Wymarzony pierścionek - wymuszone zaręczyny cz.III - Strona 166 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-11-20, 14:55   #4951
.Apolonia.
Raczkowanie

Dot.: Wymarzony pierścionek - wymuszone zaręczyny cz.III

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość

Apolonio biedactwo pewnie bedziesz musiała cale życie do góry nogami poprzestawiac...jak ja 2 lata temu. Po ostatecznym starciu z eksem
spakowałam walizki i praktycznie po 5 latach poza domem wróciłam do rodziców. Niełatwo było- ale jakze pieknie sie skonczyło.

Bardzo cięzko było znowu zamieszkac z rodzicami, znależc prace, odnależc się (niby w rodzinnym miescie). Nie miałam zadnych znajomych bo praktycznie całe moje dojrzałe zycie było w Warszawie. Pomalutku jednak wszystko sie układało, a dzięki temu ze wróciłam do rodzinnego miasta poznałam męza.
Jak ja bym chciala wrocic do rodzicow ..... ale moja Mama najukochansza nie zyje (wciaz jestem w zalobie) a ojciec jest jednym wielkim s****ysynem. Tylko siostra mi zostala i przyjaciołki.

Czuje sie dosyc podle. A ostatnio po imprezie rodzinnej ON stwierdzil, ze bedziemy cos planowac. Niech sobie planuje, ale z ta zdzirą!
.Apolonia. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-20, 14:57   #4952
kaska87
Zakorzenienie

ja moge przegladac tel. mojego P. a on mój a jesli chodzi o noszenie telefonu ciągle przy tyłku to ja chyba jestem facetem bo nawet bo kibelka z nim chodze

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-20, 14:58   #4953
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez .Apolonia. Pokaż wiadomość
Jak ja bym chciala wrocic do rodzicow ..... ale moja Mama najukochansza nie zyje (wciaz jestem w zalobie) a ojciec jest jednym wielkim s****ysynem. Tylko siostra mi zostala i przyjaciołki.
Kurcze, to może właśnie do siostry albo przyjaciólki?

Trzymam za Ciebie kciuki!

Do jutra dziewczynki.
hihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-20, 15:00   #4954
vadi
*sportaddict*

Apolonio - ja Cię rozumiem, też by mnie szlag trafił. jemu na otrzeźwienie napewno nie zaszkodzi niezły kopniak :/

Cytat:
Napisane przez kulbit Pokaż wiadomość
Ludzie to sa jednak FUTRZAKI! Że one miały czelność sie pojawic! Szczyt poprostu.. Ech szkoda gadać poprostu
moje futrzaki Ci tego nie daruja

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
Nie wiem skąd to przyspieszenie , pamiętam jak sie spotkaliśmy i ja pokazałam pierścionek zaręczynowy i podalismy im datę naszego ślubu....a ona na to- my to nie możemy tyle czekac i ślub będzie w tym roku Pierścionka nawet nie dostała, zarządziła i tyle, facet się po prostu zgodził

Ale jak to ona żeby wyjść ze wszystkiego z twarzą, uznała ze pierścionki teraz nie są w modzie i ze dostanie kolię, bo tak sobie wymysliła

Głupio mi tak źle o niej pisać, ale tyle się nazbierało, że muszę sobie ulzyc na forum
ciekawa jestem, jak długo pociągnie to szczęśliwe małżeństwo :/ ręce opadają...

Cytat:
Vadi i Madlen dobrze pisza Madziu....ale mądre kobiety sa na tym watku.

Cytat:
Mój maz wczoraj wrócił i się na mnie rzucił. Zasnelismy o 5 rano- pieknie było
dzikusy
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-20, 15:00   #4955
.Apolonia.
Raczkowanie

Siostra zamęzna i z malym dzieckiem, tez nie maja np wolnego pokoju ani nawet sofy
Stary 2007-11-20, 15:01   #4956
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
Te zdjecia to byla kolejna "nietypowa" jak na niego rzecz. Najpierw byly te telefony od niej, czesto bez zadnego celu, zeby pogadac. Spoko, zaden problem. Pozniej sluchalam jaka to ona jest "slodka, no fantastyczna". czy bycie glupia blondynka jest slodkie? Niemoznosc sklecenia jednego sensownego zdania jest slodkie? No nie wiem, nie ejstem facetem, nie wiem co na nich dziala. Pozniej ten niby-flircik przy mnie na imprezie (jak zaluje teraz, ze wtedy nie spytalam jej sama przy wszystkich czy zawsze sie tak zachowuje w stosunku do mojego faceta) No i te fotki...... I moze wszystko byloby ok, gdyby nie to, ze on sie tak norlamnie nie zachowuje. Inne kolezanki do neigo nie wydzwaniaja, nie ma innych zdjec na kom, tylko te jej, 1szy raz uslyszalam jak do niej sie zwraca... no nigdy tego nie bylo wczesniej. Mysle ze moglam sie poczuc niepewnie:/

bede szukac...

Ja mam problem, bo zarabiam malo, studiuje dziennie i pisze mgr, od dawna zarazbiam "na siebie", kosmetyki, ubrania etc. Na pol czynszu mi starczalo, ale teraz... no way

Ja bym nie tknela jego tel. gdyby nie to, ze wczesniej mi juz podpadl i zrobilam to celowo zeby go sprawdzic. A tu znow niepodzianka. Szkoda ze rozmow gg nie moge zobaczyc...........

Jest taka opcja, ale tez nie od razu. Na razie musze sie ogarnac bo po prostu nie wiem od czego zaczac

dziekuje wszystkim
Rozumiem, że masz niskie zarobki, to w takim razie podnajecie pokoju u kogos byłoby chyba tylko realne?

Ja tam nie wiem czy jestem zazdrosna czy nie.. Ale gdyby mój mąż mial foto innej dziewczyny w komórce i zachwycał się nią tak na codzień, mówił mi jaka to ona cudowna, to raczej by mi to dało do myslenia.. Na pewno bym tego nie puściła mimo uszu.. Bo to takie normalne nie jest.. To ja mam byc dla niego "cudowna" i tylko ja, tak jak on dla mnie! TakMój mąż ma koleżanki, ale nie nosi ich zdjęć przy sobie i jak o nich mówi to w sposób zrównoważony a nie "och i ach".. Moze powiedziec jest fajna, ma ciekawe pasje, ma super pracę, podziwam że zrobiła to i tamtu.. tak normalnie..

Moje anioły z masy solnej:
kulbit jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-20, 15:07   #4957
nema_
Gość

Cytat:
Te zdjecia to byla kolejna "nietypowa" jak na niego rzecz. Najpierw byly te telefony od niej, czesto bez zadnego celu, zeby pogadac. Spoko, zaden problem. Pozniej sluchalam jaka to ona jest "slodka, no fantastyczna". czy bycie glupia blondynka jest slodkie?
dziekuje wszystkim
uuu tego bym nie zniosła!

Kulbit napisała zresztą, że to ja jestem tą jedyną, a nie jakieś inne cudowne blond idiotki - cuh jakie to szczęście, że mój TŻ takie tępi i raczej ma z nich niezły ubaw nić, żeby mu się podobały
Stary 2007-11-20, 15:08   #4958
.Apolonia.
Raczkowanie

Cytat:
Rozumiem, że masz niskie zarobki, to w takim razie podnajecie pokoju u kogos byłoby chyba tylko realne?

Ja tam nie wiem czy jestem zazdrosna czy nie.. Ale gdyby mój mąż mial foto innej dziewczyny w komórce i zachwycał się nią tak na codzień, mówił mi jaka to ona cudowna, to raczej by mi to dało do myslenia.. Na pewno bym tego nie puściła mimo uszu.. Bo to takie normalne nie jest.. To ja mam byc dla niego "cudowna" i tylko ja, tak jak on dla mnie! TakMój mąż ma koleżanki, ale nie nosi ich zdjęć przy sobie i jak o nich mówi to w sposób zrównoważony a nie "och i ach".. Moze powiedziec jest fajna, ma ciekawe pasje, ma super pracę, podziwam że zrobiła to i tamtu.. tak normalnie..

Zgadzam sie... Jeszcze przez chwile sie zastanawialam, czy naprawde nie przesadzam, czy nie dramatyzuje etc. Ale taka juz jestem, tego nie zmienie. Ale sie to potoczylo....

A co do mieszkania, to na chwile obecna byloby mnie stac wlasnie tylko na pokoj. Byle napisac ta durna mgr i zaczac zarabiac!!! :/
Stary 2007-11-20, 15:10   #4959
dorinka30
Zakorzenienie

Apolonio współczuję Ci bardzo ....
Ja Cię rozumiem, noszenie telefonu ze sobą do kibla to jakieś nieporozumienie i wskazuje moim skromnym zdaniem na nieczyste intencje

Zdjęcie jakiejś laski w telefonie ? Jak dla mnie przegięcie.....

Jedyne co możesz zrobić Apolonio to wynająć sobie pokój a pogadaj z koleżankami, może coś zaplanujecie we dwie- wspólne mieszkanko? Nie masz takiej koleżanki ?

Czy Ty ze swoim Tżem rozmawiałaś, czy mówiłaś ze to koniec. Jak to zamierzasz zrobić ?
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-20, 15:13   #4960
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Ja Cię rozumiem, noszenie telefonu ze sobą do kibla to jakieś nieporozumienie i wskazuje moim skromnym zdaniem na nieczyste intencje

Jedyne co możesz zrobić Apolonio to wynająć sobie pokój a pogadaj z koleżankami, może coś zaplanujecie we dwie- wspólne mieszkanko? Nie masz takiej koleżanki ?

Czy Ty ze swoim Tżem rozmawiałaś, czy mówiłaś ze to koniec. Jak to zamierzasz zrobić ?
a ja juz pisałam, że ja nawet do łazienki nioszę telefon a na sumieniu nie mam nic a nic

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-20, 15:14   #4961
Madlen__18
Zakorzenienie

A On nie próbował o ciebie walczyć? nie próbuje?
i mów mi dobrze, nie mów mi źle
rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb
okrytą w obwolutę twoich ramion i ud
czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż
i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój"

M
Madlen__18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-20, 15:19   #4962
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość
Ale to to zupełnia inna historia od trzymania zdjęć jakiejś flądry w telefonie, wysyłania jej własnych i chowania telefonu Nie uważasz? To o czym piszesz to zupełnie inna kategoria
No przeciez napisałm w tym poscie ze dla mnie sytuacja ze zdjęciem w telefonie to sytuacja nie do wyobrazenia.

Cytat:

Apolonio jak wygląda teraz wasze wspólne mieszkanie??
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-20, 15:22   #4963
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
a ja juz pisałam, że ja nawet do łazienki nioszę telefon a na sumieniu nie mam nic a nic
No dziwne Kasiu, dziwne ale jak czekasz na telefon czy jak jesteś z Tżem to też chodzisz wszędzie z telefonem ???? Ja kiedyś jak czekałam bardzo na telefon to zdarzyło mi się go zabrać do łazienki abym w razie czego słyszała Ale jak jesteśmy razem z Tzem to zadne z nas nie bierze telefonu do łazienki bo zawsze mozna zanieść komuś, albo odebrac telefon za niego ....
Stary 2007-11-20, 15:26   #4964
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
moje futrzaki Ci tego nie daruja
Ja tez mam futrzaka

Cytat:
Dokładniej pogadaj z kim sie da. Czasem sprawy "rozwiązują się same". Ot tak Pomimo, że wszystko wyglądało na poczatku beznadziejnie

Stary 2007-11-20, 16:11   #4965
sanetka
Zakorzenienie

ech jak tak czytam to dociera do mnie ze w zyciu nie mozna byc pewnym tej drugiej osoby

a ja sie dzis z moim nie widze. znaczy TZ chcial ja nie bardzo. a teraz tak mysle ze moze by jednak zadzwonic ok 19 do niego i wyciagnac na maly spacer

sanetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-20, 16:13   #4966
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
, mój mąz po przyjściu do domu kładzie komórkę na komodzie, a ja na stoliku obok odbieramy na wzajem swoje smsy, tzn na takiej zasadzie on siedzi przy kompie wpada sms, mąz mówi do mnie kochanie przeczytaj mi i ja mu czytam
u mnie to samo

Cytat:
To ja mam byc dla niego "cudowna" i tylko ja, tak jak on dla mnie! ..
Raz czytałam smutną wypowiedź na innym forum. Dziewczyna się żaliła, ze jak idzie po mieście z chłopakiem to on żadnej laski nie przepuści i jeszcze potrafi powiedzieć- do swojej dziewczyny: fajna d**a, ale bym ją prze*****. I ona sie zastanawiała czy z nim zerwać masakra.

Cytat:
Ale jak jesteśmy razem z Tzem to zadne z nas nie bierze telefonu do łazienki bo zawsze mozna zanieść komuś, albo odebrac telefon za niego ....
Znowu tak samo.

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-20, 16:22   #4967
lemoorka
Zakorzenienie

Cytat:

Czuje sie dosyc podle. A ostatnio po imprezie rodzinnej ON stwierdzil, ze bedziemy cos planowac. Niech sobie planuje, ale z ta zdzirą!

Rozumiem Cię doskonale. Cięzko jest zyc samemu

Edytowane przez lemoorka
Czas edycji: 2007-11-20 o 16:27 Powód: :(
lemoorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-20, 16:23   #4968
nema_
Gość

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
u mnie to samo
Raz czytałam smutną wypowiedź na innym forum. Dziewczyna się żaliła, ze jak idzie po mieście z chłopakiem to on żadnej laski nie przepuści i jeszcze potrafi powiedzieć- do swojej dziewczyny: fajna d**a, ale bym ją prze*****. I ona sie zastanawiała czy z nim zerwać masakra.

nie dość, że zerwać to i wykastrować!

Lemoorko, echh... trzymaj się dzielnie
Stary 2007-11-20, 16:26   #4969
dorinka30
Zakorzenienie

Mimo wszystko ja chcę wierzyć, że mogę ufać bezgranicznie mojemu Tżowi, że jest moją miłością i przyjacielem
Ale jednocześnie nie potrafie wyłączyć rozumu , i tej czujności i obserwacji nie pozbędę się chyba nigdy.... Już i tak jest postęp, bo kiedyś szpiegowałam a teraz nie, zobaczyłam że to nie ma sensu, nie było żadnej wpadki więc odpuściłam
Stary 2007-11-20, 16:27   #4970
Femme-fatale84
Raczkowanie

Cytat:
Zgadzam sie... Jeszcze przez chwile sie zastanawialam, czy naprawde nie przesadzam, czy nie dramatyzuje etc. Ale taka juz jestem, tego nie zmienie. Ale sie to potoczylo....

A co do mieszkania, to na chwile obecna byloby mnie stac wlasnie tylko na pokoj. Byle napisac ta durna mgr i zaczac zarabiac!!! :/
wspolczuje ci rozstania z tz..cos ostatnio ich sporo na tym wątku

mam pytanie jego gadu gadu tez jest zabezpieczone haslem zeby przypadkiem niedalo sie czytac jego wiadomosci?
Femme-fatale84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-20, 16:35   #4971
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Sory ja tego nie pojmuje, ale to ja i całe szczęście nie muszę sie z czymś takim mierzyć we własnym życiu, bo jak nawet pytam męża czy podoba mu sie jakaś dziewczyna, aktorka, piosenkarka itd, to nawet jak go przyprę do muru i powie że jest ładna, to od razu dodaje: "ale tobie do pięt nie dorasta", albo "ty jesteś i tak najładniejsza". I nie uważam że to kłamstwa, nie dlatego że czuje sie piękna (daleka jestem od tego), ale dlatego że DLA NIEGO FAKTYCZNIE JESTEM NAJPIEKNIEJSZA I NAJWSPANIALSZA i on dla mnie tez I tak powinno być

Cytat:
Napisane przez Femme-fatale84 Pokaż wiadomość
mam pytanie jego gadu gadu tez jest zabezpieczone haslem zeby przypadkiem niedalo sie czytac jego wiadomosci?
Moje gg tez ma hasło, ale nie dlatego żeby zabezpieczyc przed mężem, tylko odpalam je również w pracy czasami więc musi być zabezpieczone.
Zresztą mój mąż jest informatykiem, zarządza serwerami itd On zna program łamiacy hasło do gg, więc to nie byłby problem gdyby cos

Stary 2007-11-20, 16:38   #4972
hania811
Zakorzenienie

Femme a co u Ciebie???
Stary 2007-11-20, 16:39   #4973
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
Apolonia, Kulbit dobrze pisze. Wynajęcie pokoju to dobry pomysł. Jeśli nie chcesz u jakiejś starszej babci to na pewno studenci gdzieś szukają współlokatorki. Wtedy na pewno będzie Cię stać na utrzymanie i zaczniesz wszystko od nowa. Póki co trzymaj się Apolonia

A propo telefonów to mój zawsze leży gdzieś swobodnie w domu wiem, że TŻ mi nie przeszukuje go jeśli coś chce zobaczyć zawsze może się zapytać i wtedy mu pokażę.
Mój TŻ z kolei nosi przy sobie w kieszeni, ale nie zawsze. Też zostawia np. na biurku. Mamy do siebie zaufanie i nie potrzebujemy "takich rewizji".
Stary 2007-11-20, 16:40   #4974
Femme-fatale84
Raczkowanie

no wlasnie tez o tym pomyslalam ze mozna by bylo albo wyciagnac archiwum albo zlamac haslo :P i zobaczyla by o czym, gadal z ta paniena aby miec pewnosc czy on za nia tez czy tylko ona sie narzuca.. no chyba ze wszytsko usuwa.. jak cos to moge wyslac programik .... troche to jest wredne ale nie raz trzeba wiedziec
Stary 2007-11-20, 16:45   #4975
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
no wlasnie tez o tym pomyslalam ze mozna by bylo albo wyciagnac archiwum albo zlamac haslo :P i zobaczyla by o czym, gadal z ta paniena aby miec pewnosc czy on za nia tez czy tylko ona sie narzuca.. no chyba ze wszytsko usuwa.. jak cos to moge wyslac programik .... troche to jest wredne ale nie raz trzeba wiedziec
No ja bym do przeszukiwania czegokolwiek się nie posunęła..

Stary 2007-11-20, 16:45   #4976
Madlen__18
Zakorzenienie

Nie wiem co się stało Lemoorko, ale skoro powód : to ściskam.
Femme: co u ciebie?
i mów mi dobrze, nie mów mi źle
rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb
okrytą w obwolutę twoich ramion i ud
czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż
i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój"

M
Madlen__18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-20, 16:49   #4977
.Apolonia.
Raczkowanie

Cytat:

Wczoraj w sumie nie skonczylismy tej rozmowy. Bylo juz bardzo pozno to mu powiedzialam ze nie musi przy mnie siedziec tylko niech wraca do pracy. On powiedzial, ze nie skonczylismy, a ja jemu, ze tego sie nie da rozwiazac bo mamy zupelnie inne spojrzenie na zwiazek (m.in chodzi o to, ze on nie uwaza tych rzeczy za zle, w ogole nie rozumie mojego podejscia do tematu...) Obiecal, ze nie bedzie juz tak robil, ale go zbyłam.

Cytat:
Napisane przez Madlen__18 Pokaż wiadomość
A On nie próbował o ciebie walczyć? nie próbuje?
Nie wiem, poszlam juz spac a dzis wstal rano to tylko buziaka dostalam jak wychodzil.
A teraz go nie ma.

Cytat:
No przeciez napisałm w tym poscie ze dla mnie sytuacja ze zdjęciem w telefonie to sytuacja nie do wyobrazenia.

Apolonio jak wygląda teraz wasze wspólne mieszkanie??
Co masz na mysli, Haniu?

Cytat:
Napisane przez lemoorka Pokaż wiadomość

Rozumiem Cię doskonale. Cięzko jest zyc samemu

Lemoorko...

Cytat:
wspolczuje ci rozstania z tz..cos ostatnio ich sporo na tym wątku

Cytat:

On jest informatykiem a jego komputer to twierdza Ma haslo do wstepu na komputer w ogole , a na gg to nie wiem, ale na pewno tez. Nugdy wczesniej nie pytalam, bo mnie to nie interesowalo ;-) On wczoraj chcial mi nawet pokazac historie rozmow z nią , ale unioslam sie honorem i nie chcialam ogladac.
Stary 2007-11-20, 16:53   #4978
Femme-fatale84
Raczkowanie

Cytat:
Femme a co u Ciebie???
a u mnie tez w zwiazku nie zaciekawie (wizazowa klątwa? ) ogolnie miedzy mna a moim tz stanelo na tym ze nam sie zwiazek sypie a oboje chcemy zeby bylo tak jak na poczatku..troche pogadalismy co robimy zle, ale duzo rzeczy tez jest takich ktorych niemoglam mu powiedziec ze on robi je zle albo jczego nie robi , bo on sam na to ma wpasc .. bo co to da ze ja mu po 3 latach zwiazku napisze w punktach czego chce jak on tego nie czuje od siebie ze tak" powinno byc"...i powiedzialam mu ze niemoge mu tego powiedziec
ma sie zastanowic i domyslic..w koncu on stwierdzil ze mam racje ze sam ma na to wpasc ale ze on mysli i mysli i nie wie o co mi chodzi i jedyne na co wpadl to to ze od poltora roku niedostalam kwiatka.. to mu powiedzialam ze cos w tym jest ale tu nie chodzi o to zeby mi jutro wyslal kwiaty ..
.i moze w koncu on dojdzie do pewnych rzeczy sam...no wiecie chodzi o te zaskakiwanie czułe romantyczne gesty i tp..na poczatku zwiazku to bylo i to bardzo dlugo a teraz nic.. i jeszcze cos wyszlo co sie bardzo zdziwilam bo on do mnie ze nie umie pisac milych sms a ja na to ze jak to nie zawsze mi takie pisal ..a teraz tylko konkrety zrob to zrob tamto zrobilem to zrobilem tamto..on do mnie mowi ze moze od poczatku taki nei byl ze nie byl romantykiem tylko tego nie widzialam ..na to ja jemu ze jak moze nie pamietac jaki byl przez pierwsze lata w zwiazku udawal kogos innego czy jak..
Stary 2007-11-20, 16:57   #4979
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Co masz na mysli, Haniu?
Chciałam się dowiedziec jak sytuacja się rozegrała i jak teraz wygladaja wasze relacje- ale to juz wiem.

Moze niech Ci pokaze te rozmowy z nią. Wiesz faceci sa czasem strasznie nie kumaci. Ona pewnie go ewidentnie podrywa a mozliwe jest ze on w ogóle nie zdaje sobie z tego sprawy- serio. Pogadaj z nim na spokojnie, powiedz ze nie zyczysz sobie aby utrzymywał z nia tak zazyłe kontakty. Moze sytuacja jeszcze jest do rozwiazania.
Stary 2007-11-20, 16:59   #4980
sanetka
Zakorzenienie

ech Apolonio, Lemoorko, Femme trzymajcie sie

naprawde jakos duzo ostatnio rozstan na naszym watku

sanetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości