|
|
#4951 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - wymuszone zaręczyny cz.III
Cytat:
Czuje sie dosyc podle. A ostatnio po imprezie rodzinnej ON stwierdzil, ze bedziemy cos planowac. Niech sobie planuje, ale z ta zdzirą! |
|
|
|
|
#4952 |
|
Zakorzenienie
|
ja moge przegladac tel. mojego P. a on mój a jesli chodzi o noszenie telefonu ciągle przy tyłku to ja chyba jestem facetem bo nawet bo kibelka z nim chodze
|
#4953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymam za Ciebie kciuki! Do jutra dziewczynki. |
|
|
|
|
#4954 | ||||
|
*sportaddict*
|
Apolonio - ja Cię rozumiem, też by mnie szlag trafił. jemu na otrzeźwienie napewno nie zaszkodzi niezły kopniak :/
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#4955 |
|
Raczkowanie
|
Siostra zamęzna i z malym dzieckiem, tez nie maja np wolnego pokoju ani nawet sofy
|
|
|
|
#4956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tam nie wiem czy jestem zazdrosna czy nie.. Ale gdyby mój mąż mial foto innej dziewczyny w komórce i zachwycał się nią tak na codzień, mówił mi jaka to ona cudowna, to raczej by mi to dało do myslenia.. Na pewno bym tego nie puściła mimo uszu.. Bo to takie normalne nie jest.. To ja mam byc dla niego "cudowna" i tylko ja, tak jak on dla mnie! Tak Mój mąż ma koleżanki, ale nie nosi ich zdjęć przy sobie i jak o nich mówi to w sposób zrównoważony a nie "och i ach".. Moze powiedziec jest fajna, ma ciekawe pasje, ma super pracę, podziwam że zrobiła to i tamtu.. tak normalnie..
|
|
|
#4957 | |
|
Gość
|
Cytat:
Kulbit napisała zresztą, że to ja jestem tą jedyną, a nie jakieś inne cudowne blond idiotki - cuh jakie to szczęście, że mój TŻ takie tępi i raczej ma z nich niezły ubaw nić, żeby mu się podobały |
|
|
|
|
#4958 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zgadzam sie... Jeszcze przez chwile sie zastanawialam, czy naprawde nie przesadzam, czy nie dramatyzuje etc. Ale taka juz jestem, tego nie zmienie. Ale sie to potoczylo.... ![]() A co do mieszkania, to na chwile obecna byloby mnie stac wlasnie tylko na pokoj. Byle napisac ta durna mgr i zaczac zarabiac!!! :/ |
|
|
|
|
#4959 |
|
Zakorzenienie
|
Apolonio współczuję Ci bardzo ....
Ja Cię rozumiem, noszenie telefonu ze sobą do kibla to jakieś nieporozumienie i wskazuje moim skromnym zdaniem na nieczyste intencje ![]() Zdjęcie jakiejś laski w telefonie ? Jak dla mnie przegięcie..... Jedyne co możesz zrobić Apolonio to wynająć sobie pokój a pogadaj z koleżankami, może coś zaplanujecie we dwie- wspólne mieszkanko? Nie masz takiej koleżanki ? Czy Ty ze swoim Tżem rozmawiałaś, czy mówiłaś ze to koniec. Jak to zamierzasz zrobić ?
|
|
|
|
#4960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4961 |
|
Zakorzenienie
|
A On nie próbował o ciebie walczyć? nie próbuje?
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#4962 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Apolonio jak wygląda teraz wasze wspólne mieszkanie??
|
|
#4963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jak jesteśmy razem z Tzem to zadne z nas nie bierze telefonu do łazienki bo zawsze mozna zanieść komuś, albo odebrac telefon za niego ....
|
|
|
|
|
#4964 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez mam futrzaka
![]() Cytat:
Pomimo, że wszystko wyglądało na poczatku beznadziejnie
|
|
|
#4965 |
|
Zakorzenienie
|
ech jak tak czytam to dociera do mnie ze w zyciu nie mozna byc pewnym tej drugiej osoby
![]() a ja sie dzis z moim nie widze. znaczy TZ chcial ja nie bardzo. a teraz tak mysle ze moze by jednak zadzwonic ok 19 do niego i wyciagnac na maly spacer
|
#4966 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Raz czytałam smutną wypowiedź na innym forum. Dziewczyna się żaliła, ze jak idzie po mieście z chłopakiem to on żadnej laski nie przepuści i jeszcze potrafi powiedzieć- do swojej dziewczyny: fajna d**a, ale bym ją prze*****. I ona sie zastanawiała czy z nim zerwać masakra.Cytat:
|
||
|
|
|
#4967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozumiem Cię doskonale. Cięzko jest zyc samemu
Edytowane przez lemoorka Czas edycji: 2007-11-20 o 16:27 Powód: :( |
|
|
|
|
#4968 | |
|
Gość
|
Cytat:
![]() nie dość, że zerwać to i wykastrować! Lemoorko, echh... trzymaj się dzielnie
|
|
|
|
|
#4969 |
|
Zakorzenienie
|
Mimo wszystko ja chcę wierzyć, że mogę ufać bezgranicznie mojemu Tżowi, że jest moją miłością i przyjacielem
![]() Ale jednocześnie nie potrafie wyłączyć rozumu
|
|
|
|
#4970 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mam pytanie jego gadu gadu tez jest zabezpieczone haslem zeby przypadkiem niedalo sie czytac jego wiadomosci? |
|
|
|
|
#4971 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Zresztą mój mąż jest informatykiem, zarządza serwerami itd On zna program łamiacy hasło do gg, więc to nie byłby problem gdyby cos
|
|
|
#4972 |
|
Zakorzenienie
|
Femme a co u Ciebie???
|
#4973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A propo telefonów to mój zawsze leży gdzieś swobodnie w domu wiem, że TŻ mi nie przeszukuje go jeśli coś chce zobaczyć zawsze może się zapytać i wtedy mu pokażę.Mój TŻ z kolei nosi przy sobie w kieszeni, ale nie zawsze. Też zostawia np. na biurku. Mamy do siebie zaufanie i nie potrzebujemy "takich rewizji".
|
|
#4974 |
|
Raczkowanie
|
no wlasnie tez o tym pomyslalam ze mozna by bylo albo wyciagnac archiwum albo zlamac haslo :P i zobaczyla by o czym, gadal z ta paniena aby miec pewnosc czy on za nia tez czy tylko ona sie narzuca.. no chyba ze wszytsko usuwa.. jak cos to moge wyslac programik .... troche to jest wredne ale nie raz trzeba wiedziec
|
|
|
|
#4975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4976 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem co się stało Lemoorko, ale skoro powód :
to ściskam.Femme: co u ciebie?
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#4977 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie wiem, poszlam juz spac a dzis wstal rano to tylko buziaka dostalam jak wychodzil. A teraz go nie ma. Cytat:
Lemoorko... Cytat:
Cytat:
On jest informatykiem a jego komputer to twierdza Ma haslo do wstepu na komputer w ogole , a na gg to nie wiem, ale na pewno tez. Nugdy wczesniej nie pytalam, bo mnie to nie interesowalo ;-) On wczoraj chcial mi nawet pokazac historie rozmow z nią , ale unioslam sie honorem i nie chcialam ogladac.
|
||||
|
|
|
#4978 |
|
Raczkowanie
|
a u mnie tez w zwiazku nie zaciekawie (wizazowa klątwa? ) ogolnie miedzy mna a moim tz stanelo na tym ze nam sie zwiazek sypie a oboje chcemy zeby bylo tak jak na poczatku..troche pogadalismy co robimy zle, ale duzo rzeczy tez jest takich ktorych niemoglam mu powiedziec ze on robi je zle albo jczego nie robi , bo on sam na to ma wpasc .. bo co to da ze ja mu po 3 latach zwiazku napisze w punktach czego chce jak on tego nie czuje od siebie ze tak" powinno byc"...i powiedzialam mu ze niemoge mu tego powiedziec
ma sie zastanowic i domyslic..w koncu on stwierdzil ze mam racje ze sam ma na to wpasc ale ze on mysli i mysli i nie wie o co mi chodzi i jedyne na co wpadl to to ze od poltora roku niedostalam kwiatka.. to mu powiedzialam ze cos w tym jest ale tu nie chodzi o to zeby mi jutro wyslal kwiaty .. .i moze w koncu on dojdzie do pewnych rzeczy sam...no wiecie chodzi o te zaskakiwanie czułe romantyczne gesty i tp..na poczatku zwiazku to bylo i to bardzo dlugo a teraz nic.. i jeszcze cos wyszlo co sie bardzo zdziwilam bo on do mnie ze nie umie pisac milych sms a ja na to ze jak to nie zawsze mi takie pisal ..a teraz tylko konkrety zrob to zrob tamto zrobilem to zrobilem tamto..on do mnie mowi ze moze od poczatku taki nei byl ze nie byl romantykiem tylko tego nie widzialam ..na to ja jemu ze jak moze nie pamietac jaki byl przez pierwsze lata w zwiazku udawal kogos innego czy jak.. |
|
|
|
#4979 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałam się dowiedziec jak sytuacja się rozegrała i jak teraz wygladaja wasze relacje- ale to juz wiem.
Moze niech Ci pokaze te rozmowy z nią. Wiesz faceci sa czasem strasznie nie kumaci. Ona pewnie go ewidentnie podrywa a mozliwe jest ze on w ogóle nie zdaje sobie z tego sprawy- serio. Pogadaj z nim na spokojnie, powiedz ze nie zyczysz sobie aby utrzymywał z nia tak zazyłe kontakty. Moze sytuacja jeszcze jest do rozwiazania.
|
#4980 |
|
Zakorzenienie
|
ech Apolonio, Lemoorko, Femme trzymajcie sie
naprawde jakos duzo ostatnio rozstan na naszym watku
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:05.

.

, pamiętam jak sie spotkaliśmy i ja pokazałam pierścionek zaręczynowy i podalismy im datę naszego ślubu....a ona na to- my to nie możemy tyle czekac i ślub będzie w tym roku
Pierścionka nawet nie dostała, zarządziła i tyle, facet się po prostu zgodził 

Mój mąż ma koleżanki, ale nie nosi ich zdjęć przy sobie i jak o nich mówi to w sposób zrównoważony a nie "och i ach".. Moze powiedziec jest fajna, ma ciekawe pasje, ma super pracę, podziwam że zrobiła to i tamtu.. tak normalnie..