|
|
#61 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: TE KOZAKI z allegro - pytanie dla mających :)
a ja czekam i czekam az ktos wystawi takie i nic...
zawsze tak jest jak na cos sie zdecyduje... wrrrr
|
|
|
|
|
#62 |
|
Raczkowanie
|
Susannko, ślicznie wygladasz!!!
p.s. bardzooooo ładna spodniczka
|
|
#63 |
|
Zadomowienie
|
Doszły dzisiaj moje kozaki!
Co prawda jeszcze ich nie widziałam ale wieczorem je ujrzę
|
|
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
slicznie te kozaczki wygladaja na nozkach
no i futerko w srodku tez wyglada na calkiem przyzoitej grubosci...eh szkoda tylko,ze jak sie pare dni temu zdecydowalam sprzedac moje saszki z bellissimo i kupic te to sie okazalo,ze nie ma juz 39 ani szarych,ani tym bardziej czarnych,a i sprzedawca mi napisal,ze w tym rozmiarze juz nie bedzie ![]() takze podlaczam sie do prosby wioli_p: jakbys ktos widzial te saszki u innego sprzedawcy to prosze, niech da znac! |
|
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
Raz jeszcze dziękuję za miłe słowa odnośnie bucików i.. spódniczki
![]() Spódniczkę kupiłam za 4,5 zł w lumpku ![]() Co do kozaków to póki co dobrze się sprawują, może 2 sezony wytrzymają?? No zobaczymy ![]() Jak kupiłam te to ten sprzedawca tez ich nie wystawiał ale napisałam do niego, nic nie odpisał jednak po kilku dniach buty pokazały się na aukcjach. Może teraz faktycznie zabrało koloru/rozmiaru szkoda, naprawdę szkoda
|
|
|
|
|
#66 |
|
Zadomowienie
|
napisalam do sprzedawcy czy beda i naraziecekam, wlaczylam sobie subskrypcje wiec codziennie na mailu mam co wystawil
no i obowiazkowo przegladam co wieczor buty wiec nie sadze zeby i cos umknelo wiec jak cos to napiszeps. a nie mial on ostatnio szarych 39? pamietam ze jakies mial ale moze to byly 40 lub 41... |
|
|
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
wiolu_p no wlasnie mial szare 39, tylko nie zdazylam kupic
![]() jedyne co mnie pociesza to ze podobno po niedzieli ma wystawiac inne kolory z tego fasonu w ktorym teraz sa czerwone za 79zl-takiego z krotkim wiazaniem z tylu... a na maila od tego sprzedawcy rowniez czekalam kilka dni,wiecchyba musisz uzbroic sie w cierpliowsc... |
|
|
|
|
#68 |
|
Zadomowienie
|
no to chyba dobra wiadomosc
w koncu te czerwone nie sa takie zle musze czekac bo nic innego mi sie nie podoba ://
|
|
|
|
|
#69 |
|
Zadomowienie
|
no i wszystko jasne... juz ich nie bedzie
![]() takie rzeczy to tylko u mnie... ![]() to pytanie do majacych te kozaki: Edytowane przez wiola_p Czas edycji: 2007-11-18 o 19:03 |
|
|
|
|
#70 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#71 |
|
Zadomowienie
|
akurat tych nie bylo tam
|
|
|
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
wiolu a te ze zdjecia,ktore wkleilas, to takie co sa na allegro za 49 czy za 69zl?
ja ciagle dociekam czy te dwa modele roznia sie czyms poza cena... ![]() jesli to te za 49to jedna wizazanka je kupowala i faktycznie jest zdjecie na listopadowych,ale watpie,zeby juz do niej dotarly... swoja droga widze,ze ogladamy te same aukcje
|
|
|
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
Byly byly
aukcja wyglada tak http://allegro.pl/item267941242_k33_...a_cena_40.html tez je zamowilam, nie ma to jak real foto... Ja ciagle na nie czekam, ale mam zamiar faceta zjechac w komentarzu.
|
|
|
|
|
#74 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#75 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale szkoda ze nie ma juz i tych ![]() Cytat:
kurcze ja juz glupieje od tych butow... mam dosyc bo codziennie przegladam allegro, nic nie ma w sklepach... w ogole kaszana :/ chyba zakupie te i juz: http://www.allegro.pl/item271052748_...laskie_40.html jak zwykle zawsze dowiaduje sie o fajnych i tanich jak juz nie ma zalezy mi na plaskich takich do smigania i bez zadnych udziwien ale jestem zmuszona do tych krotkich
|
||
|
|
|
|
#76 |
|
Rozeznanie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=1327
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=1270 Wydaje mi się, że to są jednak te, o które pytałaś |
|
|
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
A to czasem nie te same co tutaj: http://www.allegro.pl/item267771146_...nowy_hit_.html
w sumie 30 zl mniej,a wydaja mi sie podobne do tych ktore wkleilas... te plaskie,krotkie tez fajne,sama sie zastanawialam tez nad podobnymi z CCC,ale jakos mam obawy,ze troche wyzszy snieg i bede go miala w srodku w bucie ![]() ja tez mam juz dosc,obeszlam cala gdynie chyba ze 3 razy i ponizej 200zl kozakow mozna ze swieczka szukac a ja chce niedrogie butki do polatania,takie zeby mi nie przemokly przy pierwszym sniegu...A szukam tych butkow w moich ofcerkach zeszlorocznych,ktore jak w zeszlym tygodniu poczuly pierwszy snieg to postanowily zupelnie przemieknac
|
|
|
|
|
#78 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() /edit a jednak są!!!!! woow chyba je wezme za 40zl+9przesylka...
|
|
|
|
|
|
#79 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko bede musiala je obmierzyc i sprawdzic czy faktycznie w lydce sa takie szerokie jak te o ktorych pisala shatin... |
|
|
|
|
|
#80 |
|
Zadomowienie
|
a tu sa chyba te same:
http://www.allegro.pl/item269189663_...m_obcasie.html no wlasnie ciekawe jak one wygladaja na zywo
|
|
|
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
zastanawiam sie czy to te same,bo tamte za 10zl wiecej nie wygladaja, przynajmniej na zdjeciu, na takie pomarszczone w kostce...no i teraz pytanie-te sa szersze w kostce czy modelka ze szczuplejsza noga pozowala do zdjecia?
boje sie tez troszke,ze skoro one sa reklamowane,ze mozna je nosic zwiniete/zmarszcozne to czy to nie oznacza,ze sa tak szerokie w lydce,ze beda zjezdzac z nogi...-musze obmierzyc swoje saszki i lydki i zdecydowac sie na cos,bo zima minie,mnie nogi zamarzna a butkow jak nie mialam tak miec nie bede
|
|
|
|
|
#82 |
|
Zadomowienie
|
to jak wymierzysz to napisz co oszacowalas
![]() ale mi sie wydaje ze one sa takie same tylko na jednym zdjeciu maja pomarszczenia na innym nie, tak jak to napisal sprzedawca
|
|
|
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
koniec koncow zdecydowalam sie na jeszcze inne buciki
cena wydala mi sie przyzwoita,a fason calkiem mi odpowiada<widzialam dzis takie butki na nogach jednej dziewczyny i fajnie wygladalo...> http://www.allegro.pl/item270858003_...azane_40_.htmlmam nadzieje,ze jak wloze wklade izolujaca to mi bedzie cieplutko i posmigam w nich sobie zima ![]() daj znac na jakie sie zdeycydowalas...jesli na te czarne to jestem bardzo ciekawa jakie beda wrazenia jak przyjda
|
|
|
|
|
#84 |
|
Zadomowienie
|
witaj
tez p tych myslalam ale odpadaja bo maja obsac, podobnie jak te czarne... przemyslalam, podumalam i wyszlo na to ze kupie jakies aby byly plaskie ![]() mysle nad tymi: http://allegro.pl/item271052748_czar...laskie_40.html i chyba je kupie a co tam w koncu nie sa to jakies strasznie duze pieniadze tak wiec jak przyjda to daj znac jak wrazenia
|
|
|
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
no mnie ten obcas w moich troszke przeraza,ale jeszcze wczoraj wieczorem spotkalam na uczelni druga osobe w tym fasonie butow(na szczescie inny fason) i ten obcasik wyglada na stabilny i nie taki wysoki,wie mam nadzieje,ze podolam...choc jestem nieco przerazona,bo na codzien chodze w plaskich butkach i jak na imrpeze w weekend wybralam sie na obcasie to byla to moja najgorsza impreza
no ale moze sie dzieki nim wreszcie naucze tej kobiecej szutki smigania na obcasach![]() a twoje bardzo mi sie podobaja,pieniazki faktycznie nieduze,a butki ladne no i swietna ta kokardka jak juz dojda to czekam na opinie jak sie sprawuja i wygladaja na zywo![]() p.s. widze,ze mimo,ze rozne butki to i tak u tego samego sprzedawcy
|
|
|
|
|
#86 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Koniecznie zrób fotkę na nodze jak już przyjdą
|
|
|
|
|
|
#87 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
milo,ze ci sie podobaja zdjecie napewno zrobie...no i mam nadzieje,ze szybko przyjda,bo ciekawa jestem jak ten popiel bedzie sie prezentowal na zywo...
|
|
|
|
|
|
#88 |
|
Raczkowanie
|
Te butki znow sa na allegro. http://allegro.pl/item274443566_nowo...zaczki_36.html
Ale mam pytanie, czy nalozy sie na nie spodnie z prostymi nogawkami i jak myscilicie czy ewentualnie daloby sie je zwezic w lydce? A przy okazji co myslcie o tych http://allegro.pl/item269690682_hit_..._38.html#photo (ten sam sprzedawca) |
|
|
|
|
#89 |
|
Rozeznanie
|
tez bardzo podobaja mi sie te buty, ale mnie raczej martwi ten malutki obcasik. Czy te flek nie zdziera sie po kilku wyjsciach? gdyby nie to juz dawno bym je kupila dlatego prosze o odpowiedz
|
|
|
|
|
#90 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Te drugie nawet fajne ale mi zależało na bu7tach na jak najpłastszym obcasie ![]() Cytat:
|
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:50.

zawsze tak jest jak na cos sie zdecyduje... wrrrr

Co prawda jeszcze ich nie widziałam
ale wieczorem je ujrzę
no i futerko w srodku tez wyglada na calkiem przyzoitej grubosci...
no i obowiazkowo przegladam co wieczor buty wiec nie sadze zeby i cos umknelo