|
|
#4621 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - wymuszone zaręczyny cz.III
dziewczyny niech któreś mnie doprowadzi do pionu.. sama na siebie jestem wkurzana. wczoraj mnie emocje ponisły.
No więc wczoraj jak juz pisałam mialam okropny dzien, płakać mi się chciało i wogóle. Potrzebowałam rozmowy z TZ ale tak czekałam i czekałam, w koncu sobie mówie jak zadzwoni po 20 to nie odbiorę, bo skoro ma czas dla mnie na sama noc to niech spada zadzwonił 20.20 (nie odebrałam) potem 3 minuty póxniej (nie odebrałam) w koncu napisał smsa "kochanie czy ty sie na mnie gniewasz?? czemu nie odbierasz jak dzwonię) odpisałam mu przed 23 ze przykro mi ze znalazł dla mnie czas na sama noc, kiedy ja go potrzebowalam wczesniej i od rana czekałam na ten telefon" oczywiscie on juz nie dał znaku zycia (moze spał) dzis tez jeszcze nic.... super
|
|
|
|
#4622 |
|
Gość
|
Ech my to kobiety mamy czasem jakieś problemy z utrzymaniem naszych emocji. Czasem też tak mam, ale staram się je chamować, żeby wychodziły te negatywne jak najrzadziej. Pewnie dzisiaj już by Ci przeszło, a tak 'wymsknęło się' i teraz nie wiesz na czym stoisz. Na pewno szybko się wyjaśni, myślę, że TŻ się nie obraził. Nie zaszkodzi napisać sms'a, że miałaś bardzo ciężki dzień i nie chciałaś, żeby tak wyszło. W sumie to mogłaś też Ty do niego zadzwonić wcześniej
![]() Hihi, dzień dobry Właśnie się zastanawiałam wczoraj jak u Ciebie z wiedźmą sie poukładało
|
|
|
|
#4623 |
|
Zakorzenienie
|
ach taka jestem na siebie wkurzona, bo jeszcze poza tym co na[pisałam wam, jeszcze mu dopisałam inne rzeczy, co mi akurat na sercu leżalo (tak ze wyszło 5 smsów
) Ja juz prawie nie mam nic na koncie a TZ ma do mnie darmowe ![]() czekam choc na sygnałka od niego... wogóle to nie wiem czemu nie odebrałam buu.. ja to zawsze jestem taka
|
|
|
|
#4624 |
|
Gość
|
Myślę, że opanowanie tych emocji przychodzi z czasem, sama też się łapię na takich żalach, czasem totalnie bzdurnych i cieszę się, ze trzymam buzie na kłódkę, bo po godz wydaje mi się głupie to co chciałam powiedzieć
We mnie za to odzywa się aktualnie przestraszna zazdrośnica... |
|
|
|
#4625 |
|
Zakorzenienie
|
chyba jednak złapał focha... wlasnie weszłam jak co rano poczytac wiadomości na moje grono, patrze, a TZ był tam o 1 w nocy
więc smsa ode mnie napewno przeczytał.. teraz sie nie odzywa (o tej godzinie to juz zawsze miałam od niego sygnałka).. jeszcze troche to mnie znowu emocje poniosą i ja złapię focha
|
|
|
|
#4626 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4627 |
|
Zakorzenienie
|
Witam z rana drogie koleżanki-wizażanki
|
|
#4628 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie martw sie tak bardzo, Twoj Tz na pewno Cie kocha To co czulas i w ogole. Znacie sie juz od kilku lat, jestescie ze soba dlatego tez wiesz ze przed nim nie musisz nic ukrywac. Bo on Ciebie zrozumie. Czasem ponosza nas za bardzo emocje, ja tez tak mam/pamietasz jak pisalam w weekend/. Jednak czasem lepiej ugryzc sie w jezykSlonko nie martw sie, jestem pewna ze wieczorkiem bedziesz znow szczesliwa jak skowronek Nemo: Mam tylko takie zdjecia jak te co wczesniej wam pokazywalam. A moze byc z cala sylwetka? Ps. Podaj swoj email to postaram sie przeslac Ale fryzurek nie mam takich
|
|
|
|
|
#4629 |
|
Gość
|
Madziu, naprawdę - lepiej się nie fochuj, bo takie nakręcanie się przez tak naprawdę pierdołe, to później się źle kończy. Ja osobiście wykrzyczałam prawie wszystkie negatywne emocje z siebie w kierunku zdjęcia pewnej osoby, która nieeesamowicie burzy mi mój spokój wewnętrzy i dosłownie się we mnie gotuje jak widzę jej imię, gdzieś w okolicach mojego TŻ.
Rozmawiałam z nim oczywiście na ten temat jakiś czas temu i mi wytłuamczył jak jest, w sumie mimo tej oczywistości sytuacji, rozmowa mnie uspokoiła. Zresztą nie musiał, bo to rozumiem. Ale co ja poradzę, każdy ma jakieś słabości i niekoniecznie porządane emocje. Jestem okropna ![]() Kulbit, dzień dobry ![]() Anitko, coś wymyślimy mail: tweetynka@gmail.comHihi, zszywaczem ją, zszywaczem! |
|
|
|
#4630 |
|
Zakorzenienie
|
Anitko dziekuje za te słowa
) sie wszytsko wyjasni. ale normalnie szlag mnie trafia jak patrze na tel. a on milczy i jeszcze ta świaodmość ze on był na necie wczoraj o 1 w nocy ale po co mi odpisac prawda?? nawet nie pomyslał, ze sie wczoraj nie odezwałam, bo np. cos mi sie stało itp.
|
|
|
|
#4631 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym ją zadzgała szpikulcem do otwierania listów... Ale jakbym rękę podniosła, to bym nie skończyła, póki by mi sił starczyło, a jako, żem energiczna... to zaczynać nie będę.
P.S. Dziewczyny, pomocy!!!! W weekend widziałam w reserved w Trójmieście bluzkę z kolekcji raczej letniej... ale z braku kasy nie kupiłam i teraz musze komuś wytłumaczyć (szwagrowi ) co ja chcę, żeby mi kupił. Nie wiecie czy gdzieś znajdę stara kolekcję? |
|
|
|
#4632 |
|
Gość
|
Chyba musze coś ze sobą zrobić, bo w mojej głowie powstały przeróżne wizje co pewna osoba może robić w stosunku do mojego TŻtz w szkole, gdy ma do niego dostęp. Ufam mu, ale sam mi mówił, że on nie wie, kiedy go podrywają, bo jakoś nie zwraca na to uwagi. Coś we mnie wrze w środku i krzyczy. Nie chcę, żeby jakaś panna przypadkowo smyrała mojego mężczynę, czy wysyłała mu słodkie uśmieszki. Jakieś podskórne obawy. Wiem przecież jak kobiety potrafią być przebiegłe i zazwyczaj zaczyna się od 'pomocnej koleżanki'. Niech mi ktoś przyłozy, to może się uspokoję...
Wkurzam się okropnie, na siebie najbardziej za wkręcanie sobie chorych scenariuszy. Głupieje jak nie mam go przy sobie, chyba tęsknię po prostu... |
|
|
|
#4633 |
|
Zakorzenienie
|
ach. te baby czasami takie są. nie moge sobie znaleźc kogoś wolnego, to nie, one zabierają sie faceta zajetego
|
|
|
|
#4634 |
|
Gość
|
Powiem Wam, że u mnie to wyglądało tak, że ja swojego TŻ 'odbiłam innej' chociaż z tego co wiem, to on już wiedział, że tamto nie ma sensu jakiś czas temu. Wiem, że jesteśmy szczęśliwi ze sobą, więc było warto. Może ktoś mnie uzna za wredną małpę ale ja po porstu powalczyłam o swoje szczęście... I dodam, że to on mnie zdobywał, a nie odwrotnie, więc nie ja zaczęłam ;p
|
|
|
|
#4635 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
hej dziewczynki
![]() nie pisalam przez weekend bo duzo sie dzialo - rodzina do mnie przyjechala a moja latorosl skonczyla wczoraj 4 lata
|
|
#4636 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale jestem wiecej jak pewna ze odezwie sie juz niedlugo do Ciebie..Tylko teraz nie strzelaj juz fochow Nemo z Twoja pomoca na pewno ![]() Nemo napisz do niego smska to poczujesz sie lepiej.. Twoj tz Cie kocha i na pewno nie w glowie mu jakas "inna" panna. Ale wiem co czujesz, bo niektore baby sa okropne po prostu
|
|
|
|
|
#4637 | |
|
Gość
|
Cytat:
![]() Na szczęście nie siedzę bezczynnie, tylko ciągle latam do siostry, więc powoli to ze mnie uchodzi
|
|
|
|
|
#4638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masz racje, niepotrzebnie sie nakrecam, ale kurde juz taka jestem. wiecie juz bym wolała aby mi napisał co mu na sercu lezy tak jak ja wczoraj, niz takie "dziecinne" olewanie i nie odzywanie sie choc ja nie zachowałam sie lepiej wczoraj ale.. potem mu wsyztsko napisałam czemu.czekam...
|
|
|
|
|
#4639 |
|
Gość
|
cierpliwości
nasze TŻ nas kochają, w końcu wybrali nas, prawda?
|
|
|
|
#4640 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ps. Ale ze mnie gluptas, wiesz jak ty pokazywalas te zdjecia co robicie razem, To ja myslalam ze to z waszego slubu sa Ze To Ty jestes na tych zdjeciach razem z nim Ale w takim razie chcialabym Cie poznac moja imienniczko:Anitko![]() Svinecko 100 lat dla Twojego synka |
|
|
|
|
#4641 |
|
Zakorzenienie
|
TZ puscil sygnałka.. ale po co odpisywac na tego wieczornego wczorajszego smsa?? ach...
ja to wogóle powinnam sie dzis zamknąć z dala od ludzi bo normalnie pozabijam okres mi sie dzis skonczyl a cię czuje (z nastrojem) jakbym dopiero co miała dostaca wogóle to mamochcote sie isc i piwka napiac i to nie jednego ... musze kogos namówic dzis
|
|
|
|
#4642 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
dziekuje ANITKO
![]()
|
|
#4643 |
|
Zakorzenienie
|
Svinecko sto lat dla małego
![]() A jak jego zdrowie?
|
|
#4644 |
|
Gość
|
Madziu - a widzisz, spokojnie i wróci wszystko do normy
![]() Ja też się uspokajam, bo wiem, ze mnie mój TŻ kocha i jest wspaniałym mężczyzna, któremu mogę zaufać Anitko, a ja pokazywałam swoje zdjęcie w tym wątku, zaraz poszukam ;p Svinecko, ja również zdrówka i serdeczności dla synka życzę!
|
|
|
|
#4645 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cos czuje ze na strzalce sie nie skonczy Ja tez bym wypila piffko ale grzane: Ostatnio Tz mi robil taaaaakie dobre bylo ![]() Mi skonczyl sie w przedwczoraj, a wczoraj tez mialam taki nastroj ze "bez kija nie podchodz" Najpierw bylo wszystko ok, potem nie podobalo mi sie moje uczesanie i w ogole nic w sobie a potem rodzicow nie bylo to Tz przytulil wycalowal i juz jak skowronek szczesliwaCzasem sie za szybko denerwuje, ale staram sie pracowac nad tym, a dzieki Wam robie malutkie postepy |
|
|
|
|
#4646 |
|
Zakorzenienie
|
Svinecko ode mnie też mu daj buziaka
|
|
|
|
#4647 |
|
Gość
|
Naprawde dużo daje, że można swoje chwilowe złosci i wątpliowści z kimś podzielić, kto to rozumie... lepiej to z siebie wyrzucić i najlepiej nie w kierunku naszych TŻ
![]() Anitko, str 101 ost post
|
|
|
|
#4648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ledwo się skończył, a tu się okazuje, że wczoraj ostatnia tabletka i w czwartek znowu to samo
|
|
|
|
|
#4649 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
dziekuje kochana
![]() maly dostal antybiotyk i krople - uszko juz go przestalo bolec na drugi dzien i czuje sie swietnie ale bierze dalej antybiotyk do przedszkola poszedl bo przeciez to nie zadne przeziebienie czy grypa tylko zapalenie ucha, ktore juz nie boli wiec bawi sie teraz pewnie z dzieciaczkami ![]() dziekuje bardzo
|
|
#4650 |
|
Gość
|
Ja właśnie w trakcie jestem i może dlatego taka drażliwa ;p
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:30.

zadzwonił 20.20 (nie odebrałam) potem 3 minuty póxniej (nie odebrałam) 

Właśnie się zastanawiałam wczoraj jak u Ciebie z wiedźmą sie poukładało
więc smsa ode mnie napewno przeczytał.. teraz sie nie odzywa (o tej godzinie to juz zawsze miałam od niego sygnałka).. jeszcze troche to mnie znowu emocje poniosą i ja złapię focha

) co ja chcę, żeby mi kupił. Nie wiecie czy gdzieś znajdę stara kolekcję?