Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ FACETÓW (przeżyte i zasłyszane) - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-11-19, 17:35   #181
miu miu
Wtajemniczenie

Dot.: Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ FACETÓW (przeżyte i zasłyszane

Cytat:
Napisane przez pkawecka Pokaż wiadomość
moja koleżanka ze swoim długoletnim narzeczonym planowali huczne wesele. przygotowania trwały rok. na trzy tygodnie przed dniem ślubu oznajmił jej ni z tego ni z owego, że on się jednak zastanowił i chyba nie jest gotów na taki krok jak ożenek. poprosił o przesunięcie terminu ślubu o pół roku, bo coś tam. tydzień póżniej rzucił ją. a dwa kolejne tygodnie później ożenił się z inna, bo była w ciąży.
Rozumiem, że ta "inna" była w ciąży z nim. Takiego to tylko

Cytat:
kumpela z roku miała w sowjej rodzinnej miejscowości cztery lata starszego narzeczonego. byli ze sobą przez całe jej liceum. miłość do grobowej deski. ludzie jej mówili, żeby mu nie ufała, ale oczywiście ona nikogo nie słuchała, bo wszyscy byli zazdrośni. na drugim roku okazało się, że jest chora i najprawdopodobniej nigdy nie będzie mogła mieć dzieci. ze łazmi w oczach opowiada mu o tej diagnozie a co on na to: "nie martw się kochanie dla mnie to żaden problem bo ja mam już dziecko". mało trupem nie padła jak sie okazało, że ma trzyletniego synka z jej sąsiadką z klatki obok.

Cytat:
Napisane przez allmode Pokaż wiadomość
Historia sprzed kilku ładnych lat.

Poznała faceta - cud, miód i orzeszki. Przystojny brunet, szarmancki, uroczy, dobrze wcyhowany, dowcipny - no ideał po prostu. A te jego oczy.... Szalał za nią nieprzytomnie, ona za nim też. Spotykali się kilka miesięcy i ona odkryła (zupełnie przypadkiem), że facet ..... ma żonę. Pech chciał, że w mniej więcej tym samym czasie żona równiez się zorientowała w końcu, ze coś nie gra i obie panie, w trakcie swoich dochodzeń się spotkały. Ale nie wzięły się za łby, tylko sobie wszystko wyjaśniły. Okazało się, że wiarołomny małżonek nieraz już coś mataczył, ale nigdy nie został złapany. Żona uwierzyła w wyjaśnienia, że dziewczyna nic nie wiedziała. I obydwie któregoś dnia umówiły się, ze poczekają na kolesia.
Facet wraca do domu, a tu żona i kochanka przy jednym stole siedzą i kawkę piją. Najpierw oniemiał, ale zaraz potem odzyskał zimną krew i stwierdził, że to super właściwie, że już się znają i lubią. I że skoro dogadują się tak dobrze, to problem jest rozwiązany - bo on kocha je obydwie i nie chce z żadnej rezygnować, więc najlepiej będzie, jak zamieszkają we trójkę.
Ale w sumie dobrze, że się dogadały. Mam nadzieję, że obie puściły tego pawiana kantem

Cytat:
Napisane przez rybkad Pokaż wiadomość
Jak byłam kiedyś młoda i głupią 18-nastką spotykałam się z facetem 10 lat starszym ode mnie,chodziliśmy na kawkę,na obiadki,trzymaliśmy się za rączki ale gość zawsze o 20 pakował się w samochód i jechał do domu,w weekendy to już wogóle nie miał dla mnie czasu.
Jako roztropne jednak troche dziewczatko spytałam się w końcu czy aby nie jest żonaty,odpowiedział że oczywiście,że nie,jak wogóle mogło mi to wpaść do głowy.
Spotykałam się więc z nim nadal tylko,że pewnego razu jedlismy coś w MCDonaldzie a w tym samym MCDonaldzie jadła sobie coś matka jego dziecka wraz z samym dzieckiem
Oczywiście wtedy to była dla mnie wielka tragedia a gośc wmawiał mi,że nie mam powodu żeby go z tej racji rzucać bo on mnie nie okłamał ŚLUBU Z NIĄ PRZECIEŻ NIE MA,a pytałam się tylko czy nie ma żony.
Jakos mi nie przyszło do głowy aby się zapytać: "a nie żyjesz w takim razie z jakąś kobietą bez ślubu i nie masz jeszcze z nią dziecka"
Najlepsze,że koleś był zdiwiony,o co mi wogóle chodzi,żony przecież nie ma.

Cytat:
Napisane przez Maddie Pokaż wiadomość
Taaa.. i później by było, że jaka niedobra ze mnie kobieta musi być, bo nie dość że swoje okropne ciało obnażyłam, to jeszcze tak mało piwa przyniosłam...
Co tam czteropaki... Sześciopaki!!! I to jeszcze wszystkie w jednej ręce, w drugiej przecież musisz mieć tamburyn!

Cytat:
Napisane przez -agniesia- Pokaż wiadomość
Przypomniała mi się historia mojej przyjaciółki. Poznała fajnego, przystojnego faceta, zakochali się w sobie po uszy, stali się nierozłączni, wiecznie przytuleni, non stop całusy itp. No po prostu sama słodycz. Po ośmiu miesiącach pewnego dnia powiedział, że jej nie kocha i nie chce z nią być. Dla wszystkich to był szok. A koleś za pół roku był już mężem innej Ale dostał nauczkę. Jego żona okazała się strasznie pazerna na kasę, po paru miesiącach wyrzuciła go z mieszkania, sprzedała jego samochód i na rozprawie rozwodowej zażyczyła sobie alimenty, bo była studentką i nie miała dochodów Wcale mi go nie żal...
Dobrze mu tak!

Cytat:
Napisane przez ...:::oblabobla:::... Pokaż wiadomość
Apropos zrywania. Jak pokłóciłam się z ex`em tak totalnie, zadzwonił do mnie i chciał pogadać i się pogodzić, na co ja, że zajęta jestem i nie ma mnie w domu. No to jak zwykle GROCHEM O ŚCIANĘ on mi na to
"będę za 10 min u ciebie".
Odłożyłam słuchawkę i jakby nigdy nic dalej sobie plotkowałam z koleżanką, zapomniałam w ogóle, że dzwonił. I za 15 min. telefon I słyszę tylko wiązankę:
"No kur!@#$ gdzie się włóczysz, ja tu kur!@# kwitnę pod twoim domem, a ty siedzisz u koleżanki!? Rusz tą tłustą(? ważę 45kg) dupę i przyłaź tak jak się umówiliśmy"
Jak to usłyszałam (włączyłam na głośnik więc koleżanka też słyszała)parsknęłyśmy śmiechem i skomentowałam na zasadzie "Biedna chłopina... I to właśnie było jego zaproszenie na rozmowę, żeby się pogodzić Żal mi go".
Wymyśliłyśmy, że pójdę tak dla picu, daleko nie miałam, a przynajmniej nareszcie wyrzuciłam go z mojego życia. Oj nie owijałam w bawełnę, wszystkie brudy wyciągnęłam i podsumowałam to jednym zdaniem "Stać mnie na lepszego" potem dodałam mu jeszcze "przynajmniej raz miałam okazję cię zranić tak jak ty to robiłeś bez przerwy"
Facet się poryczał bo serio liczył na to, że się pogodzimy(no po takim pięknym zaproszeniu, która by mu odmówiła), a ja obróciłam się i jakby nigdy nic poszłam z powrotem do koleżanki. Nie zdążył powiedzieć ani słowa, stał jak wryty,a ja poczułam się jak uzdrowiona. Przez pół roku się dopytywał czy ja tak na serio z nim zerwałam:fotfl: Płakał do telefonu, śledził mnie, obgadywał... w koncu wymiękł i wyjechał z kraju (nareszcie) Raz tylko zadzwonił potem i prosił o spotkanie, to odpisałam mu tak, żeby zrozumiał:
"Moje życie było jak piękna zielona łąka... a ty byłeś wielgachnym i śmierdzącym krowim plackiem na tej pięknej zielonej łące"
Nigdy więcej się nie odezwał
Co za palant! A ty dobrze zrobiłaś

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Koleżanka ostatnio mi opowiadała o swoim byłym już chłopaku... Gdy nadszedł Dzień Kobiet, zapytał ją, czy chciałaby 5 złotych, czy ma jej kupić za to kwiatka

Cytat:
Napisane przez Juda Pokaż wiadomość
Ja naga leżę w łóżku, a on swoje rzeczy składa w kostkę!
Ja: Musisz to teraz robić?
On: Tak. Bo później nie będę chodzić w pogniecionym sweterku...

Help.
Czy on aby na pewno jest straight?

Cytat:
Napisane przez hecate Pokaż wiadomość
Ciekawam tylko czy rytualnie spalil moje zdjecia uprzednio zlewajac je cieplym moczem.

Cytat:
Napisane przez Moonlight Pokaż wiadomość
byłam na ognisku u kumpeli i byli też jej znajomi. poznałam wtedy jednego faceta któremu straszliwie sie spodobałam. wiedziałam że on ma dziewczyne bo nasłuchałam sie od koleżanki która go znała o tym jaki z niego dobry facet, że jest taki wierny, nigdy nie zdradziłby swojej panny bla bla bla
tymczasem on podstępem chciał mnie zwabić do swojego auta, prawił mi niewybredne komplementy, chciał mnie całować itd. a kiedy ja dałam mu już dobitnie do zrozumienia że WIEM o jego dziewczynie i NIE CHCE mieć z nim nic wspólnego jego usprawiedliwienie brzmiało tak: "ale to wcale nie jest tak ze ja bym cie chciał rzucić na ten koc i wyr*chać"

Wątek śmieszny, a zarazem smutny. Zaczynam poważnie wątpić w płeć przeciwną i coraz bardziej wierzyć w motto: "Boys are stupid, throw rocks at them!"
Stary 2007-11-19, 18:14   #182
Karola_82
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez MSN do Karola_82
Dot.: Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ FACETÓW (przeżyte i zasłyszane

moj ex tez "zasluzyl" zeby zaistniec na tym watku

zwiazek mielismy wrecz idealny, te same zainteresowania, to samo poczucie humoru, swietny sex i w ogole, dopasowanie w kazdym calu... ale jak to w takich bajkowych zwiazkach bywa happy endu nie ma:P no wiec, umowilismy sie na randke, na sobote, jak to zwykle, a on sie nie zjawil, ja zaplakana wydzwaniam na jego kom, nie odbiera, dzwonie do rodzicow, pytam co sie stalo, nic nie mowia...w koncu udaje mi sie do niego dodzwonic i pytam, co sie stalo? a on na to, ze nie przyjdzie ani dzis ani nigdy.

domyslilam sie ze w ten oto wysublimowany sposob zrywa ze mna po 2.5 roku zwiazku (raczej udanego, tak mi sie wtedy zdawalo)

pozniej dowiedzialam sie ze od roku sportykal sie jednoczesnie z druga dziewczyna co mnie troszke dobilo.

Dieta (znowu): 178 cm / 64kg
Cel pt. "wakacje w sexy ciele"
do 1.06 - 9 kg (55kg)
Karola_82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-19, 18:42   #183
Maddie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Selis Pokaż wiadomość
ale jemu zostały jeszcze 2 życia w (tu nazwa gry komputerowej) i jego chyba nie bedzie.

Cytat:
Koleżanka ostatnio mi opowiadała o swoim byłym już chłopaku... Gdy nadszedł Dzień Kobiet, zapytał ją, czy chciałaby 5 złotych, czy ma jej kupić za to kwiatka
Padłam. Rozrzutny..
Maddie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-19, 19:10   #184
laurka23
Zakorzenienie

Jeszcze coś mi się przypomniało

Spędzaliśmy wakacje w schronisku górskim. Przebywało tam także wielu "rowerzystów" (swoją drogą podziwiam ich wyjechać pod taaaaką górę ) Mój ex skumplował się z jednym z nich. Któregoś pięknego dnia, oznajmił że idzie sie przejść i wróci za 15 min. Minęła godzina, 2, 3... Zjawił się po przeszło czterech godzinach. Nie muszę dodawać że umierałam z niepokoju czy go jakieś wilki nie zjadły Okzało się że "pożyczył" sobie rower i chciał chwilę pojeździć. W końcu tak mu się spodobało jak dojechał do asfaltu, że zjechał do samej wsi (jakieś 15-20 km drogą w dół) Osioł nie pomyślał tylko, że kondycji nie ma żeby wrócić i targał rower pod górę wyboistym szlakiem przez prawie 4 godziny Zresztą on rzadko kiedy myślał, najczęściej po fakcie. Jeżu gdzie ja miałam oczy
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-19, 19:16   #185
karolina2020
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość

Spędzaliśmy wakacje w schronisku górskim. Przebywało tam także wielu "rowerzystów" (swoją drogą podziwiam ich wyjechać pod taaaaką górę ) Mój ex skumplował się z jednym z nich. Któregoś pięknego dnia, oznajmił że idzie sie przejść i wróci za 15 min. Minęła godzina, 2, 3... Zjawił się po przeszło czterech godzinach. Nie muszę dodawać że umierałam z niepokoju czy go jakieś wilki nie zjadły Okzało się że "pożyczył" sobie rower i chciał chwilę pojeździć. W końcu tak mu się spodobało jak dojechał do asfaltu, że zjechał do samej wsi (jakieś 15-20 km drogą w dół) Osioł nie pomyślał tylko, że kondycji nie ma żeby wrócić i targał rower pod górę wyboistym szlakiem przez prawie 4 godziny Zresztą on rzadko kiedy myślał, najczęściej po fakcie. Jeżu gdzie ja miałam oczy
Swietne
Stary 2007-11-19, 19:45   #186
201803290936
Konto usunięte

Przypadek mojej siostry:

Była z chłopakiem ponad 2 lata. Szybko wszyscy w domu go polubiliśmy - wesoły, dało się z nim pogadać, pośmiać, taki bezproblemowy, do tego widać, że dobrze im było razem. W pewnym momencie zaczęło się psuć - olewał ją, umawiał się i "zapominał" o tym, odnowił kontakty trawkowo-piwkowe z szemranym towarzystwem (w tym z wesołymi panienkami). Jak to często bywa, siostra kryła go do ostatniej chwili (chociaż się czuło, że coś jest nie tak).

Po zerwaniu okazało się, że wisi jej nieco kasy - ponad 200 zł, w sumie niby niewiele, ale jednak. Na początku stwierdził, że oczywiście odda, ale szybko zaczął ją zwodzić, miesiącami obiecywał spłatę (nieustannie przekładał). W pewnym momencie nagle "zapomniał" o długu. Po tym jak ja również mu powiedziałam, że przecież słyszałam, jak obiecywał, że odda pożyczkę, zmienił wersję i stwierdził, że jakaś tam kasa rzeczywiście była, ale to wcale nie była pożyczka, a ona sama mu z "dobrej woli" dawała kasę (moja siostra kasy wydanej na niego z "dobrej woli" mu oczywiście nie policzyła, bo chyba byłoby z tego dwa razy tyle). Dodał też, że przecież nieraz też wydał na nią kasę (taaa, prezentów przez cały związek dostała od niego tyle, co niektóre dziewczyny na jedne urodziny; kiedyś na Dzień Kobiet sama jej dałam prezent, bo widziałam jak bardzo jej przykro, że on "nie znalazł tego dnia czasu").

Przykre, że po ponad dwuletnim związku nie umiał rozstać się z klasą (tym bardziej, że jakiś czas po zerwaniu dostał pracę i mógł bez problemu oddać jej te głupie 200 zł). Jednak prawdą jest, że "dobry zwyczaj - nie pożyczaj". Nawet w momencie, gdy związek jest w pełnym rozkwicie, a facet wygląda na mega uczciwego.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-19, 19:46   #187
nice6irl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość

Widać inteligencik ci się trafił

Stary 2007-11-19, 20:05   #188
Djana
Zadomowienie

GG do Djana

Cytat:
Napisane przez Karola_82 Pokaż wiadomość
moj ex tez "zasluzyl" zeby zaistniec na tym watku

zwiazek mielismy wrecz idealny, te same zainteresowania, to samo poczucie humoru, swietny sex i w ogole, dopasowanie w kazdym calu... ale jak to w takich bajkowych zwiazkach bywa happy endu nie ma:P no wiec, umowilismy sie na randke, na sobote, jak to zwykle, a on sie nie zjawil, ja zaplakana wydzwaniam na jego kom, nie odbiera, dzwonie do rodzicow, pytam co sie stalo, nic nie mowia...w koncu udaje mi sie do niego dodzwonic i pytam, co sie stalo? a on na to, ze nie przyjdzie ani dzis ani nigdy.

domyslilam sie ze w ten oto wysublimowany sposob zrywa ze mna po 2.5 roku zwiazku (raczej udanego, tak mi sie wtedy zdawalo)

pozniej dowiedzialam sie ze od roku sportykal sie jednoczesnie z druga dziewczyna co mnie troszke dobilo.
Karola - zabiłaś mnie

Mam ciało boga tylko szkoda, że Buddy
Djana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-20, 08:55   #189
pkawecka
Zadomowienie

kolejna wakacyjna przygoda.
miałam wówczas 19 lat i chłopaka od prawie czterech lat. nasz związek był dla mnie torturą, ale "przecież ja go kocham", "on się zmieni" itp. bzdury.
pojechałam na wakacje do rodziny i poznałam tam na ognisku chłopaka, który był wcieleniem seksu. miejscowy playboy. ja nie miałam o sobie najlepszego mniemania - gruba (ważyłam 56kg ), brzydka itp. kiedy powiedział, że do mnie zadzwoni nie wierzyłam. pokiwałam głową przekonana, że tak sobie tylko powiedział. nie doceniłam go. zadzwonił. umówiliśmy się. walczyłam długo ze sobą, bo dla mnie randka z innym to taka sama zdrada jak seks. ale moja przyjaciółka niemal wymusiła na mnie obietnicę, że pójdę. poszłam. jak go zobaczyłam w dziennym świetle kolana się pode mną ugięły taki był seksowny. randka była cudowna, był nie tylko przystojny ale i niegłupi. i od tej pory spotykaliśmy się codziennie. romans kwitł. nigdy w życiu żaden facet nie adorował mnie tak jak on. tak się mną zachwycał, że niemal uwierzyłam, że jestem miss świata.
nagle ni z tego nie z owego telefony ustały. kiedy ja dzwoniłam nie miał czasu rozmawiać, koniecznie już w tej chwili musiał wyjść, obiecywał, że przyjdzie nie przychodził.
byłam na tyle domyślna, że zorientowałam się, że coś knuje. w końcu przypadkiem wpadłam na niego na mieście. przyparty do muru wyjaśnił mi, że nie moze się dłuzej ze mną spotykać, bo sie we mnie zakochał. zdębiałam wobec tej logiki. powiedział, że związek na odległość to nie dla niego, że boi się cierpienia itp.
usiłowałam spotkać sie z nim, żeby spróbować, go przekonać, że skoro jest taki zakochany to moze chociaż by spróbował, ale gdzie tam. długo nie dawałam za wygraną, ale nic nie wskórałam. niedługo potem zaczął widywać się z inną dziewczyną. a pół roku później dowiedziałam sie, że rozpowiadał, że on jak sie ze mną spotykał to musiał udawać, że jest zakochany, żeby nie było mi przykro. byłam bliska popełnienia morderstwa.
chorowałam na niego dwa lata. i za każdym razem kiedy się spotykaliśmy on okazywał mi specjalne względy, rozmiękczał mnie, budził we mnie nadzieję a kiedy tylko wydusiłam, że tęsknie za nim on mi na to, że przecież ma dziewczynę. i tak w kółko huśtawka emocjonalna. że nie dostałam schizofrenii to cud. jeszcze kiedy się dowiedział, że wychodzę za mąż kombinował te swoje durne podchody, ale wtedy to juz mi zwisało.
przez jakiś czas nie mogłam na niego patrzeć, ale z czasem otrząsnełam się i zachowałam dla niego wdzięczność. dzięki niemu uwierzyłam w siebie i w to, że nie muszę pozostawać w związku który mnie niszczył, a po powrocie do domu uwolniłam się po czterech latach od swojego chłopaka.
Stary 2007-11-20, 11:05   #190
aneczka_1984
Wtajemniczenie

Dziewczyny jak czytam Wasze historie to mi słabo... Faceci to jednak niezłe szuje Ja na szczęście aż takich historii nie mam, ale kilka historyjek się znajdzie

1.Pierwszy chłopak, taki bardziej na 'poważnie'. Ja chodziłam do 1 klasy LO, on już studiował. Nawet ładny, wydawało mi się, że fajny.Ale... nie dość, że mnie rozwalał i zawstydzał swoimi tekstami (ja byłam jeszcze grzeczną dziewczynką, a ten po 1 dniu do mnie z tekstami 'tygrysku,króliczku' itp. strasznie mnie to wtedy zawstydzało ) to jeszcze za każdym razem jak był u mnie w domu to mówiła jaka to z mojej mamy laska W końcu się wkurzyłam i go wygnałam na dobre Oczywiście nie przyjął tego jak facet, tylko nasłuchałam się wyzwisk itp.

2. Umówiłam się z kolesiem poznanym na gg. Niby był bokserem, opisał się dość fajnie. Więc ja się spodziewałam umięśnionego przystojnego faceta. Nieważne, że sięgał mi do ramion No i poszliśmy na piwo, pogadaliśmy, było nawet miło, choć chemii żadnej. Zbieramy się na tramwaj, był już baaardzo późny wieczór. Idziemy sobie przez Kraków, a ten nagle w centrum miasta wskakuje na jakiś klomb i zaczyna rwać kwiatki dla mnie To nie było romantyczne, no ale ok, wzięłam te chwasty. Idziemy pod Bagatelę, koleś patrzy na rozkład i mówi 'Masz nocny za 20 minut to sobie poczekaj, ja idę'. Nie wiedziałam czy się śmiać czy płakać... Pocałował mnie w policzek i sobie poszedł.... Spoko, dżentelmen.

3. Był kiedyś chłopak, z którym coś mnie niby łączyło. Później on sobie znalazł dziewczynę i ok. Tylko, że ciągle sobie o mnie przypominał co jakiś czas. Np. jak byli razem na wakacjach to wysyłał mi smsy z jej komórki, bo u siebie nie miał nic na karcie, że mu mnie brakuje Albo na jakiejś imprezie się upił i siedząc obok niej zaczął wspominać jakieś nasze historie. Żenada po prostu. I takich sytuacji była masa. Miała do niego kobita cierpliwość.

4. Zerwanie przez sms-widzę, że to u facetów dość popularne Jak byłam baaardzo młodziutka 'chodziłam' z pewnym chłopakiem. Wszystko niby fajnie, zakochany, ful romantik. Po jakichś 2 miesiącach zaczął się do mnie ostro dobierać. Ja oczywiście ostudziłam szybko jego zapał, pożegnaliśmy się i poszłam do domu. Po 3 minutach dostałam smsa, że 'on potrzebuje czegoś więcej' Poczułam się jak głupia d*** z Bravo Girl.

A już najlepsze historie mogłaby napisać moja mama o moim ojcu.To jest dopiero przykład wszystkiego co najgorsze u facetów
Stary 2007-11-20, 15:01   #191
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
(...)

przez jakiś czas nie mogłam na niego patrzeć, ale z czasem otrząsnełam się i zachowałam dla niego wdzięczność. dzięki niemu uwierzyłam w siebie i w to, że nie muszę pozostawać w związku który mnie niszczył, a po powrocie do domu uwolniłam się po czterech latach od swojego chłopaka.
Fajnie słyszeć, że nawet najgorsze związki często prowadzą do czegoś pozytywnego (i uczą!) .

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-11-20, 15:10   #192
rybkad
Zadomowienie

GG do rybkad

Miałam kiedys narzeczonego,planowaliśmy ślub.Postanowiliśmy,że sprzedamy mój samochód i kupimy wspólnie inny.Samochód się sprzedał za powiedzmy 5 tys.On powiedział mi,że jego rodzice trzymają mu oszczędności więc zaniesie moją częśc kasy ojcu a ojciec jako mechanik samochodowy będzie z nami jeździł,wybierze samochód,zapłaci i zarejestruje na siebie bo ma zniżki.OK-uznałam to za świetny pomysł.
Potem się rozstaliśmy i chciałam odzyskać swoją częśc kasy z samochodu-okazało się,że mój luby doniósł do szanownego tatusia tylko 3,5 tys i tylko taka kwotę zobaczyłam z powrotem.
rybkad jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-20, 15:30   #193
pkawecka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Doris1981 Pokaż wiadomość
Fajnie słyszeć, że nawet najgorsze związki często prowadzą do czegoś pozytywnego (i uczą!) .
prawda? nieco ostatnio oklepane ale prawdziwe powiedzenie mówi: "co nas nie zabije to nas wzmocni"

długo nie mogłam sie zdecydować żeby opisać mojego chłopaka o którym pisałam że toksyczny, bo na dobrą sprawę co dzień był jakiś kwiatek, a ja nie chciałam zmonopolizować tego wątku ale stwierdziłam, że nie mogę mu tego zrobić i należy mu się miejsce w tym wątku jak psu zupa.
od samego początku to była jedna wielka pomyłka, ale ja się na niego uparłam. do tej pory nie wiem dlaczego, bo ani jakiś intelekt, ani wygląd, ani poczucie humoru, ale nie byłam jedyna, bo ogólnie miał powodzenie.
dość, że ślepo mu ufałam. kiedyś zadzwonił, że dziś się nie spotkamy, bo musi iść do ojca do pracy mu pomóc coś z komputerem. nic nie powiedziałam, bo cóż siła wyższa (ale jakby mnie sie coś takiego zdarzyło to nie zostawiłby na mnei suchej nitki, że go lekceważę bo skoro byłam z nim umówiona to nie mam prawa odwołać nawet gdyby się zaczął sąd ostateczny) po jakimś roku ni z tego ni z owego sumienie go ruszyło i wyznał mi, że wcale wtedy u ojca nie był tylko umówił się z jakąś panną. jak sie kajał, jak płakał o rany julek! popełnił błąd życia, ale już nigdy więcej. aż mi sie wierzyc nie chciało, że można tak żałować zwykłego zjedzenia wspónie pizzy. wybaczyłam. no cóż, nic takiego strasznego się nie stało, zrozumiał, a w końcu każdy może zbłądzić (mnie nie wolno było nawet spotkać się z koleżanką, bo nie wiadomo kto zacz. a nóż ma brata przystojnego?)
potem historia się powtórzyła. tylko, że tym razem to było już regularne granie na dwa fronty. ale uzasadnienie tego występku przeszło moje mozliwości intelektualne. a mianowicie wytłumaczył mi, że on sie z nią spotykał po to żeby porozmawiać z nią o naszych (moich i jego!) problemach, bo ze mną nie był w stanie.
Stary 2007-11-20, 16:53   #194
-agniesia-
Wtajemniczenie

Cytat:
prawda? nieco ostatnio oklepane ale prawdziwe powiedzenie mówi: "co nas nie zabije to nas wzmocni"

długo nie mogłam sie zdecydować żeby opisać mojego chłopaka o którym pisałam że toksyczny, bo na dobrą sprawę co dzień był jakiś kwiatek, a ja nie chciałam zmonopolizować tego wątku ale stwierdziłam, że nie mogę mu tego zrobić i należy mu się miejsce w tym wątku jak psu zupa.
od samego początku to była jedna wielka pomyłka, ale ja się na niego uparłam. do tej pory nie wiem dlaczego, bo ani jakiś intelekt, ani wygląd, ani poczucie humoru, ale nie byłam jedyna, bo ogólnie miał powodzenie.
dość, że ślepo mu ufałam. kiedyś zadzwonił, że dziś się nie spotkamy, bo musi iść do ojca do pracy mu pomóc coś z komputerem. nic nie powiedziałam, bo cóż siła wyższa (ale jakby mnie sie coś takiego zdarzyło to nie zostawiłby na mnei suchej nitki, że go lekceważę bo skoro byłam z nim umówiona to nie mam prawa odwołać nawet gdyby się zaczął sąd ostateczny) po jakimś roku ni z tego ni z owego sumienie go ruszyło i wyznał mi, że wcale wtedy u ojca nie był tylko umówił się z jakąś panną. jak sie kajał, jak płakał o rany julek! popełnił błąd życia, ale już nigdy więcej. aż mi sie wierzyc nie chciało, że można tak żałować zwykłego zjedzenia wspónie pizzy. wybaczyłam. no cóż, nic takiego strasznego się nie stało, zrozumiał, a w końcu każdy może zbłądzić (mnie nie wolno było nawet spotkać się z koleżanką, bo nie wiadomo kto zacz. a nóż ma brata przystojnego?)
potem historia się powtórzyła. tylko, że tym razem to było już regularne granie na dwa fronty. ale uzasadnienie tego występku przeszło moje mozliwości intelektualne. a mianowicie wytłumaczył mi, że on sie z nią spotykał po to żeby porozmawiać z nią o naszych (moich i jego!) problemach, bo ze mną nie był w stanie.
Jakaś wyższa logika. Nasze marne umysły tego nie pojmą

-agniesia- jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-20, 17:45   #195
lapus
Wtajemniczenie

naprawdę, jeżeli dostawałoby się Nobla za najgłupsze teksty to na rozdaniu by byli sami faceci :|

Gonna walk because it would save me
And my fragility could kill me
Is this the best I can be?
Is this the best I can give?
lapus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-20, 18:04   #196
kleo14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez -agniesia- Pokaż wiadomość
Jakaś wyższa logika. Nasze marne umysły tego nie pojmą

O tak
Mój były rozmawiał o naszych problemach ze wszystkimi, tylko nie ze mną
A juz zwłaszcza z moją koleżanką (darzył ją baardzo dużą sympatią... praktycznie z nią 'świrował', jak się oczywiście dowiedziałam od kolegi), którą wysyłał na zwiazdy typu "co ja do niego czuję, co ja o nim myślę". Jednak babska solidarnośc górą, powiedziała mi wszystko a ja spławiłam gościa
w każdy czas - duch czekający w prochu.
kleo14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-20, 18:29   #197
migdalowa89
Raczkowanie

GG do migdalowa89

O wybrykach mojego TZ to az szkoda pisac, bo wstyd, ze taki zahukany ale IDEAŁ mojej kolezanki jest godzien wspomnienia...
Rozstali sie po półtora roku znajomosci, pod koniec zresztą nieudanej. Pewnego wieczoru siedziala z przyjaciółmi w pubie, nagle zjawił się on i z wielkimi pretensjami. Przy wszystkich gosciach, w lokalu zaczął jej wciskac w rękę srebrną obrączkę, ktorą dostał od niej z jakiejs tam okazji. Głosem cierpiętnika dziekowal i przepraszal za wszystko i mowil, ze musi szybko leciec, bo w aucie czekaja na niego mama, tata i siostra. Przeciez przyjechali z nim tylko na chwilkę... Palant. Na szczescie kolezanka byla w fajnym towarzystwie i nie okazala sie potem tematem lokalnych plotek.

migdalowa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-20, 18:51   #198
lapus
Wtajemniczenie

a jeszcze z takich fajnych tekstów - jak kiedyś powiedziałam mojemu ex że nie wiem co takiego super jest w analu to odrzekł "a bo ty się nie znasz na seksie" ;]

Gonna walk because it would save me
And my fragility could kill me
Is this the best I can be?
Is this the best I can give?
lapus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-20, 20:04   #199
...:::oblabobla:::...
Zakorzenienie

Cytat:
Tacy taktowni panowie zdarzają się baaardzo często. Nie ma to jak zaprosiźć gdzieś dziewczynę i zapytać "Masz jakąś kasę?" A ekstremalne przypadki każą płacić za oboje

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-11-20, 20:29   #200
201803290936
Konto usunięte

Moja siostra rozmawiała na czacie z kolesiem. W pewnym momencie zaproponował spotkanie. Wykręcała się tłumacząc, że nie ma kasy, ale wyraźnie stwierdził, że ON ZAPRASZA (siostra nawet go zapytała, czy on ma na myśli, to co jej się wydaje - czyli, że on stawia? potwierdził, że tak) i ma się nie martwić o nic. Jako, że miało być to luźne spotkanie, a nie randka, wzięła ze sobą naszą siostrę (bo w końcu nigdy nic nie wiadomo). Facetowi nie przeszkadzało. Pospacerowali, w końcu weszli do knajpki. Dziewczyny zamówiły soczek i piwo, on też jakiś sok. Pogadali, pośmiali się (tzn. one pośmiały się bardziej z niego, bo gościu miał jakieś dziwne teksty i generalnie był średni). W pewnym momencie stwierdziły, że mogą już iść, jeszcze się najwyżej przejść etc. One już prawie wstają, aby ubrać kurtki, a gość do nich: "spoko, ale wiecie, ja mam tylko 4 zł przy sobie na swoją colę" (wiedział to od początku, to nie było stwierdzenie, po sprawdzeniu zawartości portfela). Dziewczyny zdębiały. Siostra M. (ta wzięta do towarzystwa), typowy skorpion z charakterem, stwierdziła tylko "ja to mam w nosie, wychodzę". Siostra K. (nieszczęsna umawiająca się) cała roztrzęsiona (grosza przy duszy nie miała) zaczęła podobno tylko coś mruczeć pod nosem (z wrażenia nie pamiętała, co dokładnie powiedziała): "to wiesz, ja do bankomatu pójdę, zaczekaj". Po czym zwyczajnie zwiała. Facet potem pisał do niej kilka razy na gg, prawie groził, że niby zostawił obsłudze jej numer. Nie wyjaśnił, jak niby zapłacił rachunek, skoro miał tylko 4 zł. Więc lepiej brać kasę na wszelki wypadek i nie umawiać się z facetami, którzy rozmowę na czacie zaczynają od pytania "masz łaskotki?".

Edytowane przez 201803290936
Czas edycji: 2007-11-20 o 20:50
Stary 2007-11-20, 20:46   #201
szien
Wtajemniczenie

n oto ja coś opowiem...

1) miałam chyba 16 lat czy coś w ten deseń, wzdychałam do takiego jednego S., któregoś dnia on był u mnie i nagle wstał i się zbiera, więc go pytam:
ja: idziesz? mieliśmy film obejrzeć?
s.: nie, no muszę spadać
ja: no szkoda, jesteś pewien, że nie chcesz zostać
s: (wyjmując prezerwatywę w portfela) jak zrobimy z tego użytek to zostanę
ja: taa... jestem pewna, że koledzy na Ciebie czekają

2) koleś zapoznany na czacie, oczywiście nic zobowiązującego, spacer po parku. Po 5 minutach zdałam sobie sprawę, że koleś pomimo nijakiego wyglądu i charakteru to kompletny bufon, chcąc czym prędzej się zwinąć z tego spotkania mówię:
ja: przepraszam, ale moja mama jest przeziębiona, więc na mnei spada całą opieka nad domem, więc muszę już iść...
on: nie, nie mów mi o swoich problemach bo mnie to nie obchodzi. Odprowadzić Cię?

EDIT: Przypomniało się mi
Mój ostatni Tż... strasznie nadziany, obrzydliwie bogaty rozpieszczony dzieciak...
stoimy na światłach, obok jego samochodu zatrzymuje się tramwaj:
on: patrz, tramwaj
ja: no i?
on: wiesz jacy ludzie jeżdżą tramwajem?
ja: jacy?
on: biedni...

to była nasza ostatnia wspólna przejażdżka dokądkolwiek
o tym człowieku i jego tekstach to książki można pisać...

I'm so glamorous, I piss glitter!

szien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-20, 21:14   #202
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez szien Pokaż wiadomość

Mój ostatni Tż... strasznie nadziany, obrzydliwie bogaty rozpieszczony dzieciak...

Wof, czekam na kolejne anegdotki, bo ten gość to musiał być jakiś WIELKI MYŚLICIEL.
Stary 2007-11-20, 21:26   #203
Cynamona5
Raczkowanie

Cytat:
n oto ja coś opowiem...

Jaaa...no nie moge Co za baran! Ale musze przyznac, ze chodzilam z podobnym "ksieciem", tez mial takie rozne akcje, ale najbardziej mnie rozsmieszyl jeden jego text:

Siedzimy u mnie w pokoju i przegladamy gazete, w pewnym momencie pytam sie go:
-chcesz sie czegos napic?
*nie
-A moze jestes glodny?
*no nieee...Ale nakarm mnie swoja miloscia!
Z tego wszystkiego tak sie zaczelam zanosic smiechem, a on w ogle nie rozumial, czemu ja sie tak smialam, a to taki tandetny text byl! Zeby go zapamietac spisalam go an tamtej gazecie i dalam mu do podpisania, do dzis mam zabawna pamiatke
Cynamona5 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-11-20, 21:42   #204
mundziolek
Zadomowienie

GG do mundziolek

Odrazu przypomnial mi sie moj ex-Wojtuś. A wiec...Wszystko pieknie fajnie- big love... ślub z nim planowalam...Wspolne mieszkanie......A tu nagle...Raz do mnie napisal czy nie pisalam do niego z innego nr. Ja mu na to ze nie. On podal mi ten nr zebym sprawdzila czy znam.... Nie znalam tego nr ale bez jego wiedzy napisalam do tej osoby.......W ten o to sposob poznalam druga dziewczyne Wojtusia...żeby bylo weselej miala na imie Monika(tak jak ja...)...... Ale najlepsze bylo to: mi wkrecal ze jej w ogole nie zna i nie wie o co mi chodzi...Jej mowil to samo....A ja z nia bylam w kontakcie i wszystko wiedzialam.... Nie dlugo pozniej poznalam poznalam jego kolezanke ze szkoly.... A ona do mnie "Ty jestes ta wariatka co sobie uroila ze byla z Wojtkiem ??" .okazalo sie ze wszystkim znajomym naopowiadal ze ja jestem chora psychicznie i ze wymyslilam sobie ze z nim bylam Pokazalam tej dziewczynie moje rozmowy na gg z nim-dopiero mi uwierzyla......
Stary 2007-11-20, 21:59   #205
szien
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Cynamona5 Pokaż wiadomość
Jaaa...no nie moge Co za baran!

no fakt głupi był...
na początku było pięknie ładnie, dość szybko ze sobą zamieszkaliśmy...
potem dowiedziałam się o jego zamożności i wtedy zapaliła się mi lampka, dlaczego zachowuje się tak a nie inaczej. Strasznie pewny siebie, czasami jak go słuchałam to albo miałam atak głupiego śmiechu albo współczucie w oczach ze względu na jego głupotę. Poza tym to był najkrótszy związek w jakim kiedykolwiek byłam. A żeby rozjaśnić jakoś sytuację to dodam, że nie był Polakiem.

Któregoś razu zabrał mnie na zwiedzanie pewnej wyspy i był tam kawałek muru obronnego z armatą. No i tak stoję, gapię się w morze, rozmyślam jak tu by z nim zerwać... nagle słyszę, że on coś do mnie mówi... wsłuchuję się, a on mi tłumaczy na jakiej zasadzie działa armata:
ja: ale po co Ty mi to mówisz? takie rzeczy uczono nas w podstawówce
on: ale ja nie wiem jakich rzeczy uczono w komunistycznej Polsce, nie chcę żebyś była głupia...
ja: o boszeeee

jak sobie coś jeszcze przypomnę to napiszę

Stary 2007-11-20, 22:04   #206
nice6irl
Zakorzenienie

Cytat:
no fakt głupi był...
na początku było pięknie ładnie, dość szybko ze sobą zamieszkaliśmy...
potem dowiedziałam się o jego zamożności i wtedy zapaliła się mi lampka, dlaczego zachowuje się tak a nie inaczej. Strasznie pewny siebie, czasami jak go słuchałam to albo miałam atak głupiego śmiechu albo współczucie w oczach ze względu na jego głupotę. Poza tym to był najkrótszy związek w jakim kiedykolwiek byłam. A żeby rozjaśnić jakoś sytuację to dodam, że nie był Polakiem.

Któregoś razu zabrał mnie na zwiedzanie pewnej wyspy i był tam kawałek muru obronnego z armatą. No i tak stoję, gapię się w morze, rozmyślam jak tu by z nim zerwać... nagle słyszę, że on coś do mnie mówi... wsłuchuję się, a on mi tłumaczy na jakiej zasadzie działa armata:
ja: ale po co Ty mi to mówisz? takie rzeczy uczono nas w podstawówce
on: ale ja nie wiem jakich rzeczy uczono w komunistycznej Polsce, nie chcę żebyś była głupia...
ja: o boszeeee

jak sobie coś jeszcze przypomnę to napiszę

o mam

a jakiego był pochodzenia?
Stary 2007-11-20, 22:11   #207
szien
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nice6irl Pokaż wiadomość
o mam

a jakiego był pochodzenia?
pół Finlandczyk, pół Izraelita, większość życia spędził w USA. Co dziennie słuchałam jacy to Amerykanie są głupi i za każdym razem przypominałam mu, że skończenie 3letnich studiów zajęło mu łącznie 8 lat

Teraz jak sobie to wszystko przypomnę (na tamten czas to dla mnie tragedia była) to przynajmniej śmiesznie było...

Stary 2007-11-20, 22:12   #208
paulinka_vel_paulinka
Wtajemniczenie

Zasłyszane.
Chłopak zaprosił moją znajomą do kina (taka niespodzianka, pierwsza w ich półtorarocznym związku). Wchodzą, ona przegląda repertuar, a on do niej " no co tak stoicz, kup sobie bilet!!!" ... po seansie "...ale musisz mi oddać połowe kasy za paliwo"
Chciałabym zaznaczyć, że generalnie w tym związku, to ona zawsze za niego musiała płacić.
heh...ajjj ta miłość, co robi z ludzi
Stary 2007-11-20, 22:19   #209
szien
Wtajemniczenie

przyjaciółka umawiała się też z jednym, syn jednego z najbogatszych ludzi w moim województwie.
Poszli na lody, on do niej "zapłać za mnię bo mam 5 stów po setce i nie chcę siemi rozmieniać"
Ten sam gość, zabrał ją nad morze, zaczęli sięwygłupiać, ona opryskała go wodą, a on:
"kur**, co robisz? wiesz ile te buty kosztowały? tyle co ten cały wyjazd"

jak ja kocham rozpuszczonych ludzi

Stary 2007-11-20, 22:27   #210
i'm_weasel
Raczkowanie

GG do i'm_weasel Send a message via Skype™ to i'm_weasel

Mój TŻ jak jest ze mną umówiony na poranne spotkanie i nie przyjedzie zwala wine na rodzine mówiąc mi np. "To nie moja wina że mnie nie obudzili", albo "Mówiłem siostrze żeby zadzwoniła i mnie obudziła, to nie moja wina, o co Ci wogole chodzi.." i zawsze to jest moja wina że ja mam pretensje że nie przyjechał na umówione spotkanie bo ja nie rozumiem . Tż ma 25 lat (budzik na komórce itd itp) ale jakos już się tym nie przejmuje
ps. Mój TŻ-cie nie denerwój się (nie musisz czytać :P) KOCHAM CIĘ mimo wszystko

..::Wspierana przez wiatr walczy by wstać::...

i'm_weasel jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości