![]() |
#1231 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III
i tak najważniejszy jest Behemot
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() i nawzajem ![]() Cytat:
![]() ![]() wróciłam z uczelni i myślę nad jakimś obiadkiem ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1232 |
Zakorzenienie
|
... jakby to ująć <udaje że myśli> ->
![]() o. Ana, ja mam taki spóźniony refleks ale - gratuluję i cieszę się razem z Tobą ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1233 |
Wtajemniczenie
|
moim zdaniem kazdy w mniejszym lub wiekszym procencie ma problemy natury psychologicznej i jest to zupelnie normalne. grunt, zeby swoich problemow nie przelewac na pacjentow.
pojechalam dzis na zapowiadany test,a tu asystent, ktory mial przeprowadzic ten test nie przyszedl ![]() ![]()
#1234 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Madame ja też mogę prosić ? wiola00@vp.pl ![]() dziś 3 ze sprawdzianu z fizyki ![]() ![]() ![]() a jutro na godzine pozniej bo nie mam wfu ![]() a po lekcjach dentysta (tyle że ja nawet lubie chodzić do dentysty, ale akurat nie do tej dentystki ![]() ![]() a i nefre podaj maila to może zmniejszysz i zaprezentujesz dziewczynom zdjęcia ze sztuka stołową .. jeżeli Ci się chce ofc ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1235 |
Wtajemniczenie
|
Snieżko, wlasnie w tym sęk, że trzeba umiec oddzielać pracę od życia osobistego. Dobry psycholog powinien to potrafic
![]() Oczywiscie to tylko moja teoria i ogolnie jestem zdania, ze do wszystkiego trzeba miec przede wszystkim powolanie. a juz szczegolnie do zawodow, w ktorych bierze sie odpowiedzialnosc za drugiego czlowieka ![]()
#1236 |
Zakorzenienie
|
przeszłam z olimpiady z chemii do następnego etapu!!!
![]() 40 pkt na 50 - 3 msc. w szkole ![]() a jutro historia... przepraszam że ja tu tak ciągle o tym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1237 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mam mase problemow ze soba. I zawsze chcialam studiowac psychologię. Miałam podobne wątpliwości do Twoich- czy osoba która sama ma problemy będzie w stanie pomagac innym? Poszłam na psychologię, postudiowałam tam troche i doszłam do wniosku, że ja się do tego nie nadaję. Zrezygnowalam z tego kierunku i teraz już wiem, że to nie dla mnie, że ja nie umialabym zachować dystansu wobec problemow innych. Ale każdy przpadek jest inny i wykladowcy mówili nam, że nie ma takiej zasady, ze osoby z problemami nie mogą być dobrymi psychologami, wrecz przeciwnie- zazwyczaj sa bardziej empatyczni i dzieki temu sa nawet lepsi w tym zawodzie. Kwestia jest tylko, czy umie się zdystansowac i oddzielic swoje problemy od swojej pracy. Musisz pomyslec jak jest u Ciebie ![]() Cytat:
![]() To ja jutro trzymam kciuki za historie ![]()
![]() |
#1238 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1239 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
gratuluje ![]() ![]()
![]() |
#1240 |
Zakorzenienie
|
Padam, już mi ten WOS uszami wychodzi!
Asiek - gratuluję! ![]() ![]() Kochane, znacie jakies ksiązki [z poza kanonu lektur szkiolnych], które opisują wizerunek matki? Jak na razie mam tylko ejdną i... nie wiem co dalej ;( A na 3 grudnia muszę juz oddać konspekt ![]() ![]() I powiedzcie mi - czy istnieją jakiekolwiek obrazy, które przedstawiają matka nie jako zmęczoną, przepracowaną i cierpiącą kobietę? ![]()
#1241 |
Zakorzenienie
|
Asiek - gratulacje!
![]() ![]() Ja z chemii... cóż XD orłem nie jestem ![]() Dostałam dzisiaj aż 4 ze sprawdzianu z geografii ![]() Ostatnio trochę przesadzałam z moimi dolegliwościami - ucho i gardło kuły mnie tylko przez moment i rzadko ![]() Mam tylko taki problem, że na tle nerwowym mam problemy z przełykaniem. Tzn. takie uczucie, że brakuje mi śliny i zaraz się uduszę. Czasem nad tym nie panuję i mam tak w szkole czy wieczorem, kiedy tak siedzę i wszystko mnie przytłacza ![]() ![]() ![]() ![]() Ufff. Ale się rozgadałam ![]()
![]() |
#1242 |
Zakorzenienie
|
Co do studiów to ja mam jeszcze troszkę czasu żeby to rozważyć, a przede wszystkim dojść do siebie
![]() ![]() Hmm co do wizerunku matki przychodzi mi na myśl Harry Potter. W końcu tam symbolika postaci matki głównego bohatera była bardzo znacząca. |
![]() ![]() |
![]() |
#1243 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Nefre, ja tam w prawie kazdej pracy w LO dawalam jako pierwszy i podstawowy przyklad Biblię ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1244 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1245 |
Zakorzenienie
|
Czapeczko - tak, czapeczka ważna ;D
Gujanko - mam już Biblię, wiele utworów. Jednak wolałabym więcej takich hm.. mniej znanych ; )
![]() |
#1246 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() siadam jeszcze do końcowej powtórki z historii i finish na dzisiaj ![]() mango gratuluję 4 ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1247 |
Zadomowienie
|
Nefre, a może "Dziewczynka w czerwonym płaszczyku" Romy Ligockiej?
Czytalam to dosc dawno, wiec nie do konca pamietam, ale to jest historia żydowskiej dziewczynki podczas wojny. Matka jest tam ważną postacią, z tego co pamiętam. tylko nie wiem czy tematyka żydowska by ci pasowala do twojej pracy.
#1248 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() http://odpowiedz.pl/19805/19805/kontakt.html
![]() |
#1249 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ach dziękuję ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1250 |
Zakorzenienie
|
Ja bym poszła najchętniej spac ale wiem że nie mogę
![]() Bez nauki nie zapamiętam dynastii piastów, Przemysła II, Wacława II czeskiego, Władysława, Łokietka, Kazimierza Wielkiego itd... plus społeczeństwo i kultura sredniwiecza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1251 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dziękuję Kochane ![]() zebrało się 11 utworów i kilka obrazów.. Jutro do biblioteki czmycham i przeprowadzam selekcję ; ) W Końcu się biorę za prace maturalną ;P a na dzisiaj koniec ![]() Potańcze, hula hop czy coś ![]()
![]() |
#1252 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja za godzinę leżę w łóżku bez dwóch zdań. Ale nie wiem w którym ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1253 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
sąsiada to by trzeba było chyba postawić do pionu. to przesada zeby tak dlugo wiercił. ludzie potrzebuje spac. ja nie jestem jakąs "nadgorliwą" sąsiadką, ale w takim przypadku to bym chyba jednak zrobila nalot. 22.05 i bym poszla w szlafroku z uprzejmą gadką, ze chce spac ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1254 |
Wtajemniczenie
|
dobry wieczor
![]() my worcilismy z silowni jakies 40 min temu,zjedlismy pycha obiad(troche mi ciezko tak po 20 jesc obiad ale co poradzic..). Jestem padnieta doslownie. na dodtaek w pracy atmostera niemila..te szkotki sa autentycznie paskudne...Nie dosc,ze obgaduja wszystkich i wszystko to ciagle klna jak szewc,narzekaja,glowny temat to kto sie bardziej nawalil albo nawali na weekend,bardziej porzyga, wyrwie wiecej facetow.. ![]() matko jak ja juz chce do Polski wracac... ![]() ![]() Mam nadzieje,ze jak sie stad wyniesiemy gdzies do Anglii to bedzie lepiej. Mentalnosc tych ludzi i to sie tu dzieje na ulicach jest przerazajace... no ale juz wam nie narzekam. ![]() Ide umyc zabki i wskoczyc do wyrka,nowy Coben jest wciagajay na maxa!Polecam wszystkim. Tylko nie przed snem bo ciezko przestac czytac ![]() dobranocka! ![]()
#1255 |
Zakorzenienie
|
dobranoc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1256 |
Zakorzenienie
|
Dobry Wieczór
![]() Ale dzisiaj miałam luźny dzień,za to jutro mam sprawdzian z Niemieckiego i NIC nie umiem,dosłownie-liczę na pomoc leśnych skrzatów(ściąg) ![]() Emilko kupiłam dziś ten puder max factora no i niestety niezbyt mi pasuje ![]() Mangosiu,piękny avatarek ![]() ![]()
#1257 |
Zakorzenienie
|
Agolku
Coben powiadasz ![]() ![]() Ciesze się, że dalej śmigasz na siłownie, że nie zrezygnowałas ![]() A Szkotki.. cóż - ludzie i parapety, ale, żeby klamką się urodzic to juz w ogóle ;P Idę spać, zasłuchana w Apocalypticę ![]() ![]() Btw. Postanowiłam sobie zaserwować dzisiaj relaksująca kapiel i co? Oczywiście kapa. Wlałam zbyt duzo olejku cytrynowego i tak mi skórę podrażniło, tak szczypie, że ehh ![]() ![]() Dobranoc ;*
#1258 |
Zakorzenienie
|
![]()
Diamentowa jeśli naprawdę czujesz, że chcesz studiować psychologie to może warto spróbować. O ile wiem najgorsze już chyba za Tobą
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Asiek gratuluje ![]() ![]() ![]() Ludzia ja tez mam 8-semke, która postanowiła rosnąć poziomo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Apple - fryz boski ![]() ![]() Ja sobie właśnie tłumacze książke z polskiego na angielski ![]() ![]() ![]() ![]() Lolciu kolorek czy tak ogólnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1259 |
Zakorzenienie
|
Mam nr 5 kolorek
![]() ![]()
#1260 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Oj szkoda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A nawilżałaś porządnie buźkę przed ![]() ![]() Ale mi net muli ![]() Śliczne, nowe avatarki nam się pojawiły ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:17.