![]() |
#1 |
Witchdoctor
|
Kwietniowy kramikNIEAKTUALNE Chętnie wymienię: perfumy: Jimmy Choo edp ok. 33/40 ml Chanel Chance eau Tendre 35/50 ml Armani Aqua di Gioia edp 30 ml, bez jednego psika, kartonik, folia miniatury perfum wszystkie nowe DKNY Be Desired edt 7 ml Miu Miu edp 7,5 ml Kenzo L'eau Par 5 ml Jimmi Choo Illicit 5 ml Hugo Boss Man 5 ml CK Eternity 5 ml John Masters Organic Odżywczy olejek do twarzy z grantem, 59 ml nowy https://johnmasters-polska.pl/sklep/...ek-z-granatem/ Glam Glow Youth Mud (czarna) nowa, wymienię tylko na białą lub coś z wish Pat&Rub Rewitalizujące masło do ciała nowe Pat&Rub Relaksujący Balsam do Ciała, nowy Pat&Rub Home Spa peeling solny do ciała 500 ml nowy Organique Bloom Essence masło do ciała nowe L'occitane krem do rąk migdał 30 ml nowy Rene Furterer Acante fluid podkreślający skręt loków, dwa razy użyty kolorowe: Bourjois Healty Mix 51 Vanilia ubytek 15% Dior Diorshow Colour & Contour double ended shadow and liner 157 Iris, cień w z limitowanej wiosennej kolekcji 2016, użyty dwa raz, jest kartonik Estee Lauder Sumptuous Extreme tusz czarny nowy Too Faced Chocolate Soleil Matte bronzer Medium pojemność 2,5g nowy Smashbox Photo Finish Lash Primer baza pod tusz do rzęs pojemność 4 ml nowa Estee lauder Pure Color Long Lasting Lipstick szminka pojemność 3.8g edycja świąteczna kolor Rose Tea nowa Burberry Kisses miniatura szminki 01 Nude Beige 1g Ciate lakier do zdobień opalizujące płatki Marc Jacobs Kiss Kiss Bang Bang miniatura szminki nowa szukam najpilniej: wymiennych końcówek do Mia2 wymiennych końcówek do szczoteczki Clinique końcówek oral-b białej Glam Glow uchwytów do obag płynów do soczewek płynu do higieny intymnej filtrów do ciała kawy rozpuszczalnej pędzla do pudru - nowego pędzli MAC Beauty blendera szczotki TT do włosów kręconych pustych opakowania po Mac'ach peelingu do biustu Pat&Rub maski Natur Vital z aloesem Revitalash filtrów 20, 30 i 50 SPF ciekawych dodatków do kąpieli dla dorosłych i dzieci butów sportowych 38/39 japonek 39 breloczka i lusterka Guerlain pędzla kuleczki past Elmex Givenchy podklad-balsam 03 i 04 puder sypki Chanel Coco Mademoiselle edp Miss Dior edp w pojemności 30 i 50 ml Givenchy Rouge Vinyl 14 powerbank
Kramik Edytowane przez tomama Czas edycji: 2016-07-12 o 11:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: Kwietniowy kramik
hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za tusz EL i ewentualnie chloe?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Moze cos za gioie?
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Hej!
Pewnie, że bym chciała ![]() Tak jak i peeling solny p&r i de slick UD :p Czego Ci trzeba? ;> |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Witam serdecznie!
Czy znajdziesz coś u mnie za: - Estee Lauder Sumptuous Extreme tusz czarny nowy ? jaka jest pełna nazwa tuszu? czy masz fotkę lub linka?
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Chloe EDP
Pat&Rub Rewitalizujące masło do ciała nowe Pat&Rub Relaksujący Balsam do Ciała, nowy Pat&Rub Home Spa peeling solny do ciała 500 ml nowy Organique Bloom Essence masło do ciała nowe Smashbox Photo Finish Lash Primer baza pod tusz do rzęs pojemność 4 ml nowa Estee Lauder Advanced Night Repair Eye Synchronized Complex krem pod oczy 15 ml Hej, Zobacz, czy u mnie coś znajdziesz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za którąś z tych rzeczy?
Estee Lauder Advanced Night Repair Eye Synchronized Complex krem pod oczy 15 ml nowy ten Lierac, Prescription, Solution Keratolytique Anti - Imperfections (Roztwór keratolityczny przeciw niedoskonałościom) 200ml nowy Clinique All About Nudes zestaw świąteczny (paleta cieni, tusz, szminka, kredka)
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Hej!
![]() Właśnie zakupiłam peeling Collistara, więc za P&R podziękuję, ale pudrem UD i GlamGlowem jestem zainteresowana nadal ![]() Fresh Glow Burberry chciałam oddać Rance za podkład Toma Forda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||
Witchdoctor
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Znajdziesz coś za: Marc Jacobs Kiss Kiss Bang Bang miniatura szminki nowa L'occitane krem do rąk migdał lub ewentualnie Estee Lauder Sumptuous Extreme? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
CK Eternity 5 ml
Alien Extraordinaire 5 ml mianitura nowa Effaclar Duo krem nowy coś u mnie?
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Moja cera obecnie za uboga,a krem za bogaty
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- Chyba nawet dwa mam, muszę poszperać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
To zaczynam litanię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
Tomamo, bardzo chętnie
Wypisze wszystko co wpadło mi w oko, z tego będziemy wybierać zgodnie z tym co Tobie wpadnie w oko: krem pod oczy Weleda, EL Night Repair |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Może zechciałabyś Roberto Cavalli za Chloe ?
![]()
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
tomamo,
dla Ciebie mam już odłożone, więc inne wymianki niewiele tu zmienią (napisz, które żele, szampony i odż. Cię najbardziej interesują, żebym za wczasu je zdjęła). Ja zerknę do Twojego wątku i jeszcze dziś napiszę, co chętnie bym przygarnęła. Tylko dla pewności spytam, ktorego EL juz nie ma a które jest, bo zabraklo linka w ostatniej wiadomosci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
tomamo,
Mnie interesują w kolejności: - krem pod oczy Weleda - EL miniatura serum - Dior Forever and Ever miniatura - Effaclar Duo napisz mi w wolnym czasie wszystko co Tobie wpadło w oko i ulepimy wymianke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Znaleźć Twój wątek to nie tak hop siup
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- Niezbadane są zbiory nasze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za Rebel
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:02.