![]() |
#1171 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Już wszystko wyjaśnione ![]() ![]() ![]() Trzymam kciuki za mieszkanko ![]() ![]() Edit: Czapeczko co do badań to ja mieszkam na zadupiu i zanim dojade do centrum robie się naprawdę głodna ( ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1172 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III
Ja tez musze wkoncu wybrac sie na badania krwi i wogole wszelakie. a do okulisty to juz od wakacji nie moge dotrzec... nie mowiac o dentyscie. ale ten ostatni bedzie niebawem odwiedzony, bo mi sie chyba jakas dziurka wykluła
![]() EDIT: Milkuś, kazali Ci przyniesc skierowanie, jak Ty chcialas prywatnie robic to badanie? ![]()
#1173 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1174 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ostatnio załatwiłam sie tak na święta ząb mnie pobolewał ale bałam sie iść potem bolał już masakryczne a tu - święta wszystko zamknięte drugiego dnia jechałam jeszcze na narty - ehh i tak cały wyjazd znieczulałam sie non stop % mieszanymi z lekami przeciwbólowymi - wiem że nie dobrze ![]() nie żeby mnie to czegoś nauczyło - z reguły dopada mnie ból w weekendy- święta kiedy nie mam gdzie pójść.. potem przechodzi i ja odsuwam wizytę w nieskończoność - ![]() z tym skierowaniem to bezsensu skoro płacisz.. tylko cię zmęczyli współczuje..
![]() |
#1175 |
Zakorzenienie
|
Mnie także czekają badania wszelakie, bo dawno nie robiłam
![]() A dzisiaj cały dzien przed ksiązkami ![]() ![]() Nigdzie się nie ruszam, zaraz przebieram się w moje ulubione dresy i biore się do nauki. Jak patrze na te ksiązki to mi się wszystkiego odechciewa... ;(
#1176 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w ogóle to ja lubię takie programy, zwłaszcza jak tańczą ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() BTW też muszę badania zrobić ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() będziemy się wspierać ![]() Cytat:
![]() a ja się lenię dziś (znowu ![]() ![]() ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1177 |
Zakorzenienie
|
napisalam
![]() ![]() dziekuje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1178 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a do dentysty to koniecznie,koniecznie... tylko kiedy ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wogole to okropnie boli mnie brzuch i bardzo byle jak sie czuje. dzis do tejpory zjadlamtylko bulke maslana i nie mampomyslu co innego zjesc.. jakis ryz rozgotowany moze ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1179 |
Zadomowienie
|
Brzmi optymistycznie, ale jakoś trudno mi w to uwierzyć.
Kurcze- gdzie można poznac jakichs fajnych facetów? ![]() Widzisz, wiedzialam że bedzie ok ![]() Powodzenia w nauce! Ech..ja tez musze sie zabrac do roboty, bo od rana znajduje tysiace wymowek żeby się nie uczyc. ![]()
#1180 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Oj, biedactwo ![]() Mnie na ból brzucha dobrze robi ryż długo gotowany bez soli, taka papka. I może mięte sobie zaparz? edit- ych, przepraszam za post pod postem ![]()
![]() |
#1181 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1182 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() chyba ta papka ryzowa to bedzie najlepsze rozwiazanie na "obiad". mam nadzieje ze nie padne z glodu dzis... ![]() ![]()
![]() |
#1183 |
Zadomowienie
|
Heeeeeej
![]() czapeczkaelfa (słodki nick ![]() ![]() milka - jaka masakra z tymi skierowaniami...:/ btw. mnie też czeka "przegląd", ale jakoś nie mogę się zebrać... a dentysty się nie boję, ba - nawet lubię. Ale to pewnie dlatego, że dentysta przystojny... ![]() asiek - cieszę się, że nie dałaś radę ![]() ![]() i w ogóle muszę też przyznać, że bardzo mi się podoba wizażowy klimat bez barier wiekowych ![]() ![]() a co do "singlowania" - dziewczyny maja rację...Najlepiej nie czekać i nie myśleć o tym... fajni faceci pojawiają się znienacka w najmniej oczekiwanych momentach. Taka niespodzianka od losu ![]() gujanko też myślę, że 'papka ryżowa' najlepsza ![]() ![]() ech, zwariowany weekend miałam. W sobotę byłam w klubie. No i cała impreza była pod znakiem wygranego meczu. Wszyscy się cieszyli, leciały piosenki powiązane w jakikolwiek sposób z piłką nożna i w ogóle taki fajny klimat ![]() ![]() Nie jestem fanką piłki nożnej, ale takie momenty mnie wzruszają. Sama idea kibicowania jest świetna. Muszę się kiedyś wybrać na mecz z kolegami ![]() No, a wczoraj byłam na koncercie (Myslovitz). W sumie myślałam, że bedzie lepiej bo nie zagrali wielu wręcz kultowych piosenek, a walnęli kilka takich mało znanych:/ No, ale jako że ogolnie lubie koncerty to nie bede narzekać - cieszę się, że poszłam ![]() Dziś zrobiłam sobie wolne, żeby w koncu zebrac sily i odetchnąc. Chyba się zabiore za porzadki bo od dluzszego czasu by sie przydalo,a nie mialam kiedy... ![]() Jakbyście chciały te moje "nowe" fotki to wyślijcie mi swoje maile na priv, bo na skrzynce ich, głupek, nie zapisałam no i teraz nie mam :P buzi ![]() ![]()
#1184 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A maila już wysyłam ![]() Idę się położyć, dopiero wróciłam do domu, ale w drodze powrotnej dopadły mnie plamki migrenowe i zaraz się zacznie... ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1185 |
Zakorzenienie
|
Hej miśki!
Aaale się stęskniłam ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1186 |
Zadomowienie
|
Ather biedaaaaku
![]() ![]() btw. leczysz to jakoś ogólnie? moją koleżankę wyleczył z takich migren dobry bioenergoterapeuta... fotki wysłane ![]() diamentowa, witaaaaj ![]() ![]() ![]()
#1187 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chwilowa przerwa od nauki i biorę się za lekturę. Fajnie było się dowiedziec dzisiaj, ze na jutro mam "Mistrza i Małgorzatę". Byłam pewna, ze to za tydzien ;( Książka ciekawa, ale nie dam rady 400 stron na jutro obrócić ![]() Ehh.. nic.. pozostało mi opracowanie. Jeszcze tylko polski, włoski i angielski i freeeeee ![]()
![]() |
#1188 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() razem raźniej ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() wiedziałam ze napiszesz ![]() ![]() ale mgła na zewnątrz ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1189 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja rano musialam wyjsc, ale zimno bylo ![]() ![]() ![]() a poza tym to kto to widzial,zeby o 15.30 trzeba bylo swiatlo zapalac,bo tak szaro juz... ![]() ![]()
![]() |
#1190 | |||
Zakorzenienie
|
Na forum pewnie tak
![]() ![]() A ja tylko 4 lekcje,w tym religia ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Kochana moja ![]() ![]() Ja niedawno wróciłam ze szkoły,złapałam kapsko z histy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1191 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
I Wy narzekacie ![]() Ja w poniedziałek, czyli za tydzień, mam następną wizytę u chirurga szczękowego - taki gorszy dentysta ![]()
![]() |
#1192 |
Zakorzenienie
|
O olimpiadzie chemicznej słów jeszcze kilka
![]() Było 6 zadan, 120 minut czasu, 50 punktów do zdobycia. Od 45% podobno ma się przejść dalej więc prawie na 100% jestem pewna że przejdę tylko nie wiem jako która ze szkoły ![]() ![]() diamenciku - zdrowiej szybko ![]() jabłuszko - wyslij mi na scarlett_92@o2.pl i wogóle to dziękuję wam za trzymanie kciuków ![]() jutro będę cały dzień wkuwać historię a w srodę piszę olimpiade. potem zostaną mi już te łatwiejsze - polski i angielski ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1193 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ojeje, biedactwo ![]() trzymam kciuki, zeby chociaz znieczulenie tym razem podzialalo... ![]() Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1194 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do mnie - nie da się tego wyleczyć, próbowałyśmy z mama już wszystkiego. Wychodziłam się po lekarzach i w końcu dałam sobie spokój. Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1195 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Czy wy jesteście poważne .. kiedy ja to wszystko nadrobię ?! ![]() Czasem pasowałoby przedłużyć dobę ![]() Jak znajdę więcej czasu to wpadnę ^^ ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1196 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wiesz, ja sama siebie też podnoszę, ale ciii. ![]() ![]() Nie wiem, dlaczego ludzie się na mnie nie obrażają ![]()
![]() |
#1197 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Wspieramy Cię, wspieramy ;D I wraz z wybiciem godziny 20 skończyłam angielski i już NIC nie dotykam jesli chodzi o naukę i dzien dzisiejszy! No dobra, jeszcze raz później opracowanie lektury, ale to albo wieczorem albo jutro rano ![]() Za oknem taka mgła, że ledwo co widziałam, gdy z psem byłam ![]() ![]() Madame - ja tez poprosze o fotky ^^ katharsis89@tlen.pl ;D Uciekam ćwiczyć i później znowu wizażowanie ;D Miłego wieczoru ![]()
![]() |
#1198 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1199 |
Zakorzenienie
|
Fantastyczna
![]() Na Twoim miejscu, Nefre, olałabym to opracowanie i czytała w nocy - Bułhakow jest tego wart, i nie znużyłabyś się ![]() ![]()
#1200 |
Zakorzenienie
|
Co za dzień
![]() Sprawdzian z polskiego - 6-5=1 ![]() Kartkówka z polskiego: 5 i 4 ![]() Średnia z dziś... 2,5? ![]() "Uczę się" historii -zeszyt od 0,5h nie otwarty ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:22.