|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3781 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rocznik 87 Zgłoś Się!!! :)
|
#3782 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale nie wiem czy bedzie tak rozowo, juz dzisiaj nie daje mi sokoju smsami i ciaglym dzwonieniem, a nie chce odbierac bo chce sie z Nim spotkac bo uwazam ze nie ma nic gorszego niz zrywaie przez sms... A jak sobie pomysle, ze go bede widywac w pracy to mi sie ciemno przed oczami robi...
|
|
|
|
|
#3783 | |
|
Zadomowienie
|
No no
ja z pracy właśnie wróciłam :PCytat:
|
|
#3784 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
Edytowane przez 4832b41e8290910197f9e2708b6071e8198c523e_655bf3bc8fce4 Czas edycji: 2023-11-20 o 22:53 |
|
|
|
#3785 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wierzymy wszystkie w Ciebie
|
|
#3786 |
|
Rozeznanie
|
Noooo... Bedzie ciezko, ale jak przyjdzie i zamowi u mnie piwo to owszem, przyniose ale potem wyleje na jedna z jego 2 slicznych koszul(ktore zreszta sama mu kupilam - swoja droga 260zl wyrzucone w bloto
) i powiem, ze przeciez caly czas sie ucze ![]() [1=4832b41e8290910197f9e27 08b6071e8198c523e_655bf3b c8fce4;5817742]Treść usunięta[/QUOTE] Dziekuje
|
|
|
|
#3787 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
Edytowane przez 4832b41e8290910197f9e2708b6071e8198c523e_655bf3bc8fce4 Czas edycji: 2023-11-20 o 22:53 |
|
|
|
#3788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja jeszcze 4 godziny...
|
|
#3789 |
|
Rozeznanie
|
[1=4832b41e8290910197f9e27 08b6071e8198c523e_655bf3b c8fce4;5818166]Treść usunięta[/QUOTE]
Bylismy ze soba prawie 5 miesiecy, niby niedlugo ale sie bardzo zaangazowalam (gdybym sie nie zaangazowala to nie wybaczalabym mu jego wczesniejszych numerow). Ech... Ja jeszcze 4h i 20 min, potem 10 min na przejscie w drugie miejsce i kolejne conajmniej 6h... Ma ktoras kawe z mozliwoscia dozylnego podania??
|
|
|
|
#3790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3791 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3792 |
|
Zadomowienie
|
co tam u Was panienki?
![]() Korlat zamówienie z Avonu składam 21 listopada :P wiec albo Ci jakos podrzuce katalog albo oglądnij w necie i mi napisz ew co chcesz a umówimy sie potem na odbiór towaru :P
|
#3793 |
|
Zakorzenienie
|
za wszystko
![]() dogadalam sie ze swoim tak mniej wiecej. wkleje tu co napisalam Klari na gg, bo nie ma sensu 2gi raz tego samego pisac ![]() wstepnie...on mowil wlasciwie a ja sluchałam..powiedzial mi ze mnie kocha bardzo, ze przeciez mi to ciagle powtarza ze z trasy w trase jezdzi nie ma na nic czasu tylko po pracy zawsze do mnie, czasami gdzies z kolegami, ze to ze ma kolezanki to normalne jest, ze ja tez mam kolegow i to ilu, ze spotykam sie z nimi, jezdze na zakupy ale ze on mi ufa i nie robi scen --- tak w skrocie. nie myslalam o tym, nie chce mi sie poprostu, czasami jest tak fajnie mdzy nami..czemuy nie moze byc tak caly czas? dzis bylo ok...metlik mam w głowie. jej, czemu ja jestem taka niezdecydowana ??? w kazdym razie narazie postanowilam nabrac dystansu do tego wszystkiego. nie przejmowac sie,niech bedzie jak ma byc, ale szkoda mioch nerwów. za fajna jestem, :lol2: |
|
|
|
#3794 |
|
Raczkowanie
|
oj, dziewczyny... własnie wróciłam do domu... Tak to jest, jak się studiuje w dwóch różnych miastach!
ufff... ale jestem wykończona! jak Wam minął weekend?
|
|
|
|
#3795 |
|
Zadomowienie
|
hej dziewczynki
![]() ale jestem padnieta....piatek sobota niedziela na uczelni a za tydzien to samo....choc mialo byc co dwa tyg....normalnie ledwo zipie wiec ide zaraz spac chcialam tylko powiedziec ze serduszkiem jestem przy Biiibiii zebys podjela najsluszniejsza decyzje z ktora bedziesz sie czula szczesliwa i dla Korlat zebys byla twarda i mocna bo wszystkie jestesmy duuzo warte i nie wolno nam robic takich krzywd. buziaki dla Was dziewczyny,bedzie dobrze ![]() ![]() PS dostalam dzis 5 z socjologii ![]() ![]() moja pierwsza ocena![]() ![]() i byly tylko dwie piatki w mojej grupie![]() ![]()
"Wierzę, że im bardziej się kocha, tym więcej się czyni,gdyż miłosci, ktora nie jest niczym więcej niż uczuciem, nie mógłbym nawet nazwać miłością" Vincent Van Gogh moje pstrykanie---- www.bielsko.biala.pl/index.php?module=galeria& menuId=8&nick=5617 |
|
|
|
#3796 |
|
Zakorzenienie
|
vikuś dziekuje
![]() i gratuluje 5 ! moja pierwsza ocena na studiach to tez byla 5 i juz tak zostało :P no prawie ![]() wiec mam nadzieje ze i dla ciebie bedzie to dobra wróżba
|
|
|
|
#3797 |
|
Zadomowienie
|
Dzieki Biiibiii to ja mam nadzieje ide w Twoje ślady
![]() ![]() ide spac,jeszcze poogladam tv i pewnie zasne.... Dobranoc Aniołki spijcie slodko wszystkie! buziaki
"Wierzę, że im bardziej się kocha, tym więcej się czyni,gdyż miłosci, ktora nie jest niczym więcej niż uczuciem, nie mógłbym nawet nazwać miłością" Vincent Van Gogh moje pstrykanie---- www.bielsko.biala.pl/index.php?module=galeria& menuId=8&nick=5617 |
|
|
|
#3798 |
|
Zadomowienie
|
KUJONY!!!
![]() u mnie na studiach takie oceny jak 5 to w sumie nie istnieja :/
|
#3799 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Przgladne. Mam pytanie jeszcze a propos tego kremu, czy on dobrze nawilza? Bo ja mam taka cere, ze czasami mi sie robia wypryski (strefa T) ale tez na policzkach i na skrzydelkach nosa mam wysuszone skorki. I nie wiem czy on bedzie dobry, czy mze ktorys inny z tej serii. Albo wogole jakis inny? Nie znacie takiego cudenka? I jeszcze jakby matowil cere to wogole byloby super ![]() PS. Ale mam wymagania ;P Cytat:
![]() Dobra, ide sie zrobic na boooostwo. Niech wie co stracil ;P
|
||
|
|
|
#3800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Takie podejście musi być Trzymam kciuki, żeby wszystko się fajnie ułożyło i żebyś się tak nie stresowała A ja jestem zła Nie przyznali mi stypendium socjalnego na studiach, mimo że z dochodów jasno wynikało, że powinnam je dostać A to już było odwołanie ![]() ![]() I co ja mam teraz zrobić? Co ja mogę za niekompetencję tej panny z działu spraw studenckich? ![]() Wrrrr mam ochotę mordować... |
|
|
|
|
#3801 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a co do reszty wypowiedzi Twojej to mysle ze to zalezy indywidualnie i wszystkiego trzeba wypróbować "na własnej skórze" ![]() i rób sie rób niech wie! a co!
|
|
#3802 | |
|
SPAMER
Nieopłacona reklama |
Cytat:
Komisja stypendium przyznaje. Może rozmowa z Dziekanem? Ja też siedzę jak na szpilkach bo na koncie nic nie mam a dziś stypendium miało być. Tylko ze ja nie mam opcji odwołanie bo jak mam sie odwołać od decyzji której nie otrzymałam(przynajmniej w zeszłym roku, ani do domu, ani na maila, ani do mieszkania które wynajmuję nic nie przyszło) |
|
|
|
|
#3803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I miałam z nią spięcie bo się okazało, że byłam mądrzejsza od niej...U mnie też teoretycznie nic nie przysyłają Muszę sama dzwonić i się prosić o wynik komisji...Rozmowa z Dziekanem to dobry pomysł, tylko że ja nie mam nerwów na takie pogawędki - od razu wybucham ![]() Najpierw to się tak pofatyguję i niech mi babka łaskawie wyjaśni dlaczego nie przyznali mi tego stypendium... znowu pewnie coś wymyślą... nie mam już sił |
|
|
|
|
#3804 |
|
Zakorzenienie
|
słnik
przykro mi. musisz sie opanowac i isc do dziekana, innego wyjscia nie widze, bo jesli ci sie nalezy to czemu masz odpuscic i nie dostac? Korlat to trzymamy kciuki i dzis! powodzenia
|
|
|
|
#3805 |
|
Wtajemniczenie
|
ojej nie było mnie tu "chwilke"
a już tyle stron do nadrobienia
|
#3806 |
|
Rozeznanie
|
No i stalo sie... Wrocilam do stanu wolnego
On caly czas dzwoni, pisze smsy, blaga o przebaczenie, strasznie to trudne tak sie odciac od kogos do kogo caly czas sie cos czuje mimo, ze jest skonczonym draniem... Humor mam kiepski mimo zakupow (buty i bluzka ) Ale mam nadzieje, ze z kazdym dniem bedzie lepiej, i ze on nie przyjedzie do mnie do pracy w czw... Dzieki za wsparcie dziewczynki
|
|
|
|
#3807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
idz na kolejene zakupy, do fryzjera czy gdziekolwiek napewno bedzie lepiej ![]() u mnie sie obudzila jesienno-zimowa deprecha..
|
|
|
|
|
#3808 |
|
Raczkowanie
|
slonik ja bylam pewna,że dostanę stypendium naukowe, bo mam średnią 5,0.... Taki sobie wymyslili prog, że prawie nikt nie dostał... A nie jest na tych studiach łatwo :/
Korlat Po czymś takim absolutnie nie powinno się dawać drugiej szansy... Dla mnie ktoś taki jest skreślony. Wiem,że teraz jest Ci trudno, w końcu zaangażowałaś się, a ktoś na kim Ci zależalo zrobił coś takiego.... ale z tego co widzę jesteś bardzo silna i poradzisz sobie z tym. A ten idiota niech zobaczy co stracił już bezpowrotnie. Zasługujesz na porządnego mężczyznę... biiibiii zgadzam się z dziewczynami... zrób tak,żebyś byla szczęsliwa. Czasami wydaje mi się,ze coś jest nie tak, ze czegoś brakuje w moim związku z TZ, ale często jest to spowodowane gorszym nastrojem, pogodą, która prowokuje nieciekawe myśli itd...a po chwili, jednak dochodzi do mnie,że mam ogromne szczęście
|
|
|
|
#3809 |
|
Zakorzenienie
|
black no ja wlasnie tak mam..jednego dnia jest super ekstra a na drugi dzien mam mega doła... i juz go nie chce i nie kocham i wogole taka hustawka
juz mi kilka osob na wizazu,ktore znaja mnie tylko wirtualnie, napisalo ze jestem bardzo niezdecydowana haha w tych sprawach niestety za bardzo...;/
|
|
|
|
#3810 |
|
Raczkowanie
|
Biii, u mnie tak bylo czasem przez tydzień, dwa tygodnie... uważałam,że czegoś mi brakowalo, ale nawet nie potrafilam określić dokładnie czego... :/ i kiedy było naprawdę źle, próbowalam jakoś o tym porozmawiac, powiedziec czego mi brakuje... może Twój TZ nie zdaje sobie sprawy z tego,że coś jest nie tak?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:51.

Laczmy sie 
) i powiem, ze przeciez caly czas sie ucze 

Muszę sama dzwonić i się prosić o wynik komisji...