Jestem singielką, jest nas więcej :)? 25 + - część III - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-04-03, 14:16   #2341
tardisgirl60
Raczkowanie

Dot.: Jestem singielką, jest nas więcej :)? 25 + - część III

Cytat:
Napisane przez MonnieB Pokaż wiadomość
Może pomyślcie ze jestem nienormalna ale przyszedł dokładnie w tych samych ubraniach i do mnie mówi: od wczoraj się nie przebrałem. ja odpowiadam ze mam nadzieje ze skarpety zmieniłeś Haha a on: a co złego jest w noszeniu tych samych skarpet dwa dni pod rząd? przecież nikt ich nie ogląda, tak samo jak bokserek....

Później też cały czas rzucał teksty w stylu ze mam go zaprosić gdzieś na kolacje i zapłacić, bo więcej zarabiam i takie tam. widzę że jest na prawdę zainteresowany ale kiepska higiena i skapstwo na prawdę bardzo mnie odrzuca.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Kiepska higiena to dla mnie wystarczający powód by Pana pożegnać. Tez miałam takiego ze na drugą randke przyszedł ubrany tak samo a było lato i 30 stopni w cieniu :-o i jeszcze chwalił się nowymi butami, że go obtarly, pokazywał jak mu krew leciała z pięt :-o czasem mnie ludzie zalamuja. Może to jakaś ekstrawagancja ale ja się myje codziennie, latem nawet częściej :-P
tardisgirl60 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-03, 14:26   #2342
ma-linka
Raczkowanie

Cytat:
Może pomyślcie ze jestem nienormalna ale przyszedł dokładnie w tych samych ubraniach i do mnie mówi: od wczoraj się nie przebrałem. ja odpowiadam ze mam nadzieje ze skarpety zmieniłeś Haha a on: a co złego jest w noszeniu tych samych skarpet dwa dni pod rząd? przecież nikt ich nie ogląda, tak samo jak bokserek....

Później też cały czas rzucał teksty w stylu ze mam go zaprosić gdzieś na kolacje i zapłacić, bo więcej zarabiam i takie tam. widzę że jest na prawdę zainteresowany ale kiepska higiena i skapstwo na prawdę bardzo mnie odrzuca.

Ja zazwyczaj trafiam na gentelmenów pod każdym względem. Skąd on wie ,że więcej zarabiasz? Widać szuka sponsora nie dziewczyny ;//.
Wczoraj trafiłam na badoo na takiego gościa z Legnicy i był wielce zdziwiony ,że ja nie przyjadę na spotkanie do Legnicy ,a mnie zatkało i tylko wydusiłam : " nie mam czasu na ta kie wycieczki". Faceci się robią bezczelni .
ma-linka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-03, 14:27   #2343
MonnieB
Zakorzenienie

Ja tez i na prawdę jest to dla mnie odpychajace. Wiem ze może się czepiam, że są ważniejsze rzeczy, że można facetowi przecież powiedzieć ale on ma 28 lat i na prawdę nie wie? Szkoda. Zresztą według mnie nawet jeśli będę chciała się z nim znowu spotkać to ciężko mi będzie jakoś spojrzeć na niego inaczej bo cały czas będę miała w głowie to ze nie zmienia gaci.

Stary 2016-04-03, 14:36   #2344
ma-linka
Raczkowanie

Cytat:
Ja tez i na prawdę jest to dla mnie odpychajace. Wiem ze może się czepiam, że są ważniejsze rzeczy, że można facetowi przecież powiedzieć ale on ma 28 lat i na prawdę nie wie? Szkoda. Zresztą według mnie nawet jeśli będę chciała się z nim znowu spotkać to ciężko mi będzie jakoś spojrzeć na niego inaczej bo cały czas będę miała w głowie to ze nie zmienia gaci.

Dla mnie sprawa nie do zaakceptowania naturalne jest ze jeśli facet chcę zrobić wrażenie na kobiecie to się tak samo jak kobieta szykuje przed spotkaniem. Jeśli teraz tego nie ma to potem będzie jeszcze gorzej.Tym bardziej ,że facet elementarnych zasad higieny nie zna.
Stary 2016-04-03, 14:36   #2345
mesarka
MUSEarka

Cytat:

Przestań się tłumaczyć i czuć głupio! No daj spokój. Gość jest brudasem i to jemu powinno być głupio, a nie Tobie!
23.11.2012 Łódź
14.07.2013 Berlin
14.06.2015 Warszawa OWF

21.08.2016 Kraków LMF
22.06.2019 Kraków
mesarka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-03, 15:15   #2346
absurdalna89
Zadomowienie

Co znaczy, jak facet mówi mi, że wyglądam "bardzo dojrzale"? Nie brzmi to jak komplement...
absurdalna89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-03, 15:20   #2347
Farisss
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mesarka Pokaż wiadomość
Przestań się tłumaczyć i czuć głupio! No daj spokój. Gość jest brudasem i to jemu powinno być głupio, a nie Tobie!
No jak to, najwidoczniej to my-kobiety, powinnyśmy się czuć glupio, że myjemy się codziennie, a czasem nawet 2 razy dziennie, bo ileż można
Stary 2016-04-03, 15:22   #2348
iPlynieSieDalej
Raczkowanie

Może Was zaskoczę, ale my faceci też się myjemy codziennie, a nawet częściej. Jak ktoś tego nie robi, to obojętne czy jest kobietą czy facetem - jest po prostu brudasem. Można to sobie wyobrazić jako trzecią płeć. Brudas wejdzie w związek tylko z drugim brudasem.
Stary 2016-04-03, 15:46   #2349
December12
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez absurdalna89 Pokaż wiadomość
Co znaczy, jak facet mówi mi, że wyglądam "bardzo dojrzale"? Nie brzmi to jak komplement...
Nie sądzę żeby miał coś złego na myśli. Może ubierasz/czeszesz się w specyficzny sposób?

A jeśli chodzi o higienę, to też się nie dziwię MonnieB, że go szurnęłaś. Kiedyś spotkałam się z facetem, który miał nieświeży oddech, mieliśmy dużo wspólnego i ogólnie spoko facet, ale obok takich rzeczy po prostu nie da się przejść obojętnie..
December12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-03, 16:21   #2350
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez December12 Pokaż wiadomość
Nie sądzę żeby miał coś złego na myśli. Może ubierasz/czeszesz się w specyficzny sposób?

A jeśli chodzi o higienę, to też się nie dziwię MonnieB, że go szurnęłaś. Kiedyś spotkałam się z facetem, który miał nieświeży oddech, mieliśmy dużo wspólnego i ogólnie spoko facet, ale obok takich rzeczy po prostu nie da się przejść obojętnie..
Oddech to akurat czasem nie kwestia braku higieny, ja miałam z tym kiedyś problem ze względu na wieczne zapalenie dziąseł. Odświeżacze do ust, gumy do żucia itd średnio pomagały koszmarne uczucie :/

Ten koleś od Monnie to masakra. Nosz kurde jak można sie nie myc? Podstawowe zasady higieny :/
I jeszcze otwarcie sie do tego przyznaje...
czekoladowoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-03, 16:48   #2351
MonnieB
Zakorzenienie

Cytat:
Ja bym tego nie odebrała bardzo negatywnie ale może dlatego że ubieram się jak 18latka wiec jakby mi ktoś tak powiedział to bym się ucieszyła ale myślała ze coś nie tak z nim Haha. Zapytaj się po prostu co ma facet na myśli bo będziesz zgadywać całe życie. Ile on ma lat ? Starszy od ciebie?
Cytat:
Napisane przez czekoladowoo Pokaż wiadomość
Oddech to akurat czasem nie kwestia braku higieny, ja miałam z tym kiedyś problem ze względu na wieczne zapalenie dziąseł. Odświeżacze do ust, gumy do żucia itd średnio pomagały koszmarne uczucie :/

Ten koleś od Monnie to masakra. Nosz kurde jak można sie nie myc? Podstawowe zasady higieny :/
I jeszcze otwarcie sie do tego przyznaje...
Oddech akurat był ok. Może i on się myje bo ogólnie nie śmierdzial ani trochę ale trochę się przeraziłam brudnymi gaciami i skarpetami. A już nie będę wspominać co jeszcze brudnego przyszło mi do głowy bo mało nie zwymiotowalam. On mówi ze nie ma potrzeby mycia się przed seksem, bo to ma być spontaniczne a nie zaplanowane.

Stary 2016-04-03, 16:55   #2352
December12
Rozeznanie

Cytat:
Ja bym tego nie odebrała bardzo negatywnie ale może dlatego że ubieram się jak 18latka wiec jakby mi ktoś tak powiedział to bym się ucieszyła ale myślała ze coś nie tak z nim Haha. Zapytaj się po prostu co ma facet na myśli bo będziesz zgadywać całe życie. Ile on ma lat ? Starszy od ciebie?

Oddech akurat był ok. Może i on się myje bo ogólnie nie śmierdzial ani trochę ale trochę się przeraziłam brudnymi gaciami i skarpetami. A już nie będę wspominać co jeszcze brudnego przyszło mi do głowy bo mało nie zwymiotowalam. On mówi ze nie ma potrzeby mycia się przed seksem, bo to ma być spontaniczne a nie zaplanowane.

Szkoda, że Ci tego wszystkiego nie powiedział na pierwszej randce, jak taki szczery jest, bo byś czas oszczędziła i nie musiała się z nim ponownie spotykać.
Stary 2016-04-03, 16:57   #2353
tardisgirl60
Raczkowanie

Cytat:
Ja bym się od razu spytała "tzn jak?" bo brzmi to trochę jak "wyglądasz staro" :-P ale może poeta miał coś innego na myśli.

Cytat:
On mówi ze nie ma potrzeby mycia się przed seksem, bo to ma być spontaniczne a nie zaplanowane.
Spoko, przed seksem nie trzeba, ale na co dzień wypadałoby się myć :-P z resztą kto by chciał seksu z takim brudasem.
Stary 2016-04-03, 16:58   #2354
December12
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez czekoladowoo Pokaż wiadomość
Wiadomo, że różnie może być, ale on mało otwierał usta i były krzywe i żółte. Od razu zrzuciłam na brak higieny, choć wiadomo, że różnie bywa. Tak czy siak, mam wrażliwy węch i takie rzeczy mnie odstęczają. Gdyby na spotkanie przyszedł żując gumę albo jedząc miętówki, miałabym chociaż pewność, że chociaż próbuje odświeżyć oddech.
Stary 2016-04-03, 19:23   #2355
69love69
Zakorzenienie

Po wczorajszej imprezie wróciłam do domu o 17 długie powroty do domu

Edytowane przez 69love69
Czas edycji: 2016-04-03 o 19:45
69love69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-03, 20:23   #2356
pechowianka
Zadomowienie

Monnie no nie mogę z tych Twoich historii , że też Ci się trafiają "takie typy"

Ja sluchajcie mialam dzisiaj 6 zaproszeń na kawe. Taaaak 6 normalnie szoooook bo wszystkie w realu . Nie wiem czy to kubańska opalenizna, fakt że jeżdze skuterem czy że pojechałam do marketu budowlanego ale co rusz jakieś zaczepki (nie obslugi ) nie skorzystałam ale jaka wróćiłam do domu szczęsliwa
pechowianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-03, 20:42   #2357
MonnieB
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pechowianka Pokaż wiadomość
Monnie no nie mogę z tych Twoich historii , że też Ci się trafiają "takie typy"

Ja sluchajcie mialam dzisiaj 6 zaproszeń na kawe. Taaaak 6 normalnie szoooook bo wszystkie w realu . Nie wiem czy to kubańska opalenizna, fakt że jeżdze skuterem czy że pojechałam do marketu budowlanego ale co rusz jakieś zaczepki (nie obslugi nie skorzystałam ale jaka wróćiłam do domu szczęsliwa
Ja juz tez nie wiem skąd oni się biorą, na prawdę. Już myślałam że może się czepiam ale dobrze ze macie takie samo podejście na sprawę.

Ja byłam na opalaniu natryskowym, super się czuje opalona, chyba będę regularnie chodzić. Zazdroszczę jednak kubańskiego słońca :-(

Stary 2016-04-03, 21:05   #2358
mesarka
MUSEarka

Dostałam dzisiaj zaproszenie na ślub i wesele. Z osobą towarzyszącą, szkoda tylko że nie bardzo mam z kim iśc
23.11.2012 Łódź
14.07.2013 Berlin
14.06.2015 Warszawa OWF

21.08.2016 Kraków LMF
22.06.2019 Kraków
mesarka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-03, 21:27   #2359
ma-linka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mesarka Pokaż wiadomość
Dostałam dzisiaj zaproszenie na ślub i wesele. Z osobą towarzyszącą, szkoda tylko że nie bardzo mam z kim iśc
Ja w lipcu ide ,ale dwóch kolegów singli też będzie ,więc się z jednym ugadałam ,że idziemy razem. A ten ślub kiedy? Może jeszcze kogoś poznasz nawet jakiegoś nowego kolegę.
Stary 2016-04-03, 21:31   #2360
Zorzoli
Zakorzenienie

a ja wczoraj bylam na imprezie z kolezanka.
Poznalysmy jakas grupe i jej wpad w oko jeden chlopak. Tanczyli razem caly wieczor, doszlo nawet do pocalunku a na koniec wieczoru powiedzial jej ze ma dziewczyne od 7 lat
jak taki koles sie nie wstydz przed swoimi znajomymi calowac sie z obca dziewczyna jak jest sie w zwiaku.... zero wstydu.

A ja stwierdzilam, ze sciagne sobie tindera bo kolezanki mnie namowily. Zobaczymy co wyjdze z tego.
Juz pisze z dwoma chlopakami co sa bardzo w moim stylu. Jeden niestety jest z UK i byl w moim miescie tylko na weekend ale fajnie sie z nim pisze a drugi pan pracuje tutaj wiec zobaczymy jak sie potoczy.

https://www.suwaczek.pl/cache/cadbaa1cc7.png
Zorzoli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-03, 22:01   #2361
DopplegangerEddarda
BAN stały

Ja wczoraj jak byłem z kolegą to jakaś kobieta mi się przyglądała jak stałem przy kasie, uśmiechnąłem się do mnie a później do mnie podeszła jak zanosiłem zakupy do samochodu i dała mi kartkę ze swoim numerem i dopiskiem "fajne loczki". :V

Jak z jakiejś głupiej telenoweli albo ukrytej kamery. Na pały ją podam, pedofilka 10 lat młodszego dzieciaczka podrywać hahah

Ale ego mi urosło jak cholera. Nawet teraz o tym pisząc jape cieszę xD Koleżance powiedziałem to nie uwierzyła.

---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ----------

Cytat:
Napisane przez tardisgirl60 Pokaż wiadomość
Kiepska higiena to dla mnie wystarczający powód by Pana pożegnać. Tez miałam takiego ze na drugą randke przyszedł ubrany tak samo a było lato i 30 stopni w cieniu :-o i jeszcze chwalił się nowymi butami, że go obtarly, pokazywał jak mu krew leciała z pięt :-o czasem mnie ludzie zalamuja. Może to jakaś ekstrawagancja ale ja się myje codziennie, latem nawet częściej :-P
Może koszulkę zdążył wyprać ?

Edytowane przez DopplegangerEddarda
Czas edycji: 2016-04-03 o 21:40
DopplegangerEddarda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-03, 22:32   #2362
Barbarella05
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez DopplegangerEddarda Pokaż wiadomość
Ja wczoraj jak byłem z kolegą to jakaś kobieta mi się przyglądała jak stałem przy kasie, uśmiechnąłem się do mnie a później do mnie podeszła jak zanosiłem zakupy do samochodu i dała mi kartkę ze swoim numerem i dopiskiem "fajne loczki". :V

Jak z jakiejś głupiej telenoweli albo ukrytej kamery. Na pały ją podam, pedofilka 10 lat młodszego dzieciaczka podrywać hahah

Ale ego mi urosło jak cholera. Nawet teraz o tym pisząc jape cieszę xD Koleżance powiedziałem to nie uwierzyła.

Pełnoletni jesteś, to jaka pedofilka
A jak Jakiś fajny milf, to why not ?
A nóż widelec twa przyszła żona xD

---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ----------

Albo ma dwie takie same xD
Barbarella05 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-03, 22:44   #2363
Gregorius_
BAN stały

Cytat:

Hehe, no ja w moim otoczeniu znam dwa takie milfy, które niejedną 20-stkę by zostawiły w pokonanym polu Wiem, że nie tylko na mnie one tak działają.
Mają ze 40 lat.
Musiały być mega rakietami gdy miały 20-25 lat Da się ? Da się Czas się z nimi bardzo łagodnie obszedł. Dalej mają bardzo pociągającą urodę.

---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ----------

Cytat:
Napisane przez Zorzoli Pokaż wiadomość
a ja wczoraj bylam na imprezie z kolezanka.
Poznalysmy jakas grupe i jej wpad w oko jeden chlopak. Tanczyli razem caly wieczor, doszlo nawet do pocalunku a na koniec wieczoru powiedzial jej ze ma dziewczyne od 7 lat
jak taki koles sie nie wstydz przed swoimi znajomymi calowac sie z obca dziewczyna jak jest sie w zwiaku.... zero wstydu.
No, tacy ludzie, co zrobisz.

Kumpel, który ma hmm no duże powodzenie (normą dla niego jest to, że niewiele musi robić, dziewczyny same go zagadują i jak chce to praktycznie zawsze z jakąś kolejną idzie do domu) - tzw. "cywilizowany, inteligentny, atrakcyjny ruchacz" , któregoś razu wrócił z taką co miała chłopaka od 8-9 lat. On się rozmyślił, ona trochę też, no ale tak czy siak - przytulanki, pocałunki - była w związku, polazła do klubu (gdzie no chodza tacy normalni ludzie, nie jest to pospolita dyskoteka) i wylądowała w domu u kompletnie obcego kolesia. Nie czaję takich ludzi.

W ogóle to dla mnie dziwne - mieć chłopaka kilka lat, a idzie do klubu SAMA - po co ? Rozumiem z koleżankami, albo nawet kolegami jakiś wypad (może np. nie ma koleżanek), ale sama ? Po co ? Napić się drinka ? To można zrobić w jakiejś kawiarni, bistro.

Edytowane przez Gregorius_
Czas edycji: 2016-04-03 o 22:51
Gregorius_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-03, 22:58   #2364
Atavish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gregorius_ Pokaż wiadomość
W ogóle to dla mnie dziwne - mieć chłopaka kilka lat, a idzie do klubu SAMA - po co ? Rozumiem z koleżankami, albo nawet kolegami jakiś wypad (może np. nie ma koleżanek), ale sama ? Po co ? Napić się drinka ? To można zrobić w jakiejś kawiarni, bistro.
Nie chodzę do klubów/dyskotek, więc trudno mi się wczuć w taką sytuację, ale jeśli miała ochotę iść potańczyć, a partner z tych nietańczących, to co - miała w domu na tyłku siedzieć, bo chłop nie lubi? W takim wypadku nie widzę nic złego w opcji "poszła sama". Coś złego dopiero widzę w całej reszcie :/
Atavish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-03, 23:00   #2365
DopplegangerEddarda
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Gregorius_ Pokaż wiadomość
Hehe, no ja w moim otoczeniu znam dwa takie milfy, które niejedną 20-stkę by zostawiły w pokonanym polu Wiem, że nie tylko na mnie one tak działają.
Mają ze 40 lat.
Musiały być mega rakietami gdy miały 20-25 lat Da się ? Da się Czas się z nimi bardzo łagodnie obszedł. Dalej mają bardzo pociągającą urodę.

---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ----------

No, tacy ludzie, co zrobisz.

Kumpel, który ma hmm no duże powodzenie (normą dla niego jest to, że niewiele musi robić, dziewczyny same go zagadują i jak chce to praktycznie zawsze z jakąś kolejną idzie do domu) - tzw. "cywilizowany, inteligentny, atrakcyjny ruchacz" , któregoś razu wrócił z taką co miała chłopaka od 8-9 lat. On się rozmyślił, ona trochę też, no ale tak czy siak - przytulanki, pocałunki - była w związku, polazła do klubu (gdzie no chodza tacy normalni ludzie, nie jest to pospolita dyskoteka) i wylądowała w domu u kompletnie obcego kolesia. Nie czaję takich ludzi.

Polecam parę filmików na którym dziewczyny robią Sobie tapetę.

Może nie czas był łagodny co opanowały sztukę makijażu.

Ta miała z 30-35 na oko.

Sorki. Ale ja w takie historie nie wierzę xD Dla mnie wyssane z palca dopóki bym kolesia nie poznał i sam nie zobaczył go w akcji.

Czas edycji: 2016-04-03 o 23:01
Stary 2016-04-03, 23:03   #2366
kasia5266
Zadomowienie

Cytat:

Te same bokserki i skarpetki kilka dni pod rząd fuuj. I ten tekst o tym, że powinnaś go na kolację zaprosić też poniżej pasa.
kasia5266 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-03, 23:03   #2367
DopplegangerEddarda
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Barbarella05 Pokaż wiadomość
Wywaliłem żeby mnie nie kusiło w chwilach słabości

Ja mam ze 3 takie same. Kiedyś miałem słabość do czarnych koszulek w serek

Kiedyś spotykałem się z dziewczyną. I akurat tak wychodziło, że za każdym razem miałem te same spodnie. I w końcu się spytała czy mam tylko jedną parę spodni Trochę nietaktowne ale lepsze to niżby miała do łba Sobie wbić, że nie zmieniam spodni.

Czas edycji: 2016-04-03 o 23:08
Stary 2016-04-03, 23:07   #2368
kasia5266
Zadomowienie

Cytat:

Nie wyobrażam sobie jak można powiedzieć taki tekst dziewczynie z którą się umówiło na randkę. Po prostu wieśniak i tyle
kasia5266 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-03, 23:10   #2369
Gregorius_
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Atavish Pokaż wiadomość
Nie chodzę do klubów/dyskotek, więc trudno mi się wczuć w taką sytuację, ale jeśli miała ochotę iść potańczyć, a partner z tych nietańczących, to co - miała w domu na tyłku siedzieć, bo chłop nie lubi? W takim wypadku nie widzę nic złego w opcji "poszła sama". Coś złego dopiero widzę w całej reszcie :/
Wiadomo, że to wszystko jest kwestią zaufania, i jak ktoś ma zdradzić, zrobić coś głupiego to i tak to zrobi, ale ja choćby ze względów bezpieczeństwa wolę, aby moja partnerka nie szła na balety sama, tylko niech sobie np. z koleżanką pójdzie.

Łatwiej się pozbędą natretów, nikt jej niczego nie dosypie itd. itp.

Pewnie jest to też kwestia światopoglądu. Gdy jestem w związku to nawet jesli bym się znalazł w klubie sam, to nie zagaduję do obcych dziewczyn, nie flirtuję z nimi i właściwie tego samego oczekuję od drugiej strony - czyli nie mizdrzysz się do obcych facetów, nie tańczysz z nimi, spławiasz ich.

Zresztą, dla mnie iść samemu, samej do klubu to trochę tak jak być w związku i mieć konto na portalu randkowym Niby jesteś z kimś, ale "szukasz czegoś"

Edytowane przez Gregorius_
Czas edycji: 2016-04-03 o 23:13
Gregorius_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-03, 23:12   #2370
tardisgirl60
Raczkowanie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez Barbarella05 Pokaż wiadomość
Napewno :-P bo każdy facet któremu zależy by dobrze wyglądać na dwóch randkach dzień po dniu przyjdzie w dokładnie tym samym stroju kobiety w ogóle na to nie patrzą ;-)
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości