|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#931 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: 20+ Gotowe Na Absolutnie Wszystko vol 3
Witam Łobuziary
![]() Trochę mnie od was wywiało, ale już jestem
|
|
|
|
#932 |
|
Wtajemniczenie
|
witajcie
![]() dziewczyny wczoraj położyłam się spac o 18 i wstałam dziś o 7 rano. przebudziłam się o 2 na toalete i dalej nyny. i jestem wyspana !!!!!!!!!!! ej żeby nie było, to ja tam do chodzących do kościoła nic nie mam. po prostu moja wiara,w pewnym momencie osłabła, może ze wzgledu na pewien rozdział w życiu! ciężko było mi coś sobie uzmysłowić. a po drugie dużo zależy od parafii jak prowadzą kazania, denerwuje mnie jak ksiądz zaczyna gadać o polityce lub o wychowywaniu dzieci . Ines co do balsamu to używam NIVEA do suchej skóry i jakoś mi spasował Navi słoneczko - tak się cieszę , że się ułożyło :brawo: czas zacząć dzień edit: kobiety gdzie jesteście !!!!!!!!!????????
Edytowane przez ka.si Czas edycji: 2007-11-19 o 10:15 |
|
|
|
#933 |
|
Zakorzenienie
|
hello
![]() jestem, nie mam roboty, ide nadrabiac ![]() tak z newsow, to dzis zobacze moja mame chrzestna po raz pierwszy od 10 lat ![]() bardzo sie ciesze, stesknilam sie za nią. jakby co to mieszkamy w tym samym miescie. a to, ze zobaczymy sie to "zasluga" czyjejs smierci.. skomplikowane, ale dopiero cos takiego sprawilo ze sie spotkamy ![]() z podrzutkiem ok, wczoraj wymyslalismy imiona dla dzieci, kto bedzie swiadkiem na slubie i rodzicow chrzestnych wlasnie ![]() my chyba popadamy ze skrajnosci w skrajnosc, czyz nie?? dobra, lece czytac
|
|
|
|
#934 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasia wiem słonko, że nic nie masz
![]() Ines ja z takich 'mocniejszych' balsamów używałam: *balsam oliwkowy z Ziaji-za tłusty dla mnie *Nivea do suchej skóry-całkiem ok, lubię *http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...2&produkt=8062 http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=396 Te dwa ostatnie to moje najukochańsze Fajnie nawilżają, no ogólnie moje KWC. Jeśli skóra bardzo się przesusza to polecam oliwki dla dzieci. Ja albo wcieram w mokre ciało zaraz po prysznicu i później delikatnie wycieram ręcznikiem wodę (wtedy skóra nie jest takbardzo tłusta), albo robię peeling np.oliwka+cukier, to też zostawia fajnie natłuszczoną skórę. Tylko oliwki najlepiej na noc. Sweet ja nigdzie nie pójdę pewnie na ostatki. Ogólnie nie lubię takich imprez, kiedy jest przymus, żeby się bawić. Nienawidzę sylwestra. brr Choć może to dlatego, że nie mam fajnej ekipy na imprezy...
|
#935 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
co do koościoła to długi temat i skomplikowany ... tak jak piszesz. Navi o kurcze, nie ma to jak mieszkać w jednym mieście co ? ale jaja ...aaa spotkanie faktycznie przykre, że ktoś musiał umrzeć abyście się widziały ... dziewczyny ja się jeszcze nie chwaliłam !!!!!!!!!???????????? po nowym roku ide na studium (tylko studium) w moim mieście. szukałam szperałam i wyszukałam. ide na kierunek: dekorator wnętrz! przecież ja to uwielbiam !!!!!!! 140zł miesięcznie zajęcia 4 co drugi weekend jak się cieszę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
#936 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasia super, gratuluję
![]() Ja też wybrałam kierunek kolejnych studiów- podyplomowe albo na Uniwersytecie Śląskim albo na Akademii Ekonomicznej w Katowicach. Zarządzanie zasobami ludzkimi. Na 90% idę tam. Wiecie co... kiedyś miałam sporo znajomych, ale teraz wszyscy się jakoś porozjeżdżali itp. A w Krakowie jakoś się nie mogę odnaleźć. Mam nadzieję, że jak się wyprowadzę z Krk to wróci wszystko do normy.
|
#937 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() No i fajno.
|
|
#938 |
|
Zakorzenienie
|
matko widze że sie dzieje a dzieje
u Nas hihhih Navi całe szczęścię zze z podrzutkiem juz oki bo bym musiałam tam do Was przyjechać i go ustawić hihihih to bosskoo kiedy ślub chyba bedziemy zaproszone Ka.si aa własnie widziałam na opisie i tak myslałam że to coś ze szkołą mtttkooooo jak ja sie ciesze mam swoje POLO aneczko tak wrzuce focie jak tylko jakies zrobie przyjechali do mnie Nim bo ja choraaa na maxa jestem i z Oskierkiem moim zostałam bo on też chory matkoo jest granatowy, 98 r. szyberdach , 2 poduszki lalala... jest piękny mój Tż i rodzinka tacy zadowoleni że jejciu guatna sliczny płaszczyk podoba mi sie na maxa i Ty chudzinka jesteś i NAm nie marudź o diecie aaaa ka.si Ty takie sexy ciuszki sprzedajesz i tak się prezentuje sweeet ja też wole jak do mojego Tż przychodzą i sobie z Nimi siedzę niż żeby gdzieś chodził choć my to prawie wszędzie razem hihih wiec nie mamy większego problemu ines ja też chcę taki komplecik niebieski da sie. to zrobić
|
#939 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciezko sie bylo przyzwyczaic, no ale ktos musial juz chyba przywyklam.. choc nie powiem, ze czasem mi sie zdarzy zaostrzyc spor niz zalagodzic.. ![]() Vibesko gdzie zjęcia Cytat:
to 30stki o tym mialy temat wiec podłapałam.ogolnie to w niektorych szamponach sa skladniki, ktore maja silikon i on oblepia wlosy i myje je tylko pozoronie, a tak naprawde zapycha. ja teraz uzywam Seboradinu do wlosow przetluszczajacych sie i wypadajacych i jest o nieeeebo lepiej heeej wlasnie dzis myslalam, ze dawno Cie u nas nie bylo ![]() ![]() gratuluje wyboru szkoly!!! a co do kosciola to sie nie wypowiadam ![]() edit: aneczko karaa oczywiscie ze bedziecie zaproszone!!! ![]() teraz trzeba na oswiadczyny poczekac cierpliwie hehe
|
||
|
|
|
#940 |
|
Wtajemniczenie
|
Kurcze Kara pokaż przynajmniej jakieś zdjęcie z neta, tak mniej więcej bo ciekawa jestem jak diabli
![]() ![]()
|
#941 |
|
Zakorzenienie
|
hihihi oki wyszukałam coś jest bardzo podobne
postaram się zrobic jak najszybciej jakies fotki i wstawić dzis do 18 w pracy ![]() Navi to napewno bedziemy hihihi to czekamy cierpliwie
|
#942 |
|
Wtajemniczenie
|
Kara fajne
Kurcze muszę w końcu prawo jazdy zrobić ![]()
|
#943 |
|
Zakorzenienie
|
aneczko rób ,rób świetna sprawa
hihih matkooo już będę do was mogła podejchać jak ustalimy spotkanko jej ile u Was na tym Śląsku śniegu brrr.... jak widziałam fotki to aż ie przeraziłam
|
#944 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() hihihiiiico do znajomych to też nie ma za dużo,a le są to konkretni ludzie ![]() Cytat:
po 3 latach w suemie prawie po 4rech wielki powrót.eee bluzka mi się niiie podoba, serio źle sie w niej czuję.aaa dziękuję ![]() masz racje nie ma co się wypowiadać, delikatny temat ![]() Cytat:
wow :ekk: łał !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! trzeba to oblać
|
|
|
#945 |
|
Zakorzenienie
|
zdecydowanie trzeba to oblać
|
|
|
|
#946 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł Babeczki. Jest ciekawie. Dzis Podrzucony konczy 22 lata
o to byk normalnie, musze zrobic kolasją przy swiecą...Kupilam bluzke w kropki za 6 zl i kiecunie ![]() no i najwieksze jaja tego poranka....Dostalam kwiaty i pióro parkera ![]() :ee k:![]() ;o i nie wiem od kogo bo kurier przyniosl i nadawca nieznany..:| jak to podrzucony zobaczy....... a etui na pioro pachnie meskimi perfumami albo mam schize
|
|
|
|
#947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do kościoła...hmmm... ja nie chodzę i narazie nie zamierzam, a dlaczego? wkurza mnie jak gadają o polityce i umoralniają niesłusznie na taki temat co wiedzy żadnej nie mają zresztą jak narazie trafiałam na takich księży, że w głowie się nie mieści![]() Navi dobrze, że z podrzutkiem wszystko OK Ja jak narazie nie mogę za bardzo pisać więc odp tak wybiórczo nieste ty... ale chyba jutro nie będzie szefowej
|
|
#948 |
|
Zakorzenienie
|
hihih trzeba trzeba
hihihi matkoooo ale będe pić na weeekendddd hihi musze oblać żeby dobrze sie sprawowało a co dziewczynki mOje Kochana ale z drugiej strony mam zmartwienie moim rodzicom sie zepsół bus i teraz nie wiadomo co z Nim , laweta własnie jechała eh...guanta pokaz zakupki co mu kupiłaś ??
|
#949 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a może to od niego? a jak mu nie powiesz to nabierze podejrzeń, ja bym mu powiedzieła, niech zobaczy jaką wartościową kobietę ma przy sobie ! która NALEżY TYLKOD LA NIEGO, A INNI TO MOGE TYLKO PIóRKO I KWIATKI WYSłAć hehehe no i najlepszego dla podrzuconego kolejny pretekst do świętowania w dziesiejszym dniu !!!!!!!!!!!
|
|
|
#950 |
|
Zakorzenienie
|
cos czuje ze sie upijemy
![]() ![]() guanta najlepszego podrzutkowi
|
|
|
|
#951 |
|
Wtajemniczenie
|
ojj tak ! a ja w pracy! oj nie ładnie
![]() jak mi ziiiimno, zaparzyłam sobie herbate Liptona green tea + citrus pyyyyyszna
|
|
#952 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sobie kawkę popijam
hihi i nadrabiam wizaż i plotkuje z kobietkami w pracy matkoo jak ja chcę sie z Wami spotkać ka.si TY nie długo do mnie zawitasz do Wrocka hihihi
|
#953 |
|
Zakorzenienie
|
buuu dziewczyny, natknelam sie na kompie na zdjecia moje brzuszka sprzed 3 mcy i z wakacji, sloneczko swieci i w ogole buuu
|
|
|
|
#954 |
|
Wtajemniczenie
|
Eh dziewczynki ja też chciałabym się spotkać z Wami, ciekawa jestem kiedy do tego dojdzie i jak
![]() Guanta ale zdjęcie w avie... Kurcze laska z Ciebie nieziemska
|
#955 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
w następne wakacje jedziemy na wyspy! bezodwołalnie! albo do hiszpani ![]() w styczniu, lutym, bedziemy rezerwować .... noo to juz sie doczekac nie mogę
|
|
|
#956 |
|
Wtajemniczenie
|
Eh aż się rozmarzyłam. Ile bym dała, żeby poleżeć teraz na cieplutkim piasku, poopalać się, popływać w ciepłym morzu. Eh.
A za oknem obrzydliwie.
|
#957 |
|
Zakorzenienie
|
ja to chyba nigdy nie wyjade przez ten cholerny brak kasy
![]() ale postaram sie z calych sil cos odlozyc moze na przyszly wrzesien! |
|
|
|
#958 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ja jeden fajny na KWC tez znalazlam, ale podobno już wycofany ...W domu poczytam opinie bo tutaj mam za dużo pracy... Ale narazie skłaniam się ku temu Vichy... Lubię kosmetyki apteczne. Ja też nie lubię takich dni kiedy "trzeba się bawić". ![]() da się Gratuluje zakupu ayta polo to fajny samochodzik Cytat:
Te bez silikonów sprawiają, ze moje włosy są jak siano... To ja dziękuję . Cieszę się, że z Podrzutkiem aż tak dobrze . Jakie te imiona wybraliście? ![]() Ja z moim wczoraj postanowiłam, że jak oboje dostaniemy podwyżki, to będzie nas stać na wyprowadzkę i wynajęcie mieszkania. Warunek jest taki, że ta moja podwyżka musi być w sumie całkiem spora nie wiem czy to wykonalne...
|
|
#959 |
|
Zakorzenienie
|
Adam i Natalia
![]() Ines, a ile w koncu te komplety po obnizce? bo sie nie dowiedzialysmy chyba w koncu
|
|
|
|
#960 |
|
Zakorzenienie
|
Aneczka normalnie zabijasz mnie kobieto:d
a zdjecie takie dalam bo znalazlam:d kuszace;p a co do tego niespodziewanego prezentu to chyba mu powiem |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:53.

trzeba to oblać

zresztą jak narazie trafiałam na takich księży, że w głowie się nie mieści