|
|
#181 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część III :)
oprócz błękitnego nieba nic mi dzisiaj nie potrzeba..
Jeżeli jestem księżniczką w łachmanach, mogę być księżniczką w duszy. Większe zwycięstwo być wciąż księżniczką, kiedy nikt o tym nie wie Od tej pory będę żyła sobie długo i szczęśliwie Będzie bardziej księżniczką niż kiedykolwiek-100 i 50000 razy bardziej Księżniczka musi być uprzejma, powiedziała sobie. Większość z "Małej księżniczki" |
|
|
|
#182 |
|
Rozeznanie
|
Madziulek_90 ślicznie dziękuję
|
#183 |
|
Zakorzenienie
|
a macie coś o uśmiechu? albo że komuś on sie strasznie spodobał i chciałby by ten uśmiech był tylko dla tej osoby
|
#184 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
The warmth in your smile is the warmth that I desire. // Ciepło w twoim uśmiechu, to ciepło, którego pragnę |
|
|
|
|
#185 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mówisz, że chcesz mojego usmiechu .. Daj powód, daj wiare, zaufaj ;* Gdy słowa nie pomagają - uśmiech serce poruszy ![]() Uśmiechnij się - może ktoś tęskni za Twoim uśmiechem ![]() Uwielbiam gdy usmiechasz sie, gdy widzisz mój uśmiech ![]() Odrobinę słońca, kapkę wiatru i szczyptę szaleństwa. UŚMIECH GOTOWY ![]() A kiedy się uśmiechasz... Rób to tylko dla mnie ;* Uwielbiam gdy się uśmiechasz wiedząc ze ten uśmiech jest tylko dla mnie ! Uśmiech to taka krzywizna, która prostuje wiele spraw ;] Z uśmiechem w moje życie się wkradł na lepsze zmienił cały świat ! Jest w Twym usmiechu coś ekscytującego... coś, czego nie mogę pojąć... Może Coś Ci się spodoba )
|
|
#186 |
|
Zadomowienie
|
niewierne suki demagogii nakarmione śpią*
|
#187 |
|
Zakorzenienie
|
U nas ducha nie zgasi odmienność poglądów i racji.
|
#188 |
|
Raczkowanie
|
Ktos chyba chciaL OPISY O KSIEZNICZKACH
![]() Ksiezniczce sie nie odmawia!! ![]() Jestem Ksiezniczka i traktuje sie w tych kategoriach ![]() I żyli długo i .. Cii.. Ty nie jesteś z tej bajki księżniczko.. ![]() Ten książe i ta księżniczka pochodzą z dwóch różnych bajek.... Księżniczki mają zasady a ja jestem Księżnkiczką Królewną jestem Twą.. Tylko Twą Królewna może mieć wszytko czego zapragnie więc Ciebie też;P Piękna księżniczka wyszła z bajki, Pić piwo i Palić fajki ...kiedyś byłam królewną, ale mi sie znudziło... Być księżniczką to nie dla mnie, ja wole być niegorzeczną dziewczynką książęta i rycerstwo wygnineło... zostały tylko księżniczki ![]() mala smutna królewna, której pocieszyć nie mogl nikt... ![]() Księżniczko w którym zamku straszysz?? ![]() 50% pretty, 50% sweet..100% princess ![]() ![]() ![]() lepiej być królową przez jedną noc niż nikim przez całe życie!! masz przed sobą księżniczkę, którą lepiej zdobyć niż kupić!! a teraz cos ode mnie ![]() "Jak to być mogło,że Ona i On żyli nie wiedząc o swoim istnieniu" ![]() Brzydkie kobiety śpią same. Piękne śpią samotnie. Ta typowo męska fascynacja rozmiarami..
|
#189 |
|
Zakorzenienie
|
boskie.
|
#190 |
|
Rozeznanie
|
o, nowy wątek
|
#191 |
|
Raczkowanie
|
świat się zmienia, by twać w sercach ludzi
jestem wyjątkowa, i wiesz o tym przypomnij sobie mój smak i dotyk ;dPut Put! To tam ? Nito! Po to nito tuta puta? taa tobie... Może w końcu mi się uda, Wypowiedzieć proste słowa ktoś cicho czeka, by ktoś powrócił do gwiazd jest bliżej niż krok ![]() Gwiazdy matowieją (...), zwykliśmy je zaklinać i szczęście swoje mijać Dlaczego dla mnie oczywiste jest to, że jego nie ma...?! Czasami trzeba usiąść obok i czyjąś dłoń zamknąć w swojej dłoni, wtedy nawet łzy będą smakować jak szczęście nie chcę wracać do tamtych chwil(...)bezpowrotnie minął ten czas" "A mialo byc tak pieknie,mialo nie wiac w oczy nam.." " W pustej szklance, pomarańcze, to dobytek mój. A może Anioł na chmurce z puchu usłyszy słowa wypowiedziane w duchu... Thanks for the memories kwiatki nie uschną. bo ja im ****a nie dam uschnąć. ! Chciałbyś mieć dame w salonie a dziwke w sypialni ... Dziwka to zawód. ****a to charakter
|
#192 |
|
Raczkowanie
|
o niee jestem uzalezniona od wizazu... a szczegolnie od watku z opisami
ja nie wiem co bym zrobila gdyby teraz zaprzestano wpisywania kurcze ale jeszcze do przejzenia zostal mi caly 1 watek i koncowka 2 moze kiedys mi sie uda ![]() a czy mogla bym prosic was o jakies opisy o tym ze inni nie szanuja ze wzgledu na wyglad bo np ktos jest maly a nie staraja sie zajrzec do srodka??? bardzo was prosze z gory wam dziekuje dziewczynki |
|
|
|
#193 |
|
Raczkowanie
|
A tu cos ode mnie tylko jeden
wiecej bedzie potem ![]() *Wystarczy Jedna Mała Kulka Kosztuje Tylko 30 Centów To Nie Duzo A Tak Wiele Moze... |
|
|
|
#194 |
|
Zakorzenienie
|
Kici kici bądźmy dziś nieprzyzwoici
|
#195 |
|
Raczkowanie
|
mika92mika
Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu
|
#196 |
|
Raczkowanie
|
o ksiezniczkach :
Jestes ksiezniczka, i traktuj siebie w tych kategoriach ![]() gdzie mój książę z bajki? niech spie*dala, smok już dawno mnie pożarł. ;p [ sorry musiałam ;p ] Nie Jestem Wredną Su*ą! Wolę Określenie Rozpieszczona Księżniczka. "W życiu to jest tak: księżniczka całuje księcia a ten się zmienia w żabę..." Porwała swego księcia i już nigdy go nie oddała..chroniła go i kochała!
|
#197 |
|
Raczkowanie
|
Kto zauważy, że istnieje - musi być zdumiony.
I znów w zimie zakwitły bzy bo pojawiłeś się Ty... Tak dużo mówi się o miłości ale gdzie jej szukać? Mgła spadła tak nagle. Nie zdążyłam nawet krzyknąć... I bez twarzy można być mocnym w gębie. Każde spotkanie jest niczym innym jak początkiem rozstania. Przepraszam jeśli jakieś się powtórzyły...
|
#198 |
|
Przyczajenie
|
witam kochane Wizażanki, jestem tu nowa
świetny wątek![]() chciałabym prosić was o pomoc w znalezieniu właściwego opisu-otóż wybieram sie na szkolną `pielgrzymke` do Częstochowy w intencji matury, i w związku z tym poszukuje "opisu opisującego" tą sytuacje ale w sposób dowcipny, z przymróżeniem oka byłabym wdzięczna za pomoc ;* i coś ode mnie: *Są trzy typy ludzi - ci co umieją liczyć i ci co nie umieją liczyć *Nieciekawie, rękawy są za długie a ten pokój nie ma klamek… ![]() *Nadmierne włażenie komuś w d**e daje efekt lewatywy… *extra opis o niczym ![]() przepraszam jeśli sie powtórzyłam
|
|
|
|
#199 |
|
Raczkowanie
|
Czy mogłabym prosić coś o idiotkach z klasy które się uczepiły, są o wszystko zazdrosne i generalnie bije od nich wieś ?? :P
Z góry dziękuję
Do pocałunków potrzebny jej był ktoś, z kim lubiła rozmawiać, kto ją zastanawiał i niepokoił, kto był dobry do kłótni na temat rzeczy ważnych, ktoś komu nie było obojętne, jak żyć, i kto potrafił z nią o tym rozmawiać (...) |
|
|
|
#200 |
|
Raczkowanie
|
gdzieś magnes chyba w sobie masz...
![]() Zakochana w marzeniach... które naprawdę są do spełnienia...
|
|
#201 |
|
Zadomowienie
|
Dwa dzisiejsze :
Wykorzystajmy ostatnie godziny naszych pięciu minut. ![]() Nie w porę może przyjść czkawka, okres, śmierć lub sąsiadka. Ale nie miłość.
"Musisz lubić dziś to dziś Ciebie polubi, a o wczoraj zapomnij to ono zapomni o Tobie..." Edytowane przez pigigel Czas edycji: 2007-11-19 o 16:26 Powód: literówka |
|
|
|
#202 |
|
Wtajemniczenie
|
Jej lica zarumieniły sie
![]() Ja nie kłamie tylko lekko mijam się z prawdą wiem co Ci chodzi po głowie "Więcej grzechów nie pamiętam, za żaden nie żałuję" So catch me..If you can więc złap mnie.. jesli potrafisz kLiKaJ nA MnIe DeLiKaTnIe - ZłY dOtYk BoLi PrZeZ cAłE żYcIe!!! Spytać możesz, ale wiedzieć nie musisz.
|
#203 |
|
Rozeznanie
|
macie coś na temat, że chciałabym się zakochać i że brakuje mi kogoś bliskiego (czyt.chłopaka ^^ )?
|
#204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zakochać się, mieć dwie lewe ręce ; )))))))) Nie, nie szukam miłości. To ona mnie znajdzie ^^ Kto chce chodzić po niebie, co dzień powinien raz zakochać się. : ))) Ależ ja jestem zakochana jak zawsze! Tylko tym razem w nikim... ; ( Teraz chcę się zakochać ! ;P Chcę się zakochać w nim jak dzieciak.... Zaraz się zakocham! Czekam tylko na dogodny moment :P Cztery ściany, pusty pokój, wewnątrz serca samotność ; ( Samotność jest jak deszcz i z morza powstaje by spotkać zmierzch na samotność leku nie ma....wiem... Sama....sama....zupełnie sama.... Sama samotna, z nadzieją, że go spotka ; D Wiem, że jesteś gdzieś tam, przecież znam Twoje myśli : )))) ------------------------------------------------- Mam tylko tyle.. [ ;
|
|
|
#205 |
|
Zadomowienie
|
ja znam taką wersję:
Puf puf! Fto ftam? Nif tam! Jak nif tam jak puf puf? Otfód! Nie otfode! Otfód bo bede dzwonić! To dzwoń! Din-don
|
|
|
|
#206 |
|
Raczkowanie
|
paulineczka1990
dziekuje ci bardzo ![]() dzieki wielkie |
|
|
|
#207 |
|
żona
|
|
|
|
|
#208 |
|
Raczkowanie
|
czy mogla bym was prosic o jakies opisy o tym ze przyjazn byla ale sie skonczyla...
z nie bardzo wiadomych powodow??? ![]() bardzo was prosze z gory thx |
|
|
|
#209 |
|
Zakorzenienie
|
wreszcie czesc ktora moge sledzic od poczatku
|
#210 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Podłączam się pod prośbę..
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:40.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

ja nie wiem co bym zrobila gdyby teraz zaprzestano wpisywania
moje wypocinki