Plotkowy dla dietetyczek :) III - Strona 40 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-11-19, 11:07   #1171
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III

Cytat:
Napisane przez _Ana Pokaż wiadomość
nadal poczta głosowa - boje się że już sprzedane a ja niepotrzebnie się napalam

oni teraz tak kombinują w reformach służby zdrowia że od trzech lat mogło sie kilka razy to zmienić - z tego co wiem musisz mieć skierowania bo im nfz nie zwróci kasy .. niestety

Już wszystko wyjaśnione Zadzwoniłam do innego laboratorium i tam nie potrzebują skierowania, więc już sama nie wiem co o tym myśleć A tam gdzie dziś byłam to chciałam prywatnie zrobić, bo tam tylko prywatnie można

Trzymam kciuki za mieszkanko Teraz to już nie ma mowy, żebyś się nie dodzwoniła

Edit: Czapeczko co do badań to ja mieszkam na zadupiu i zanim dojade do centrum robie się naprawdę głodna () i naprawdę zła... Kto miał robiony poziom prolaktyny to wie, że to trwa ponad godzine... Do tego nie cierpie szczykawek
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-19, 11:09   #1172
gujana
Wtajemniczenie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III

Ja tez musze wkoncu wybrac sie na badania krwi i wogole wszelakie. a do okulisty to juz od wakacji nie moge dotrzec... nie mowiac o dentyscie. ale ten ostatni bedzie niebawem odwiedzony, bo mi sie chyba jakas dziurka wykluła

EDIT:
Milkuś, kazali Ci przyniesc skierowanie, jak Ty chcialas prywatnie robic to badanie? dziwactwo.

gujana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-19, 11:15   #1173
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III

Cytat:
Napisane przez gujana Pokaż wiadomość
EDIT:
Milkuś, kazali Ci przyniesc skierowanie, jak Ty chcialas prywatnie robic to badanie? dziwactwo.

Teraz to już mnie nic nie zdziwi

Gujanko do tego dentysty to koniecznie
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-19, 11:27   #1174
_Ana
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość

dentystów boje się panicznie
ostatnio załatwiłam sie tak na święta ząb mnie pobolewał ale bałam sie iść potem bolał już masakryczne a tu - święta wszystko zamknięte drugiego dnia jechałam jeszcze na narty - ehh i tak cały wyjazd znieczulałam sie non stop % mieszanymi z lekami przeciwbólowymi - wiem że nie dobrze ale nie mogłam wytrzymać z bólu, i dopiero wizyta u dent. wyszła w styczniu brr leczenie kanałowe ..

nie żeby mnie to czegoś nauczyło - z reguły dopada mnie ból w weekendy- święta kiedy nie mam gdzie pójść.. potem przechodzi i ja odsuwam wizytę w nieskończoność - ale ja ich bardzo się boje..

z tym skierowaniem to bezsensu skoro płacisz.. tylko cię zmęczyli współczuje..
_Ana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-19, 11:42   #1175
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Mnie także czekają badania wszelakie, bo dawno nie robiłam

A dzisiaj cały dzien przed ksiązkami
Nigdzie się nie ruszam, zaraz przebieram się w moje ulubione dresy i biore się do nauki. Jak patrze na te ksiązki to mi się wszystkiego odechciewa... ;(

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-19, 13:40   #1176
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

Dlaczego Natalia odpadła A jak już jesteśmy przy tańcach to może tak temat you can dance Dla mnie to była naprawdę bardzo utalentowana i wszechstronna osoba i do tej pory nie mogę pojąć dlaczego czyjaś uroda jest ważniejsza od talentu
też byłam w szoku, miałam nadzieję że Natalia wygra

w ogóle to ja lubię takie programy, zwłaszcza jak tańczą

Cytat:
Napisane przez czapeczkaelfa Pokaż wiadomość
Ja nie ogladałam ani razu you can dance
A co do Steczkowskiej, to jej figura jest ok i tanczy nawet fajnie, ale mam wrażenie, że jest straszną jędzą. No nic nie poradze, tak mi jakoś wygląda. (wiem wiem, nie wolno oceniac po pozorach)
mam podobne odczucia ale tańczy chyba najlepiej

Cytat:
Napisane przez Mangolina Pokaż wiadomość
Bardzo mi się podoba, że każdy tu jest "równy". Nie pomija się nikogo, tylko dlatego, że ma np. 13, czy 30lat. Taka swoboda, że aż miło
no właśnie, ja tam w ogóle przez pierwsze miesiące nie wiedziałam ile kto ma lat (np myślałam ze Lolcia jest studentką już ) a jak się dowiedziałam to też mi żądnej różnicy nie zrobiło najważniejsze zę jesteście super a nie ile macie lat

Cytat:
"Aeśli Twoja przyjaciółka jest Twoją (i moją ) rówieśniczką, nie ma się czym martwić. Większość osób w tym wieku jest jeszcze sama. "
chodziło mi tylko o ten fragment.. trochę jestem przeczulona .. takie rozterki singla przed 30tką
single są w każdym wieku, bo na każdego kiedy indziej przychodzi kryska na pewno i Ciebie niedługo dopadnie uczucie

Cytat:
Grrrrrrrrrrr Poszłam na badania Do tego musiałam być na czczo i przy okienku się dowiedziałam, że potrzebuje skierowania Cudnie, bo lekarz mi ŻADNEGO nie dał Ale jestem zła i głodna
ale Cię urządzili

BTW też muszę badania zrobić ale mi się nie chce

Cytat:
Też miałam podobne odczucia jak to zdanie przeczytałam Bom jest singlem 21letnim i nie zapowiada sie na razie na żadna zmiane
na zmiany się nigdy nie zapowiada, zmiany przychodzą znienacka

Cytat:
Ja tez musze wkoncu wybrac sie na badania krwi i wogole wszelakie. a do okulisty to juz od wakacji nie moge dotrzec... nie mowiac o dentyscie. ale ten ostatni bedzie niebawem odwiedzony, bo mi sie chyba jakas dziurka wykluła
mnie też dentysta czeka w najbliższym czasie
będziemy się wspierać

Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
Nigdzie się nie ruszam, zaraz przebieram się w moje ulubione dresy i biore się do nauki. Jak patrze na te ksiązki to mi się wszystkiego odechciewa... ;(
powodzenia w nauce

a ja się lenię dziś (znowu ) bo mam wolne jak to w poniedziałki miły poranek z TŻ-em a teraz... hmmmm.... nie wiem jeszcze co będę robić, ale na pewno nie siedzieć przy kompie bo siostra się uczy na prawko, egzamin już pojutrze ma

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-19, 13:44   #1177
asiek14
Zakorzenienie

napisalam nie bylo tak źle
dziekuje a teraz zabieram sie za historie

12.10.2012 moje włosy
14.09.2012 CP
asiek14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-19, 13:46   #1178
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:
ostatnio załatwiłam sie tak na święta ząb mnie pobolewał ale bałam sie iść potem bolał już masakryczne a tu - święta wszystko zamknięte drugiego dnia jechałam jeszcze na narty - ehh i tak cały wyjazd znieczulałam sie non stop % mieszanymi z lekami przeciwbólowymi - wiem że nie dobrze ale nie mogłam wytrzymać z bólu, i dopiero wizyta u dent. wyszła w styczniu brr leczenie kanałowe ..

nie żeby mnie to czegoś nauczyło - z reguły dopada mnie ból w weekendy- święta kiedy nie mam gdzie pójść.. potem przechodzi i ja odsuwam wizytę w nieskończoność - ale ja ich bardzo się boje..

z tym skierowaniem to bezsensu skoro płacisz.. tylko cię zmęczyli współczuje..
ojej,ale mialas przygodę... ale ja tez panicznie się boję niby ogolnie nie mialam nigdy wiekszych problemow z zebami, ale jak juz cos sie trafi, to tez odkladam wizyte w nieskonczonosc

Cytat:

to fakt... mam wrazenie ze brak logiki w naszym kraju jest normalnoscia ale dobrze, ze mozesz isc do innego laboratorium bez skierowania

a do dentysty to koniecznie,koniecznie... tylko kiedy

Cytat:
Mnie także czekają badania wszelakie, bo dawno nie robiłam

powodzonka jakos dasz rade. ja przygotowuje pewien projekt i dzis resztę dnia spedze przed kompem oczy mi chyba na wierzch wylecą (tak bez przymusu to siedziec z komputerkiem - sama przyjemnosc. ale jak trzeba to mnie i oczy bola i glowa i wogole i wogole )

wogole to okropnie boli mnie brzuch i bardzo byle jak sie czuje. dzis do tejpory zjadlamtylko bulke maslana i nie mampomyslu co innego zjesc.. jakis ryz rozgotowany moze jak sobie o czymkolwiek pomysle,co bym mogla zjesc to mnie skręca (wczoraj zjadlampewien mix wieczorem, nienajlepsze efekty )

Stary 2007-11-19, 13:48   #1179
czapeczkaelfa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

na zmiany się nigdy nie zapowiada, zmiany przychodzą znienacka
Brzmi optymistycznie, ale jakoś trudno mi w to uwierzyć.

Kurcze- gdzie można poznac jakichs fajnych facetów?

Cytat:
Napisane przez asiek14 Pokaż wiadomość
dziekuje a teraz zabieram sie za historie
Widzisz, wiedzialam że bedzie ok
Powodzenia w nauce!

Ech..ja tez musze sie zabrac do roboty, bo od rana znajduje tysiace wymowek żeby się nie uczyc.

czapeczkaelfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-19, 13:50   #1180
czapeczkaelfa
Zadomowienie

Cytat:

wogole to okropnie boli mnie brzuch i bardzo byle jak sie czuje. dzis do tejpory zjadlamtylko bulke maslana i nie mampomyslu co innego zjesc.. jakis ryz rozgotowany moze jak sobie o czymkolwiek pomysle,co bym mogla zjesc to mnie skręca (wczoraj zjadlampewien mix wieczorem, nienajlepsze efekty )

Oj, biedactwo
Mnie na ból brzucha dobrze robi ryż długo gotowany bez soli, taka papka. I może mięte sobie zaparz?

edit- ych, przepraszam za post pod postem

czapeczkaelfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-19, 13:50   #1181
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:

będziemy się wspierać
wporządku! moze tak bedzie latwiej sie do tego dentysty zebrac....

Stary 2007-11-19, 13:54   #1182
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:
Oj, biedactwo
Mnie na ból brzucha dobrze robi ryż długo gotowany bez soli, taka papka. I może mięte sobie zaparz?

edit- ych, przepraszam za post pod postem
w moim sklepie wykupili miętę i wzielam sobie rumianek, bo akurat jak na zlosc wszystkie ziolka mi sie skonczyly teraz pije ten rumianek, chyba powinien tez cos pomoc..

chyba ta papka ryzowa to bedzie najlepsze rozwiazanie na "obiad". mam nadzieje ze nie padne z glodu dzis...

Stary 2007-11-19, 14:09   #1183
madame_apple
Zadomowienie

Heeeeeej
czapeczkaelfa (słodki nick ) - witaj
milka - jaka masakra z tymi skierowaniami...:/ btw. mnie też czeka "przegląd", ale jakoś nie mogę się zebrać... a dentysty się nie boję, ba - nawet lubię. Ale to pewnie dlatego, że dentysta przystojny...
asiek - cieszę się, że nie dałaś radę a kiedy wyniki?
i w ogóle muszę też przyznać, że bardzo mi się podoba wizażowy klimat bez barier wiekowych bo w gruncie rzeczy jakie wiek ma znaczenie? albo z kimś lubimy rozmawiać albo nie i to ile kto ma lat nie powinno mieć nic do rzeczy
a co do "singlowania" - dziewczyny maja rację...Najlepiej nie czekać i nie myśleć o tym... fajni faceci pojawiają się znienacka w najmniej oczekiwanych momentach. Taka niespodzianka od losu
gujanko też myślę, że 'papka ryżowa' najlepsza możesz jeszcze Amolu łyknąć jak masz. Trzymaj się

ech, zwariowany weekend miałam. W sobotę byłam w klubie. No i cała impreza była pod znakiem wygranego meczu. Wszyscy się cieszyli, leciały piosenki powiązane w jakikolwiek sposób z piłką nożna i w ogóle taki fajny klimat A najlepsze było już po imprezie - wracam ze znajomymi kolejką, podchodzą do nas jacyś ludzie i się pytają: "sorry nie wiecie jaki jest wynik meczu bo nie słyszeliśmy?". My im mówimy, a oni takie wielkie "hurraaa!" i zaczęli śpiewać na cały przedział
Nie jestem fanką piłki nożnej, ale takie momenty mnie wzruszają. Sama idea kibicowania jest świetna. Muszę się kiedyś wybrać na mecz z kolegami
No, a wczoraj byłam na koncercie (Myslovitz). W sumie myślałam, że bedzie lepiej bo nie zagrali wielu wręcz kultowych piosenek, a walnęli kilka takich mało znanych:/ No, ale jako że ogolnie lubie koncerty to nie bede narzekać - cieszę się, że poszłam
Dziś zrobiłam sobie wolne, żeby w koncu zebrac sily i odetchnąc. Chyba się zabiore za porzadki bo od dluzszego czasu by sie przydalo,a nie mialam kiedy...

Jakbyście chciały te moje "nowe" fotki to wyślijcie mi swoje maile na priv, bo na skrzynce ich, głupek, nie zapisałam no i teraz nie mam :P

buzi i miłego dnia wszystkim!

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-19, 14:16   #1184
Ather
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo mi się podoba, że każdy tu jest "równy". Nie pomija się nikogo, tylko dlatego, że ma np. 13, czy 30lat. Taka swoboda, że aż miło
I tu Ci przyznaję całkowitą rację

Cytat:
Grrrrrrrrrrr Poszłam na badania Do tego musiałam być na czczo i przy okienku się dowiedziałam, że potrzebuje skierowania Cudnie, bo lekarz mi ŻADNEGO nie dał Ale jestem zła i głodna
Ta nasza służba zdrowia, zwariować można

Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość
ech, zwariowany weekend miałam. W sobotę byłam w klubie. No i cała impreza była pod znakiem wygranego meczu. Wszyscy się cieszyli, leciały piosenki powiązane w jakikolwiek sposób z piłką nożna i w ogóle taki fajny klimat A najlepsze było już po imprezie - wracam ze znajomymi kolejką, podchodzą do nas jacyś ludzie i się pytają: "sorry nie wiecie jaki jest wynik meczu bo nie słyszeliśmy?". My im mówimy, a oni takie wielkie "hurraaa!" i zaczęli śpiewać na cały przedział
Nie jestem fanką piłki nożnej, ale takie momenty mnie wzruszają. Sama idea kibicowania jest świetna. Muszę się kiedyś wybrać na mecz z kolegami
No, a wczoraj byłam na koncercie (Myslovitz). W sumie myślałam, że bedzie lepiej bo nie zagrali wielu wręcz kultowych piosenek, a walnęli kilka takich mało znanych:/ No, ale jako że ogolnie lubie koncerty to nie bede narzekać - cieszę się, że poszłam
Dziś zrobiłam sobie wolne, żeby w koncu zebrac sily i odetchnąc. Chyba się zabiore za porzadki bo od dluzszego czasu by sie przydalo,a nie mialam kiedy...

Jakbyście chciały te moje "nowe" fotki to wyślijcie mi swoje maile na priv, bo na skrzynce ich, głupek, nie zapisałam no i teraz nie mam :P

buzi i miłego dnia wszystkim!
Widzę że nie traciłas czasu Ale grunt że zabawa udana.
A maila już wysyłam

Idę się położyć, dopiero wróciłam do domu, ale w drodze powrotnej dopadły mnie plamki migrenowe i zaraz się zacznie... 4 h wykreślone z dzisiejszego dnia będą... A ja mam tyle nauki na jutro, płakać mi się chce Będę siedziała po nocach chyba...
Ather jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-19, 14:27   #1185
diamentowa
Zakorzenienie

Hej miśki!
Aaale się stęskniłam . Nie mam siły teraz pisać zbyt wiele bo bardzo choruję (dziś odstawiłam hormony, a brałam duże dawki i często, więc reakcja jest bardzo gwałtowna ). No ale nic jakoś muszę wytrzymać jak mi trochę przejdzie to napiszę więcej ale pamiętajcie, że tu nad wami latam i czytam . Buziolki .
diamentowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-19, 14:41   #1186
madame_apple
Zadomowienie

Ather biedaaaaku kładź się i nie martw nauką
btw. leczysz to jakoś ogólnie? moją koleżankę wyleczył z takich migren dobry bioenergoterapeuta...
fotki wysłane

diamentowa, witaaaaj życzę ekspresowego powrotu do zdrówka

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-19, 14:54   #1187
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Cytat:
Napisane przez diamentowa Pokaż wiadomość
Hej miśki!
Aaale się stęskniłam . Nie mam siły teraz pisać zbyt wiele bo bardzo choruję (dziś odstawiłam hormony, a brałam duże dawki i często, więc reakcja jest bardzo gwałtowna ). No ale nic jakoś muszę wytrzymać jak mi trochę przejdzie to napiszę więcej ale pamiętajcie, że tu nad wami latam i czytam . Buziolki .
Wracaj do zdrówka kochana

Chwilowa przerwa od nauki i biorę się za lekturę. Fajnie było się dowiedziec dzisiaj, ze na jutro mam "Mistrza i Małgorzatę". Byłam pewna, ze to za tydzien ;( Książka ciekawa, ale nie dam rady 400 stron na jutro obrócić
Ehh.. nic.. pozostało mi opracowanie.
Jeszcze tylko polski, włoski i angielski i freeeeee

Stary 2007-11-19, 14:54   #1188
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

mam nadzieję ze szybko Ci przejdzie spróbuj zjeść coś leciutkiego... np ryż z gotowanymi jabłkami

Cytat:
Brzmi optymistycznie, ale jakoś trudno mi w to uwierzyć.

Kurcze- gdzie można poznac jakichs fajnych facetów?
ja mojego poznałam w jeden z najbardziej banalnych sposobów czyli na imprezie ale tak naprawdę zawsze się może ktoś napatoczyć, nawet w warzywniaku

Cytat:
wporządku! moze tak bedzie latwiej sie do tego dentysty zebrac....
razem raźniej

Cytat:

super ze miałaś udany weekend oby więcej takich
Cytat:
Napisane przez Ather Pokaż wiadomość
le grunt że zabawa udana.
A maila już wysyłam

Idę się położyć, dopiero wróciłam do domu, ale w drodze powrotnej dopadły mnie plamki migrenowe i zaraz się zacznie... 4 h wykreślone z dzisiejszego dnia będą... A ja mam tyle nauki na jutro, płakać mi się chce Będę siedziała po nocach chyba...
dasz radę trzymam kciuki

Cytat:
Hej miśki!
zdrowiej szybciutko i wracaj do nas

Cytat:
wiedziałam ze napiszesz

ale mgła na zewnątrz całe szczęście żę nie muszę nigdzie wychodzić

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-19, 15:08   #1189
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:
mam nadzieję ze szybko Ci przejdzie spróbuj zjeść coś leciutkiego... np ryż z gotowanymi jabłkami

ale mgła na zewnątrz całe szczęście żę nie muszę nigdzie wychodzić
dzięki Ewuś wlasnie tak patrzylam na to co mam wogole w kuchni i lodowce i padlo, ze bedzie jedna z moich ulubionych potraw, czyli wlasnie ryz z jablkami, tyle ze zrobie tak jak piszesz - jablka beda gotowane. zjadlam tez troche serka activia (nie wiem jak go kupilam,bo ma zelatyne, ale juz trudno ) ale zupelnie mi dzis nie smakuje

ja rano musialam wyjsc, ale zimno bylo
a poza tym to kto to widzial,zeby o 15.30 trzeba bylo swiatlo zapalac,bo tak szaro juz... masakra

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-11-19, 16:25   #1190
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:
Dzien dobry
pierwsza?;D
Na forum pewnie tak ale ja dziś wstałam o 4 także Kochana...

Cytat:

Miłego dnia Na szczęście w piątek mam tylko 3 lekcje i kino
A ja tylko 4 lekcje,w tym religia

Cytat:
Też się zastanawiałam ostatnio Szczególnie co u Orzeszka, Seemore i Oreganki Bo Sathi i Maluszka jakoś kojarzę, ale nie pamiętam co, kto, gdzie, kiedy
A z "nowszych" jeszcze w pamięć zapadła mi Vixeen, która ostatnio była na gg. Jestem ciekawa
Oj też jestem ciekawa co u dziewczyn Maluszka widziałam na gg,jak będę ją znowu widziała,to się odezwę i dam Wam znać

Cytat:
Popieram

Cytat:
Kochane ośrodki zdrowia biedactwo

Cytat:

(np myślałam ze Lolcia jest studentką już )

Kochana moja

Ja niedawno wróciłam ze szkoły,złapałam kapsko z histy no ale nic poprawi się wczorajszy obiad udany,bo mama gotowała Tż-et był zachwycony,powiedział że jak gotuję tak jak teściowa,to mu to pasuje.

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-19, 17:08   #1191
Ludowa
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:

Cytat:

Cytat:
będziemy się wspierać
Cytat:
ojej,ale mialas przygodę... ale ja tez panicznie się boję niby ogolnie nie mialam nigdy wiekszych problemow z zebami, ale jak juz cos sie trafi, to tez odkladam wizyte w nieskonczonosc

I Wy narzekacie
Ja w poniedziałek, czyli za tydzień, mam następną wizytę u chirurga szczękowego - taki gorszy dentysta Rozcięcie dziąsła przy samej kości i usunięcie stałego zęba, który leży poziomo pod resztą, swoim korzeniem zahaczając o korzenie innych i, cóż, uszkadzając je. Byłam już w czwartek na załatwieniu stanu zapalnego spowodowanego tymże zębem, który notabene bardzo bolał, na fotelu też bolało, bo jak zwykle nie złapało mnie znieczulenie. a teraz czekam jak na wyrok na ten poniedziałek... Bo boję się jak cholera.

Ludowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-19, 17:56   #1192
asiek14
Zakorzenienie

O olimpiadzie chemicznej słów jeszcze kilka
Było 6 zadan, 120 minut czasu, 50 punktów do zdobycia. Od 45% podobno ma się przejść dalej więc prawie na 100% jestem pewna że przejdę tylko nie wiem jako która ze szkoły Zrobiłam prawie wszystkie zadania więc może będzie dobrze Wyniki wstępne gdzieś tak pod koniec tygodnia będą.

diamenciku - zdrowiej szybko
jabłuszko - wyslij mi na scarlett_92@o2.pl

i wogóle to dziękuję wam za trzymanie kciuków
jutro będę cały dzień wkuwać historię a w srodę piszę olimpiade. potem zostaną mi już te łatwiejsze - polski i angielski

12.10.2012 moje włosy
14.09.2012 CP
asiek14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-19, 18:14   #1193
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ludowa Pokaż wiadomość
I Wy narzekacie
Ja w poniedziałek, czyli za tydzień, mam następną wizytę u chirurga szczękowego - taki gorszy dentysta Rozcięcie dziąsła przy samej kości i usunięcie stałego zęba, który leży poziomo pod resztą, swoim korzeniem zahaczając o korzenie innych i, cóż, uszkadzając je. Byłam już w czwartek na załatwieniu stanu zapalnego spowodowanego tymże zębem, który notabene bardzo bolał, na fotelu też bolało, bo jak zwykle nie złapało mnie znieczulenie. a teraz czekam jak na wyrok na ten poniedziałek... Bo boję się jak cholera.

ojeje, biedactwo
trzymam kciuki, zeby chociaz znieczulenie tym razem podzialalo...

Cytat:
Było 6 zadan, 120 minut czasu, 50 punktów do zdobycia. Od 45% podobno ma się przejść dalej więc prawie na 100% jestem pewna że przejdę tylko nie wiem jako która ze szkoły Zrobiłam prawie wszystkie zadania więc może będzie dobrze Wyniki wstępne gdzieś tak pod koniec tygodnia będą.

jutro będę cały dzień wkuwać historię a w srodę piszę olimpiade. potem zostaną mi już te łatwiejsze - polski i angielski
zdolniacha

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-11-19, 18:17   #1194
Ather
Zakorzenienie

Cytat:
Ather biedaaaaku kładź się i nie martw nauką
btw. leczysz to jakoś ogólnie? moją koleżankę wyleczył z takich migren dobry bioenergoterapeuta...
fotki wysłane
ślicznie wyglądasz

A co do mnie - nie da się tego wyleczyć, próbowałyśmy z mama już wszystkiego. Wychodziłam się po lekarzach i w końcu dałam sobie spokój.

Cytat:
Hej miśki!
wracaj szybciutko do zdrowia
Ather jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-19, 18:23   #1195
śnieżka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ludowa Pokaż wiadomość

Ma depresję, bo nie ma chłopaka, tak? A czy ona czasem nie jest dość, hmm, zakompleksioną osobą? Bo wiesz, to często jest tak, że nastolatka myśli: 'nie mam chłopaka -> jestem gruba i brzydka, i beznadziejna'. Powiem więcej: w takiej sytuacji znalezienie Księcia z bajki wcale nie załatwia sprawy, bo dziewczyna często jest on niego uzależniona i jako priorytet sprawia to, jak wygląda w JEGO oczach, co się JEMU podoba.

Pogadaj z nią, tak nie można. Ona musi się czuć dobrze i atrakcyjnie jako singiel... Atrakcyjne -> pewne siebie dziewczyny mają wszak powodzenie Aeśli Twoja przyjaciółka jest Twoją (i moją ) rówieśniczką, nie ma się czym martwić. Większość osób w tym wieku jest jeszcze sama.
uwielbiam Twoje wypowiedzi od razu czuje się podniesiona na duchu

Cytat:
Taaak, powinnysmy dostać statuetkę :" najbardziej wygadane i najbardziej inteligentne forumowiczki w społeczności internetowej" ;D
sorry ale w tym momencie poległam

Czy wy jesteście poważne .. kiedy ja to wszystko nadrobię ?!
Czasem pasowałoby przedłużyć dobę
Jak znajdę więcej czasu to wpadnę ^^
śnieżka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-19, 19:00   #1196
Ludowa
Zakorzenienie

Cytat:
ojeje, biedactwo
trzymam kciuki, zeby chociaz znieczulenie tym razem podzialalo...
Dziękuję, acz wątpię Najwyżej mnie przywiążą pasami i będą ciąć

Cytat:
Napisane przez śnieżka_ Pokaż wiadomość

Wiesz, ja sama siebie też podnoszę, ale ciii. I często, gdy jakaś koleżanka rozpacza, że nie ma chłopaka wyskakuję z tekstem typu 'nie myślałam, że Bravo Girl zrobiło Ci wodę z mózgu do tego stopnia, że lamentujesz z braku chłopa jak jakaś pięćdziesięcioletnia rozwódka, skarbie'.
Nie wiem, dlaczego ludzie się na mnie nie obrażają

Stary 2007-11-19, 19:06   #1197
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Cytat:

Asiek - Ty jestes nasza zdolniacha Podziwiam i życzę powodzenia

Cytat:
Napisane przez śnieżka_ Pokaż wiadomość

sorry ale w tym momencie poległam

Czy wy jesteście poważne .. kiedy ja to wszystko nadrobię ?!
Czasem pasowałoby przedłużyć dobę
Jak znajdę więcej czasu to wpadnę ^^
Nadrobisz, nadrobisz^^ Dasz radę, wierzymy w Ciebie..
Wspieramy Cię, wspieramy ;D

I wraz z wybiciem godziny 20 skończyłam angielski i już NIC nie dotykam jesli chodzi o naukę i dzien dzisiejszy! No dobra, jeszcze raz później opracowanie lektury, ale to albo wieczorem albo jutro rano
Za oknem taka mgła, że ledwo co widziałam, gdy z psem byłam Wole w taką pogodę w domu siedzieć ; ) Szkoda tylko, że musze użerac się z ojcem - mama poszła do pracy i teraz z nim sama przebywam. Jest gorzej niż myślałam. Dzień w dzień pije.. ehh No, ale nic nie poradzę. Juz mam spokojniejsze noce, a nie łykam tabletek ; ) Ciesze się z tego niezmiernie ;]

Madame - ja tez poprosze o fotky ^^ katharsis89@tlen.pl
;D

Uciekam ćwiczyć i później znowu wizażowanie ;D
Miłego wieczoru

Stary 2007-11-19, 19:08   #1198
agatka-a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ather Pokaż wiadomość
Ta nasza służba zdrowia, zwariować można
dokładnie, dzis miałam masaż wibracyjny na stopę...i nikt nie raczył mnie uprzedzic ze mam zabrać ze sobą ręcznik bo inaczej bede wciagać skarpetki i buty na mokre nogi.... no cóż miło nie było...

prześpij to a nauką się nie przejmuj

Cytat:

i w ogóle musz też przyznać, że bardzo mi się podoba wizażowy klimat bez barier wiekowych bo w gruncie rzeczy jakie wiek ma znaczenie? albo z kimś lubimy rozmawiać albo nie i to ile kto ma lat nie powinno mieć nic do rzeczy
a co do "singlowania" - dziewczyny maja rację...Najlepiej nie czekać i nie myśleć o tym... fajni faceci pojawiają się znienacka w najmniej oczekiwanych momentach. Taka niespodzianka od losu
no ja to już stara pupa tu jestem ;P
Cytat:

Chwilowa przerwa od nauki i biorę się za lekturę. Fajnie było się dowiedziec dzisiaj, ze na jutro mam "Mistrza i Małgorzatę". Byłam pewna, ze to za tydzien ;( Książka ciekawa, ale nie dam rady 400 stron na jutro obrócić
Ehh.. nic.. pozostało mi opracowanie.
szkoda bo "MiM" jest naprawdę super książką

Cytat:
oj w ciocie agatkę to nie poszłaś, ja korki z chemii nawet na studiach brałam
agatka-a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-19, 19:11   #1199
Ludowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agatka-a Pokaż wiadomość
szkoda bo "MiM" jest naprawdę super książką
Fantastyczna Najlepsza, jaką czytałam do tej pory!
Na Twoim miejscu, Nefre, olałabym to opracowanie i czytała w nocy - Bułhakow jest tego wart, i nie znużyłabyś się

Stary 2007-11-19, 19:16   #1200
Mangolina
Zakorzenienie

GG do Mangolina

Co za dzieńSprawdzian z matematyki - 6-5=1
Sprawdzian z polskiego - 6-5=1
Kartkówka z polskiego: 5 i 4

Średnia z dziś... 2,5?

"Uczę się" historii -zeszyt od 0,5h nie otwarty

...And I need you now somehow, And I need you now somehow.
Mangolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości