|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3421 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Sprawdzone produkty z Lidla, część 10
ja kupuje z Sante te oliwkowe i smakuje
![]() Czy któras z Was miała juz elektryczny pilnik do stóp za 49,99, który teraz ma być od 9 kwietnia? Polecacie?? |
|
|
|
#3422 |
|
Raczkowanie
|
Tak, wczoraj mi mignęły, ale nie pamiętam w jakiej cenie
|
#3423 |
|
Zakorzenienie
|
widziałam dziś bataty, po 7,99 za kg
|
|
#3424 |
|
Zakorzenienie
|
Jako, że nie doczekałam się odpowiedzi w sprawie parówek vege, sama musiałam oczywiście spróbować tego cuda w ciemno
Zjadliwe, choć bez rewelacji, miałam wersję z papryką. "Wędlinę" też wzięłam. Cena wygórowana za te parówki, 6,4 za cztery sztuki![]() Jabłka pyszne, jak zwykle. No i piżamę kupiłam z którejś z poprzednich ofert, wygląda bardzo porządnie, cena 19,99
|
|
|
|
#3425 |
|
Wtajemniczenie
|
Poluje na ciuszki
|
|
|
|
#3426 |
|
Zadomowienie
|
Ale mam nerwa córka była pierwsza przy koszu z balerinami ( reszta poleciała po sukienki, swoją drogą prześwitujące) tymi z efektem pikowania i tylko rozmiar 37 i 40 a gdzie reszta
wkurzona jestem.
|
|
|
|
#3427 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie były i 38 i 39 pikowane. Wzięłam 38
mam tez cygaretki bezowe i czarne 36 ( największy szał był na bezowe, najwiecej zostało tych pomarańczowych czy jaki to tam kolor jest). Któreś oddam tylko w domu zdecyduje czy bez czy czarne. Wzięłam tez granatowy sweterek "szydełkowany" xs. Biały xs byl troszkę mniejszy jeszcze nawet i miał większe oczka . Ten granat jakis bardziej "zbity". Sukienki ładne ale na mnie S za szerokie
|
|
|
|
#3428 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no widzisz jakbym wiedziała że są u Was jeszcze to bym pokryła koszty wysyłki, ja potrzebuję właśnie 38 może gdzię się ostały jeszcze w Waszym Lildu ja wróciłam właśnie z takiego dużego w moim mieście i też już nie było ;/
Edytowane przez agajanta Czas edycji: 2016-03-31 o 09:18 |
|
|
|
|
#3429 |
|
Raczkowanie
|
Byłam rano w Lidlu po spodnie i zapomniałam spojrzeć na buty
|
|
|
|
#3430 |
|
Zadomowienie
|
Ja wzięłam nieplanowanie jeansy bardzo fajne ...ale chciałam balerinki dla córki
![]() Pech jak w zeszłym roku się nie dopchałyśmy to w tym roku nie było rozmiaru, wątpie żeby nie przyszły myślę że Panie z Lidla sobie odłożyły. |
|
|
|
#3431 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Będę jeszcze niedługo oddać spodnie. To jak bedą mogę kupić i wysłać 38 zainteresowania nie było butami
|
|
|
|
|
#3432 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3433 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny pianka W5 do wc jest dobra? Polecacie czy średnio?
|
#3434 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3435 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() Czekam na resztę opinii, wczoraj mnie korcilo żeby dwa opakowania kupić bo cena 3'99zl zachęca. Póki co jedno wzięłam.
|
#3436 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam te spodnie cygaretki
byłam w lidlu jak juz wielki szał minął i wszystko było, a tyle aut na parkingu wzięłam sobie czarne 36, trzeba coś mieć eleganckiego w szafie są dosyć obcisłe, przez dupe ciężko przechodzą ale są dosyć wygodne i teraz jestem trochę spuchnieta więc liczę, że będą super. Mama wzięła 40 z tych brązowych ogólnie na długosc mam ok te spodnie a mam 173 cm i aż dziw, że są takie długie, bo zazwyczaj koncza mi się przed kostka
|
|
|
|
#3437 |
|
Zakorzenienie
|
Kurczę a miałam ochotę isc kupić cygaretki ale jak sa długie to znowu bedą mi wisieć przy kostkach :/ bo niestety jestem niska i mam problem z każdymi spodniami.
Wysłane z iPad
|
#3438 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Szkoda bo ja w 44 raczej mojego tyłka bym nie wcisnęłam mam na myśli cygaretki hyh bo cena też przyzwoita. Ja miałam że wezmę sweterek dziurkowany ten biały, ale wzięłam ostatnio identyczny w lidlu jak był więc styknie tego. Teraz muszę dziaciaki ubrać w bardziej letnie rzeczy przyszły poniedziałek dwupak koszulek bo maja być w końcu rozmiary 158-164
Edytowane przez agajanta Czas edycji: 2016-03-31 o 10:16 |
|
|
|
|
#3439 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja będę oddawać bezowe spodnie. Mam i czarne i bezowe 36 a bezowe sa większe. Bez paska sie nie obejdzie, mniej przylegające. Mocno odstają z tylu w pasku od ciała. Czarne bardziej dopasowane przylegające i bez paska mogę chodzić
|
|
|
|
#3440 |
|
Zadomowienie
|
Kiedy się wybierasz? zarezerwuję wstępnie te z olx jakby nie było tych z lidla, okazuje się że są z CCC i ta sama cena
|
|
|
|
#3441 |
|
Zakorzenienie
|
A czarna sukienka z bialym jest fajna?
|
|
|
|
#3442 |
|
Wtajemniczenie
|
Według mnie fajna, bo ma dość precyzyjny psikacz i można psiknąć w miejsca, gdzie szczotka nie dociera
Do normalnego używania ok, z kamieniem raczej sobie nie poradzi. Wyprzedają baterie Energizer pakowane po 4 (małe paluszki AAA) za 1,99 zł.
|
#3443 |
|
Half-dragon
|
Są u Was noże kushino?
Warto kupić?
|
|
#3444 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
to samo z wędliną A ceny chyba wzrosły od poprzedniej takiej promocji z początku roku
|
|
#3445 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3446 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3447 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3448 |
|
Zadomowienie
|
ok
|
|
|
|
#3449 |
|
Zakorzenienie
|
Też dziś byłam w Lidlu i udało mi się kupić pikowane czarne baleriny rozmiar 37. Mam takie same z zeszłego roku i dla mnie są super wygodne i jeszcze ogólnie w dobrym stanie, tyle że dziurka mała mi się zrobiła na czubie. Nic innego mnie nie interesowało z ubrań.Pewnie dlatego,że poszalałam na wyprzedażach zimowych. Ale wpadł jeszcze łosoś, krem mleczny z kokosem po przeceniony oraz ser biały. Jeszcze się muszę wybrać w weekend po zapasowy słoik masła orzechowego.
Edytowane przez bleuclair Czas edycji: 2016-03-31 o 17:07 |
|
|
|
#3450 |
|
Zadomowienie
|
Czy mleko ryżowe weszło na stałe, czy to tylko jakaś tymczasowa oferta?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:15.

wkurzona jestem.

wzięłam sobie czarne 36, trzeba coś mieć eleganckiego w szafie
są dosyć obcisłe, przez dupe ciężko przechodzą ale są dosyć wygodne i teraz jestem trochę spuchnieta więc liczę, że będą super. Mama wzięła 40 z tych brązowych