|
|
#1231 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LIX
Cytat:
Choć czasem skutkuje, tak na opamiętanie ![]() Jeszcze przyglądam się perfumom, i nic nowego nie odkrywam. Z kwiatów całkiem do mnie przemawia magnolia. Ta od Gucci była całkiem znośna, choć też żaden szał. Kocham tuberozę, ale na lato nie dam rady. |
|
|
|
|
#1232 | |
|
Panaroja
|
snad znowu chłodu
![]() Cytat:
upośledzeni genetycznie
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#1233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nienawidzę ![]() Jak i wszelkich poszukiwań na zakupach: Chce coś mieć to idę i kupuję i ☠☠☠☠☠☠☠a z glowy A szukanie perfum czy podkładów to juz w ogóle droga przez mękę i kupa straconego czasu ![]() Magię to ja mam, jak używam
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-04-01 o 13:35 |
|
|
|
|
#1234 |
|
Nindżopesz
|
Próbowałam wypełnić wniosek o 500 zł przez mbank ale wszyscy się rzucili i się wiesza
![]() Co najgorsze mój chłop powiedział, że to on chciał wypełnić i brać kasę na swoje konto, pff Będziemy pertraktować.
|
|
|
|
#1235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1236 |
|
Mother of Cats
|
Stazja, puchata śliczota
|
|
|
|
#1237 |
|
Niewyczymie.
|
E tam, ja swojego prześwięcam pogrzebaczem
Rondle są zbyt bliskie memu sercu żeby je na takiego kulfona... ehh, co za dureń. Twierdzi, że mam 'okropne podejście', ponieważ rano robiłam makijaż zamiast zajmować się płaczącym Irytkiem - a płaczący Irytek nie był pozostawiony sam sobie! Przecież był u swojego tatusia na rękach! :/ Mama też człowiek, nie robot. A w ogóle to zrobiłam przecudne placki po węgiersku. I kawuchę zrobiłam. I 'skazanego na śmierć' oglądam. I czekam aż ten głupi kulfon wróci z roboty, cobym mogła swoją kolekcję pachniuchów obfotografować. |
|
|
|
#1238 |
|
Zakorzenienie
|
Suzi jest zachwycona waszymi zachwytami
A my chyba mamy pierwszy sukces ![]() Zaliczyłam z malą prawie dwie godziny zabawy Na moim lóżku ( rano to bylo delikatnie, i kilka minut), a teraz prawie jak prawdziwy szczenior wesoły. Zapomniala że ma się boczyć, najpierw gryzienie kostki, potem dłoń, potem co chcialą, a na koniec wolała dloń, bo fajniej i latwiej wbić zębiska ![]() ![]() Kilka salt przy tym zrobiła, poleżała kompletnie rozlużniona i do góry kołami, tak się rozbrykała,że w końcu spadla z lożka. Przestraszyla się, owszem, ale nie na tyle żeby wiać do kąta, tylko została blisko i krązyla w kólko. W końcu z lózka udało mi się ją przekonać,że warto wejść. Stanela na dwóch łapkach i próbowalą się wdrapać, nie udalo się, to zaczela popiskiwać nieśmialo,żeby ją wsadzić. No to wsadziłam i jeszcze trochę skubania dloni i kostki bylo. Oczywiście w międzyczasie pokazywala,ze nie czuje się pewnie i nie koniecznie chce, ziewała i udawała,że nie patrzy. Ale wystarczyło udawać,że też się na nią nie patrzy, machnąć kilka razy ręką i bawimy się jednak dalej
|
|
|
|
#1239 |
|
Niewyczymie.
|
Czy tylko mi się wydaje, czy Guerlainowski Boid d'Armenie pachnie jak... kupa? :O
|
|
|
|
#1240 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dzień dobry znad znowu słońca |
|||
|
|
|
#1241 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1242 |
|
Nindżopesz
|
Wiosna, kurde blat... Przez nią zachciało mi się Ouarzazate
Ale to dobsz, wolę zachciewajki niż marazm.
|
|
|
|
#1243 | ||
|
Zakorzenienie
|
przemyślenie na sobotę: albo mi d ![]() Cytat:
![]() trafiła w najlepsze ręce Cytat:
sis teża też przygarnęła suczkę z przytuliska taką po przejściach, ostatnio u weta okazało się że ma śrut pod skórą ![]() ale już się zadomowiła i na wielkanoc zabrali ją do rodziny w domu były płytki na jakiejś wielkiej powierzchni i psina się bała po nich chodzić więc żeby przeszła z jednego miejsca w drugie rozkładali przed nią wszystkie dywany, ręczniki i co tam jeszcze znaleźli, jak przed królową ![]() a ja mam pytanie: co warto zrobić takiemu przyblokowemu kotu u weta? jakieś szczepienia, badania, odrobaczania...? jakaś chuda i trochę ponura ta kotha się zrobiła, pomimo codziennego dokarmiania
|
||
|
|
|
#1244 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety ja jestem gdzieś pośrodku. Chce mi się, a nie wiem czego. Tak na granicy popadnięcia w marazm, a tego bym nie chciała. Za to właśnie stygnę z wkurfa. Jedyny dzień kiedy mam auto od rana, chęci możliwość i potrzebę by wyjechać na sklepy, nie pamiętam kiedy ostatni raz byłam na zakupach, (w tamtym roku, może w październiku) poza szybkim odbiorem internetowo klikniętych paneli, a chuop wozi mojo bryko jakieś graty meblowe W Megi. Hatchbacku Jednak brak mózgu jest nieuleczalny. Trzymajcie mnie, podeslijcie jakiegoś linka, niechże sobie coś kliknę, kupię, doraźnie poprawię nastrój bo wybuchnę. Pomijając już fakt, jak jest to niebezpieczne, nieodpowiedzialne i debilne. I to, że jestem uziemiona. ![]() ---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- Prawda? Mówiłam, że obie z nich szczęściary. ---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- Wciągnęło mnie w coś "pożytecznego" na rozładowanie wqurfa robiąc porządeczek w resztkach odlewek i próbek, i właśnie mnie tknęło po raz pierwszy, po już prawie 6 latach nieużywania na Kyoto! Nie wiem tylko, czy fakt, iż ostatnie jego krople rozwarstwiły się na olej i wodę, ma jakieś znaczenie Ale przynajmniej traumatyczne skojarzenie tego zapachu nie pojawiło się. Tzn, świadomie o nim wiem, ale już nie "czuję" tego w tym zapachu. Jednak na kupno, to wciąż za mało ![]() Oł gaaaaasz jak dziś wszystko mi pachnie!
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-04-02 o 14:37 |
|
|
|
|
#1245 |
|
Niewyczymie.
|
Iryt poszedł do teściów!
Ołłł jeee A Chłopu rano spryskał nadgarstki Mon Precieux Nectar i teraz cały czas się wącha i mówi, że pięknie pachnie. Nooo... rzeczywiście... <3 Łuhuuu - udało mi się obfocić i wrzucić kolekcję perfum z jednego z dwóch pudeł!
Edytowane przez MotherDivine Czas edycji: 2016-04-02 o 16:34 |
|
|
|
#1246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Na pewnoo szczepienie na koci katar, bo to śmiertelne , pewnie od razu dostanie na wściekliznę( też warto taką wloczęgę) i inne choroby, teraz sa szczepionki skojarzone, więc jak powiesz wetowi że podworkowy to coś Ci doradzi. Odrobaczanie też warto chyba, ale to byś musiala Ty sama podać tabletkę/plyn do pyszczka i trzeba powtarzać co kilka miesięcy...z reszta nie wiem dokladnie jak to z tym odrobaczaniem kotów wolnożyjących... Jak mialabyś gdzie ją przechować przez kilka dni, to warto wysterylizować. Teraz jest akcja sterylizacja, niby marzec, ale też u mojego weta jest marzec kwiecień , więc mozesz dopytać u siebie. Bezdomne zwierzaki często da się za grosze, tylko wlaśnie zlapać i przechować...nie wiem jak w tym roku, ale w zeszlym u nas gmina refundowałą bodajze 60 % kosztów( albo wiecej, moje się nie apały, więc nie dopytywalam), musialabyś dopytać u siebie .... Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2016-04-02 o 23:45 |
|
|
|
|
#1247 |
|
Niewyczymie.
|
Co tu tak cicho?
|
|
|
|
#1248 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1249 |
|
Niewyczymie.
|
Balować to każden jeden by chciał!
A robić to ni ma komu.
|
|
|
|
#1250 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Zachrzanianie po 10h dziennie powoduje, że niektórzy w weekend odpoczywają.
|
#1251 |
|
Zakorzenienie
|
ja wczoraj balowałam, a dziś pracuję
![]() nawet mi się udało zrealizowac plan wielkiego picia ![]() najpierw earl grey ipa do sałatki z krewetkami i jabłkiem, później miodowe celtyckie i bananowy pszeniczny cornelius pod domowe fryty, bo burgera już nie chcieli zrobić ![]() 5 shotów soplica orzech z mlekiem + 1 mocne kamikaze tom collins prosecco z syropem z bzu i jeszcze prawie całe wino wypiliśmy w pokoju, jakaś hiszpańska ribera - kompocik ![]() i rano było całkiem ok ![]() zwłaszcza śniadanko ![]() 2016-04-02 10.10.55.jpg Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2016-04-03 o 02:05 |
|
|
|
#1252 |
|
Piers do przodu
|
Betty - bo dobre śniadanko nigdy nie jest złe
![]() U mnie szaleńczo - ale akurat ja ta lubię
|
#1253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gdybym mogła ją zabrać na te parę dni po sterylce, to już by została domowym kothem... ale nie przejdzie
|
|
|
|
|
#1254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() po tym śniadaniu, to mi zniknęły drapowania z sukienki a i tak nie dałam rady całemu omletowi ![]() \ Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2016-04-03 o 01:59 |
|
|
|
|
#1255 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się delektowalam wiosną i dziś też planuję po południu Cytat:
Dzień dobry |
||
|
|
|
#1256 |
|
Nindżopesz
|
Rejcz, ad perfum deszczowo-letnich, odnalazłam na swojej fragrze notatkę: Mississippi Medicine - powietrzno-deszczowo-fiołkowo-cyprysowe jak Escentric 2. EDIT: a tymczasem zamówiłam sobie do testów 1805 Liczę na ognisko z wędzoną sarną.
Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2016-04-03 o 13:19 |
|
|
|
#1257 |
|
Niewyczymie.
|
Hue hue, Red...
1805 nazywam zapachem 'edukacyjnym'. Przygotuj się na niemałe doznania
|
|
|
|
#1258 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#1259 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
![]() Soplica orzechowa z mlekiem jest pyszna ![]() Cytat:
W sumie to nie wiem, czy po sterylizacji taka bezdomna kicia nie może zostać w lecznicy na czas wygojenia szwów...Tru by musiala podpowiedzieć jak to wyglada w praktyce.... Zgadnijcie kto machal nieśmiało ogonkiem dziś rano na moj widok, jak wsadziłam łeb pod łóżko
|
||
|
|
|
#1260 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() w draperii ![]() 2016-04-02 14.04.13.jpg Cytat:
![]() smakuje jak te małe śmietanki do kawy ![]() Cytat:
![]() weta mam w bloku obok, ale muszę wiedzieć z czym do niego iść ![]() Cytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:03.

Choć czasem skutkuje, tak na opamiętanie 

upośledzeni genetycznie 

Będziemy pertraktować.

O weselu w ogóle się dowiedziałam miesiąc wcześniej (szybko, szybko, dzidzia w drodze 

W Megi. Hatchbacku
Jednak brak mózgu jest nieuleczalny.