|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Tusz dla mnie pomóżcie :)
Hej
![]() Potrzebuje tusz do rzęs który pogrubia rzesy. Mam cienkie choć dłuugie rzesy,cena do 25-30 zł.Co powiecie o max factor 2000 calorie dramatic look ? Pozdrawiam wizażanki |
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Tusz dla mnie pomóżcie :)
2000c jest poprsotu świetny, cena naprawde bardzo niska jak na taką jakośc tuszu. Wdg mojej oceny przewyzsza jakosciowo niektore tusze z gornej półki. Kup go
!
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=43332094 #post43332094 Edytowane przez Soft Czas edycji: 2007-11-18 o 13:00 Powód: błąd |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jeszcze mogę polecić Maybelline VOLUM EXPRESS Turbo Boost. Jak się nie spieszę i dokładnie maluję nim rzęsy to efekt jest super!
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
200 cal jest bardzo dobry,...ale niestety szybko wysycha
no i nie wiem czy dostaniesz go za 30zl..raczej cos ok 40 zl jest.ja polecam Bourjois Volume Glamour- kupilam na allegro, z przesylka 26zl orginalek
|
|
#6 | ||
|
Raróg
|
Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:36.

no i nie wiem czy dostaniesz go za 30zl..raczej cos ok 40 zl jest.
orginalek