|
|
#481 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie II
Cytat:
|
|
|
|
|
#482 |
|
Zakorzenienie
|
Postanowiłam złożyć zamówienie w avonie z dostawą do domu po wieeeelu miesiącach kupowania w sklepie i chciałam zamówić jakieś próbki. Czy można gdzieś na necie znaleźć kody do zamówienia bo nie mam już NIC w wersji papierowej ?
|
#483 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja to zawsze sobie ściągam z "plików do pobrania" formularz zamówienia, i tam mam kody do próbek
|
|
#484 |
|
Zakorzenienie
|
czy ktos wie co jest w gorącej 5 ??
|
|
|
|
#486 |
|
Raczkowanie
|
Witam dziewczynki. Czy któraś może mnie poratować i powiedzieć jaki upust jest na zestaw Advance Techniques z suszarką do włosów, sprayem unoszącym włosy u nasady oraz płynnym wsokiem w sprayu do stylizacji włosów?? Chodzi mi konkretnie o to, czy jest to upust wypracowany czy narzucony przez avon.
|
|
|
|
#487 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki czy któraś z Was posiada świecznik INCENSE ??
Jak się sprawuje?? Jak pachnie?? Czy opłaca się za te 13,90 z katalogu?? Jeśli ktoś ma to prosze o wklejenie fotek na katalogi będę bardzo wdzięczna... |
|
|
|
#488 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#489 |
|
Przyczajenie
|
Możecie wypowiedzieć się na temat tych lakierów, które są dołaczane do błyszczyków za 17,9 w katalogu 15? Są coś warte? Jak z kolorami (czy są przekłamane)?
|
|
|
|
#490 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Prosze osoby, które uzywają już baseniku do moczenia stóp o opis jak się sprawuje.Czy jest wart zakupu?Klientka pyta,a ja nie wiem. Edytowane przez ankoro Czas edycji: 2007-11-18 o 19:38 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#491 |
|
Przyczajenie
|
Dzięki za info.
Ja już mam ten basenik, ale dziisaj nie mam sił zeby go wypróbować. Jutro postaram sie i opisze
|
|
|
|
#492 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#493 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#494 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#495 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Według mnie to : Ivory,Bisque,Almond, Warmest i Buff (http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=53952 97) |
|
|
|
|
#496 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#497 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#498 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zaczęłam powoli zbierać zamówienia no i pora wybrać coś dla siebie
Na pewno wezmę sobie teraz śródziemnomorski olejek do włosów (wpływ wizażanek ) i perełki rozświetlające.Zastanawia m się nad poczwórnymi cieniami do powiek Vintage Violets - one mają kolor tak delikatny jak w katalogu czy są mocniejsze?No i kusi mnie szminka z musem i nowa Treselle.Tyle,że mam próbkę 'zwykłej' Treselle i zapach mnie nie powala,w dodatku już po chwili wogóle jej nie czuję
|
|
|
|
#499 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie złożyłam swoje zamówienie i jestem w szoku bo mam ponad 1000 zł! Nigdy jeszcze tyle nie miałam!Ale sporo wzięłam dla siebie: -biżuterię Emily -Treselle z demo -perełki z demo -cień Pinky Peach -szminkę z musem Delicate Pink -preparat do demakijażu -Żel pod prysznic Winter Warmth -płyn do kąpieli jeżyna z internetowej -próbki Seduction No i mam ważne pytanie: Czy katalogi, próbki, torebki,dema wliczają się do wartości zamówienia? Taka jedna - dziękuję Edytowane przez luskap Czas edycji: 2007-11-19 o 00:12 |
|
|
|
|
#501 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#502 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#503 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#504 |
|
Przyczajenie
|
Mam pytanie. Czy jest netto do katalogu 15/2007? Jesli tak to czy ktos umiescil otki? Prosze o odpowiedz.
|
|
|
|
#505 |
|
Zakorzenienie
|
nie ma netto do K15. do K16 będzie.
|
#506 |
|
Konto usunięte
|
dzisiaj moja paczuszka przychodzi wreszcie
|
|
|
|
#507 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#508 |
|
Zakorzenienie
|
niqsia a co ciekawego zamawiałaś zeby nam relacjre zdac potem?
|
|
#509 |
|
Zadomowienie
|
Mam pytanie...sa 3 terminy skladania zamowien...a ja bym chciala zlozyc zamowienie tylko raz, na wieksza kwote... Jeśi tak zrobię to ominą mnie jakieś promocje, czy opusty? Moja liderka chce abym juz złożyła zamówienie.
|
|
|
|
#510 |
|
Zakorzenienie
|
nie słuchaj liderki... ja zbieram wszytskie zamówienia i skłądam tylko w jednym terminie... przewaznie na II ale jeżeli nie uda mi się zebrac od wszystkich klientek to czekam do III terminu... czasem są jakieś bonusy... np teraz jest że jak złożysz zamówienie w I terminie za 200 zł conajmniej to dostaniesz zel do myciea... ale moim zdaniem jeżeli nie ma się całego zmaóienia to po co wysyłac specjalnie dla tego prezentu? lepiej kupic go sobie samemu z opustem nie wyjdzie dużo
ale takie promocje zdarzają się żądko... a Twoja liderka podejrzewam, że ma w tym jakiś interes skoro Cie tak do tego namawia... nie ma żadnego obowiązku ze musisz złożyc zamówenie w I terminie. to zależy tylko od Ciebie... jeżeli nie zebrałas jesczez od wszystkich klientek to warto poczekac, bo wtedy moesz dobic do wyższego opustuChyba troszke źle Cie zrozumiałam Ale podsumowując to TAK WARTO SKŁADAC ZAMÓWIENIE TYLKO NA JEDEN TERMIN! Nie musisz skłądac na wsyztskie 3
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:35.

.

Na pewno wezmę sobie teraz śródziemnomorski olejek do włosów (wpływ wizażanek
) i perełki rozświetlające.Zastanawia m się nad poczwórnymi cieniami do powiek Vintage Violets - one mają kolor tak delikatny jak w katalogu czy są mocniejsze?No i kusi mnie szminka z musem i nowa Treselle.Tyle,że mam próbkę 'zwykłej' Treselle i zapach mnie nie powala,w dodatku już po chwili wogóle jej nie czuję