechce, ale Dodzi to nikt niczego. ^^ Zabolało. No nic, Wiśniak na zejściu , blond dziewica czy inne plaże też wieczne nie bedą.
|
|
|
#156 |
|
Raczkowanie
|
Myśle,że większość widzów ogląda ten program ze względu na walke Doda vs.Saleta
,wczoraj po raz pierwszy oglądałam całość i najlepszy był chyba Mroczek,ale i tak go nie lubie
|
|
|
#157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odpadł Piotr Zelt
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#158 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zgadzam się w 100% mam takie wrażenie,że głosy widzów wogóle nie są brane pod uwagę,bo chyba Saleta nie miałby aż tak dużego poparcia za to co pokazuje może chcą by wątek Doda vs Saleta podkręcał do oglądania tego show...
|
|
|
|
|
|
#159 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja w ogole tego programu nie ogladalam odkad siorka cioteczna nie powiedziala mi ,ze jest jakas roznica zdan miedzy doda i saleta ja rozgadalam innym i wychodzi na to,ze z moich znajomych kazdy oglada tylko dlatego ![]() ![]() ![]() w piatki nigdy nie ogladam,ale w soboty zawsze powtorke.. co wiecej kazdy mowi,ze ten program to jest tylko o walce salety i dody i saleta dlatego wygrywa i przechodzi dalej,bo akzdy na niego glosuje bo kazdego wkurza dodzia
|
|
|
|
|
|
#160 |
|
Zakorzenienie
|
Mi tam się podoba. Ładnie tańczą , fajna muzyka. Tylko gdyby nie ten Saleta...
|
|
|
|
|
#161 |
|
Zakorzenienie
|
Nie rozumiem czemu SAleta został toz on ledwo jeździ na łyżwach
|
|
|
|
|
#162 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
,ci,którzy nie lubią Dody głosują na Salete,żeby zrobić jej dokopać
|
|
|
|
#163 |
|
Zakorzenienie
|
Masakra co on robi!
Aż mi się odechciewa patrzeć..![]() Ale to jest nie fair. Bo ja musze patrzyć na takiego kolosa nie umiejącego w ogóle jeździć. A muszą odpadać świetne osoby. |
|
|
|
|
#164 |
|
Raczkowanie
|
Doda już się chyba zorientowała, że dzięki ich ''konfliktowi'' Saleta przechodzi dalej i dlatego ostatnio nie miała zamiaru się odzywać. A jednak Saleta pomimo to zaczepiał Dode słowami, że o dziwo ona czyta i to nawet po angielsku..porażka..
![]() Saleta robi postępy, ale w takim tempie, że szkoda gadać, aczkoliwiek szanuje jego wysiłek związany z treningami Przez Dode i Salete odechciewa mi się oglądać tego programu, bo przez ich potyczki słowne cierpią inne lepiej jeżdżące osoby... |
|
|
|
|
#165 |
|
Raczkowanie
|
Ja zamiast "Tańców na lodzie" oglądam tańce na 28
czyli "So You Think You Can Dance" na Fox Life. W dwójkowym programie najbardziej mi przeszkadza to, że widzowie robią na złość Dodzie i masowo głosują na Saletę Z jednej strony wcale im się nie dziwię, ale z drugiej strony to nie fair w stosunku do pozostałych uczestników programu, którzy jeżdżą na łyżwach o niebo lepiej od Przemka i przez przekorę głosujących odpadli. To było zabawne przez pierwsze dwa, trzy odcinki
|
|
#166 |
|
Zakorzenienie
|
Akurat w pojedynku Doda- Saleta wybieram Dodę. Przynajmniej inteligentniej formułuje swoje wypowiedzi. Nie zrozumiałam kompletnie wszystkich komentarzy w internetowych pudelkach, lansikach i kozaczkach, dotyczących zwycięstwa Salety nad Dodą i jej kompromitacji. Za każdym razem to ona wychodzi na inteligentniejszą, choć do jej fanek akurat nie należę. Trzeba oddać jej to, że jak ona rzuci tekstem "uważam, że Przemek powinien odejść bo to nie fair że robi z siebie błazna i przechodzi dalej, a reszta ostro ćwiczy całe tygodnie i wypada z gry" to znacznie lepszy to argument niż jego riposta "Doda, zrób mi loda". Przygnębia mnie to, że w tym starciu ludzie bronią człowieka, który śmiem twierdzić, może wygrać ten program, tylko dlatego że drze koty z Dodą ...
Ogólnie jak już kiedyś pisałam ten program mógłby być całkiem lepszy, gdyby go skrócili o połowę, a nie rozwlekali i 10 razy pokazywali ten sam taniec w powtórkach. |
|
|
|
|
#167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#168 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#169 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#170 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Poza tym to jest progam w ktorym widzowie decyduja kto chce zostac i moga glosowac w zaleznosci od kaprysu, gustu itp. W Tancu z Gwiazdami tez przechodza osoby ktore nie potriafia tanczyc ale tak to wlasnie jest w programach tego typu. Jesli Saleta wygra to taka jest po prostu wola ludu i nie ma znaczenia ze ktos tanczyl lepiej.
|
|
|
|
|
|
#171 |
|
Raczkowanie
|
Dokładnie,Doda to święta krowa bez klasy której odbiło na swoim punkcie. Jest żenująca. Jak i cały ten program. A Okupnik i jej sposobu prowadzenia wręcz znieść nie mogę. Żałosne jest to że przepuszczają Saletę do następnego odcinka żeby mógł się powykłócać z Dodzią i oglądalność rosła.
Jednym słowem - dawno nie oglądałam gorszego programu. |
|
|
|
|
#172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nic się nie stanie jak wygra Saleta. Jedno dla mnie drugiego wart: tyle wyuzdana Doda ile obleśny Saleta. Reprezentują akurat dla mnie tę samą kategorię. Mówię co myślę, na podstawie ich wypowiedzi i niestety Doda ma racje mówiąc, że miejsce należy się bardziej komuś kto się stara a nie człowiekowi który ledwo trzyma się lodu. Jeśli zaś z nienawiści do Dody, ludzie głosują na Saletę, to ci ludzie pokazują że wybierają to samo dno. Ten program generalnie bardzo mało mnie interesuje, a rozdmuchany konflikt Dody i Salety tym bardziej. Mogę tylko ocenić strzępki które nieraz słyszę. |
|
|
|
|
|
#173 |
|
Konto usunięte
|
Saleta nie wygra.Nie ma szans.
To ,ze ludzie głosują na przekór Dodzie mnie to nie dziwi. To jak nie dowiemy sie czy wyborcy głosowali na Tuska czy raczej żeby tylko Kaczory nie wygrały ![]() Doda jaka jest kazdy widzi.Palma jej odbiła jak Wiśni -gdzie w w tym swoim reality swego ochroniarza-wielkiego chłopa- do kąta stawiał.Kasa kasa mocium panie No przeciez ze sie zgodzę ze Saleta zabiera miejsce innym/długo juz tak pewnie nie pociagnie/ale to nie prawdziwe igrzyska . To program i to rozrywkowy ![]() Dody nie trawię -bo ona nie tyle kontrowersyjna.co chamska .Ot co. Pomiatac ludźmi by sie jej widziało. A chyba sobie ostatnio swoich posadziła na widowni bo okrzyki -Przemek Przemek przeplatały się z Doda Doda |
|
|
|
|
#174 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#175 |
|
Zakorzenienie
|
A tu znowu cisza
Co się stało w piatkowym programie?? Saleta zrezygnował??
|
|
#176 |
|
Zakorzenienie
|
nie no muszę skomentować
) już myślałam ze SAleta zostanie i jedna z par Popek lub Borys<normalnie świetne ta jej jazda była i te obracania jakbynie się nie wysilała szkoda by było..a tu jakby Saleta,który ledwo co stoi na tych łyżwach wjechał i ogłosił ze z powodów osobistych REZYGNUJE z dalszego udizału w programie moim zdaniem postąpiił słusznie bo co jak co ale JEźDZIć TO on nie potrafi i tak długo sie utrzymał.Najbardziej mi sie podobała Glinka świetnie normalnie zyczę jej żeby wygrała |
|
|
|
|
#177 |
|
Zakorzenienie
|
No to saleta bohater. Nie ogladałam piątkowego programu, tylko w sobote widziałam gdzieś urywek jak Olga Borys wyczała i chwaliła Salete. Normalnie zglupiałam i nie wiedziałam co się dzieje
|
|
#178 | |
|
Zakorzenienie
|
Saleta zrezygnował, ale bynajmniej z powodu Dody.
Jego córka będzie miała przeszczep nerki i on będzie dawcą. Cytat:
Jeżeli jej się nie podoba taniec Salety, ma do tego prawo. Ale nie ma prawa publicznie go oczerniać. To samo może powiedzieć w kulturalny sposób.
|
|
|
#179 |
|
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem Saleta był bohaterem tego odcinka. Dawał z siebie wszystko i brawa dla niego że chciał spróbować. Mimo wszystko , cieszę się że zrezynował
.
|
|
|
|
|
#180 |
|
Zakorzenienie
|
Albo wystarczyło, ze Saleta jej coś nie tak odpowiedział a ta zaraz po złości mu dawała zero albo jeden punkt. Ośmieszała w ten sposób asie starsznie. Jest jurorka a nie rozkapryszoną dziewczynką i jej humorki nie powinny wpływac na oceny.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:59.

może chcą by wątek Doda vs Saleta podkręcał do oglądania tego show...

szkoda by było..a tu jakby Saleta,który ledwo co stoi na tych łyżwach
.