![]() |
#271 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielki kramik;-) u Nevady87 Perfumy, kosmetyki... częste dokładki! ZAPRASZAM !
A może Czarna Mania za limitowankę EdM?
![]() Choć po Twoich zapachach wątpię czy Mania to Twój klimat. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wielki kramik;-) u Nevady87 Perfumy, kosmetyki... częste dokładki! ZAPRASZAM !
[quote=Nevada87;5156237]
- wypiekany cień Golden Rose Terracotta Glitter w kolorze 213. Raz użyty, nie widać zużycia, jest pudełeczko. - sypki cień Golden Rose Pearly Loose w kolorze 103. Cień raz użyty w niewielkiej ilości, zużycia praktycznie nie ma. [quote] Hej, Czy znajdziesz cos w moim watku za te dwa cienie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#273 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
Zadomowienie
|
![]()
![]() |
#276 |
Zakorzenienie
|
Interesują mnie meteoryty oraz ewentualnie żel Pauli Choice
![]()
![]() |
#277 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() Podoba mi się: * żele pod prysznic Voglia di (tzw. drinki pod prysznic ![]() Hej ![]() Tak ![]() ![]() Z Twojego wątku cały czas kusi mnie LL ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#278 |
Zadomowienie
|
Widzę dokładke, interesuje mnie Escada Magnetism, CSP Vanille Banane, Kenzo Amour, Scent, Petite Cherie, poza tym Tous Touch, meteoryty, baby doll
![]()
![]() |
#279 | ||||
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() Bardzo bym chciała mieć Mira-Bai z Twojego wątku ![]() ![]() [quote=silencio;5743961][quote=Nevada87;5156237] - wypiekany cień Golden Rose Terracotta Glitter w kolorze 213. Raz użyty, nie widać zużycia, jest pudełeczko. - sypki cień Golden Rose Pearly Loose w kolorze 103. Cień raz użyty w niewielkiej ilości, zużycia praktycznie nie ma. Cytat:
Cytat:
Pozdrawiam! Cytat:
![]() THE BODY SHOP Vanilla Spice Body Butter,masło do ciała o zapachu ostrj wanilii,wyraźnie czuć w nim cynamon.To moje drugie opakowanie i mnie trochę zmęczyło.200 ml,ubytek około 25-30%,opakowanie nie było do końca napełnione.Kod B236HA
![]() |
![]() |
#280 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Biorę pod uwagę wartość przedmiotów, nową LL 100ml mogę mieć za ok140zł z Allegro ![]()
![]() |
![]() |
#281 |
Rozeznanie
|
czy u mnie byś coś wygrzebala?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#282 |
Zadomowienie
|
Ptissot miał w swojej oferie 100ml tous touch w cenie 175zł, więc jeśli przeliczyć, to 30ml to jakieś 60zł, więc mi się to zupełnie nie opłaca
![]()
![]() |
#283 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() Gdzieś jeszcze mogę znaleźć na to paragon... Po za tym dobrze wiesz ,że tak przeliczyć się tego nie da ,bo 30ml LL w takiej opcji kosztowałaby bagatela 42zł! to chyba nierealne, nie uważasz? ![]() Nie chodziło mi jednak o przepychanki cenowe, ale np Petite Cherie ,które w perfumerii kosztuje 370zł mogłabym wymienić na coś bardziej intratnego, to jest zapach niszowy i szkoda byłoby mi go wymieniać na zapach łatwo dostępny i tymbardziej dostępny za cenę 140zł na Allegro ... Po prostu proszę o troszkę zrozumienia i przemyślenia sprawy, jestem sprawiedliwa i również oczekuję od innych tej sprawiedliwości, postaw się w mojej sytuacji,a na pewno zrozumiesz...
![]() |
![]() |
#284 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tylko, nawet jeśli byłoby to cenowo sprawiedliwe, nie chciałabym wymieniać 85ml zapachu na 30ml ![]() Mi również nie chodzi o przepychanki cenowe, dla każdego różne przedmioty mają różną wartość użytkową itp ![]() Z resztą... mniejsza o to ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam i życzę miłych wymianek.
![]() |
![]() |
#285 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() Co do zestawów to nie rozumiem pytania ![]() ![]() Teraz postanowiłam gruntownie przerzedzić kolekcję i nabyć kilka niszowych skarbów... zobaczymy co z tego wyjdzie. Pozdrowienia i do następnego razu ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#286 |
Rozeznanie
Przekupka: 24 pkt / 100% pozyt.
|
Za My Queen Interesuje mnie paletka Maca lub puder Givenchy, pozdrawiam
![]()
![]() |
#287 |
Zadomowienie
|
Wiem, że nie od dziś, ale nie myślałam, że aż tyle zestawów masz
![]() ![]() zbiorów szczerze mówiąc nie oglądałam ![]() Ja swoją kolekcję stale powiększam (; Dziękuję za zrozumienie, pozdrawiam i ściskam ![]()
![]() |
#288 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czego szukasz za meteoryty?I wogóle czego szukasz,bo mnie kilka innych rzeczy zainteresowało w Twoim wątku.A rozumiem,że nic więcej u mnie nie widzisz?
![]() |
![]() |
#289 |
Przyczajenie
|
Witam!
A interesuje Cie wymiana perfum męskich na męskie? mam: Paco Rabanne - Ultra Violet (30 z 50ml) z kartonem Armani - Mania (40 z 50ml) tester z kartonem Boss - Selection (25 z 50ml) Jil Sander - Sander for man (110 z 125ml) tester z kartonem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#291 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#292 |
Zakorzenienie
|
zerknij do mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#293 | ||
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Ogólnie szukam perfum niszowych i najlepiej limitowanej kolorówki, ogólnie różnych bajerów, ładnych palet do makijażu, ogólnie żeby było świetnej jakości i cieszyło oko ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Niestety ![]() Buziaki! Przykro mi ![]() Buziaki! Hmm z tego co pamiętam nasza pierwsza i ostatnia wymiana nie obyła się bez problemów, wysłałam Ci wtedy PW na które nie odpowiedziałaś ![]() Pozdrawiam.
![]() |
![]() |
#294 |
Wtajemniczenie
|
- 4 wspaniałe balsamy do ciała Aquolina Latte Corpo, każdy o poj.125ml:
*wanilia z babeczką, raz użyty. *wanilia z toffi, raz użyty. *wanilia z nugatem, nieużywany. *wanilia z czereśnią, raz użyty. oddam za nie duszę! ![]()
![]() |
#295 |
Zakorzenienie
|
witaj
![]() interesuje mnie odżywka do włosów Farouk Biosilk Silk Therapy Thickening Conditioner, poj300ml. Ubytek jakieś 10ml. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#296 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
pamietam, dlatego myslalam ze przy tej wezmiemy pod uwage tamta (ze bede mogla cos Ci zaproponowac)... nie mialam zamiaru tak tego zostawic.... Dlatego jesli cos by Cie u mnie interesowalo to bardzo chcialabym sie zrewanzowac...... Edytowane przez pola_ Czas edycji: 2007-11-21 o 13:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Piers do przodu
|
Nevado - zaśliniłam się na Twój
- puder sypki Givenchy Prisme Libre kolor 03 Sweet Caramel. Puder został jedynie wypróbowany, mam drugie opakowanie także zamienię tylko na coś SUPER ![]() znajdziesz coś u mnie? ![]()
![]() |
#298 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jesteśmy umówione,tak?Masło wędruje do ciebie,zaznaczę to u siebie w wątku a przed wysyłką (już w grudniu) dogadamy szczegółów,tj.adres,termi n itp. Gdybym coś znalazła u siebie takiego z kolorówki,dam znać ![]()
![]() |
![]() |
#299 |
Zadomowienie
Przekupka: 107 pkt / 99% pozyt.
|
Eau de Camille Annick Goutal
lub Petit Cheri ![]() Czy nuta rumianku jest tam bardzo wyczuwalna? Perfumy na wymiane w moim wątku, w podpisie-chyba, że interesuje Cie tez pielęgnacja ![]()
Szukam FM Musc Ravageur, L'Artisan Safran Troublant, ![]() Edytowane przez Narnijkar Czas edycji: 2007-11-21 o 14:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:54.