|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1621 | ||
Konto usunięte
|
Dot.: Nasze frustracje seksualne, czyli zrzędzenie i gawędziarstwo level hard.
Cytat:
TŻsize classic = 20cmkh | 20cmkh:2cmkh=10 | 10*5cm=50cm TŻsize min. = 19cmkh | 19cmkh:2cmkh=9,5 | 9,5*5cm=47,5cm 47,5>45 | TŻsize > 45cm Ale zgłupiałam, bo takich długich to chyba nawet konie nie mają. Cytat:
Sugerujesz, że masz p*zdę jak menzurka? Z dokładną podziałką co 0,5cm? Z dokładną i elastyczną podziałką?! ![]() Daj spokój gardłu. Bo są dwie opcje: albo kłamiesz, albo Twoja obsesja na punkcie długości i szerokości penisów jest sto razy większa niż u Zeva. Nie będę sobie marchewek wkładać, ale jak zamknę oczy i pacnę paznokciem w przypadkowe miejsce na dłoni albo przedramieniu to nie jestem w stanie określić z dokładnością do 0,5cm jaka jest odległość od tego miejsca do nadgarstka - a używam dłoni jako uniwersalnych przyrządów pomiarowych. Żeby takie umiejętności pochwowo posiąść, to trzeba by co najmniej długie miesiące poświęcić na ćwiczenia i porównania różnych długości i obwodów penisów - i to skupiając się na tym konkretnym aspekcie, nie na seksie. ![]() Zresztą przypominam, że zgodnie z deklaracjami - ponad sześć lat Ci było za mało, żeby prawidłowo ocenić długość penisa, z którego korzystasz najczęściej (to w co najmniej dziwnym świetle to stawia całe te oryginalne talenta). Zev się zdziwił na przepaść dzielącą rzekomo 14,5 i 15 cm, nie na widełki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1622 |
on tired little feet
|
/pofrustruję się offtopowo, tz kończy pracę za 3h, mam mega chcicę a w każdej chwili może mi się okres zacząć. Jak żyć./
![]() |
#1623 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1624 |
on tired little feet
|
![]() |
#1625 | |||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Tak. Te nietolerujące braku dywanu na klacie także. Ale jakoś akurat to mnie nie rusza, bo to jakiś taki mniej istotny temat dla kobiet, jak zauważyłem. Poza tym z klatą mam spokój, resztę mogę sobie ciachnąć jak nie pasuje. Jedynie nie wyhoduję gąszczu na klacie ale znowu miłośniczek gobelinu nie jest tak dużo. Cytat:
Cytat:
Nie, nie zrobiłbym tego. Może kiedyś się z pewną dozą szczęścia uda i będę miał szczęśliwe, albo chociaż satysfakcjonujące życie erotyczne. Poza tym nie mając go popadłbym w jeszcze gorsze kompleksy. No i boję się bólu. Mnie zaś to w ogóle nie ekscytuje. Cytat:
Nie potępiłem za to DE. Bo nie wiedziałem że to on. No boska porada... To kwestia wstydu i słabszych doznań jakie mogę zapewnić. Nie tylko estetyczno fetyszowa. Mieszczącego się w normie, pewnie i normalnego. Wygląda na małego. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1626 | |||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ech... ilość głosów to ma znaczenie w referendum, a i to śladowe. Nie w kwestii upodobań. Ale za którym razem... ![]() Cytat:
Czy wam się palantom wszystkim wydaje, że strach przed bólem to jest jakieś wytłumaczenie? Bo jest c**owate na max. I śmiechu warte w kontekście aktywnie znęcających się nad sobą masochistów. Pewnie, że nie. Poczucia humoru nie masz. Cytat:
Mnie też się bardzo spodobała ![]() ![]() ![]() Cytat:
Mało Ci tego, że większość idiotyzmów, któreś sobie wbił do głowy to dzieło ewidentnych trolli, mało Ci tego, co tu miałeś okazję poczytać na temat wybitnie wrażliwych wagin, nadal bełkoczesz coś o słabszych doznaniach? ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1627 | ||||
Konto usunięte
|
Zawsze przesadzasz.
![]() Cytat:
![]() Oj tam, oj tam. Cytat:
Ok, skreśl tamto. Poza tym jako masochista nie powinienem odczuwać jakiejś satysfakcji? Gdzie jest moja satysfakcja? Wcześniej mówiłaś że miewam. W tym wypadku nie chce mi się śmiać. Cytat:
Czekam na "weź się w garść". Cytat:
Nie sądzę że większość. A wrażliwe waginy? To co kahoko tutaj napisała o różnicach? Nie ma to nic do rzeczy. Nie chcę mi się wierzyć że penis o mniejszej objętości da takie same doznania jak większy. Co potwierdza masa komentarzy nie tylko tutaj. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1628 | |||||
Konto usunięte
|
![]() Nigdy przenigdy nie tknę nikogo, kto nie jest 2-metrowym Afrykańczykiem, żeby nie ryzykować rozpaczy nieperfekcyjnego wypełnienia i niesatysfakcjonujących doznań z ugandą classic. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ta sama sprawa. Gdyby to był masochizm seksualny, to satysfakcja by była, ale żeś tak sobie roztropnie wybrał, to satysfakcji nie ma. Skupiasz się na zaspokajaniu jęków i urojeń => urojenia i lęki są zaspokojone, Ty nie. Cytat:
A szkoda. Cytat:
Weź się w garść. Cytat:
Ile napisałeś komentarzy, utyskując na niedostatecznie ciasne pochwy? |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1629 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mhm. Nie no. Śmieszkowałem coś już z tych kompleksów w tym temacie. Przez łzy. Że nie mogłem wiedzieć o tym, że to o nim mowa. Nie dam rady. Mam za małe dłonie. ![]() Za to swój sprzęt wezmę bez problemu. ![]() Znaczy że nielotna czy że wymarła? Żadnego. Rozmiar pochwy to dla mnie nie problem. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1630 | |||||
Konto usunięte
|
/*-
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Można, ale trzeba chcieć wyjścia nie-w-formie-spełnienia-postulatów-obsesji. Po jakiemu jest to zdanie i co znaczy "będę miał większego realistyczne patrzenie na problem"? Może przetłumacz je na angielski. https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...91&postcount=1 ![]() Cytat:
Cytat:
1. Dyskutowaliście w tematach dla frustratów, nie krył się. 2. Złożyłeś tu pisemne zeznania i przyznałeś się do odwiedzania wątku o rozwiązłych szmatach. 3. Z tą świnią to tylko wisienka na torcie. Żeby nie zauważyć co on propaguje trzeba chcieć być ślepym, albo skupionym TYLKO na własnym f*ucie. Cytat:
Odpowiedziałeś coś ponad "eee, coś tam, coś tam, ![]() Wymarła bo nielotna. Naprawdę wysyłasz mnie na poszukiwania? Nie możesz się po prostu przyznać? |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1631 | ||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() W jakimś kraju, gdzieś, prywatnie, po cichu. Znalazłoby się. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
2. Odwiedziłem, nie ogarniałem jego postów. 3. Może i jestem ślepy. Ogólnie to on ma takie narodowe poglądy? Bo może mi się jeszcze z kimś pokręcił. Cytat:
Nie wymarła sama z siebie. Najwyżej znajdziesz moje oburzenie na panny narzekające na rozmiary tżtów i sugestie że może z nimi jest problem. Tak poza tym to szukaj a nie znajdziesz. |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1632 | |||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
2. A co ogarnąłeś? 3. Jesteś ślepy. Cytat:
Ach Ty i te nietknięte ekspertki od seksualności... ![]() To tylko Twoje fantazje o tym, że niezdolny do dorżnięcia, więc urozmaicenie nie powinno być problemem. Cytat:
"Obsesyjnie" dla Ciebie = "realnie"? ![]() Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...7&postcount=62 Edytowane przez 201607040950 Czas edycji: 2016-03-31 o 00:24 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1633 | |||
Konto usunięte
|
Nie decyduję. Domyślam się.
Sądzę że na zachodzie bym znalazł. Wcisnąłbym im że chcę zmienić płeć. ![]() Bo żadna nic nie powiedziała ani nie było widać że się sprawdza. No i opinie w internecie o tych wymiarach jakie są takie są. W realu pewnie podobne, jakbym miał odwagę popytać a kobiety by miały odpowiedzieć. Cytat:
2. Między kobietami dyskusje. 3. kolejna wada. ![]() Cytat:
? Nie wiem może i ma. Ta, ciekawe ile w pełni satysfakcjonująco bym "dorżnął". 5%? 10%? Mistrzostwo składni to to nie jest ale myślę że wiesz o co mi chodziło. Przecież mam oczy i czytam, sam tych postów nie piszę. Realnie. Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1634 | ||||||||
Konto usunięte
|
A po co się domyślasz? Napisać Ci wprost to za mało?
I Ty śmiesz twierdzić, że nie zamęczysz tego nieszczęsnego dziewczęcia, które dopadniesz SWOIMI projekcjami nie biorąc pod uwagę jej upodobań? Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Musiałbyś dowartościowane milfy ankietować. I odsiewać wszystkie, które miały mniej niż 3 partnerów (bo słabe rozeznanie), więcej niż 30 (bo wysokie prawdopodobieństwo kompensacji czegośtam seksem), te które bzykały się tylko z miłości (bo wypaczony osąd), te które bzykały się tylko w związkach (bo ryzyko innych motywów)... Odwaga na nic by się zdała. Tu by trzeba badania kliniczne przeprowadzać i przetrzepać kandydatki do grupy badawczej równie ostro jak chętnych do lotu w kosmos. Cytat:
2. Między konkurującymi ze sobą kobietami. 3. Ano. Cytat:
![]() Wsadź sobie w tyłek marchewkę, a potem ogórka szklarniowego i opowiedz czym się doznania różniły. 140. Chyba, że masz dwie lewe ręce. 5-10% to szanse na to, że dziewczę będzie oczekiwało dorżnięcia. Cytat:
Cytat:
I nie bierzesz pod uwagę, że to "ona w tę" może być efektem wcześniejszego, skutecznego rozzłoszczenia? (choćby tego, w najbardziej łaskawym założeniu). |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1635 |
Zakorzenienie
|
cały ten wątek wygląda dla mnie tak:
a ja się czuję tak: |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1636 |
Konto usunięte
|
A ja przeczytałam wątek o KWC.
W związku z powyższym intensywnie poszukuję nowego miejsca, w którym mogłabym marnować czas, bo te jaja przekraczają wszelkie granice. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1637 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zawsze możesz siedzieć na ciążowym... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1638 | |||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Sam się zamęczę. Pech. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ty i anna. Jesteście dwie. Argumentacja kahoko czasem mnie przekonuje, czasem nie. Tak, w każdym doszukujmy się oszustwa, zemsty, trollowatości. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1639 | |||||
Konto usunięte
|
![]() Procedury. Źle zacząłeś to spruj i zacznij jeszcze raz. Życie nie mulina. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1640 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A jeśli jednak chodzi o rozmowę to przecież skąd ona biedna ma sama wiedzieć. Tjaa. Spoko. Nie uzyskałem odpowiedzi ale nie powinienem może pytać gdy dyskusja była o łapach. Tak dodatkowo sobie napiszę. Dziś mam jakąś szczególną chęć. Nie, nie chodzi o "zaspokojenie". Dawno nawet nie dotykałem kobiecego ciała, co dopiero mówić o seksie. Chciałbym widzieć atrakcyjne ciało i twarz na której maluje się przyjemność. I móc z nimi obcować. Ku-wa, co ja robię ze swoim życiem. ( yzsroGneT mode -,-) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1641 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1642 |
Konto usunięte
|
Jedna. Mnie już prawie przekonałeś co do odczuć mojej pochwy.
To, że innym wizażankom nie chcę sie brnąć przez 50 stron wątku w czynie społecznym żebym też Ci napisać, ze musiałeś upaść na głowę, tylko o ich zdrowym rozsądku świadczy. Nie wiem sama, co ja tu jeszcze robię. Jedyna rada dla Ciebie - nie jesteś sam ze swoim problemem, takich ludzi jest na pęczki, a kompleksy można skutecznie leczyć. Twój wybór. Jeśli wolisz chodzić ze spuchniętą twarzą i śmierdzącym oddechem w XXI wieku, to przecież nikt Cię siłą do dentysty nie zabierze. Rozumiem, że nasze zainteresowanie tutaj Ci trochę schlebia, ale są chyba jakieś granice... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1643 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1644 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1645 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
przez TG masz na myśli Top Gear? co jest bardziej nudne - czytanie wypocin Zeva czy praca biurowa... ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1646 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1647 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1648 | ||||
Konto usunięte
|
Tworzywem.
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A to stoi w sprzecznościz tym: Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1649 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1650 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:37.