|
|
#1261 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Marzec-Kwiecien 2013 cz.10
Hej
Małpko, dziekuje Zaczynam w poniedziałek szkolenie. Zobaczymy jak będzie ale jestem dobrej myśli --------- Witam się w deszczowy poranek z kawą. K w złobku, siedzimy sobie z Z i się obijamy
|
|
|
|
|
#1262 |
|
Wtajemniczenie
|
Casting dzisiejszy - spotkanie rodziców z dziećmi w przedszkolu publicznym, do którego rekrutujemy
Nie ma określonych warunków przyjęć Kuuurde, liczyłam że i dzisiaj mnie rano powita Babia Góra przy żłobku a tu dupa... widoczność malusia
|
|
|
#1263 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Dla Wo mam stamtąd tylko kurtke i jedną koszulkęi te rzeczy o dziwo sa nadal ok, więc może dla dzieci jakość jest lepsza? Chociaż prędzej to kwestia przypadku ![]() Tak czy inaczej, Zarę raczej omijam. Reserved tak samo, zawsze trafiam na rzeczy bardzo słabe jakościowo. Z kolei z HM dzięcięcym ma tak, jak Wy - dla malutkich kolekcje super, dla starszych chłopców już średnie, ale uwilebiam basic - bluzy, spodnie dresowe. Tak sobie przemyślalam, że to może nie szmaty mi się trafiaja, tylko ja nie umiem prać?? ![]() To opórcz punktów liczy się jeszcze ten casting? Czy to takie spotkanie infromacyjne, zaprezentowanie placówki? U nas w publicznych nie ma czegoś takiego.
|
|
|
#1265 |
|
Zadomowienie
|
A ja uwielbiam h&m no ale mam dziewczynkę 😂 zara też na wiosne ma parę świetnych rzeczy... czekam aż znowu jedne buty będą to zamówię. I odkryłam holenderska markę z8 cudna ale ceny bardzo zle dla mojego portfela o.o
|
|
#1266 |
|
MBZ♥
|
Despa
![]() CR dużo zależy też gdzie szyta rzecz. Plusem jest to, że jak zamawia się online to z reklamowaniem nie ma problemu
|
|
|
|
|
#1267 |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej.
spoznioe zyczonka Zycia pelnego slonka dla solenizantowLEONKA TYMOTEUSZKA JAKUBA EMILKI BARTUSIA I KALINKI ![]() ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- Ogolnie swieta swieta i po swietach przytalak chyba ze 10kg a na bigos i salatke nie popatrze do swiat bozego narodzenia 😄 haha. Dalam rade wytrzymac te kilka dni u dziadkow chcoc juz ost dnia mialam dosyc - nie ruszaj, nie dotykaj, nie halasuj, boze jaki on rozpieszczony i tak ciagle bylo w kolko ( ale Milus jakby wyczul ze cos nie jest halo i na dowidzenia zerwal Kawal *prawie 20na20cm* pradzuadkowi tapety w sypialni haha ) A tak poza tym jutro juz wracam do Bergen juz na sama mysl robi mi sie smutno. ALE DAM RADE musze dac ![]() Co do przedszkola Milus chodzi chetnie z rana tylko ciut placze i jak go zostawiam. (Dziwne bo w No to szedl z usmiechem. Ale to pewnie ta zmiana srodowiska) |
|
|
|
|
#1268 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie zliczają punktów, nie było go na tych internetowych rekrutacjach, ale mają opłaty z tych 5h za free, kolejne godziny za 1zł/h. Na stronce opisane jest, że dzisiaj jest dzień otwarty dla rodziców i przyszłych przedszkolaków, byłą ograniczona liczba miejsc, były zapisy. No zobaczymy co to ciekawego będzie - przy okazji z Despą się spotkamy ![]() Ah, Moderna na budowie roboty kupa. Teraz jest prawie stan surowy zamknięty
|
|
|
|
#1269 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale masz kochaną córę Cytat:
![]() ciekawam relacji trzymam kciuki!
|
|
|
|
#1270 |
|
Wtajemniczenie
|
Piekna
No jest kochana ale teraz łobuziara Nauczyła sie wchodzic na lozko i jest szalenstwo na lozku ![]() ----- Ale po poludniu sie pieknie zrobiło. Zabrałam dzieciaki na spacer, bylo super przyjemnie. Co Wasze dzieci dostały na urodzinki? CO jest fajne ?? ![]() ---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- Bo ja dziś szukając prezentów dla K znalazłam dla Z na 2 latka - domek Minnie |
|
|
|
|
#1271 |
|
Zakorzenienie
|
u nas bez szału i większość leży nietknięta.. była tylko najbliższa rodzina, kilka osób, więc i prezentów mało. dostał piasek kinetyczny, ale jeszcze się nie bawiliśmy, przeplatankę-nawlekankę, książkę "naciśnij mnie", "pora na potwora", kolorowanki, kilka kompletów puzzli, ciuchy: dzinsy, koszulki, kinder czekoladki, soki.
|
|
|
|
|
#1272 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tak sobie marze, żeby zrobić urodziny K 1-go maja na zewnątrz, dzieci w piaskownicy by się pobawiły, byłoby grillowanie....Ale musimy kase jakąs miec, zeby urzadzić ogród :/ |
|
|
|
|
|
#1273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajną grę skaczące małpy i wirujące drzewa, puzzle, grę zgadnij kto(ale na to za mały jest) kuchnię, strażacki samochód LEGO, wyrzutnie samochodów hot wheels |
|
|
|
|
|
#1274 |
|
Zakorzenienie
|
ale czad!!!!!
na dzień dziecka?! ![]() T. też dostał wyrzutnię (ulubiona zabawka Olusi), gry, puzzle, koparę Brudera, hulajnogę, ciuchy, duplo (ucieszył się, jakby pierwszy raz klocki na oczy widział no, ale jest wieloryb, który jest teraz kluczowym bohaterem wszelkich zabaw), wielki zestaw Wadera (ale to oddam komuś, bo klocków ci u nas dostatek), misia, no i wymarzoną gitarę piszcie, piszcie. zwłaszcza dziewczyńskie hity (wkrótce idziemy na urodziny)
|
|
|
#1275 |
|
Wtajemniczenie
|
u nas były: płytka z piosenkami, warcaby, autko zdalnie sterowane, geomag, lego juniors x2, tory Stacyjkowo, puzzle i książki.
Ale nocka z anami... Zosia cycowiś, jak nie jadła to się wierciła, robiła kupę... Filip co chwilę siku chodził, a ja musiałam patrzeć jak sika i podziwiać jak głośno (na stojąco). Ale jak miał nie sikać jak po każdej wędrówce do WC życyzł sobie MLECZKO. Już miałam go dzisiaj w domu zostawić i nie zaprowadzać do żłobka, ale jakoś wyszliśmy.... pogoda w Krakowie barowa.
|
|
|
#1276 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
U nas od dzisiaj piekna pogoda, w najblizszych dniach zapowiadane jest 20 stopni
juhuuuMaz mial ten tydzien urlop, wiec sporo spedzamy na dzialce, przesadzilam truskawki i jeszzce che przygotowac miejsce na ogorki ![]() Wczoraj pierwszy raz kupilam ten cukier kokosowy - myslalam, ze on jest bialy, a tu zaskoczenie - brazowy bardzo przyjemny w smaku, choc drogi - bede pewnie uzywac zamiennie z nierafinowanym cukrem.Cytat:
![]() ksiazek zero? ![]() Cytat:
![]() to mialas nocke ![]() jak czytam o nocnych przygodach to przypomina mi sie ksiazeczka Dobranoc Albercie ja nawet mojemu nie pokazuje, ze w domu mozna sikac na stojaco ![]() ---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
dzieki za cynk szkoda, z taka mini mini ta przecena, nic niestety nie znalazlam dla M. ![]() Cytat:
A Zu z kim zostanie? Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2016-04-01 o 09:41 |
||||||
|
|
|
|
#1277 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie Babeczki
![]() Zostawiłam dziś O. w przedszkolu o 7.30. Powiedziałam jej że odbierzemy ja po podwieczorku, na co Ona: ok,papa po buziaczku i pobiegla nie wiem jak wysiedze dzis w pracy. Wnętrzności ze stresu mnie bolą
|
|
#1278 | |||||
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
U nas pochmurno ale na razie nie pada ale od jutra nadzieja na słoneczko : ![]() My dowiemy się dopiero 11 kwietnia czy dostaliśmy się do jakiegoś przedszkola. Wczoraj Mikołaj spędził w sumie ok 4 godzin na dworze i padł mi o 17:40 spał do 6 rano.Cytat:
Wielkie ![]() dla Tż i kolegów Zdolni są ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ale góra fajnych prezentów ja nadal bez pomysłu co tam kupić mojemu trzylatkowi. Na pewno dostanie jakiś zestaw lego od chrzestnej. Oj co za nocka Sorce :/ Cytat:
Wymarzona reakcja z Mikołajem tak łatwo chyba nie będzie bo pomimo, że lubi dzieci jak się pytam czy chce iść do przedszkola mówi, że nie
|
|
|
#1279 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
U nas albo nie ma takiego podziału albo ja nie umiem szukać ![]() Jak było na castingu? Fi chyba odreagował kompulsywnym sikaniem w nocy Cytat:
A od wyhaczania promocji jesteś specjalistką ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1280 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
OMG a ja się zebrać nie mogę a też zaczynają mi się chyba psuć boję się okropnieCytat:
Cytat:
Achna jeśli to rzeczywiście dziewczynka gratuluję! będzie parka ![]() Bartosz dziękuje wszystkim e-ciociom za życzenia |
|||||
|
|
|
|
#1281 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#1282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękujemy A Tobie powodzenia w nowej pracy, będzie fajnie
|
|
|
|
|
|
#1283 | ||||
|
Zakorzenienie
|
hej
wielkie przygotowanie do urodzin trwa,u nas w niedzielę impreza ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
a czemu ?Cytat:
|
|
|
#1284 |
|
Zakorzenienie
|
Jakub chodzi do przedszkola na 9 a ja ledwo ogarniam, na styk zawsze jesteśmy. Dziś kolejny dzień dzieci już jadły śniadanie jak wpadliśmy do przedszkola... A co by było gdybym musiała go na 8 prowadzić??
Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1285 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, co do prezentów, to ja juz nie pamiętam, co K. dostał nawet;p Nie bylo szału żadnego- no oprócz helikoptera sterowanego, który rozwalili z tztem tego samego dnia wieczorem;p Codziennie pyta czy częsc już kupiona (tż szuka, ale nie moze znaleźc na all tej firmy akurat) i bawi się, a za akumulator robią jego ręce;p
Poza tym dostał mase ciuchów, kombajn- bawił sie tydzień- teraz od czasu do czasu, chyba z 5 książeczek, grającą szczotke do zebów- bo męczył u dentysty...a teraz chce myc nia tak, zeby nie grała (a kosztowaął fortune jak dla mnie...a teraz ma nie grać;p) i kase... 3 dni w pracy i ledwo zyje...Dzieki Bogu juz weekend.... Tz założył dziś UPC i mamy wiecej niż 5 programów...o zgrozo...K własnie sie cieszy, bo mini mini włączyłam,a tam peppa, Maja, Tomek...Sama radość. |
|
|
|
|
#1286 | |||
|
Zakorzenienie
|
i jak bylo?Cytat:
![]() ![]() szacun ![]() Cytat:
ahh bo ja nie lubie zmywac siku, ktore zmienilo swoj tor ![]() cale szczescie maz daje porzadny przyklad - na siedzaco ![]() ehh... my sie nadal nie przestawilismy na czas letni ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#1287 |
|
Zakorzenienie
|
Demeter jak wrażenia przed nowa pracą?Prxypomnij kiedy zaczynasz?
Mamuśki kiedy macie wyniki przedszkolne? anika i jak dzielny przedszkolak? |
|
|
|
|
#1288 |
|
Zakorzenienie
|
oby dziś odsypiali
![]() ze strunami (na focie fb jest)zapomniałam. jedną, ale za to o żubrze od wizażowej ciotki (mamy detox książkowy; powiewem nowości jest biblioteka) masz jakieś $ plany? T. dziś zaproponował, że nam kupi auto za kasę ze skarbonki ![]() BYou, Twoja fota z insta sprawiła, że zamówiłam trampki. a już się poddałam (ok, do trzech razy sztuka )Anika, i jak????? a u mnie wiosennie pojawiła się nowa szmina i faza na rosyjskie kosmetyki
|
|
|
#1289 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam Jakubowi zestaw plastikowych garow, talerzy, filiżanek. Jest szał. Pakuje wszystko w koszyk, daje "do zmywarki", rozpakowuje, gotuje, itp. Kilka dni spokoju będzie
![]() Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U nas 14 kwietnia, nie chce myśleć, że może się nie dostać. |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:59.

Nie ma określonych warunków przyjęć

spoznioe zyczonka Zycia pelnego slonka dla solenizantow

trzymam kciuki!

05.07.2008