Wymarzony pierścionek - wymuszone zaręczyny cz.III - Strona 155 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-11-19, 08:24   #4621
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony pierścionek - wymuszone zaręczyny cz.III

dziewczyny niech któreś mnie doprowadzi do pionu.. sama na siebie jestem wkurzana. wczoraj mnie emocje ponisły.

No więc wczoraj jak juz pisałam mialam okropny dzien, płakać mi się chciało i wogóle. Potrzebowałam rozmowy z TZ ale tak czekałam i czekałam, w koncu sobie mówie jak zadzwoni po 20 to nie odbiorę, bo skoro ma czas dla mnie na sama noc to niech spada zadzwonił 20.20 (nie odebrałam) potem 3 minuty póxniej (nie odebrałam) w koncu napisał smsa "kochanie czy ty sie na mnie gniewasz?? czemu nie odbierasz jak dzwonię) odpisałam mu przed 23 ze przykro mi ze znalazł dla mnie czas na sama noc, kiedy ja go potrzebowalam wczesniej i od rana czekałam na ten telefon" oczywiscie on juz nie dał znaku zycia (moze spał) dzis tez jeszcze nic.... super

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-19, 08:33   #4622
nema_
Gość

Ech my to kobiety mamy czasem jakieś problemy z utrzymaniem naszych emocji. Czasem też tak mam, ale staram się je chamować, żeby wychodziły te negatywne jak najrzadziej. Pewnie dzisiaj już by Ci przeszło, a tak 'wymsknęło się' i teraz nie wiesz na czym stoisz. Na pewno szybko się wyjaśni, myślę, że TŻ się nie obraził. Nie zaszkodzi napisać sms'a, że miałaś bardzo ciężki dzień i nie chciałaś, żeby tak wyszło. W sumie to mogłaś też Ty do niego zadzwonić wcześniej

Hihi,
dzień dobry Właśnie się zastanawiałam wczoraj jak u Ciebie z wiedźmą sie poukładało
Stary 2007-11-19, 08:37   #4623
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

ach taka jestem na siebie wkurzona, bo jeszcze poza tym co na[pisałam wam, jeszcze mu dopisałam inne rzeczy, co mi akurat na sercu leżalo (tak ze wyszło 5 smsów )

Ja juz prawie nie mam nic na koncie a TZ ma do mnie darmowe

czekam choc na sygnałka od niego... wogóle to nie wiem czemu nie odebrałam buu.. ja to zawsze jestem taka

Stary 2007-11-19, 08:44   #4624
nema_
Gość

Myślę, że opanowanie tych emocji przychodzi z czasem, sama też się łapię na takich żalach, czasem totalnie bzdurnych i cieszę się, ze trzymam buzie na kłódkę, bo po godz wydaje mi się głupie to co chciałam powiedzieć

We mnie za to odzywa się aktualnie przestraszna zazdrośnica...
Stary 2007-11-19, 08:48   #4625
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

chyba jednak złapał focha... wlasnie weszłam jak co rano poczytac wiadomości na moje grono, patrze, a TZ był tam o 1 w nocy więc smsa ode mnie napewno przeczytał.. teraz sie nie odzywa (o tej godzinie to juz zawsze miałam od niego sygnałka).. jeszcze troche to mnie znowu emocje poniosą i ja złapię focha

Stary 2007-11-19, 08:51   #4626
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nema_ Pokaż wiadomość
Hihi, dzień dobry Właśnie się zastanawiałam wczoraj jak u Ciebie z wiedźmą sie poukładało
Oj, daj spokój... Pojechałam w piątek o 11:L30 do szkoły i miałam spokój, a dzisiaj pod rana znowu się z tą jędzą męczę.
Patrzeć na nią nie mogę A siedzę twarzą w twarz
hihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-19, 08:54   #4627
kulbit
Zakorzenienie

Witam z rana drogie koleżanki-wizażanki

Moje anioły z masy solnej:
kulbit jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-19, 08:56   #4628
ANITKA79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
ach taka jestem na siebie wkurzona, bo jeszcze poza tym co na[pisałam wam, jeszcze mu dopisałam inne rzeczy, co mi akurat na sercu leżalo (tak ze wyszło 5 smsów )
Madziu to normalne ze jak on jest Tam a ty tutaj, to tesknisz bardzo i wystarczy jakis problem, zly dzien, nastroj itp..ze wtedy sie wybucha i pisze co lezy na serduchu

Nie martw sie tak bardzo, Twoj Tz na pewno Cie kochai tez teskni..Przeciez zadzwonil wczoraj, wieczorkiem. Na pewno dzis do Ciebie zadzwoni albo napisze i wszystko mu wyjasnisz na spokojnie To co czulas i w ogole. Znacie sie juz od kilku lat, jestescie ze soba dlatego tez wiesz ze przed nim nie musisz nic ukrywac. Bo on Ciebie zrozumie. Czasem ponosza nas za bardzo emocje, ja tez tak mam/pamietasz jak pisalam w weekend/. Jednak czasem lepiej ugryzc sie w jezyk
Slonko nie martw sie, jestem pewna ze wieczorkiem bedziesz znow szczesliwa jak skowronek

Nemo: Mam tylko takie zdjecia jak te co wczesniej wam pokazywalam. A moze byc z cala sylwetka? Ps. Podaj swoj emailto postaram sie przeslac Ale fryzurek nie mam takich
ANITKA79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-19, 08:57   #4629
nema_
Gość

Madziu, naprawdę - lepiej się nie fochuj, bo takie nakręcanie się przez tak naprawdę pierdołe, to później się źle kończy. Ja osobiście wykrzyczałam prawie wszystkie negatywne emocje z siebie w kierunku zdjęcia pewnej osoby, która nieeesamowicie burzy mi mój spokój wewnętrzy i dosłownie się we mnie gotuje jak widzę jej imię, gdzieś w okolicach mojego TŻ.

Rozmawiałam z nim oczywiście na ten temat jakiś czas temu i mi wytłuamczył jak jest, w sumie mimo tej oczywistości sytuacji, rozmowa mnie uspokoiła. Zresztą nie musiał, bo to rozumiem. Ale co ja poradzę, każdy ma jakieś słabości i niekoniecznie porządane emocje.

Jestem okropna

Kulbit,
dzień dobry
Anitko, coś wymyślimy mail: tweetynka@gmail.com
Hihi, zszywaczem ją, zszywaczem!
Stary 2007-11-19, 09:01   #4630
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Anitko dziekuje za te słowa też mam nadzieje, ze do wieczora (choć wolałabym wczesniej ) sie wszytsko wyjasni. ale normalnie szlag mnie trafia jak patrze na tel. a on milczy i jeszcze ta świaodmość ze on był na necie wczoraj o 1 w nocy ale po co mi odpisac prawda?? nawet nie pomyslał, ze sie wczoraj nie odezwałam, bo np. cos mi sie stało itp.

Stary 2007-11-19, 09:03   #4631
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Hihi, zszywaczem ją, zszywaczem!
Ja bym ją zadzgała szpikulcem do otwierania listów... Ale jakbym rękę podniosła, to bym nie skończyła, póki by mi sił starczyło, a jako, żem energiczna... to zaczynać nie będę.

P.S.
Dziewczyny, pomocy!!!!
W weekend widziałam w reserved w Trójmieście bluzkę z kolekcji raczej letniej... ale z braku kasy nie kupiłam i teraz musze komuś wytłumaczyć (szwagrowi ) co ja chcę, żeby mi kupił. Nie wiecie czy gdzieś znajdę stara kolekcję?
Stary 2007-11-19, 09:21   #4632
nema_
Gość

Chyba musze coś ze sobą zrobić, bo w mojej głowie powstały przeróżne wizje co pewna osoba może robić w stosunku do mojego TŻtz w szkole, gdy ma do niego dostęp. Ufam mu, ale sam mi mówił, że on nie wie, kiedy go podrywają, bo jakoś nie zwraca na to uwagi. Coś we mnie wrze w środku i krzyczy. Nie chcę, żeby jakaś panna przypadkowo smyrała mojego mężczynę, czy wysyłała mu słodkie uśmieszki. Jakieś podskórne obawy. Wiem przecież jak kobiety potrafią być przebiegłe i zazwyczaj zaczyna się od 'pomocnej koleżanki'. Niech mi ktoś przyłozy, to może się uspokoję...

Wkurzam się okropnie, na siebie najbardziej za wkręcanie sobie chorych scenariuszy. Głupieje jak nie mam go przy sobie, chyba tęsknię po prostu...
Stary 2007-11-19, 09:26   #4633
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

ach. te baby czasami takie są. nie moge sobie znaleźc kogoś wolnego, to nie, one zabierają sie faceta zajetego tez kiedys miałam taki przypadek, myslałam ze wyjdę z siebie

Stary 2007-11-19, 09:29   #4634
nema_
Gość

Powiem Wam, że u mnie to wyglądało tak, że ja swojego TŻ 'odbiłam innej' chociaż z tego co wiem, to on już wiedział, że tamto nie ma sensu jakiś czas temu. Wiem, że jesteśmy szczęśliwi ze sobą, więc było warto. Może ktoś mnie uzna za wredną małpę ale ja po porstu powalczyłam o swoje szczęście... I dodam, że to on mnie zdobywał, a nie odwrotnie, więc nie ja zaczęłam ;p
Stary 2007-11-19, 09:32   #4635
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

hej dziewczynki
nie pisalam przez weekend bo duzo sie dzialo - rodzina do mnie przyjechala a moja latorosl skonczyla wczoraj 4 lata
Svinecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-19, 09:33   #4636
ANITKA79
Zadomowienie

Cytat:
Anitko dziekuje za te słowa też mam nadzieje, ze do wieczora (choć wolałabym wczesniej ) sie wszytsko wyjasni. ale normalnie szlag mnie trafia jak patrze na tel. a on milczy i jeszcze ta świaodmość ze on był na necie wczoraj o 1 w nocy ale po co mi odpisac prawda?? nawet nie pomyslał, ze sie wczoraj nie odezwałam, bo np. cos mi sie stało itp.
Madziu napisalam do wieczora tak umownieAle jestem wiecej jak pewna ze odezwie sie juz niedlugo do Ciebie..

Tylko teraz nie strzelaj juz fochowbo to nic nie da.. Nakrecisz sie tylko jeszcze bardziej i bedziecie sie niepotrzebnie gniewac na siebie a po co?? Przeciez obydwoje tesknicie za soba bardzo.

Nemo z Twoja pomoca na pewnoPostaram sie cos wybrac/tylko wiecej zdjec mam w domu, wiec kilka przesle teraz a reszte wieczorkiem/

Nemo napisz do niego smska to poczujesz sie lepiej.. Twoj tz Cie kocha i na pewno nie w glowie mu jakas "inna" panna. Ale wiem co czujesz, bo niektore baby sa okropne po prostu
Stary 2007-11-19, 09:36   #4637
nema_
Gość

Cytat:
Napisane przez ANITKA79 Pokaż wiadomość

Nemo napisz do niego smska to poczujesz sie lepiej.. Twoj tz Cie kocha i na pewno nie w glowie mu jakas "inna" panna. Ale wiem co czujesz, bo niektore baby sa okropne po prostu
Anitko, teraz to nie ma sensu raczej, bo z pewnością przed 11 to on nie wstanie ;-) Zresztą pewnie pierwsze co zrobi to siądzie do kompa i się już na gg 'zobaczyzmy'. Nie chce poruszać już nawet tematu tamtej dziewczyny, bo wyjdzie, że jestem paranoiczka, a jak wiadomo, panowie nie lubią jak się za dużo gada o jednym w dodatku pewnie zostanie to uznane za wkręcanie sobie bzdur... Po prostu my - kobiety wiemy nieco więcej o damskich taktykach i mężczyźnie się tego nie przetłumaczy

Na szczęście nie siedzę bezczynnie, tylko ciągle latam do siostry, więc powoli to ze mnie uchodzi
Stary 2007-11-19, 09:41   #4638
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Madziu napisalam do wieczora tak umownieAle jestem wiecej jak pewna ze odezwie sie juz niedlugo do Ciebie..

Tylko teraz nie strzelaj juz fochowbo to nic nie da.. Nakrecisz sie tylko jeszcze bardziej i bedziecie sie niepotrzebnie gniewac na siebie a po co?? Przeciez obydwoje tesknicie za soba bardzo.
OBy masz racje, niepotrzebnie sie nakrecam, ale kurde juz taka jestem. wiecie juz bym wolała aby mi napisał co mu na sercu lezy tak jak ja wczoraj, niz takie "dziecinne" olewanie i nie odzywanie sie choc ja nie zachowałam sie lepiej wczoraj ale.. potem mu wsyztsko napisałam czemu.

czekam...

Stary 2007-11-19, 09:42   #4639
nema_
Gość

cierpliwości nasze TŻ nas kochają, w końcu wybrali nas, prawda?
Stary 2007-11-19, 09:46   #4640
ANITKA79
Zadomowienie

Cytat:
Po prostu my - kobiety wiemy nieco więcej o damskich taktykach i mężczyźnie się tego nie przetłumaczy
Oj wiemy wiemy NemaTo prawda Dobrze ze sie czyms zajmiesz to nie bedziesz myslec o tym

Ps. Ale ze mnie gluptas, wiesz jak ty pokazywalas te zdjecia co robicie razem, To ja myslalam ze to z waszego slubu saZe To Ty jestes na tych zdjeciach razem z nimDopiero teraz jak zaczelas pisac ze Tz..To weszlam jeszcze raz na tamten watek i przeczytalam na spokojnieAle w takim razie chcialabym Cie poznac moja imienniczko:AnitkoB o Ty juz wiesz jak ja wygladam, wiec byloby mi milo

Svinecko 100 lat dla Twojego synka
Stary 2007-11-19, 09:49   #4641
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

TZ puscil sygnałka.. ale po co odpisywac na tego wieczornego wczorajszego smsa?? ach...

ja to wogóle powinnam sie dzis zamknąć z dala od ludzi bo normalnie pozabijam okres mi sie dzis skonczyl a cię czuje (z nastrojem) jakbym dopiero co miała dostac

a wogóle to mamochcote sie isc i piwka napiac i to nie jednego ... musze kogos namówic dzis

Stary 2007-11-19, 09:52   #4642
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

dziekuje ANITKO
Stary 2007-11-19, 09:58   #4643
kulbit
Zakorzenienie

Svinecko sto lat dla małego

A jak jego zdrowie?

Moje anioły z masy solnej:
kulbit jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-19, 09:58   #4644
nema_
Gość

Madziu - a widzisz, spokojnie i wróci wszystko do normy
Ja też się uspokajam, bo wiem, ze mnie mój TŻ kocha i jest wspaniałym mężczyzna, któremu mogę zaufać
Anitko, a ja pokazywałam swoje zdjęcie w tym wątku, zaraz poszukam ;p

Svinecko,
ja również zdrówka i serdeczności dla synka życzę!
Stary 2007-11-19, 10:00   #4645
ANITKA79
Zadomowienie

Cytat:
TZ puscil sygnałka.. ale po co odpisywac na tego wieczornego wczorajszego smsa?? ach...

ja to wogóle powinnam sie dzis zamknąć z dala od ludzi bo normalnie pozabijam okres mi sie dzis skonczyl a cię czuje (z nastrojem) jakbym dopiero co miała dostac

a wogóle to mamochcote sie isc i piwka napiac i to nie jednego ... musze kogos namówic dzis
No widzisz, mowilam ze szybciej niz myslisz sie odezwie Szkoda ze nie mozesz mu odpuscic ani napisac nic
Cos czuje ze na strzalce sie nie skonczy
Ja tez bym wypila piffko ale grzane: Ostatnio Tz mi robil taaaaakie dobre bylo

Mi skonczyl sie w przedwczoraj, a wczoraj tez mialam taki nastroj ze "bez kija nie podchodz" Najpierw bylo wszystko ok, potem nie podobalo mi sie moje uczesanie i w ogole nic w sobiea potem rodzicow nie bylo to Tz przytulil wycalowal i juz jak skowronek szczesliwa
Czasem sie za szybko denerwuje, ale staram sie pracowac nad tym, a dzieki Wam robie malutkie postepy
Stary 2007-11-19, 10:01   #4646
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Svinecko ode mnie też mu daj buziaka

Stary 2007-11-19, 10:02   #4647
nema_
Gość

Naprawde dużo daje, że można swoje chwilowe złosci i wątpliowści z kimś podzielić, kto to rozumie... lepiej to z siebie wyrzucić i najlepiej nie w kierunku naszych TŻ

Anitko, str 101 ost post
Stary 2007-11-19, 10:02   #4648
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Mi skonczyl sie w przedwczoraj, a wczoraj tez mialam taki nastroj ze "bez kija nie podchodz"
Mówcie co chcecie, mi sie wydaje, że ja ciągle mam okres Ledwo się skończył, a tu się okazuje, że wczoraj ostatnia tabletka i w czwartek znowu to samo Coś podejrzanie za szybko i już mam okres z kategorii "cały weekend do doopy", podejrzewam, że bez kija to tylko Mąż się odważy podejść
Stary 2007-11-19, 10:03   #4649
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:
Napisane przez kulbit Pokaż wiadomość
Svinecko sto lat dla małego

A jak jego zdrowie?
dziekuje kochana
maly dostal antybiotyk i krople - uszko juz go przestalo bolec na drugi dzien i czuje sie swietnie ale bierze dalej antybiotyk
do przedszkola poszedl bo przeciez to nie zadne przeziebienie czy grypa tylko zapalenie ucha, ktore juz nie boli wiec bawi sie teraz pewnie z dzieciaczkami

Cytat:

Svinecko, ja również zdrówka i serdeczności dla synka życzę!
dziekuje bardzo
Stary 2007-11-19, 10:03   #4650
nema_
Gość

Ja właśnie w trakcie jestem i może dlatego taka drażliwa ;p
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości