|
|
#4591 |
|
*sportaddict*
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - wymuszone zaręczyny cz.III
tipsy, ale tak 3-4 mm poza opuszek palca (długosc mw jak z 1. zalaczonego zdjecia)
też mi się nie podobają takie dłuuugie ![]() np.: |
|
|
|
#4592 |
|
Zakorzenienie
|
o takie też mi sie podobaja, ale ja wole naturalne
|
|
|
|
#4593 |
|
Zakorzenienie
|
ja głupia dałam się koleżance na tipsy namówic! nigdy więcej tym bardziej, że swoje paznolcie mam długie ewentualnie jakis wzorek ktos mógłby mi zrobić ale o tipsach nie ma mowy
|
#4594 | |
|
*sportaddict*
|
Cytat:
ja juz kiedyś miałam parę lat temu i bylam bardzo zadowolona. tylko mało która manikiurzystka umie to zrobić ładnie i profesjonalnie, żeby nie naruszyć płytki i żeby paznokcie wyglądały naturalnie
|
|
|
|
|
#4595 |
|
Zakorzenienie
|
normalnie mi zrobiła tylko to nie dla mnie ble
|
#4596 |
|
Zakorzenienie
|
A co miałaś kłopoty po ich zdjęciu?
Vadi: własnie taka dlugośc, jak z 1 i 3 zdjęcia. Reszta za długie. Też bym mogła zapuścić swoje, mam mocne i twarde paznokcie (ale jak już są za długo to się "zwijają" bo wygląda brzydko, kwestia kształtu (- a może ja nie umiem odpowiednio obciąc wypiłować?) Więc pewnie na ślub zdecyduję się na tipsy jednak. Teraz na razie mam krucho z pieniążkami i w obliczu oszczędnego Tż ( chociaż dzisiaj ja stawiam kino - jakimś cudem mi się go udalo namówić, to jest ten typ, który chce zawsze płacić za siebie i swoją kobietę bo źle się czuje jak jest inaczej), głupie i z lekka dziecinne byłoby robienie teraz tipsów
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#4597 |
|
Zakorzenienie
|
dobra ja spadam bo TZ mi się zanudzi
|
#4598 |
|
Zakorzenienie
|
No i nastała wieczorna cisza
ale cos czuje, ze jutro juz sie zacznie 4 część naszego watku
|
|
|
|
#4599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4600 |
|
Zakorzenienie
|
ach te samotne wieczory są najgorsze
![]() a ja dla "polepszenia" nastroju słucham dołujących, wolnych piosenek no bo niby czemu nie??
|
|
|
|
#4601 |
|
*sportaddict*
|
a ja sie zmuszam do czytania 40 stron koszmarnie nudnego txtu naukowego na uczelnie aaaa
|
|
|
|
#4602 |
|
Zakorzenienie
|
a ja się nie nudzę bo siedze z TZ
|
#4603 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu w takim razie pozdrawiamy Twojego Tż
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
|
|
|
#4604 |
|
Zakorzenienie
|
hehe dzięki własnie go "wygoniłam" do domu bo biedny na nogach dzisiaj do mnie przyszedł
|
#4605 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dobry wieczor Madziu Ja kiedy nie ma Tz przy mnie tez wtedy slucham takich "milosnych piosenek" , zamykam oczy i marze o nim, albo przypominam sobie nasze wspolne chwile Ps. Na pewno dzis wieczorem do Ciebie zadzwoni i poczujesz jakby prawie byl obok. Wiem ze tesknisz i moge Cie tylko przytulic :przytu l:Spokojnej nocki i snij o swoim K. ![]() Dobranoc, ja juz zmykam pod kolderke i zamiast do Tz wtule sie do mieciutkiej poduszeczki z pieskiem Ps. Ja nigdy nie robilam tipsow, ale widzialam jak niektore kolezanki mialy potem zniszczona swoja plytke pzanokcia. Jednak podobaja mi sie, ale takie nie za dlugie i najbardziej francuski m. Osobiscie bardzo lubie malowac paznokcie i french manicure, jest dla mnie deilkatny a jednoczesnie taki elegancki
|
|
|
|
|
#4606 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny tak myślałam o Lemoorce, coś ostatnio zamilkła
Mam nadzieje, że u niej wszystko jest dobrze
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
|
|
|
#4607 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4608 |
|
Zakorzenienie
|
no mysle
![]() Bo jej nieobecnośc jest niepokojaca.... Ostatnio jak tak długo się nie udzielałą na watku to miała jakies problemy, mam nadzieje że jednak zajęta jest Tz
|
|
|
|
#4609 |
|
Zakorzenienie
|
spadam juz spać
dobranoc
|
#4610 |
|
Gość
|
A ja już w domku, szkoła za mną i powiem Wam, że wszystko się poukładało. Poszłam do kierowniczki dziekanatu i ona powiedziała, ze wszystko sie zalatwi i niepotrzebnie tamte nowe stwarzaly mi problemy z oddaniem indeksu. W dodatku jedna z nich byla przy tym i nagle stala sie dla mnie tak cholernie miła, ze nawet mi podanie podyktowala jakie mam napisac o przedluzenie zaleglych brakow we wpisach i legitymacje podbila. Ech, wazne ze zalatwione
![]() Ja jeszcze ciekawa jestem co u hihi, jak sobie z tą wiedźmą z pracy poradziła ![]() Tak patrze na dyskusje o pazurkach i sama jestem ciekawa jakbym sie czula ze sztucznymi, jedno jest pewne - musialybybyc mimo wszystko krotsze niz Vadi, bo na codzien mam krociutki - strasznie mi się lamią i jak juz wychoduje ladne to jeden.dwa mi sie lamią i kicha, trzeba ścinać. A propo kontynuacji topicku, to myslicie, że dałoby się zmienić tytuł na samo 'wymarzony pierścionek' ;P Zastanawiam się co myśli sobie mój TŻ jak zerka mi przez ramie i widzi "...wymuszone zaręczyny" A przecież mało która z nas o wymuszaniu czegokolwiek pisze ;p Ja tam czekam, aż się samo z siebie wydarzy
|
|
|
|
#4611 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I super!!! Cieszę się, ze wszystko się udało
|
|
|
#4612 |
|
*sportaddict*
|
|
|
|
|
#4613 |
|
Gość
|
Dziekuje dziewczyny
Ulzylo mi bardzo... w domu za to srednio dobre wiesci, bo mi dziadek umiera - doslownie. Dziwnie się tak czeka na śmierć w pokoju obok. Wspolczuje babci, bo ciagle ja wola i jeczy, jego synowie, czyli moj wujek i tato tez tam siedzą. Az mi glupio, ze mnie to nie rusza... Ale szczerze co jest lepsze? Sztuczny smutek i łzy, czy szczere wspolczucie i pogodzenie sie z sytuacją. Nigdy nie był moim ulubiencem, wrecz przeciwnie. Oczywiscie zle mu nie życze, ale wszyscy wiedzą co bedzie na dniach.
|
|
|
|
#4614 |
|
Zakorzenienie
|
Kurczę, masakra. Wywaliłam się dzisiaj w pokoju, potknęłam się o dywan Tż mnie nie mógł złapac bo na sofie siedział.
Nic się nie stało niby, idziemy sobie do kina, seans się zaczyna, poczułam, że pierścionek mi się przekręcił na palcu, chcę poprawić i czuję nagle, że - NIE MA oczka! Nie wiem kiedy wypadło, czy to wtedy jak upadłam i strzeliłam ręką o podłogę, czy przez te cholerne rękawiczki, czy gdzieś zaczepiłam (((Nie chodzi o straty finansowe, bo można wprawić i brylant to nie był, ale kurczę.... przywiązuję się do przedmiotów.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#4615 |
|
Gość
|
Madlen, rzecyzwiście żal, ale trzeba przeboleć, może Twój kochany, będzie miał okazję uklęknąć po raz drugi ;p
|
|
|
|
#4616 |
|
Zakorzenienie
|
Wprawimy chyba nowe oczko.
Az tym klękaniem to dobry pomysł, musze mu zasugerować
|
|
|
#4617 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja już nic nie wiem
Motam się... Spotkałam się z bardzo miłym facetem... Ale trochę przypomina mi eksa Nawet ten sam kierunek studiuje A w dodatku całowałam się na pierwszej randce Ehhh Sorki za chaotyczność posta Muszę to przemyśleć... Boję się znów sparzyć, a może jest za wcześnie... A może się luźno pospotykać i zobaczyć co z tego będzie... Aaaaaaaa A w ogóle miałam dziś swoje małe święto Minęły równo 3 miesiące bez eks
Edytowane przez Melodia mgieł nocnych Czas edycji: 2007-11-19 o 00:52 Powód: literówka jak zwykle ehhh |
|
|
|
#4618 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Melodio mysle ze wiesz czego chcesz, lecz sie najzwyczajniej w swiecie boisz. Ze ten ktos okaze sie taki sam jak eks Po pierwsze nie mozesz wszystkich do Niego porownywac ![]() Madlen: Przykro mi z powodu tego oczka, wiem co czujesz, bo tez przywiazuje sie do rzeczy, a zwlaszcza tych od Tz Ze macie milosc a pierscionek to nie koniec swiata oczko bedzie pewnie jeszcze ladniejsze![]() Nemo Super ze wszystko sie ulozylo w szkole ![]() Ps. Dziewczyny ktoras z Was pisala cos jakis czas temu, ze ma taki program co fryzurki dobiera. Chce sie wybrac do fryzjera no i nie wiem za bardzo co zmienic bo juz mnie denerwuje obecna dlugosc i grzywka na bok sie nie uklada, bo dluga..musze cos zmienic
|
|
|
|
|
#4619 |
|
Gość
|
Melodio, nie karć się za to, że się całowałaś, każdy ma do teog prawo
Myślę, że najlepszym wyjściem byłoby właśnie takie luźne pospotykanie się, bez większych zobowiązań i obietnic ![]() no i go girl! ![]() A ja już od 7 na nogach Łał, prawda? Ale swoją sis się zajmować muszę, a ona jakoś spać zbytnio nie chce do późna ;pAnitkko, ja nie mam programu, ale jeśli podeślesz mi zdjęcie swojej buzi i jakiś fryzurek to Ci dopasuję
|
|
|
|
#4620 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry dziewczynki od poniedziałku...
Tyle żeście nasmarowały przez weekend, że nie wiem kiedy przeczytam
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:58.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
też mi się nie podobają takie dłuuugie 

no bo niby czemu nie??
:przytu l:
dobranoc