![]() |
#91 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Wyglad jest ważniejszy niż charakter
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
lepiej zaplusować (przecietny) niż stracić ( przystojny) Też moge olać przystojnego bo to mu nie daje monopolu na wszystko. Krewet skad Ty sie urwałeś? W drugą strone jest podobnie Ładna nic nie musi a przecietna różnie bywa.... Dotyczy to obydwu płci po co ten temat??? Z tą różnica że przecietna kobieta mało może zrobić bo czasem z wygladem nie da sie wiele zrobić ale facet może pracowac nad swoim wnętrzem i charakterem. Edytowane przez aleks_90 Czas edycji: 2016-03-31 o 22:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | ||
O RLY?
|
Cytat:
![]() a wlasnie. jest krewet. gdzie adeedra? ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- Cytat:
![]() |
![]() |
#94 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
napisałem też długiego posta gdzie zawarłem same fakty, nikt nie uszanował, każdy hihihi i nie rozbawiaj mnie z tą pracą nad wnętrzem, to jest jeden z tych tekstów które w praktyce nie oznaczają niczego |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Umiejetnosc gotowania nie jest czyms wielkim wiele kobiet gotuje. Nia zamierzam gotowac facetowi obiadków bo inaczej umrze z głodu. Edytowane przez aleks_90 Czas edycji: 2016-03-31 o 22:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |||
Przyczajenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Edytowane przez Garnero_94 Czas edycji: 2016-03-31 o 22:59 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Młodzi chłopcy na Wizażu zawsze tacy zabawni. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Skoro jednak od dłuższego już czasu (bo to nie jest kwestia jednego czy dwóch pokoleń) ludzie mają coraz większe możliwości poznawania potencjalnych partnerów, to dlaczego ludzie nie rodzą się coraz inteligentniejsi, piękniejsi i zdrowsi? Tym, co bardzo widocznie charakteryzuje współczesne młodsze pokolenia, w dobie coraz większej wolności i większych możliwości - jest brak dyscypliny (ale to kiedyś ludzie nabywali, to nie jest raczej cecha wrodzona), a nie wzrost inteligencji, zdrowia i urody. Jedna trafi lepiej, druga nie. Czytając Wizaż - czasami zastanawiam się, gdzie jest granica między marzeniami, fałszowaniem rzeczywistości, a naiwnością. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Raczkowanie
|
To widocznie wszystkie Włoszki mają zaniżone poczucie własnej wartości
![]() ![]() Kobiecie obojętne jakiej kultury i narodowości, która potrafi używać mózgu, i zna swoją wartość, makaronu na uszy nie nawiniesz. Już wolę faceta który przynajmniej zadaje sobie trud aby mnie adorować, aby przyprawić mnie o uśmiech, o dobry humor nawet odstawiając cyrki, niż jakiegoś wątłego ważniaka z którym przy kawie zanudzę się na śmierć i do tego jeszcze zapłacimy po połowie żeby odczuł jaka to jestem silna i niezależna ![]() Ja akurat jestem romantyczna i oczekuję romantycznych gestów od mężczyzny. Chcę być traktowana jak kobieta i facet ma być w miarę szarmancki... Jeśli mam być czyjąś wybranką serca, to nie chcę być traktowana jak siostra czy przyjaciółka, ale facet ma mi okazywać że się stara i tyle... JA zwracam na to uwagę, inna kobieta może i nie i tyle w temacie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
Naprawdę dyskutujecie z dwoma trollami? Jeden świeży, a drugi mędrzec od siedmiu boleści dopowiadający własne dyrdymały.
Widziane okiem faceta. Drukuję w czy de! Projekt: FoldaRap. http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20 http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Raczkowanie
|
Bede poprostu soba i zobaczymy co bedzie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Konto usunięte
|
Ludzie, dajcie sobie spokój. Autor założył już jeden wątek pt. "miłość", gdzie opisał się jako brzydkiego, chudego, nieśmiałego. Na rady pt "idź na siłownię" "kup lepsze (w domyśle nowe, ładne, nie poplamione, nie powycierane, nie zmechacone) ciuchy" "zacznij wychodzić do ludzi" zareagował "jestem ze wsi nie mogę". Do psychologa iść nie chce, bo "nie jest psycholem", a poza tym psycholog to tylko w dużym mieście a on jest ze wsi. A psycholog to tylko gada i co mu po tym. Koledzy się z niego wyśmiewają. On taki dobry, a dziewczyny wolą dupków..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Raczkowanie
|
Przynajmniejn nie jestem zly
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
Wreszcie jakiś watek na poziomie i można poczytać coś bez sensu. Nudno już było.
Autorze ,nie martw się ,ktoś się w końcu ciebie "chyci"( tekst starszawej sąsiadki, która na wieść ,że brzydka panna zaciążyła ,krzyknęła : kto się jii chycioł???), wymyśl tylko jakiś wobik ( zachęta według tej pani) Edytowane przez robcia Czas edycji: 2016-04-01 o 12:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
BAN stały
|
Nie czytałem wszystkich wypowiedzi kreweta, ale to co tu napisał to ma sporo racji.
Napiszę coś od siebie, jakiś czas temu nudziłem się i założyłem fikcyjne konto na badoo, nie szukałem nikogo, ot tak dla beki. Wstawiłem foto jakiegoś chłopaka z fb z USA jakiś muzyk aktor, mniejsza z tym, taki chłopaczek 20+ lat. Według mnie z bardzo dobrym wyglądem taka 10/10, pomimo, że nie lubicie jak liczbami się określa atrakcyjność, ale doskonale to odzwierciedla jego wygląd wizualny. I co? Odzew znakomity, napisałem samo "cześć" czy "hej" żadnego, pełnego zdania, żadnego odniesienia do profilu dziewczyn, żadnego zapytania, tylko zwyczajna "pusta" zaczepka, i to do samych atrakcyjnych dziewczyn, takich 8-9-10. Odzew znakomity, gdzieś 80% kobiet odpisało, pisało z chęcią, i wszystkie które odpisały chciały się umówić na spotkanie. Poszedłem dalej i dla beki, zaproponowałem seks tym co odpisały czyli około 80% kobiet bardzo atrakcyjnych. Tu było już inaczej, zdecydowana większość odmówiła, z 70% zdecydowanie nie, tylko po bliższym poznaniu, wtedy "może" jedna czy dwie od razu na tak, chciały iśc do łóżka, 1-2 potrzebowały 1-3 spotkań potem poszłyby, ale zdecydowana większość, na nie, dopiero gdy zostaniemy parą. Oprócz tych co sam napisałem, kobiety pisały również same do mnie, niektóre coś napisały, pozostałe polubienia, dosłownie co chwile jakieś polubienie, dziewczyny różne pod względem atrakyjności, od brzydkich po przeciętne po bardzo ładne. Z ciekawości chciałem przeprowadzić eksperyment dalej, skasowałem ten fikcyjny profil i założyłem swój, z autentycznym zdjęciem. Jak ja wyglądam? Wysoki, szczupły ale nie chudzinka, przez kobiety oceniany jako przystojny, ale nie zabójczo przystojny. Sporo obcych kobiet oceniają mnie z urody jako chłopaka z "wyższej półki" ale na niższym poziomie tej wyższej półki. Biorąc pod uwagę że 1-3 to osoba brzydka 4-6 przeciętna 7-10 gdzieś tak podzielona ładna/przystojna. to kobiety dawały mi 7 niektóre maks 8 czyli ładna/przystojna, ale nie bardzo ładna/przystojna. Ja siebie tak samo oceniam patrząc w lustro, uważam się za ponad przecietnego ale nie za☠☠☠istego, i tak mówią kobiety. I założyłem ten profil swój, i co? I nic, polubienia same brzydkie, 2-3, zacząłem pisać, do samych najładniejszych tych dyszek, i co? Nic, zero odzewu, po czasie same się odzywały, czy jak zaczepiałem to maks przeciętna taka maks 5. I to prawda co pisał krewet, że jeśli ktoś nie jest 10 to ładnej nie poderwie, nawet jak sam jest przystojny, ale to za malo bo nie jest bardzo przystojny taki facet 7-8 ma szanse u dziewczyny średniej takiej 5, a facet przeciętny 5 tak jak mój kolega to odpisują mu tylko brzydkie, nawet przecietna sie nim nie zainteresuje. W życiu realnym mam większe powodzenie, bardziej adekwatne do swojego wyglądu, według kobiet jestem przystojny ale nie bardzo bardzo taka 7-8 i u takich kobiet mam zaiteresowanie również, choćby mój ostatni wątek na forum jak zakochała się we mnie atrakcyjna dziewczyna i chce odejść od męża. I nie raz byłem podrywany przez atrakcyjne, owszem nie zbyt często ale raz na kilka miesięcy jakaś atrakcyjna 7-8 "lata za mną" i się stara o mnie. Tak to prawda to co pisze krewet odnośnie, że przystojny jest lubiany z góry, bo byłem nie raz, więcej było mi wybaczane, a moje błedy wpadki nie były powodem do olania mnie, tylko ewentualnego uśmiechu, i chciały dalej mnie. ![]() Pisanie, że to facet ma latac wiecznie za kobietą to staroświeckosc, ja lubie i faceci inni również jak kobieta również wykazuje zainteresowanie, lubie nowoczesne kobiety i rowniez pewne siebie, np facet podejdzie zagada, pogada a kobieta mu poda na karteczce swój numer telefonu, to jest coś, inicjatywa z dwóch stron, a nie płaszczenie się, żebranie , i teksty daj numer telefonu no daj dajjj. To dno. Był taki teledysk z tych nowszych, tytułu zapomniałem, siedzi sobie dziewcyzna na kocu na plaży, chłopak sobie ją z daleka upatrzył, rzuca w nią piłką podchodzi do niej odebrać tą piłkę, ona ją bierze, niby chce mu oddać ale droczy się z nim i zapisuje swój numer na piłce i jemu oddaje, i to jest to. Normalna nowoczesna dziewczyna, on zrobił jeden krok ona drugi, a nie żebranie faceta, potem kobieta powie nie, i ośmieszanie się go. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#110 |
Rozeznanie
|
Zgadzam się, że ładnym/przystojnym osobom więcej się wybacza, tak niestety jest. To pewnie przez to, że atrakcyjnym ludziom od razu przypisujemy pozytywne cechy. Poza tym atrakcyjne osoby są zazwyczaj dużo bardziej pewne siebie i nie boją się zawalczyć o swoje, nawiązać nowych znajomości itp
![]() A ten teledysk to chyba do piosenki Basto- Hold you ![]()
So in America when the sun goes down and I sit on the old broken-down river pier watching the long, long skies over New Jersey (...), I think of Dean Moriarty, I even think of Old Dean Moriarty the father we never found, I think of Dean Moriarty.” |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
luter20 vel bul dópy, pokaż te zdjęcia, które tam wrzuciłeś na te profile, to Ci powiemy, co nie tak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
Jezu ,jakie to słabe. Owszem ,na pierwszy rzut oka liczy się wygląd ,bo trzeba jednak czuć pociąg /mięte -chemia musi być.Ale na nic to wszystko kiedy obiekt 10/10 jest głupi jak noga od stołu.Też mi się zdarzyło oczarować takim mega ciachem, niestety do czasu aż otworzył usta i popłynął z nich strumień takich "mądrości" ,że cały czar prysł. Nie da się ,naprawdę nie da się na dłuższa metę być z kimś tylko i jedynie dla urody.To może być bonus ,miły dodatek ale nie jedyny walor partnera.Widziałam naprawdę ładne dziewczyny z mężami tylko troszkę ładniejszymi od diabła i mało atrakcyjne panny z przystojniakami, widac było,że tam iskrzy aż miło.Czego się spodziewać jeżeli przeciętny koleś chce wyrwać śliczną dziewczynę ,oceniając jej wartość tylko po wyglądzie i dziwi się ,że ona go nie chce ,oceniając go tylko po wyglądzie .Są siebie warci . Sorry.
Całe te eksperymenty o kant stołu... Edytowane przez robcia Czas edycji: 2016-04-01 o 14:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Raczkowanie
|
Chudzielec jestem ale mam nadzieje ze dziewczyny tez tajich lubia
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
większość ludzi jest przeciętnie inteligentnych, najmniej jest geniuszy i debili podobnie jest z urodą dlatego przystojny debil to byłaby osoba, która zalicza się jednocześnie do dwóch najrzadziej spotykanych grup zresztą, to jest to o czym pisałem przystojniak musi być skrajnym debilem, żeby zniechęcić do siebie kobietę wystarczy, że będzie po prostu spełniać jakieś tam standardy inteligencji i tyle a czasem i to nie jest konieczne Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny (w większości) lubią pewnych siebie, błyskotliwych facetów. A nie zakompleksionych i narzekających. Poznałam wielu przeciętnych jeśli chodzi o wygląd chłopaków, którymi po pewnym czasie znajomości byłam totalnie zauroczona, jak i niesamowicie przystojnych, którzy tracili przy bliższym poznaniu. Wygląd jest ważny, bo to on robi większość pierwszego wrażenia, to jest pierwsze co widzimy. Ale na dłuższą metę sam wygląd nie wystarczy.
So in America when the sun goes down and I sit on the old broken-down river pier watching the long, long skies over New Jersey (...), I think of Dean Moriarty, I even think of Old Dean Moriarty the father we never found, I think of Dean Moriarty.” |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Konto usunięte
|
Temat tematem, ale te telegraficzne posty autora mnie rozwalają
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
BAN stały
|
Cytat:
Odpisywały na samo cześć, nie wiedząc nic o mnie. Gdy fotka była autentyczna zero odzewu u tych najładniejszych, jedynie maks przeciętna ale i to z trudem. Fotka fikcyjna, zwykły gość w zwykłej koszulce za 30 zł przy ścianie w pokoju. Moja fotka w koszuli, jednolita za 200 zł, podobnie w pokoju przy ścianie. Pisałem już, tamtemu dawałem 10, sobie 7 mak 8, tak jak kobiety mi dają czyli mówią przystojny ale nie zabójczo. Więc nie muszą wam fotki dawać bo sam wiem co i jak. Mało tego, jeszcze tego nie pisałem, ale z niektórymi dziewczynami z którymi pisałem na tej fikcyjnej fotce rozmawiało się wspaniale, i przyznałem się, że fotka jest fikcyjna, mówiły że świetnie ze mną się piszę, i poprosiły mnie o prawdziwą fotkę, kilku dziewczynom wysłałem, a zaczęły coś kręcić, że chłopaka mają itd, ok, i tak nie szukałem dziewczyny, ale poprosiłem o ocenę mnie, dawały mi 7, jedna dała 6 ale tylko dlatego, że była młodsza kilka lat i woli rówieśników, inna dała 8, wiec i tak średnia wychodzi 7. Te dziewczyny były różne 7-8-9 10 raczej tam nie widziałem, a mnie czyli 7 nie były zainteresowane, a tym zabójczo przystojnym chłopakiem z fikcyjnej fotki owszem. I to prawda co krewet pisał. Na tym portalu choć sam byłem przystojny ładnej bym nie wyrwał maks przeciętną, a przeciętny facet to już w ogóle byłby nie zauważalny. To nie mój "bój dup..." jak to piszecie co niektóre, bo mam to gdzieś, to była zabawa dla beki, mam powodzenie w realnym świecie, i to mi wystarcza. Piszesz o pożądaniu, to fakt dziewczyna raczej nie opkreśli z fotki czy jest chemia czy nie, ale jednak z tym przystojnym 10 chciały się umówić, a z 7 już nie, więc jak to interpretowac to nie wiem, odpowiedzcie sobie same. Mi wystarcza, że spotyka raz na jakiś czas gdzie jakaś 7-9 lata za mną, i to mi wystarcza a miss 10 nie potrzebuje do szczęścia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Rozeznanie
|
![]()
Chyba przyczyn jego problemu należy doszukiwać się głębiej niż w wyglądzie...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:38.