|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#901 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: 20+ Gotowe Na Absolutnie Wszystko vol 3
niiiiiiiieeeeeeeeee ... nie pisz słowa sen, bo usypiam !
|
|
#902 |
|
Zakorzenienie
|
kurde ale mialam chec na pusztyską bułkę z szynką i do tego szklanice miryndyyyyyyyyyy pomaranczowej
![]() ale nie dalam sie i pije wode ![]() ![]() buuuuuu
|
|
|
|
#903 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hehehehehe ja jak na razie połykam dużo płynów ![]() nie daj się !!!!!!!!!!! bułka nie moze tobą rządzić!
|
|
|
#904 |
|
Zakorzenienie
|
Lajf is soł brutal...łaj
![]() no nic biore sie za porzadki zawsze to roche kalorii spalonych a w domu syf
|
|
|
|
#905 |
|
Zakorzenienie
|
A co ja mam powiedzieć??
Na obiad tłuste kotlety, nadziewane żółtym serem i grzybami, pieczone w ogromnej ilości oleju. Cholernie dobre ale ja się nie dam, nie jem ![]() Po południu przyjeżdzają moje chwrześniaki
|
#906 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć, jestem na chwilkę.
Senna pogoda, obejrzałabym jakiś fajny film a nic nie leci w TV.
|
#907 |
|
Zakorzenienie
|
Na tvp 1 calkiem przyjemne fantasy.
A my sie z podrzuconym turlamy i nuda jest porobilabym cos ale nie wiem co...eh;/ smętna niedziela edit: ide jakis chudy obiad zrobic
|
|
|
|
#908 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasia a Ty znów w pracy??
Aaaleee senny dzień, chyba zaraz pójdę sobie podrzemać Mówiłam już kiedyś, że nienawidzę zimy?? ![]() Byłam grzecznie w kościółku, teraz czekam na obiadek. Oglądał ktoś wczoraj film "Rekrut" na 1? Colin Farell ![]() Obejrzałam też 'Katyń'. Nie wiem dlaczego tak krytycy zbesztali ten film. Mi się podobał.
|
#909 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki
![]() wlasnie wrocilam do domku, narazie was nie nadrabiam,bo nie moge zebrac mysli za 20min ma byc u mnie podrzutek, mamy pogadac, ale ja chyba wiem jak ta rozmowa sie skonczy kurcze czemu ja jestem taka glupia ale co ja poradze jak mi to szczescia do konca nie daje |
|
|
|
#910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale nawet jeśli się na to zdecydujesz.... Nie wydaje mi się, aby to świadczyło o głupocie. Raczej o odwadze.
|
|
#911 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja nie pamiętam kiedy pierunica jedna byłam w kościele ![]() teraz podrzutek robi spaghetti hiiiiiiiiiiiiiiiCytat:
wydaje mi się że postępujesz mądrze, najlepiej powiedziec sobie wszystko co się czuje i nie brnąć w coś, bo czasami trzyma nas przyzwyczajenie,ale ja oczywiście mam nadzieje, że wam sie ułoży ![]() oglądałam foty z imprezy w sumie dziesiejszej, bo to się działo dziś w nocy. hehhe uśmiałam się na maxa - kocham swoje życie , nie ze względu na imprezy, ale naprawdę jestem z niego zadowolona ![]() edit: ide sie położyć bo siedzenie sprawia mi problem paaaaaaaa dziewuszki
|
|
|
#912 |
|
Zakorzenienie
|
Aneczko ja też nie nawidzę zimy.
Staram się przywyknąć ale wolałabym piekne, ciepłe słońce i budzącą sie do życia przyrodę. ale jak się nie ma co się lubi........... ![]() Navi, jest aż tak xle? wiesz, nie możesz mysleć że to głupota.Skoro między Wami źle się układa to musi to z czegoś wynikać. I należy o tym duzo rozmawiać, nie trzeba się od razu rozstawać bo pewne kłopoty da się wyeliminować.
|
#913 |
|
Zakorzenienie
|
No i niedziela dobiega końca... mówiłam juz że nie odpoczęłam
?Dzisiaj robiłam rogaliki dla teścia . Nawet się udały Teraz czekam na TŻ, ale on późno kończy zajęcia... A ja strasznie się za nim stęskniłam . Tak mi źle, że jutro znowu do pracy
|
#914 |
|
Zakorzenienie
|
Ines, ja właśnie o tym samym myslę.
Dziś rozmawiałam o tym z moją kuzynką, powiedziała mi że ona nie widzi we mnie wogóle radości. Opowiedziałam jej o mojej pracy, o stresie z nią związanym, powiedziała że mi szczerze współczuje ![]() Coraz gorzej mi z tym.......
|
#915 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczynki .. pogodzilismy sie
![]() ja nie wiem, po prostu nie potrafie bez niego... nawet sie poplakal i powiedzial, ze jestem jedyna kobieta, ktora go do lez doprowadza ![]() chocbym nie wiem jak byla zdecydowana i zdeterminowana, to po prostu nie umiem. i nawet nie to nie to, ze dalam sie wziasc na litosc. ja widze ile dla niego znacze i on dla mnie tez.. przeprosil mnie za wszystko no i zobaczymy.. no bedzie dalej ![]() teraz ide do goracej kąpieli, a jak on wroci z kosciola to sie bedziemy dalej godzic ![]() tak naprawde, to boje sie, czy to sie ulozy, ale tez niezwykle sie ciesze, ze doszlismy do porozumienia... nie umialabym bez niego zyc ![]() ka.si zazdroszcze Ci, ze jestes zadowolona ze swojego zycia, to najwazniejsze!! Ines, Vibesko
|
|
|
|
#916 |
|
Zakorzenienie
|
Navi, no i wspaniale
Najważniejsze że jest miłość w związku, ale nie da się ukryć, że trzeba nad nim popracować, być może musicie się dotrzeć po prostu. Życzę Wam żeby już tylko dobrze było
|
#917 |
|
Zakorzenienie
|
Wiedziałam że tak będzie
![]() Bo już nie raz tak było i pewnie będzie do następnego momentu, kiedy negatywne emocje związane z tym związkiem znowu się w tobie skumulują... Ale najwyraźniej akceptujesz te negatywne cechy twojego Podrzutka. Na tym polega miłość. I pewnie skoro akceptujesz je teraz, to będziesz akceptować zawsze.
|
#918 |
|
Wtajemniczenie
|
Heh Navi wiedziałam, po prostu WIEDZIAŁAM. Cóż, jedyne co mogę powiedzieć to, że niektóre związki są trudniejsze od innych, niektórzy ludzie są trudni. Ale najważniejsze jest to, że się kochacie i chcecie walczyć o siebie. I się bardzo cieszę bo piękna z Was para
![]() Kasia no ja do kościoła raczej chodzę.... Choć w Krakowie to raczej nie chodzę. A w domu to ze względu na babcię głównie. Eh ciężki temat ogólnie z tym kościołem.
|
#919 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też chodzę do kościoła i sie tego nie wstydzę i nie wypieram.
Jestem katoliczka i do kościoła chodzic lubie. ale w dużej mierze to za zasługą mojej parafii - jest jajcarska ![]() Ksiądz potrafi na kazanie w goglach i z nartami wyjść. Albo przyjeżdza pod kościół wozem strażackim
|
#920 |
|
Zakorzenienie
|
Ja do Kościoła lubię chodzić tylko kiedy jestem na wsi. Tam to wszystko ma jakiś klimat...
Na moją parafię raczej nie narzekam... Mamy strasznie dużo księzy, bywają lepsi i bywają gorsi... Ale ogólnie sa bardzo popularni, często widuję ich w TV . Mądrze gadają. Tylko jedno mnie bardzo denerwuje... Bierzmowanie. W innych parafiach robi się je naprawdę ekspresowo a tutaj trzeba przez cały rok chodzić na spotkania dwa razy w tygodniu. Przez to nie zrobiłam bierzmowania zapisałam się na nie w klasie maturalnej i nie wiedziałm wówczas że spotkania będa tak częste. No i po dwóch nieobecnościach out z listy. ![]() Później chciałam zrobić przyspieszone w innym kościele, ale też robili mi problemy. Muszę zrobić kolejne podejście.
|
#921 |
|
Zakorzenienie
|
Z tego wszystkiego ja tez poszlam do kosciola...no szalenstwo normalnie...
![]() co do trudnych zwiazkow moj tez taki jest, no ale coz... nie ma łatwo Jutro znowu poniedzialek , naszczescie mam lzejszy tydzien na uczelni...zjadlam dzis pare chipsow i bulke pszenna;/ zabijcie mnie;/ teraz biore sie za prasowanie kiecuni na jutro bo mam zamiar pokazac nozynki
|
|
|
|
#922 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też jestem katoliczką, wierzę. Do kościoła chodzę, tylko w Krakowie czasem się obijam. Ale się staram. I nie chodziło o to, że się wstydzę czy coś
|
#923 |
|
Zakorzenienie
|
halo halo
Laseczki trosske nadrobiłam kupiłaaaaammmmm Auttkoooooooo !!!!!!!!!!
|
#924 |
|
Wtajemniczenie
|
Uuuu Kara to super, mam nadzieję, że niedługo jakieś zdjęcie zobaczymy
![]()
|
#925 |
|
Zakorzenienie
|
ła ła ła ale suuuuper!!!!!!!!!!!!!!!!: ) gratulacje!!!
![]() zmykam spac |
|
|
|
#926 |
|
Raczkowanie
|
puk puk, czy jest tu ktoś, kto tak jak ja nie może spać?
|
|
|
|
#927 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj Hibiskus
![]() Ja na szczeście mogłam spać... Ale teraz nie mogę ... Tzn. bardzo chcę ale już nie mogę . Ładny kotek. Czyżby brytyjski krótkowłosy? Ale mnie boli gardło . I mam poparzony język od wczorajszego próbowania gorących rogalików .A TŻ przyniósł mi wczoraj pistacje... I mam teraz problem z ich jedzeniem .
|
#928 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
nie wyspana jestem straszecznie ale nic weekend się udał. W sobotę pojechałam do koleżanki a tam zrobiłyśmy babski wieczór a faceci poszli do baru oglądać mecz, już dawno takiego wieczoru nie miałam. Po jakimś czasie po meczu faceci wrócili i resztę nocki spędziliśmy razem Koeżanka stwierdziła, że babskie wieczory są super ale jednak brakuje tych gadów. I niestety się z nią zgodzę![]() Co robicie w Ostatki? ja chyba idę na jakąś domową imprezkę bo stwierdziliśmy, że niechcemy się gnieść w jakimś klubie czy barze. A stoliki są wszędzie już zajęte
|
#929 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w ostatni nigdzie nie idę. Juz dawno przestałam obchodzić coś takiego jak Ostatki... W ogóle jakoś nie w głowie mi imprezy.
Dziewczyny, jakiego teraz zimą używacie balsamu? Ja ostatnio wszystkie powyrzucałam bo w niektórych pozostawały nędzne resztki na dnie, a inne jakos dziwnie pachniały... Wczoraj wysmarowałam się Postheliosem i to jest dla mnie numer 1 wśród balsamów. Z tym że on jest po opalaniu... Na zimę chcialabym kupić coś o podobnym działaniu. Chciałam kupic ten: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=10505 Ale TŻ powiedzial ze on mi kupi ten balsam na mikołajki. Nie chcę takiego drogiego prezentu na tak symboliczne święto jak mikołajki... Więc teraz zamierzam go nakierować na ten: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=4655 Ewentualnie na ten: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=1125 Miałyście któryś z tych balsamów?
|
#930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja mam pytanie o szampon i odżywkę, jakie są dobre, żeby nie splątywały włosów i nie wysuszały? Navi zawsze coś pisze o silikonie w niektórych a ja nie wiem o co chodzi
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:53.

wiesz, nie możesz mysleć że to głupota.