|
|
#2641 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Byłe Tableciary plotkary :-)
|
|
|
|
#2642 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2643 |
|
Zakorzenienie
|
kobietki pokaze sie w nowej fryzurce jak zrobie fotki jakies bo nie mam zadnych, a narazie nie chce mi sie ukladac wloskow takze na dniach cos wkleje
|
#2644 |
|
Zakorzenienie
|
po tym jak uslyszalam ta okropna wiadomosc to mialam bardzo mieszane uczucia
50% ze bede walczyc, zrobie wszystko zeby zostac mama 50% zeby dac sobie spokoj, widocznie nie jest mi to pisane.. chcialam sie pogodzic z tym, ze nigdy nie bede mama i przestac miec nadzieje teraz wiem tylko to, ze jestem zdecydowana na operacje, chociaz sie boje za bardzo o tym z nikim nie rozmawiam, bo nie umiem w tej chwili mowic o swoich uczuciach cieszy mnie tylko to, ze powiedzieli, ze inne narzady mam calkowicie zdrowe, normalnych rozmiarow i szczescie, ze jajowody calkowicie drozne jakos nie jestem nastawiona na ciaze, chyba troche stracilam nadzieje
|
#2645 |
|
Wtajemniczenie
|
Mezatko super ze jestes juz z nami
Nie przejmuj sie napewno po operacji bedzie juz wszystko ok,bo przeciez 90% to bardzo duzo Dobrze ze pojechalas zrobic te wszystki badania do Pl,przynajmiej wiesz juz co i jak Ale ci maz niespodzianke zrobil,tylko pozazdroscic jego pomyslowosci Pomidoro ja sprzatam mieszkania i sklep-wiec teraz jest goracy okres przedswiateczny ![]() Nikitko czy moge prosic o drugiego maila? a teraz zmykam robic obiado -kolacje
|
|
|
|
#2646 |
|
Zakorzenienie
|
Mezatko super ze do nas nareszcie wrocilas,glowa do gory wszystko bedzie dobrze
Nikitko fotki sliczne wlasnie ogladam
|
#2647 |
|
Zakorzenienie
|
To ja lece na mke a pozniej do was zajrze pa dziewczynki
|
#2648 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() mezatko witaj spowrotem dziewczynki dziekuje za wsparcie ale bardzo mi ciezko z tym zobaczymy co bedzie jutro.... ![]() dobranoc |
||
|
|
|
#2649 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2650 |
|
Zakorzenienie
|
Asiu Kochana ciesze sie, ze juz jestes z nami
duzo przeszlas, ale takie badania na pewno nie pojda na marne, zadko ktora kobieta wie tyle o swoim ciele ja trzymam kciuki, zeby operacja sie udala i wierze, ze tak bedzie, bo zaslugujesz na bycie mama a mezusia masz po prostu cudownego ![]() Pomidorko a ja wlasnie sok pomidorowy popijam
|
|
|
|
#2651 |
|
Zakorzenienie
|
ja mykam dziewczynki moj serialik ogladac i wskocze pod kolderke, bo TZ juz lezy w lozeczku i sie do niego przytule, zeby mi cieplej bylo
aha, dzis dostalam maila od pani z salonu sukien slubnych i maja taka suknie, jaka mi sie podoba w rozmiarze 36, wiec teraz tylko musze tam zadzwonic i umowic sie na przymierzenie tej sukni jak by na mnie wygladala, albo moze jakas inna mi sie spodoba ![]() a jesli bym ja zamowila, to czekam tylko 2 miesiace ![]() dobra, spadam juz, bo serialik sie zaczal i nawet dzis slub bedzie, hehe, moj ulubiony temat ![]() milej nocki zycze |
|
|
|
#2652 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc Kiniu i dobrej nocy dla wszystkich dziewczynek
ja też już mykam do łóżeczka papa |
|
|
|
#2653 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobranoc dziewczynki
Ja wlasnie zjadlam kolacje,a teraz zmykam ogladac tv |
|
|
|
#2654 |
|
Zakorzenienie
|
chcialam jeszcze pogratulowac Mijalei zafasolkowania
bardzo sie ciesze, jak czytalam to az lzy mi pociekly ze wzruszenia czekam teraz na inne wizazanki, az pochwala nam sie radosna nowina a Gizelci bardzo wspolczuje sytuacji w domku ![]() ![]() trzymaj sie kochana Ja22 nie smutaj sie, maz napewno ma bardzo duzo uczucia dla Ciebie i bobaska, pewnie jest zapracowany a znajomych to wlasnie nigdy nie ma w takich sytuacjach jak sa potrzebni juz niedlugo bedzie z Toba Twoja kruszynka i bedziecie mialy duzo okazji do przytulania sie i okazywania milosciKasiasiar bardzo wspolczuje z powodu problemow zdrowotnych, ale napewno poszczesci sie wam i bedziecie sie jeszcze cieszyc gromadka dzieciaczkow a przynajmniej tego jednego jedynego skarba Ray brzuszek widac juz bardzo wyraznie, pewnie jestes dumna mamusia
|
#2655 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Mężatko życzę Ci wytrwałości
bądź dobrej myśli razem z mężem ![]() Emi będziesz pełnoletnia i to będzie już inaczej wyglądać ze strony prawa Trzymam kciuki żebyś szybko mogła mieć swój własny ślub ze swoim TŻKinia kuruj się kochana, kuruj zycze Ci zdrówka ![]() Pomidorko możesz wszytskich pobić byle mnei nie i J.
|||||||||||||||||||||
|
|
#2656 |
|
Zakorzenienie
|
Widze ze wszystkie dziewczynki juz pomykaly do lozeczek to i ja uciekam
a u mnie dzis 15dc i od jutra zaczynam zasysac luteinke a fujjjjjjj a dzis to normalnie obled tak mnie cycorki bola i kluje w dole brzucha chyba to owulka mam nadzieje,a ze dzis mam ostatnia noc Tz w domku bo juz ma koniec urlopiku i wraca do pracy to mam nadzieje na jakies mile przytulanko i moze wkoncu zakluje sie w moim brzuszku jakim maly kurczaczek
|
#2657 |
|
Zakorzenienie
|
Marcelinko, no przecież nie ciebie i J. pobije, tylko tych, co cię zdenerwowali
![]() Kachulo, to trzymam kciuki mocno i owocnie mam nadzieję Niech ten kurczaczek juz się zagnieździ w twoim cipepłym i przytulnym brzuszku![]() Dziewuszki, a ja dopiero skończyłam robić lekcje na jutro. Wiem, że późno, ale jestem taka szczęśliwa Dopiero zaczyna do mnie docierać, że nie jestem tam na praktykach tylko na rok![]() Dobranoc dziewuszki. Kolorowych, bobaskowych snów życzę |
|
|
|
#2658 |
|
Zakorzenienie
|
Kachulka teraz wlasnie na Ciebie czekam az oglosisz nam radosna nowine
bo ktory dzidzius nie chcialby miec takiej fajnej mamuśki
|
#2659 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Was dziewuszki z pracy
dzisiaj jakos dziwnie sie czuje, wczoraj zjadlam ciezkie jedzenie, a wiem, ze jeszcze nie powinnam, bo brzuszek mnie bolal i teraz cierpie, buuu ![]() zycze wszystkim milego dzionka bez bolacego brzuszka |
|
|
|
#2660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko, ze ja juz skrobie z innej pracy |
|
|
|
|
#2661 |
|
Zakorzenienie
|
widze, ze jestem pierwsza i wszystkie krolewny jeszcze spia
![]() maz mnie obudzil jak szedl do pracy, pozniej sunia bo na prztulance sie jej zebralo smiac mi sie z niej chce, bo zlapala katar i go tak wciaga strasznie glosno, zapewne wiecie o czym mowie, bo niektorzy ludzie na ulicy tak po swinsku wciagaja te swoje glutki ![]() 2 lata temu w zimie jakos dziwnie sie zachowywala, nie chciala jesc i tak dziwnie jakby sie krztusila.Myslalam, ze jej przejdzie, pozniej stwierdzilam, ze moze cos jej w gardle stanelo i poszlam do weterynarza....... tam sie okazalo, ze niczym sie nie krztusi tylko...kaszle :rot fl: i w dodatku ma GRYPE ktora sie bardzo rzadko zdarza u psow... przez 5 dni musialam z nia przchodzic i podawali jej antybiotyk w zastrzyku- kazdy 50zl, czyli w 5 dni wydalam 250zl plus 60zl pierwszej wizyty, niezle to uszczuplilo nasz budzet pamietama teraz na zime zakladam jej specjalny sweterek lub kurteczke bo to taki chorowitek i wole ja ubrac i zeby sie ludzie ze mnie smiali niz zeby pies chorowal
|
#2662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no wlasnie czytalam, ze zmienilas prace, serdeczne gratulacje mam nadzieje, ze w nowej jest jeszcze lepiej niz w starej ![]() ja tez zabieram sie pozniej za szukanie pracy, chce znalezc cos na miesiac tylko- tak do swiat, zeby miec troche gotowki na wyjazd do Polski w styczniu
|
|
#2663 |
|
Zakorzenienie
|
wlasnie o dziwo spojrzalam na moj suwaczek a tam, ze jestesmy razem juz 4 latka, zapomnialabym o naszej rocznicy hehe
musze mezusiowi dobry obiadek dzisiaj zrobic, bo inne milsze rzeczy to juz za nami........
|
#2664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a moja nowa praca jest o niebo lepsza od tamtej starej swietni ludzie, umowa o prace i niezle zarobki |
|
|
|
|
#2665 |
|
Zakorzenienie
|
a Twoj piesek to na prawde smieszny
, dbaj tam o sunie, zeby sie nie pochorowala znow , to co ze ludzie sie smieja
|
|
|
|
#2666 |
|
Zakorzenienie
|
Kinus tez mysle, ze Ci przedluza
fajnie, ze praca jeszcze lepsza, takze dobrze sie wtedy zlozylo jak stracilas poprzednia posade a ludzie sie z jej ubranek smieja szczegolnie w Polsce, bo wiadomo tutaj to sa bardziej tolerancyjni.......... chociaz ogladaja sie za nami jak ubiore Sali w taki jej rozowy plaszczyk ![]() bosko w nim wygladana poczatku sama sie bronila jak ja w cos ubieralam, ale teraz jest naprawde zadowolona a jak zobaczyla, ze na dworku juz nie musi sie trzasc z zimna to teraz wklada sama glowe w sweterek, widze, ze jest szczesliwa a to najwazniejsze
|
#2667 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny...
mezatka dlugo cie nie bylo na pewno wszystko sie uda 90% to bardzo duzo ![]() a ja sie przeziebilam echh... gardlo drapie katar kaszel ... musze sie kurowac domowymi sposobami ... z moja mala juz wszystko dobrze wrocila do swoich fikanek ufff.... wczoraj wieczorem skakala i dzis rano tez mnie troszkie budzila fajnie jeszcze niecale 4 mc mi zostaly ... a od stycznia biore sie za przygotowania dla malej a teraz lece robic sniadanko nam
|
#2668 |
|
Zakorzenienie
|
To i ja witam z rana!
Ojj kochane, wczoraj mialam mega dola, maz pozno wrocil z pracy, a ja caly dzien samiutka w domu...oczywiscie zaczelam myslec jak to bedzie byc tak samym z dzidziusiem, bo nie mam tu przeciez nawet nikogo kto by wpadl, pogadal, pomogl... Maz nie zrozumial za bardzo o co mi chodzi i prawie sie poklocilismy, czasem to jestem zla na naszego stworce, ze to kobiety musza tyle znosic i sie poswiecac ![]() No i nie poszlam dzis do szkoly, bylam mega niewyspana i dalam sobie spokoj. Pojde na spacerek i odpoczne sobie, moze jakis filmik obejrze. |
|
|
|
#2669 |
|
Zakorzenienie
|
mijaela nie zaprzataj sobie narazie tym glowy zobaczysz im blizej rozwiazania tym beda zmieniac ci sie mysli na bardziej pozytywne
|
#2670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:21.

i Kubus

mnie Emi zaszokowała proźba o świadkowanie na swoim Ślubie przecież ja zupełnie obca jestem

bądź dobrej myśli
razem z mężem

:rot fl: i w dodatku ma GRYPE