Jestem singielką, jest nas więcej :)? 25 + - część III - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-04-01, 19:51   #2311
pseudofeministka
Zakorzenienie

Dot.: Jestem singielką, jest nas więcej :)? 25 + - część III

Cytat:
Napisane przez Untrue Pokaż wiadomość
Wielu mówi, że nie chce związku, a potem w trakcie spotkań pojawia się uczucie i bum, jest związek. A są też tacy, którzy naprawdę nie chcą i zależy im tylko na seksie. Faceci lubią kręcić, więc nie wiadomo jak jest w poszczególnych przypadkach.
Nie no jasne, dlatego niech Caryca poczeka na rozwoj wydarzen

Dokładka: Perfumy, minerały, podkłady, hybrydy, kosmetyki do włosów:Jantar, Anwen, Oleje.

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=795843
pseudofeministka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-01, 19:54   #2312
CarycaKatarzynaI
Zawsze łakoma.

Cytat:
Napisane przez doriiska Pokaż wiadomość
Wyraźnie zapytałaś o nasze zdanie, więc każda z nas je wyraziła - a że głównie negatywne, to cóż...
Tak, prosiłam o rady. A nie o przepowiednie czy wyrocznie. Dostałam odpowiedzi albo już się zdystansować albo spotkać się i potem określić i na tą drugą opcję się zdecydowałam.

Cytat:
Napisane przez pseudofeministka Pokaż wiadomość
W takim razie po co pytalas sie o opinie? I czego oczekiwalas? My tu nie mamy po 16 lat, zeby Ci bajki wciskac :P Tylko zeby pozniej placzu nie bylo i watku na Wizazu z anonimowego konta :P
Ja też nie mam 16 lat, że ktoś mi powie słodkie słówka i polecę do niego z podkulonym ogonem. Do łóżka też mnie nie zaciągnie, bo 'alkohol', bo 'emocje'. Za takie rady serdecznie dziękuję.

Gadałam dziś z koleżanką jak ona to widzi. Doradziła, aby się spotykać, iść na wesele. A potem niech się określi. Teraz jesteśmy w kontakcie telefonicznym z jego inicjatywy. W poniedziałek się widzimy.
Stary 2016-04-01, 21:00   #2313
Farisss
Wtajemniczenie

No własnie, wiosna. Zakochałby się człowiek, poszedł na romantyczną randkę... a tu nie ma z kim
Stary 2016-04-01, 22:09   #2314
StarFighter
BAN stały

Może pochodź Fariss kolo domu, do parku idź albo baru, usiądź sobie przy barze, może ktos podejdzie i zagada

Tylko jutro o wcześniejszej porze co by Cie jakiś menel nie zaczepił
StarFighter jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-01, 22:27   #2315
Atavish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Farisss Pokaż wiadomość
No własnie, wiosna. Zakochałby się człowiek, poszedł na romantyczną randkę... a tu nie ma z kim
właśnie, właśnie
A u mnie posucha jakaś.
Jedyny mężczyzna, który mnie ostatnio zainteresował to mój nowy przełożony. Ale bliższe poznanie go to byłby tragiczny pomysł

Wysłane z mojego LG-D605 przy użyciu Tapatalka
Atavish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-01, 23:45   #2316
pseudofeministka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CarycaKatarzynaI Pokaż wiadomość
Tak, prosiłam o rady. A nie o przepowiednie czy wyrocznie. Dostałam odpowiedzi albo już się zdystansować albo spotkać się i potem określić i na tą drugą opcję się zdecydowałam.

Ja też nie mam 16 lat, że ktoś mi powie słodkie słówka i polecę do niego z podkulonym ogonem. Do łóżka też mnie nie zaciągnie, bo 'alkohol', bo 'emocje'. Za takie rady serdecznie dziękuję.

Gadałam dziś z koleżanką jak ona to widzi. Doradziła, aby się spotykać, iść na wesele. A potem niech się określi. Teraz jesteśmy w kontakcie telefonicznym z jego inicjatywy. W poniedziałek się widzimy.
Ja tam nic o alkoholu i emocjach nie pisalam Tez uwazam, ze powinnas sie pospotykac, ale nie angazowac sie w to na hurra optymistycznie, bo jest tak fajnie. Zreszta, radzac Ci nikt nie ma zlych inencji.

W kazdym razie , trzymamy kciuki!

Dokładka: Perfumy, minerały, podkłady, hybrydy, kosmetyki do włosów:Jantar, Anwen, Oleje.

Stary 2016-04-02, 00:11   #2317
Gregorius_
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Untrue Pokaż wiadomość
Wielu mówi, że nie chce związku, a potem w trakcie spotkań pojawia się uczucie i bum, jest związek. A są też tacy, którzy naprawdę nie chcą i zależy im tylko na seksie. Faceci lubią kręcić, więc nie wiadomo jak jest w poszczególnych przypadkach.
Jako facet też czasami mam okresy hmm "pomiędzy", że no jest mi dobrze tak jak jest, nie mam ochoty ładowania się w związek dla samego związku, ALE to wcale nie oznacza, że jak już by się taki trafił to byłby to jakiś dramat

Po prostu ... biorę to co jest. Bycie w zwiazku czy nie bycie, nie jest dla mnie jakimś priorytetem. Teraz mogę nie chcieć bo akurat mam dużo innych spraw, nie ma w pobliżu takiej, z którą mógłbym chcieć, ale to nie oznacza, że np. za miesiac nie będzie kompletnie innej sytuacji.

Dlatego ja staram się nie widzieć wszystkiego w kategoriach czarne / białe. chce / nie chce. Bo to tylko ... słowa. Wypowiadane w danej chwili, w danym momencie. Za miesiąc może być inna chwila, inny moment.

Mało to dziewczyn, facetów gdzieś tam na spotkaniu się zapiera, że nie chce związku, a np. za miesiąc są szczerze zakochani i w związku ?
Gregorius_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-02, 00:25   #2318
MonnieB
Zakorzenienie

A ja wróciłam z randki i było... super. Na prawdę. Facet może trochę nie w moim typie ale zdecydowanie jestem zainteresowana, i on chyba tez.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Stary 2016-04-02, 12:25   #2319
mesarka
MUSEarka

Cytat:
Napisane przez MonnieB Pokaż wiadomość
A ja wróciłam z randki i było... super. Na prawdę. Facet może trochę nie w moim typie ale zdecydowanie jestem zainteresowana, i on chyba tez.

Zazdroszczę! Ale również cieszę się, że było fajnie

Ja jeszcze mentalnie nie jestem gotowa na nowe związki. Chociaż to jest takie głupie, bo z drugiej strony chciałabym, żeby ktoś o mnie zabiegał, żeby mu zależało, żeby pisał głupie "Dzień dobry" i "Dobranoc", żebym wiedziała, że ktoś tam na tej planecie myśli o mnie i chce dla mnie jak najlepiej.
Mam ostatnio [ostatnio, heh..] trochę gorszy nastrój, ciągłe chęci napisania do ex Ale nie daję się,wychodzę ze znajomymi, jakoś sobie próbuję zająć czas.
Dzisiaj idę do kina na Batman v. Superman. Mam nadzieję, że się nie zawiodę
23.11.2012 Łódź
14.07.2013 Berlin
14.06.2015 Warszawa OWF

21.08.2016 Kraków LMF
22.06.2019 Kraków
mesarka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-02, 12:33   #2320
Barbarella05
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mesarka Pokaż wiadomość

Ja jeszcze mentalnie nie jestem gotowa na nowe związki. Chociaż to jest takie głupie, bo z drugiej strony chciałabym, żeby ktoś o mnie zabiegał, żeby mu zależało, żeby pisał głupie "Dzień dobry" i "Dobranoc", żebym wiedziała, że ktoś tam na tej planecie myśli o mnie i chce dla mnie jak najlepiej.
Mam ostatnio [ostatnio, heh..] trochę gorszy nastrój, ciągłe chęci napisania do ex Ale nie daję się,wychodzę ze znajomymi, jakoś sobie próbuję zająć czas.
Fajny film,polecam.
Barbarella05 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-02, 16:17   #2321
MonnieB
Zakorzenienie

Facet odzywa się od wczoraj, chce się dzisiaj znowu spotkać i w przyszły weekend. Nie wiem sama co myśleć, potwornie się boje. Tak się przyzwyczaiłam do beznadziejnych randek ze nie wiem co mam robić jak w sumie mamy się spotkać drugi, trzeci i kolejny raz. Już teraz rozumiem o czym niektóre z was pisały ze trudniej się robi po pierwszej randce.

---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ----------

Cytat:
Napisane przez mesarka Pokaż wiadomość

Ja widziałam mojego ex w środę, przyszedł na pogrzeb mojego przyjaciela. Zdziwiłam się ale na prawdę nie żywię juz do niego żadnych uczuć, kompletnie. A byliśmy ze sobą prawie 3 lata.

Stary 2016-04-02, 17:44   #2322
ama09
Zakorzenienie

Czy dla Was też zaczyna się najgorszy czas w roku? Zimą gdy jest ciemno można się zaszyć w domu, a teraz gdy wszystko zaczyna się zielenić pasowałoby wyjść z domu, tylko jak na złość nie ma z kim...

PS. macie też tak że przed zagłębieniem się w jakąś znajomość mocno ją analizujecie? Ja tak robię i z góry określam -najczęściej negatywnie- że "nic z tego nie będzie" i rezygnuję... ;/
ama09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-02, 17:55   #2323
Atavish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ama09 Pokaż wiadomość
Czy dla Was też zaczyna się najgorszy czas w roku? Zimą gdy jest ciemno można się zaszyć w domu, a teraz gdy wszystko zaczyna się zielenić pasowałoby wyjść z domu, tylko jak na złość nie ma z kim...
Wręcz przeciwnie. Można w końcu wyciągnąć rower, zaczyna się sezon żeglarski, można pić w plenerze, restauracje i puby otwierają ogródki, można w końcu długo spacerować i nie odmrozić sobie tyłka i w końcu wrócą mi piegi Same plusy

Cytat:
PS. macie też tak że przed zagłębieniem się w jakąś znajomość mocno ją analizujecie? Ja tak robię i z góry określam -najczęściej negatywnie- że "nic z tego nie będzie" i rezygnuję... ;/
Ja analizuję strasznie, ale staram się unikać takiego stwierdzenia "nic z tego nie będzie". Bo jak to nic? Może chociaż ktoś nowy do pogadania czy spotkania się na piwo czasem. Przecież nie wszystko trzeba od razu postrzegać z perspektywy "czy to mój nowy facet?".
Raczej świruję na punkcie "jak mogłam się zachować, co ta osoba sobie pomyśli, co dane zachowanie miało znaczyć, skąd się wzięło". Nawet jeśli nie rozpatruję kogoś w kategoriach "potencjalnego partnera". Ale na szczęście nauczyłam się nie pokazywać po sobie, że mam wiecznie takie wkręty
Stary 2016-04-02, 18:01   #2324
Aleksandriiia
Wtajemniczenie

Cytat:
A ja zaczęłam na luzie podchodzić do znajomości damsko-męskich, uśmiecham się, żartuję i dość szybko otrzymałam odbiór z męskiej strony, tylko... Właśnie zawsze jest jakieś ale :/ mężczyźni interesują się mną jedynie na chwilę, max do pierwszego spotkania na kawę. Wiem, że jest coś nie tak w moim zachowaniu, ale nie potrafię określić co - dystatns, jakiś mur?? Miała któraś z Was tak??

Cytat:
Napisane przez Atavish Pokaż wiadomość
Mam nie do końca to samo, ale trochę zbliżony problem :/ Odkąd stałam się bardziej "wyluzowana" - podchodzę do relacji swobodniej, żartuję, flirtuję, to rzeczywiście okazało się, że męskie zainteresowanie mną się zwiększyło. Jednak oczywiście też jest "ale". Bo to zainteresowanie jest tylko nakierowane na łóżko. I naprawdę nie mam pojęcia o co chodzi, bo nie wiem w którym momencie wysyłam sygnały "tylko o seks mi chodzi"
Więc się podpinam pod potrzebę analizy
No to ja mam połączenie obu sytuacji, ja nie wiem co jest nie tak.
Ostatnio jeden zapraszal mnie ciagle, na kawe, soczek, piwo, odmowilam 3 razy, za 4 sie zgodzilam. Fajnie sie gadalo, ciekawe tematy, zero krepujacej ciszy. I co i nic

Głusi nie gęsi, swój język mają

Denko??? (48)
d/s - 24
b/s - 2
próbki/saszetki - 4
szampony - 9
wcierki - 4
serum - 2
oleje - 3
Aleksandriiia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-02, 18:12   #2325
MonnieB
Zakorzenienie

Cytat:

Dokładnie tez tak mam.
Po prostu boje się inwestować w coś co może nie wyjść wiec z góry zakładam ze nie wyjdzie. Błąd.

Stary 2016-04-02, 18:27   #2326
ama09
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie tez tak mam.
Po prostu boje się inwestować w coś co może nie wyjść wiec z góry zakładam ze nie wyjdzie. Błąd.
Dokładnie. Ostatnio się tak spotykałam dłuższą chwilę i co i nic.A mogłam z góry zrezygnować. Nie mówię, że zmarnowałam czas, ale mam takie poczucie "znooooowuuuu" ;/
ama09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-02, 19:20   #2327
Gregorius_
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Aleksandriiia Pokaż wiadomość
No to ja mam połączenie obu sytuacji, ja nie wiem co jest nie tak.
Ostatnio jeden zapraszal mnie ciagle, na kawe, soczek, piwo, odmowilam 3 razy, za 4 sie zgodzilam. Fajnie sie gadalo, ciekawe tematy, zero krepujacej ciszy. I co i nic
Hmm no zapraszał i zapraszał bo chciał zobaczyć jak będzie.
No a jak już w końcu się spotkaliście no to najwyraźniej okazało się, że oczekuje czegoś innego, że nie ma chemii.

Wiem, czasami tak jest, że wydaje się, że było fajnie, a tu zero reakcji. Czasami nie wiadomo o co ludziom chodzi. Ludzie są różni, różnie reagują, różne mają doświadczenia. Być może podświadomie oczekiwał tego co miał przy Zosi i Ani, że no już od pierwszego spotkania coś tam go motywowało, jakaś "chemia", pożądanie, aby no zapraszać dalej.

Mi się w jakiejś książce, nie pamiętam już jakiej, spodobało stwierdzenie, poparte jakimiś tam badaniami, że jeśli jest randka i potem któreś nie chce się spotkać to to nie chodzi o to, że ktoś coś źle zrobił, albo, że ktoś ma jakieś tam złe intencje i chciał nas oszukać, wykorzystać. W przeważającej większości przypadków, za przyczynę podaje się "brak chemii".
No a to jest tak ulotna kwestia, że nie idzie tego na logikę brać. Nie ma tu czyjejś winy, bo czasem / często, ludzie sami nie wiedzą dlaczego do jednych ich "ciągnie" , a do drugich nie. No i to, że oni nie "chcą z nami" często no od nich samych nie zależy.

Więc analizowanie i pytanie siebie: "co ja zrobiłam źle ? może mogłam zrobić to czy tamto, powiedzieć to czy tamto i byłoby lepiej ?", nie ma sensu.

Edytowane przez Gregorius_
Czas edycji: 2016-04-02 o 19:22
Stary 2016-04-02, 19:48   #2328
doriiska
Zakorzenienie

Cytat:
Facet odzywa się od wczoraj, chce się dzisiaj znowu spotkać i w przyszły weekend. Nie wiem sama co myśleć, potwornie się boje. Tak się przyzwyczaiłam do beznadziejnych randek ze nie wiem co mam robić jak w sumie mamy się spotkać drugi, trzeci i kolejny raz. Już teraz rozumiem o czym niektóre z was pisały ze trudniej się robi po pierwszej randce.
Trzymam kciuki, żeby znajomość dalej rozwijała się tak miło - w końcu "przerobiłaś" tyle dziwnych przypadków, że karta MUSI się w końcu odwrócić
Cytat:

Dla mnie właśnie lepszy czas, bo dzień jest dłuższy, cieplejszy i mam więcej energii i chęci do wyjść. No i więcej możliwości

Co do analizy znajomości... Kiedyś krok za krokiem analizowałam, że może nie tak się odezwałam, bo gdybym powiedziała coś innego, to być może było by tak czy siak. Teraz idę na żywioł, jestem jaka jestem i albo ktoś mnie taką akceptuje, albo sajonara
Cytat:
Napisane przez Gregorius_ Pokaż wiadomość
Mi się w jakiejś książce, nie pamiętam już jakiej, spodobało stwierdzenie, poparte jakimiś tam badaniami, że jeśli jest randka i potem któreś nie chce się spotkać to to nie chodzi o to, że ktoś coś źle zrobił, albo, że ktoś ma jakieś tam złe intencje i chciał nas oszukać, wykorzystać. W przeważającej większości przypadków, za przyczynę podaje się "brak chemii".
No a to jest tak ulotna kwestia, że nie idzie tego na logikę brać. Nie ma tu czyjejś winy, bo czasem / często, ludzie sami nie wiedzą dlaczego do jednych ich "ciągnie" , a do drugich nie. No i to, że oni nie "chcą z nami" często no od nich samych nie zależy.

Więc analizowanie i pytanie siebie: "co ja zrobiłam źle ? może mogłam zrobić to czy tamto, powiedzieć to czy tamto i byłoby lepiej ?", nie ma sensu.
Właśnie - chemia - silniejsza niż serce i rozum razem wzięte. Potwierdzam, że czasami iskrzy między ludźmi, choć wszystko jest na nie - sama tak mam względem jednego pana - wiem, że nie jest materiałem na partnera, a jak go widzę, to mi się coś w głowie przewraca (i jemu też).
Stary 2016-04-02, 20:30   #2329
Atavish
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie - chemia - silniejsza niż serce i rozum razem wzięte. Potwierdzam, że czasami iskrzy między ludźmi, choć wszystko jest na nie - sama tak mam względem jednego pana - wiem, że nie jest materiałem na partnera, a jak go widzę, to mi się coś w głowie przewraca (i jemu też).
Haha, mam dokładnie to samo z takim jednym Mózg mi wskakuje na inne obroty wręcz. Trudno mi przy nim łapy przy sobie trzymać I on ma ten sam problem. I najlepsze dla mnie jest to, że w przeciągu minuty od poznania już wiedziałam, że iskrzy. I to niezwykle.
Ogółem szans na związek nie ma żadnych, ale chemia jest nieziemska. A jak na niego patrzę tak z boku, to w ogóle nie jest to mężczyzna w moim typie... (tzn nie jest jakiś brzydki, bo zadbany wysoki blondyn, zawsze dobrze ubrany i świetnie pachnący, no ale tak obiektywnie rzecz biorąc - wizualnie/fizycznie jest bardzo przeciętny) i okazuje się, że to nie ma nic do rzeczy
Stary 2016-04-02, 20:40   #2330
doriiska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Atavish Pokaż wiadomość
Haha, mam dokładnie to samo z takim jednym Mózg mi wskakuje na inne obroty wręcz. Trudno mi przy nim łapy przy sobie trzymać I on ma ten sam problem. I najlepsze dla mnie jest to, że w przeciągu minuty od poznania już wiedziałam, że iskrzy. I to niezwykle.
Ogółem szans na związek nie ma żadnych, ale chemia jest nieziemska. A jak na niego patrzę tak z boku, to w ogóle nie jest to mężczyzna w moim typie... (tzn nie jest jakiś brzydki, bo zadbany wysoki blondyn, zawsze dobrze ubrany i świetnie pachnący, no ale tak obiektywnie rzecz biorąc - wizualnie/fizycznie jest bardzo przeciętny) i okazuje się, że to nie ma nic do rzeczy
Pogrubione -

"Mój" to też wysoki blondyn, dobrze ubrany i świetnie pachnący, z tą różnicą, że wizualnie mi się podoba - może to ten sam??
Stary 2016-04-02, 22:43   #2331
Atavish
Zakorzenienie

Cytat:
Pogrubione -

"Mój" to też wysoki blondyn, dobrze ubrany i świetnie pachnący, z tą różnicą, że wizualnie mi się podoba - może to ten sam??
Żeby nie było - on mi się podoba. Tylko tak "na logikę" nie powinien, bo to nie jest mój typ Ale kręci mnie niesamowicie.

"Mój" jest z Warszawy Zbliżony teren, czy nie?
Stary 2016-04-03, 00:22   #2332
pseudofeministka
Zakorzenienie

Cytat:

Dla mnie to najlepszy czas w roku! Uwielbiam przedwiosnie i wiosne W koncu moge zrzucic plaszcz, ubierac sie w ulubione sukienki, rozpuscic wlosy, bez zakladania czapki. Lubie ten moment rodzenia sie wszystkiego Kiedy slonce niesmialo zaczyna sie przebijac, krokusy, przebisniegi, zapach wiosny ;D Za to jesienia/zima mocno zwalniam, jakas taka niemrawa jestem wtedy i malo co mi sie chce. Ale wiosna i w okresie letnim odzyskuje energie :P

Ja juz wyroslam z analizowania. Bo co to da? Trzeba po prostu bez nastawiania sprawdzic czy cos wypali czy nie. Inaczej sie nie da. Choc negatywne nastawienie z pewnoscia nie pomaga

Stary 2016-04-03, 10:17   #2333
JoleneJolene
Przyczajenie

hej, dołączam się do was, od wczoraj samotna, i w wielkim strachu, boje się, boje się jak nigdy tej samotności, mój związek miał 7 lat, mieszkanie razem, zaręczyny, on był ze mną od 18rż, był zawsze, i nagle, ja samotna, 25lat, bez znajomych, mieszkania, bez niczego... nie mogę przestać płakać...
JoleneJolene jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-03, 10:40   #2334
Gregorius_
BAN stały

Cytat:
Napisane przez pseudofeministka Pokaż wiadomość
Dla mnie to najlepszy czas w roku! Uwielbiam przedwiosnie i wiosne W koncu moge zrzucic plaszcz, ubierac sie w ulubione sukienki, rozpuscic wlosy, bez zakladania czapki. Lubie ten moment rodzenia sie wszystkiego Kiedy slonce niesmialo zaczyna sie przebijac, krokusy, przebisniegi, zapach wiosny ;D Za to jesienia/zima mocno zwalniam, jakas taka niemrawa jestem wtedy i malo co mi sie chce. Ale wiosna i w okresie letnim odzyskuje energie :P
Ja mam tak samo. Moment, w którym przesuwamy czas, pogoda robi się z reguły znacznie bardziej słoneczna - tak, dostaję +100 do Energii, Radości.

Za to jesień, zima, hmm zaczynam zdawać sobie sprawę z faktu, że one po prostu ... zbyt długo trwają. Gdyby jeszcze śnieg był, -5, słoneczko to taką zimę lubię, ale taką polską wersję czyli - temperatura w okolicach zera, wiatr naparza, że i tak człowiek zamarza, wszędzie szaro, ciemno. bleh.

Staram się wtedy bardziej skupić na sobie, robić więcej rzeczy w domu, realizować jakieś cele, ale i tak nie mogę zanegować faktu, że listpoad, styczeń, luty (może grudzień pominę bo święta, sylwester itd.) to chyba u mnie najmniej lubiane miesiące. Jeśli dziadowska pogoda przenosi się też na marzec no to są to 4 miesiące. Trochę za długo.
Stary 2016-04-03, 12:08   #2335
MonnieB
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez JoleneJolene Pokaż wiadomość
hej, dołączam się do was, od wczoraj samotna, i w wielkim strachu, boje się, boje się jak nigdy tej samotności, mój związek miał 7 lat, mieszkanie razem, zaręczyny, on był ze mną od 18rż, był zawsze, i nagle, ja samotna, 25lat, bez znajomych, mieszkania, bez niczego... nie mogę przestać płakać...
Hej.

Początki zawsze są najgorsze. Ale dasz rade, przyzwyczaisz się do nowej sytuacji i z czasem będzie ci łatwiej.

U mnie niestety kolejnej randki nie będzie. Wczoraj byłam z dziewczynami z wizażu na drinkach i jedzonku, a po spotkaniu z nimi przyjechał do mnie ten facet. I niestety ale się bardzo zawiodłam, czar prysl i dzisiaj mu napisze ze nic z tego nie będzie.

Stary 2016-04-03, 12:46   #2336
Farisss
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez StarFighter Pokaż wiadomość
Może pochodź Fariss kolo domu, do parku idź albo baru, usiądź sobie przy barze, może ktos podejdzie i zagada

Tylko jutro o wcześniejszej porze co by Cie jakiś menel nie zaczepił
Mieszkam na wsi, to w koło domku mogę, spotkam kurki od sąsiada i jakieś koty, psy...
Stary 2016-04-03, 13:09   #2337
ma-linka
Raczkowanie

Wczoraj byłam z koleżankami na imprezie. Wytańczyłam się za wszystkie czasy , do domu wróciłam o 6 rano. Dziewczyny trochę młodsze odemnie - chyba ze znajomymi w moim wieku już coraz ciężej wybrać się na takie eskapady i to jeszcze bez marudzenia 1 ,że już późno i spać trzeba. Nawet jakiś chłopak się "przyczepił"o dziwo całkiem normalny,ale nie w moim typie. Raz z nim zatańczyłam ,a potem jeszcze kilka razy próbował mnie koleżanką porwać .Chyba nie jest ze mną jeszcze tak źle .

---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ----------

Cytat:
Hej.

Początki zawsze są najgorsze. Ale dasz rade, przyzwyczaisz się do nowej sytuacji i z czasem będzie ci łatwiej.

U mnie niestety kolejnej randki nie będzie. Wczoraj byłam z dziewczynami z wizażu na drinkach i jedzonku, a po spotkaniu z nimi przyjechał do mnie ten facet. I niestety ale się bardzo zawiodłam, czar prysl i dzisiaj mu napisze ze nic z tego nie będzie.

Szkoda ,ale co się stało? Czy po prostu wcześniejsze wrażenie było lepsze?
ma-linka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-03, 13:31   #2338
kasia5266
Zadomowienie

Cytat:

Co się stało?
kasia5266 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-03, 13:59   #2339
MonnieB
Zakorzenienie

Może pomyślcie ze jestem nienormalna ale przyszedł dokładnie w tych samych ubraniach i do mnie mówi: od wczoraj się nie przebrałem. ja odpowiadam ze mam nadzieje ze skarpety zmieniłeś Haha a on: a co złego jest w noszeniu tych samych skarpet dwa dni pod rząd? przecież nikt ich nie ogląda, tak samo jak bokserek....

Później też cały czas rzucał teksty w stylu ze mam go zaprosić gdzieś na kolacje i zapłacić, bo więcej zarabiam i takie tam. widzę że jest na prawdę zainteresowany ale kiepska higiena i skapstwo na prawdę bardzo mnie odrzuca.

Stary 2016-04-03, 14:11   #2340
mesarka
MUSEarka

Cytat:
Może pomyślcie ze jestem nienormalna ale przyszedł dokładnie w tych samych ubraniach i do mnie mówi: od wczoraj się nie przebrałem. ja odpowiadam ze mam nadzieje ze skarpety zmieniłeś Haha a on: a co złego jest w noszeniu tych samych skarpet dwa dni pod rząd? przecież nikt ich nie ogląda, tak samo jak bokserek....

Później też cały czas rzucał teksty w stylu ze mam go zaprosić gdzieś na kolacje i zapłacić, bo więcej zarabiam i takie tam. widzę że jest na prawdę zainteresowany ale kiepska higiena i skapstwo na prawdę bardzo mnie odrzuca.

O matko Nie dziwię się, że dałaś mu kosza. To jakiś Janusz jest
23.11.2012 Łódź
14.07.2013 Berlin
14.06.2015 Warszawa OWF

21.08.2016 Kraków LMF
22.06.2019 Kraków
mesarka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości