|
|
#511 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko o Avonie II
Jesli złozysz zamowienie w I terminie przez internet to otrzymasz dodatkowy prezent z serii SPA za 0,50 zł.Tylko to mozesz stracic.Ale jak masz szanse na dozbieranie jeszcze innych zamowień to sie zastanow czy Ci się to opłaca, bo potem możesz wypracowac wyższy upust.
|
|
|
|
#512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mam już podgląd fakturki i: SSS NAWILZAJACY KREM/RAK CE produkt alternatywny CLEARSKIN KOREKTOR SB produkt alternatywny Atomizera BRAK
|
|
|
|
|
#513 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
hmm...a ja slyszalam ze to niezalezy od terminu skladania zamowien, ze nawet jak zloze w innym terminie niz pierwszy to i tak dostane ten kosmetyk... Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2007-11-20 o 10:36 Powód: proszę koszrystać z opcji edytuj i multicytuj |
|
|
|
|
#514 |
|
Zadomowienie
|
Witam.
Ja jeszcze o szamponie na zimę. Od razu po umyciu włosy były miłe delikatne i błyszczące, na drugi dzień to samo. Wczoraj jednak normalnie tak mi się elektryzowały jak nie wiem, noi były już tłuste, takie kluchy się porobiły (mam długie włosy prawie do pasa). Więc dziewczyny jak macie suche włosy to ten szampon jest dla Was. Do włosów przetłuszczających nie polecam.
|
#515 |
|
Zakorzenienie
|
to naprawę zależy od włosów... na moich niestety żaden szampon z AT się nie sprawdził... dobrze, ze to tylko próbki były
|
|
#516 |
|
Zakorzenienie
|
jeśli masz określone, że złoż zamówienie np. za 150 zł w dowolnym terminie to kosmetyk dostaniesz. ale teraz jest "złóż zamówienie przez internet na 1 termin a dostaniesz...." . więc jak złożysz w terminie 2 albo 3 to prezent Cię ominie.
|
#517 |
|
Rozeznanie
|
Surrender jest w gorącej 5
Musze sie wybrać do COK'u
|
|
|
|
#518 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#519 |
|
Raczkowanie
|
A co jest jeszcze w gorącej piątce i w jakich cenach. Poza tym trzeba coś kupić w COk-u?
|
#520 |
|
Rozeznanie
|
Nie musisz kupować nic oprócz produktów z 5
|
|
|
|
#521 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie
czy miala moze ktoras z was bizuterie emily (ta z perelkami)? zainteresowala mnie moze ja chociaz widzialyscie? co mozecie o niej powiedziec?o jej wykonaniu? wygladzie? czy jest masywna czy nie? czy jest tandetna czy nie ? jakie ma rzeczywiscie kolorki perelek Czekam na informacje
|
#522 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny,
złożyłam zamówienie w sobotę z dostawą na COK (środa)... i nadal mam nie pobrane zamówienie do realizacji... Czy u Was też taki poślizg jest ![]() Zwykle zaraz z rana pobierali, a tu już po 13-ej i nadal nic się nie dzieje
|
|
|
|
#523 |
|
Wtajemniczenie
|
Spokojnie, mają bardzo dużo zamowień, ale na pewno zdążą.Wystarczy jak przerobią Ci to zamówienie we wtorek, a w nocy przyjedzie do COK-u , na srodę jak znalazł.
|
|
|
|
#524 |
|
Zakorzenienie
|
Mam taką prośbę "na szybko" bo dzisiaj jest mój dzień zamawiania i zastanawiam się nad zestawem poczwórnych cieni do powiek. Nie znalazłam ani fotki ani opinii na katalogach na temat "washed khakis". Czy mogłaby któraś tak na szybko mi opisać te kolorki? Najbardziej mi chodzi o ten ciemny fiolet, właśnie nie wiem co to za kolorek dokładnie a zależy mi na czymś ciemniejszym fioletowo-szarym.
|
#525 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#526 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ale poczekaj na inne opinie jeszcze
|
|
#527 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja je mam i powiem szczerze, ze sa blade i malo intensywne niestety. A ten kolor jest wedlug mnie szary, nie ma nic wspolnego z fioletem. |
|
|
|
|
#528 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#529 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam w nowym wątku
strasznie długo mnie nie było i ledwo dałam rade nadrobić zaległości w czytaniu ![]() chciałam podzielić się doświadczeniami ze sprayem przeciw elektryzowaniu się włosów.. otóż na mnie zupełnie nie działa byćmoże jest to kwestia tego że nie używam go równocześnie z szamponem ale niestety nie mam za dobrych doświadczeń z szamponami z Avonu.. wszelkie szampony z AT zostawiały mi na głowie jedynie łupież.. zawsze mam problem przy czesaniu włosów ponieważ okropnie mi się elektryzują od szczotki (dodam że mam baaardzo długie proste włosy i dość cienkie co dodatkowo daje im predyspozycje do elektryzowania się od byle czego ) i wpadłam na, jak się potem okazało, genialny pomysł spryskuję szczotkę tym sprayem przed czesaniem i w ten sposób sprawdza się on wyśmienicie nie jest to coprawda długotrwały efekt ale przynajmniej spokojnie mogę się uczesać i nie elektryzują się aż do założenia czapki
|
|
|
|
#530 |
|
Wtajemniczenie
|
Czy wśród odcieni Całuśnej szminki CT jest taki zbliżony do odciena Szminki nabłyszczającej- Champagne...Albo coś do jasnego beżu...W katalogu nie wiele widać...
Będę wdzięczna za pomoc
|
|
#531 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale tak wogóle to trezba testować na twarzy - w pudełeczku wygladają ciemniej niż na skórze. Wąchałam nową Treselle - nie spodobała mi się W K15 dla siebie wezmę szminkę nabłyszczajacą Coco Rum - spodobał mi się kolor
|
|
#532 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#533 |
|
Wtajemniczenie
|
nie ma takiej której odcień jest taki jak Champagne glow.. moim zdaniem w podobnej tonacji jest PINK SUNRISE (z tym że jest matowa) niemniej jest znacznie ciemniejsza od tej nabłyszczającej.. (zaznaczam że nie mam tej szminki opieram się tylko na porównaniu pomazianej kartki...) z błyszczących mogłaby być SPARKLING BRONZE ale jest już o wiele ciemniejsza ale odcień i połysk sa w tej tonacji
|
|
|
|
#534 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ok, rozumiem! W takim razie zastanawiam się nad odcieniem - Cafe au lait - Fall Peach Mógłbyś ktoś opisać te kolorki "na żywo"
|
|
|
#536 |
|
Joanna d'Moder
|
czy już wiadomo czy będą jakieś prezenty za złożenie zamówienia na 2 lub 3 termin k15 (że jest na 1 to wiem
) lub 1 termin k16?
|
|
|
|
#537 |
|
Zakorzenienie
|
LBD Dezodorant do ciała jest alternatywny...
A poza tym brak zestawów Today Tylko własnie nie wiem dlaczego mam je w brakach. Na fakturze nie jest napisane "brak w magazynie". Jest tylko 28977 ZESTAW TODAY i same zera. O co chodzi? |
|
|
|
#538 |
|
Joanna d'Moder
|
a nie masz przypadkiem niżej policzonych osobno poszczególnych elementów tego zestawu ?
|
|
|
|
#539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale chyba ktos zamieszczał ten kolorek w "Katalogach Avonu"
|
|
#540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:08.

ale takie promocje zdarzają się żądko... a Twoja liderka podejrzewam, że ma w tym jakiś interes skoro Cie tak do tego namawia... nie ma żadnego obowiązku ze musisz złożyc zamówenie w I terminie. to zależy tylko od Ciebie... jeżeli nie zebrałas jesczez od wszystkich klientek to warto poczekac, bo wtedy moesz dobic do wyższego opustu
Ale podsumowując to TAK WARTO SKŁADAC ZAMÓWIENIE TYLKO NA JEDEN TERMIN! Nie musisz skłądac na wsyztskie 3