Wzory na haft krzyżykowy - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne > Druty, igła i szydełko

Notka

Druty, igła i szydełko Forum dla miłośników drutów, szydełka i igły. Tu dowiesz się jak ozdobić spodnie, na jaki kolor pofarbować koszulkę oraz jak uratować zniszczony sweter.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-11-18, 16:49   #2881
crochet
Raczkowanie

Dot.: Wzory na haft krzyżykowy

Cytat:
Napisane przez myszka1313 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny!
Chciałam przejżeć cały wątek, ale niestety starczyło mi sił tylko do połowy.
Wasze prace są przecudowne!
Podziwiam za cierpliwość!
Ja kiedyś tez haftowałam, ale teraz jestem na to za nerwowa.
Macie tu skarbnicę pomysłów.
Ale ja tu z konkretną prośbą.
Babcia chce sobie wyszyć głowę Chrystusa,w jednym kolorze. I chodzi mi o taki jakiś schemat żebymmogła gowydrukować i jej dać.
Z góry dziekuję za pomoc
Myszko, mam takie linki, coś z pewnościa tam znajdziesz! http://picasaweb.google.com/antonieta.lillo
http://picasaweb.google.com/ausinaster
http://show.7ya.ru/private.aspx

moje szydełko: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...yli+szyde%B3ko
mój decoupage: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=211022
serwetki na wymianę: http://picasaweb.google.com/crochet9/SerwetkiNaWymian
crochet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-19, 08:26   #2882
kitka
Raczkowanie

GG do kitka

Kartki świąteczne.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg a83c9cb5f96d7eed738438d5592f9a15.jpg (71,1 KB, 52 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bdfff77c5ec9649589f12de1b85c5f4d.jpg (51,3 KB, 38 załadowań)
kitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-19, 21:36   #2883
zakrecona84
Raczkowanie

Kitka - niestety mało czytelne te wzorki Jeśli mogłabyś umieścić zdjęcia lepszej jakości to bardzo bym prosiła. Właśnie tych wzorów ostatnio poszukiwałam
zakrecona84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-19, 22:25   #2884
kitka
Raczkowanie

GG do kitka

na razie tych wyraźniejszych nie mam znalazłam podobne.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg LA - 00022 - The Charms Of Christmas 59.jpg (74,9 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg LA - 00022 - The Charms Of Christmas 60.jpg (58,4 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg LA - 00022 - The Charms Of Christmas 61.jpg (63,3 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg natal23.jpg (27,7 KB, 22 załadowań)
Stary 2007-11-19, 22:59   #2885
Dzozefina
Zadomowienie

Witam serdecznie! Mam wielką prośbę - chciałabym pochwalić się swoimi pracami, a nie umiem ich pokazać. Przeglądam wątek o hafcie krzyżykowym od trzech tygodni, ale mam problem z obsługą komputera - po prostu nie potrafię. Bardzo podoba mi się ten rodzaj haftu, mam dość dużo pisemek takich jak: "Kram z robótkami", "Haft Gobelinowy" , "Hafty Polskie". Jeśli możesz pomóż - będę wdzięczna. Robicie takie piękne rzeczy! Chciałabym znaleźć się w Waszym gronie. Na imię mam Danka. Z góry dziękuję!
Dzozefina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-20, 08:12   #2886
joasial
Raczkowanie

Thumbs up Dot.: Wzory na haft krzyżykowy

Cytat:
Napisane przez Dzozefina Pokaż wiadomość
Witam serdecznie! Mam wielką prośbę - chciałabym pochwalić się swoimi pracami, a nie umiem ich pokazać. Przeglądam wątek o hafcie krzyżykowym od trzech tygodni, ale mam problem z obsługą komputera - po prostu nie potrafię. Bardzo podoba mi się ten rodzaj haftu, mam dość dużo pisemek takich jak: "Kram z robótkami", "Haft Gobelinowy" , "Hafty Polskie". Jeśli możesz pomóż - będę wdzięczna. Robicie takie piękne rzeczy! Chciałabym znaleźć się w Waszym gronie. Na imię mam Danka. Z góry dziękuję!
Droga Danko! Swoje prace jeśli masz je sfotografowane i umieszczone w komputerze wystarczy dołączyc tu na forum przy pomocy znaczka "spinacz". Powinno się udać. A jesli nie to spróbuj założyć blog na onet.pl. Ja mam założony tam swój , można umieszczać zdjęcia i wzory. Zapraszam do oglądania na joasia-lapacz.blog.onet.pl. Powodzenie
joasial jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-20, 12:43   #2887
Elcia85
Rozeznanie

niedawno Ktoś poszukwiał prostokątnych wysokich wzorów z motywem kwiatowym, ale niestety nie umiem teraz znalezc teo posta zeby zacytowac na tej stronie ejst kilka takich wzorów:
http://e-stitch.mylivepage.ru/file/i...06_10_05_54_43

przy okazji mam prośbę- poszukuję wzoru na zakładkę najlepiej zeby byla z serduszkami

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-11-20, 14:18   #2888
Dzozefina
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez joasial Pokaż wiadomość
Droga Danko! Swoje prace jeśli masz je sfotografowane i umieszczone w komputerze wystarczy dołączyc tu na forum przy pomocy znaczka "spinacz". Powinno się udać. A jesli nie to spróbuj założyć blog na onet.pl. Ja mam założony tam swój , można umieszczać zdjęcia i wzory. Zapraszam do oglądania na joasia-lapacz.blog.onet.pl. Powodzenie

Joasiu, bo tak zapewne masz na imię, bardzo Ci jestem wdzięczna, że odpowiedziałaś na moje "rozpaczliwe" wołanie o pomoc. Mój problem polega na tym, że ja szkołę i pracę zawodową skończyłam w ubiegłym wieku. Komputer dostałam niedawno, nie jest on wyposażony kompletnie /nie mam skanera, drukarki itp./ Siostrzeńcy zanim rozjechali się na studia, zdążyli mnie nauczyć jak się włącza komputer i parę podstawowych rzeczy. Resztę wiadomości o pracy na tym urządzeniu zdobywam metodą prób i błędów, ponieważ w tej chwili nie mam w swoim otoczeniu nikogo, kto by mi mógł objaśnić np. terminy używane w "komputerowym języku".
Proszę, nie zrozum mnie źle! Ja nie oczekuję, że zrobicie mi kurs obsługi komputera.
Przeglądając wszystko, co dotyczy haftu, szydełkowania i wszelkich robótek ręcznych zwróciłam uwagę na to, że jesteście dla siebie takie miłe, sympatyczne i chętne do niesienia pomocy w każdej sprawie.
Bardzo bym chciała móc z Wami porozmawiać. Jeszcze raz dziękuję !
N
o i jestem ciekawa, czy potrafię to wysłać -
Stary 2007-11-20, 14:45   #2889
zielona_zaba
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Elcia85 Pokaż wiadomość
niedawno Ktoś poszukwiał prostokątnych wysokich wzorów z motywem kwiatowym, ale niestety nie umiem teraz znalezc teo posta zeby zacytowac na tej stronie ejst kilka takich wzorów:
http://e-stitch.mylivepage.ru/file/i...06_10_05_54_43

przy okazji mam prośbę- poszukuję wzoru na zakładkę najlepiej zeby byla z serduszkami
mam miedzy innymi takie zakladki, moze cos wybierzesz? mam na dvd jeszcze wiecej z kwiatami, ze zwierzatkami... zalezy czego poszukjesz tu wkleilam z serduszkami
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1fe3c499edf3410b1e4761b60d93c83c.jpg (54,8 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 118bebfe8553e9f2.jpg (62,3 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Popcorn 3a.jpg (39,5 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Popcorn 5a.jpg (32,8 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Popcorn 6a.jpg (4,0 KB, 10 załadowań)

zielona_zaba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-20, 15:26   #2890
Elcia85
Rozeznanie

Żabko własnie wczoraj wpadlam na zakladke tą, którą tutaj zamiescilas z tym misiem co wyglada zza drzwi, sliczna jest ale kurcze mam do niej sam wzor bez kolorków jesli masz je i moglabys mi podac to bylabym ogromnie wdzeczna!!

ela_mach@interia.pl
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zakładka 1a.jpg (91,4 KB, 12 załadowań)
Stary 2007-11-20, 15:38   #2891
zielona_zaba
Rozeznanie

tu chyba sa numerki, to mulina Anchor
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...92222088e.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...88eee1707.html

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-11-20, 16:40   #2892
Elcia85
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez zielona_zaba Pokaż wiadomość
dziękuję Żabko!!

mam jeszcze 1 zakładkę do której kolorów nie mam a bardzo sie ona podoba mojej siostrze
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Kwiaty 2.jpg (69,9 KB, 38 załadowań)
Stary 2007-11-20, 16:44   #2893
nuna100
Raczkowanie

cześć
pozwolicie że pochwale sie karteczką, którą ostatnio skończyłam. To moje pierwsze chodź skromne rękodzieło. Jestem w trakcie xxx kolejnego ale już dużo wiekszego. Jak tylko skończę to pewnie też sie pochwalę
Pozdrawiam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00081.JPG (85,7 KB, 19 załadowań)
nuna100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-20, 16:48   #2894
nuna100
Raczkowanie

cześć
pozwolicie że pochwale sie karteczką, którą ostatnio skończyłam. To moje pierwsze chodź skromne rękodzieło. Jestem w trakcie xxx kolejnego ale już dużo wiekszego. Jak tylko skończę to pewnie też sie pochwalę
Pozdrawiam

Przepraszam, że pojawiło się drugi raz, ale wstawiałam zdjęcie po raz pierwszy i częściowo poszło mi nie tak (pojawiło sie dwa razy to samo).
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00081.JPG (85,7 KB, 8 załadowań)
Stary 2007-11-20, 17:19   #2895
nuna100
Raczkowanie

Cytat:
Joasiu, bo tak zapewne masz na imię, bardzo Ci jestem wdzięczna, że odpowiedziałaś na moje "rozpaczliwe" wołanie o pomoc. Mój problem polega na tym, że ja szkołę i pracę zawodową skończyłam w ubiegłym wieku. Komputer dostałam niedawno, nie jest on wyposażony kompletnie /nie mam skanera, drukarki itp./ Siostrzeńcy zanim rozjechali się na studia, zdążyli mnie nauczyć jak się włącza komputer i parę podstawowych rzeczy. Resztę wiadomości o pracy na tym urządzeniu zdobywam metodą prób i błędów, ponieważ w tej chwili nie mam w swoim otoczeniu nikogo, kto by mi mógł objaśnić np. terminy używane w "komputerowym języku".
Proszę, nie zrozum mnie źle! Ja nie oczekuję, że zrobicie mi kurs obsługi komputera.
Przeglądając wszystko, co dotyczy haftu, szydełkowania i wszelkich robótek ręcznych zwróciłam uwagę na to, że jesteście dla siebie takie miłe, sympatyczne i chętne do niesienia pomocy w każdej sprawie.
Bardzo bym chciała móc z Wami porozmawiać. Jeszcze raz dziękuję !
No i jestem ciekawa, czy potrafię to wysłać -

Cześć Dzozefina. Dzięki temu, że Ty zadałas pytanie, a Joasia udzieliła odpowiedzi zaczęłam szukać wg jej instrukcji gdzie jest ten "spinacz" i uczyłam się jak wstawić zdjęcie na forum. I udało się.
Więc teraz ja postaram Ci się pomóc pisząc po kolei jak się to robi.

Jak piszesz wiadomość na forum to nad okienkiem w którym jest linijka,
która w kolejności:

1. Przekreślone A
2. Rodzaj czcionki
3. Rozmiar czcionki
4. Kolor czcionki
5. Uśmiechnięta buźka
6 Spinacz ten o który chodzi, czyli do wstawiania zdjęć
Naciskasz go i wtedy pojawia sie kolejne okienko

Naciskasz przeglądaj i szukasz zdjęcia które chcesz wstawić. Jak już je znajdziesz w tej własnie ramce pojawi ci sie tzw ścieżka do zdjęcia i potem naciszkasz załaduj
Czekasz aż ci się załaduje, następnie zamykasz to kienko na samym dole "zamknij okienko"
I zdjęcie masz wstawione.
Piszesz sobie tekści jaki chcesz i wysyłasz
Mam nadzieję, że chociaż troszeczkę Ci pomogłam swoimi instrukacjami

Zyczę powodzenia i pozdrawiam
Nuna

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-11-20, 17:41   #2896
Dzozefina
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nuna100 Pokaż wiadomość
Cześć Dzozefina. Dzięki temu, że Ty zadałas pytanie, a Joasia udzieliła odpowiedzi zaczęłam szukać wg jej instrukcji gdzie jest ten "spinacz" i uczyłam się jak wstawić zdjęcie na forum. I udało się.
Więc teraz ja postaram Ci się pomóc pisząc po kolei jak się to robi.

Jak piszesz wiadomość na forum to nad okienkiem w którym jest linijka,
która w kolejności:

1. Przekreślone A
2. Rodzaj czcionki
3. Rozmiar czcionki
4. Kolor czcionki
5. Uśmiechnięta buźka
6 Spinacz ten o który chodzi, czyli do wstawiania zdjęć
Naciskasz go i wtedy pojawia sie kolejne okienko

Naciskasz przeglądaj i szukasz zdjęcia które chcesz wstawić. Jak już je znajdziesz w tej własnie ramce pojawi ci sie tzw ścieżka do zdjęcia i potem naciszkasz załaduj
Czekasz aż ci się załaduje, następnie zamykasz to kienko na samym dole "zamknij okienko"
I zdjęcie masz wstawione.
Piszesz sobie tekści jaki chcesz i wysyłasz
Mam nadzieję, że chociaż troszeczkę Ci pomogłam swoimi instrukacjami

Zyczę powodzenia i pozdrawiam
Nuna

Właśnie udało mi się załączyć zdjęcie jednej z moich robótek jako awatar. Teraz spróbuję zastosować się do Twoich instrukcji.
Dzięki!!!! Zabieram się do roboty.
Stary 2007-11-20, 18:12   #2897
Dzozefina
Zadomowienie

Nuna!!!! Ratunku! Nie wiem jak znaleźć to okienko z tymi znaczkami. Ale jestem gapa. Ja do tej pory uruchamiałam "szybką odpowiedź", a w tym okienku nie ma tych znaczków, o których piszesz. Miej do mnie cierpliwość!!
Stary 2007-11-20, 20:55   #2898
Dzozefina
Zadomowienie

Próbuję jeszcze raz. Może się uda.
Stary 2007-11-20, 21:19   #2899
Dzozefina
Zadomowienie

Chyba wiem, dlaczego nie udaje mi się pokazać tych moich prac. Moje zdjęcia przekraczają limit 122,1 KB. Mają np. 1,15 MB, a niektóre nawet więcej. Trzeba je chyba jakoś zmniejszyć. Nie wiem jak, ale może ktoś mi podpowie, co? P R O S Z Ę !!!!!.

Niedouczona komputerowo - Dzozefina!
Stary 2007-11-20, 21:29   #2900
Dzozefina
Zadomowienie

Chyba wiem, dlaczego nie udaje mi się pokazać tych moich prac. Moje zdjęcia przekraczają limit 122,1 KB. Mają np. 1,15 MB, a niektóre nawet więcej. Trzeba je chyba jakoś zmniejszyć. Nie wiem jak, ale może ktoś mi podpowie, co? P R O S Z Ę !!!!!.

Stary 2007-11-20, 21:38   #2901
Elcia85
Rozeznanie

Cytat:

ja zmniejszam obrazki w nastepujacy sposob:
trzeba wejsc do folderu, w którym trzymasz zdjęcia, klikasz prawym na wybranym i rozwija sie menu w ktorym wybierasz "edytuj" i zdjecie powinno otworzyc sie w programie paint
u gory sa po kolei:
1.plik
2.edycja
3.widok
4.obraz
klikamy na "obraz" a nastepnie na "rozciągnij/pochyl" i tam gdzie pisze rozciaganie w poziomie i pionie sa wpisane wartosci 100 i zamiast tego wpisujemy np 60 w obu. tam gdzie pisze "pochyl" nie ruszamy nastepnie klikamy "ok" i obrazek sie zmneijsza. teraz wystarczy kliknac "plik" i dalej "zapisz" jesli obrazek nadal jest za duzy to trzeba go zmneijszyc bardziej tym samym sposobem
mam nadzieje ze moja instrukcja sie przyda i ze nie jest zbyt zagmatwanie napisana
Stary 2007-11-20, 23:18   #2902
Dzozefina
Zadomowienie

Cytat:
ja zmniejszam obrazki w nastepujacy sposob:
trzeba wejsc do folderu, w którym trzymasz zdjęcia, klikasz prawym na wybranym i rozwija sie menu w ktorym wybierasz "edytuj" i zdjecie powinno otworzyc sie w programie paint
u gory sa po kolei:
1.plik
2.edycja
3.widok
4.obraz
klikamy na "obraz" a nastepnie na "rozciągnij/pochyl" i tam gdzie pisze rozciaganie w poziomie i pionie sa wpisane wartosci 100 i zamiast tego wpisujemy np 60 w obu. tam gdzie pisze "pochyl" nie ruszamy nastepnie klikamy "ok" i obrazek sie zmneijsza. teraz wystarczy kliknac "plik" i dalej "zapisz" jesli obrazek nadal jest za duzy to trzeba go zmneijszyc bardziej tym samym sposobem
mam nadzieje ze moja instrukcja sie przyda i ze nie jest zbyt zagmatwanie napisana
Dziękuję bardzo! Zrobiło się późno, dlatego te próby odłożę na rano.
Jeszcze raz dziękuję i D O B R A N O C!!!!
Stary 2007-11-21, 09:54   #2903
Dzozefina
Zadomowienie

D Z I E Ń D O B R Y ! wszystkim na tym wątku. Przepraszam jednocześnie, że swoimi prośbami, odbiegającymi od tematu wątku, wprowadziłam tu nieporządek.

Jeszcze raz dziękuję wszystkim za pomoc.

Odtąd będzie tylko na temat.
Pozdrawiam - Dzozefina!

Stary 2007-11-21, 17:12   #2904
kripola
Przyczajenie

GG do kripola

Witam serdecznie wszystkie dziewczyny! Mam Baaaardzo wielką prośbę! Moi przyjeciele pobierają się i chciałabym im zrobic piekny haft z "parą młodą" lub jakieś "złączone ręce"! Coś na prawdę super pięknego i romantycznego. Proszę Was o pomoc ponieważ nic takiego nie mam... Może Wy coś macie! Bardzo byłabym wdzięczna!
kripola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-21, 18:30   #2905
jola143
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kripola Pokaż wiadomość
Witam serdecznie wszystkie dziewczyny! Mam Baaaardzo wielką prośbę! Moi przyjeciele pobierają się i chciałabym im zrobic piekny haft z "parą młodą" lub jakieś "złączone ręce"! Coś na prawdę super pięknego i romantycznego. Proszę Was o pomoc ponieważ nic takiego nie mam... Może Wy coś macie! Bardzo byłabym wdzięczna!
Hej kripola moze cos takiego jak w moim poscie na stronie 38. Jesli ci sie spodoba napisz do mnie prywatna wiadomosc, sprobuje ci na maila wyslac wzor. Pozdrowienia.
jola143 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-21, 19:05   #2906
zielona_zaba
Rozeznanie

Cytat:
D Z I E Ń D O B R Y ! wszystkim na tym wątku. Przepraszam jednocześnie, że swoimi prośbami, odbiegającymi od tematu wątku, wprowadziłam tu nieporządek.

Jeszcze raz dziękuję wszystkim za pomoc.

Odtąd będzie tylko na temat.
Pozdrawiam - Dzozefina!

nic sie nie przejmuj i jak czegos nie wiesz pytaj sie smialo mam nadzieje ze bedziesz czestym gosciem na Wizazu

Stary 2007-11-21, 19:07   #2907
zielona_zaba
Rozeznanie

Cytat:
dziękuję Żabko!!

mam jeszcze 1 zakładkę do której kolorów nie mam a bardzo sie ona podoba mojej siostrze
Ja mam ten sam wzorek...bez numerkow muliny

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-11-21, 20:35   #2908
Dzozefina
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zielona_zaba Pokaż wiadomość
nic sie nie przejmuj i jak czegos nie wiesz pytaj sie smialo mam nadzieje ze bedziesz czestym gosciem na Wizazu
Jestem Ci wdzięczna za słowa otuchy Zielona Żabo. Tym bardziej, że moje poranne próby przesłania zdjęć moich prac na forum spełzły na niczym. Mimo dokładnych instrukcji jakie od Was dostałam, robię coś nie tak, bo te moje obrazki nie chcą się przenieść ze swego folderu na wątek. - a może są takie wstydliwe? W dodatku zmniejszony obrazek nie chce wrócić do poprzedniego formatu.
Dałam im narazie spokój, ale jeszcze się do nich dobiorę!
Stary 2007-11-22, 06:55   #2909
kitka
Raczkowanie

GG do kitka

kripola wzorki ślubne.Może coś Ci się spodoba.
Dodatkowe stronki z wzorami.
http://show.7ya.ru/private.aspx?RubrID=134411
http://picasaweb.google.com/buenabru...aRecordatorios
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1052934366921.jpg (71,2 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2007421171929861.jpg (7,0 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg dos%20palomas%20para%20bodas%20pic1.jpg (7,3 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg NOVIA2[1].1.jpg (5,8 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg weddingdovesfc.jpg (58,8 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Imagen8.jpg (68,7 KB, 17 załadowań)

Edytowane przez kitka
Czas edycji: 2007-11-22 o 09:03
Stary 2007-11-22, 08:37   #2910
joasial
Raczkowanie

Smile Dot.: Wzory na haft krzyżykowy

Drogie koleżanki jeszcze raz zwracam się do Was z gorąca prośbą, jeśli któraś z Was posiada schematy do załączonych obrazków lub wie gdzie je znaleźć to proszę o kontakt. Bardzo mi na ty zależy. Wiem że sa one z Haftów Polskich.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: png 6049.png (48,8 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: png 9003.png (46,5 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: png 9004.png (48,4 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: png 9204.png (41,4 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: png 9208.png (49,3 KB, 3 załadowań)
joasial jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Druty, igła i szydełko

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości