Mamusie czerwcowe 2016 cz.5 - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-04-03, 18:53   #391
olinka012
Zadomowienie

Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz.5

Cytat:
Napisane przez agusiia69 Pokaż wiadomość
No właśnie odkąd lekarka powiedziała mi, abym ograniczyła cukry to staram się tak robić.. I jak mierzyłam wcześniej cukier to najwięcej miałam 119, więc spoko. Ale no jakoś tak dziś miałam ochotę na tą cholerną czekoladę te 155 miałam jakoś tak po niecałych 1,5 h od zjedzenia tej nieszczęsnej czekolady.. No nic we wtorek się więcej dowiem, a póki co mam nauczkę, aby niepodrzerać słodkiego..

Zrób test: Jesz na śniadanie bialy chleb? Zjedz i zmierz równo po 1h. Ja np nie toleruje białego pieczywa. Co jest oznaką ze rano trzustka nie daje rady.. Albo mierz na czczo ile masz? Do 90 powinno być. Glowa do góry!

O dziwo mi czekolada nie podnosi cukru tak jak białe pieczywo ,kawa zbożowa...

Edytowane przez olinka012
Czas edycji: 2016-04-03 o 19:19
olinka012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-03, 19:34   #392
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez australia87 Pokaż wiadomość
Kurczę, zachciało mi się świeżego soku z marchwi i owoców i dwie szklanki pochłonęłam niemal jedna po drugiej, a teraz mi niedobrze
Patrzyłam właśnie na prognozę pogody - jutro wszędzie ok. 20 stopni!
no to ja mam smaka na sok z jabłek i buraka, ale to jutro zrobię

---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ----------

Cytat:
Napisane przez zebrah Pokaż wiadomość

Ania- nie przejmuj się Może siostra miała gorszy dzień, tak jak Ty- ale siostra to siostra, szkoda psuć relacji z powodu jednorazowego wydarzenia
jeszcze gdyby to było hm było raz że tak powiem... wieczne fochy i nie zadowolenie z życia itp , ale nie zmienia to faktu że powinna wyjść z pokoju..

Dziewczyny po prostu ja nie mogę na nich polegać tak na prawdę

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
ania230 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-03, 19:39   #393
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez soffinka Pokaż wiadomość
Ja tez bede miała taki kosz Mojżesza na kółeczkach
Czy wasze dzieci w brzuszkach tez maja tak często czkawkę? Bo moj to conajmniej raz dziennie
Często
Raz dziennie to takie minimum
madzius90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-03, 19:41   #394
ania230
Zakorzenienie

[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;58355576]Ania bardzo przykro że siostra Cię tak olała Taka bezradnośc i smutek bije z Twojego postu, eh Tu się żal
[/QUOTE]

taki smutek był... naprawdę potrzebowałam z nią porozmawiać

---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ----------

Zrobiłam muffinki czekoladowe z dżemem porzeczkowym i gruszka. Ciekawe czy Tz posmakuje

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-04-03, 19:41   #395
agusiia69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olinka012 Pokaż wiadomość
Zrób test: Jesz na śniadanie bialy chleb? Zjedz i zmierz równo po 1h. Ja np nie toleruje białego pieczywa. Co jest oznaką ze rano trzustka nie daje rady.. Albo mierz na czczo ile masz? Do 90 powinno być. Glowa do góry!

O dziwo mi czekolada nie podnosi cukru tak jak białe pieczywo ,kawa zbożowa...
Codziennie jem białe pieczywo a dokładnie świeże bułeczki i po śniadaniu miałam ostatnio 95, ale teraz nie wiem czy to było po 1 h czy po 2

Nie mierze codziennie cukru, bo póki co żadna lekarka mi nie kazała. Mam jedynie ograniczyć słodycze i uważać na owoce i soki. We wtorek powtarzam badanie, więc zobaczymy co dalej.

Edytowane przez agusiia69
Czas edycji: 2016-04-03 o 19:44
agusiia69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-03, 19:47   #396
madzius90
Zakorzenienie

Wróciliśmy od moich rodziców. Mieliśmy nie być długo a się zasiedzielismy trochę
Zmeczona jestem
Stary 2016-04-03, 19:47   #397
agusiia69
Zakorzenienie

Cytat:
Ile kasy na zakupy! Ja jak na razie zamówiłam otulacz - 80zł i na gemini wydałam 180zł, ale szacuję że to już wszystko. Ciuszki mam, reszta rzeczy po Rafku.
Tak na prawdę zamawiałam tylko potrzebne rzeczy Chciałam zamówić jak najwięcej, aby tylko raz za przesyłkę płacić Wzięłam wtedy smoczki, proszek do prania, laktator, katarek, pieluszki tetrowe i wiele innych rzeczy.
Stary 2016-04-03, 19:49   #398
madzius90
Zakorzenienie

Aniu
Przykre to jak najbliższe osoby tak się zachowują
Stary 2016-04-03, 19:51   #399
justynan01
Rozeznanie

GG do justynan01

Ania, nie przejmuj sie z rodzenstwem tak juz jest. Ja mam czworo wiec wiem co pisze. Dzis obrazila sie na mnie moja chrzesnica (14 lat) bo wzielam strone jej babci (czyli mojej mamy) i troszeczke skomentowalam jej brak ogarniecia sie i dbania o siebie. Walnela focha normalnie jak jej matka, czyli moja siostra, z ktora naprawde nie mam o czym gadac
Staram sie byc dobra chrzesna, to jakiegos ciucha kupie, czy kosmetyki, sypne groszem, czy kupie to o czym marzy a rodzice jej nie kupia. Staram sie z nia rozmawiac i pisac. A ze ja starsza od niej jestem o 14 lat to staram sie cos doradzic, bo moja siostsra chyba z dbaniem o siebie troche sie zagubila i nie wymaga nic od corek. Staram sie, bo moja chrzesna po calosci mnie olewala i olewa, i nigdy nie chcialam taka byc. Eh...

justynan01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-03, 19:54   #400
chudziaszek11
Wtajemniczenie

Ja melduję zakup łóżeczka strasznie chciałam łóżeczko białe z ściąganym bokiem z Ikei. Już nawet zbierałam na ten cel a tu patrzę a na OLX jest to moje łóżeczko za połowę ceny pojechałam zobaczyłam - łożeczko jak nowe babka zadowolona, że się pozbyła i jeszcze mi trzy książeczki "Oczami Maluszka" dorzuciła ( tak na marginesie polecam - córa koleżanki może je oglądać godzinami) . Mam poczucie dobrze wykorzystanego dnia
Jeszcze tylko materac, fotelik i te większe zakupy będziemy mieć za sobą

Edytowane przez chudziaszek11
Czas edycji: 2016-04-03 o 19:57
chudziaszek11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-03, 20:01   #401
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justynan01 Pokaż wiadomość
Ania, nie przejmuj sie z rodzenstwem tak juz jest. Ja mam czworo wiec wiem co pisze. Dzis obrazila sie na mnie moja chrzesnica (14 lat) bo wzielam strone jej babci (czyli mojej mamy) i troszeczke skomentowalam jej brak ogarniecia sie i dbania o siebie. Walnela focha normalnie jak jej matka, czyli moja siostra, z ktora naprawde nie mam o czym gadac
Staram sie byc dobra chrzesna, to jakiegos ciucha kupie, czy kosmetyki, sypne groszem, czy kupie to o czym marzy a rodzice jej nie kupia. Staram sie z nia rozmawiac i pisac. A ze ja starsza od niej jestem o 14 lat to staram sie cos doradzic, bo moja siostsra chyba z dbaniem o siebie troche sie zagubila i nie wymaga nic od corek. Staram sie, bo moja chrzesna po calosci mnie olewala i olewa, i nigdy nie chcialam taka byc. Eh...
Ja nie wymagam cudów bo i tak by ich nie było.. ale wydaje mi sie ze jak ktoś wchodzi do domu to wypada wyjść z pokoju powiedzieć cześć i np co Ty tu robisz i tyle. A tego nie było...

Ja po prostu też muszę zacząć je olewać i może im sie oczy otworzą.. bo ja na razie to mogę polegać na obcych osobach niż na siostrach

---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ----------

Cytat:
Napisane przez chudziaszek11 Pokaż wiadomość
Ja melduję zakup łóżeczka strasznie chciałam łóżeczko białe z ściąganym bokiem z Ikei. Już nawet zbierałam na ten cel a tu patrzę a na OLX jest to moje łóżeczko za połowę ceny pojechałam zobaczyłam - łożeczko jak nowe babka zadowolona, że się pozbyła i jeszcze mi trzy książeczki "Oczami Maluszka" dorzuciła ( tak na marginesie polecam - córa koleżanki może je oglądać godzinami) . Mam poczucie dobrze wykorzystanego dnia
Super że jesteś zadowolona z zakupu

---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ----------

Cytat:
Napisane przez madzius90 Pokaż wiadomość
Wróciliśmy od moich rodziców. Mieliśmy nie być długo a się zasiedzielismy trochę
Zmeczona jestem
to teraz odpoczynek

---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ----------

mierzyłam się dziś i w biodrach mi przybyło aż 10 cm a w udach 6 cm więc trochę

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-04-03, 20:06   #402
olinka012
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agusiia69 Pokaż wiadomość
Codziennie jem białe pieczywo a dokładnie świeże bułeczki i po śniadaniu miałam ostatnio 95, ale teraz nie wiem czy to było po 1 h czy po 2

Nie mierze codziennie cukru, bo póki co żadna lekarka mi nie kazała. Mam jedynie ograniczyć słodycze i uważać na owoce i soki. We wtorek powtarzam badanie, więc zobaczymy co dalej.

Badz dobrej myśli.
olinka012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-03, 20:16   #403
chudziaszek11
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ania230 Pokaż wiadomość
Ja nie wymagam cudów bo i tak by ich nie było.. ale wydaje mi sie ze jak ktoś wchodzi do domu to wypada wyjść z pokoju powiedzieć cześć i np co Ty tu robisz i tyle. A tego nie było...

Ja po prostu też muszę zacząć je olewać i może im sie oczy otworzą.. bo ja na razie to mogę polegać na obcych osobach niż na siostrach

---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ----------

Super że jesteś zadowolona z zakupu

---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ----------

to teraz odpoczynek

---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ----------

mierzyłam się dziś i w biodrach mi przybyło aż 10 cm a w udach 6 cm więc trochę
Ania może zbyt bierzesz do siebie zachowanie siostry? Może w ogóle nie pomyślała, że specjalnie do niej przyszłaś a nie miała ochoty gadać z nikim?

Ja w biodrach mam uwaga uwaga + 18 cm mam więcej w biodrach niż na wysokości pępka. W biodrach mam prawie 100 na wysokości pępka 91 w udach może z 2 cm więcej.
Najlepsze jest to, że mam wskazanie do CC i niepotrzebne te biodra się rozchodzą - głupi organizm
Stary 2016-04-03, 20:16   #404
haneczkab92
Ania

Ja wróciłam już z urodzin i odwiedzin koleżanki zaraz jakaś kolacyjka(tylko co by tu zjeść) i do łóżeczka odpoczywać... nasiedziałam się dziś(nie leżałam) i niestety brzuch mnie boli..ale wzięłam nospę, więc mam nadzieję, że będzie ok

Aniu- wiem, że Ci przykro, nie chce usprawiedliwiać siostry, ale może tez miała gorszy dzień np?
No sama nie wiem...w każdym razie odpuść, bo nie ma się co "denerwować" ani smucić, bo tylko, jak sama piszesz, Maja to odczuwa! zjedz swoją muffinkę(które na pewno są pyszne) i zrób coś, co Ci poprawi troszkę humor
Albo właśnie, tak jak pisze chudziaszek- może myślała, że przyszłaś do taty? w końcu często tam przecież bywasz, więc może trochę Cię traktuje jak domownika, nie jak gościa, do którego trzeba wyjść.?
Ale jak coś, no to nam się możesz wyżalić
zdrościć... mam nadzieje ze kiedyś znajdę prace w dobrej firmie, gdzie będę właśnie takie ludzie warunki...

Chudziaszek- gratuluję kupna łóżeczka z fajnej okazji
Ja będę mieć brązowe łóżeczko, mam nadzieję, że teściu do maja go zrobi..

19.05.2016r.- narodziny Hani

"Jak na deszczu łza
cały ten świat nie znaczy nic a nic...
Chwila, która trwa
może być najlepszą z Twoich chwil..."

-35...28,4kg do celu

Edytowane przez haneczkab92
Czas edycji: 2016-04-03 o 20:18
haneczkab92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-03, 20:17   #405
zebrah
Rozeznanie

[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;58357346]Rano miała gorączkę, tzn miała 37,6st. Ale po drzemce jak nowonarodzona Ciekawe jak będzie w nocy [/QUOTE]

Jak dzień był spokojny, to stawiam że noc też taka będzie

Cytat:
Chudziaszek- ale deala zrobiłaś brawo!

Agus- no to nie był absolutnie zarzut, że kupujesz coś niepotrzebnego. Ja mam starsze dziecko 2 lata i po prostu dużo mam i już zapomniałam ile trzeba wydać tak od razu przy 1 dziecku na wyprawkę.

Justyna- fajnie mieć taką chrzestną, która się interesuje w ogóle dzieckiem i powinna docenić że się starasz. No, a w kwestii dbania o siebie to rzeczywiście wiele przechodzi z matki na córkę dobrego i złego. Mam przypadek 2 dziewczynek wśród znajomych, które schizują się swoim wyglądem przez biadolenie mamuś na temat własnej wagi i mankamentów urody (a moich naprawdę ładnych i fajnych koleżanek...). Wkurza mnie dlatego gadanie przy dzieciach o tym jaka to gruba jestem, ile przytyłam, a to mam brzydkie etc...
zebrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-03, 20:23   #406
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Ania może zbyt bierzesz do siebie zachowanie siostry? Może w ogóle nie pomyślała, że specjalnie do niej przyszłaś a nie miała ochoty gadać z nikim?
niestety nie wyolbrzymiam... w ogóle nawet nie wyszła z pokoju... a słysząc że wychodzę z domu to mogła zawołać albo wyjść i zapytać czemu idziesz? itp ...

---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------

Cytat:
Napisane przez haneczkab92 Pokaż wiadomość

Aniu- wiem, że Ci przykro, nie chce usprawiedliwiać siostry, ale może tez miała gorszy dzień np?
No sama nie wiem...w każdym razie odpuść, bo nie ma się co "denerwować" ani smucić, bo tylko, jak sama piszesz, Maja to odczuwa! zjedz swoją muffinkę(które na pewno są pyszne) i zrób coś, co Ci poprawi troszkę humor
Albo właśnie, tak jak pisze chudziaszek- może myślała, że przyszłaś do taty? w końcu często tam przecież bywasz, więc może trochę Cię traktuje jak domownika, nie jak gościa, do którego trzeba wyjść.?
Ale jak coś, no to nam się możesz wyżalić
taty w domu nie było bo pojechał na działkę.. więc powinna sie domyślić że do niej przyjechałam.. dobra już nie poruszam tematu ... a niestety jest tak że się odzywa jak czegoś potrzebuje...

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-04-03, 20:26   #407
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
niestety nie wyolbrzymiam... w ogóle nawet nie wyszła z pokoju... a słysząc że wychodzę z domu to mogła zawołać albo wyjść i zapytać czemu idziesz? itp ...

---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------

taty w domu nie było bo pojechał na działkę.. więc powinna sie domyślić że do niej przyjechałam.. dobra już nie poruszam tematu ... a niestety jest tak że się odzywa jak czegoś potrzebuje...
Wydaje mi się ze tak to powinno wyglądać jak piszesz.
Do nas jak przyjeżdżają goście to moi tesciowie tez wychodzą i się witają nie chowają się i nie udają ze ich nie ma w domu.
tak samo jak do nich przyjeżdża ktoś- czy to rodzeństwo mojego męża czy teścia, to wchodzę na dol nawet jak nie mam ochoty na pogaduszki czy coś, ale schodze chociażby się przywitać i zamienić kilka zdań. A jeśli coś jest nie tak to mówię że chętnie bym też posiedziala z nimi ale kiepsko się czuje czy cokolwiek.
Tym bardziej jeśli chodzi o własną siostrę to chyba może się "pofatygowac" , przywitać , zamienić kilka zdań i jeśli nawet nie ma ochoty na dłuższe posiadowy no to powiedzieć w czym rzecz żeby drugiej osobie nie było przykro
Stary 2016-04-03, 20:27   #408
haneczkab92
Ania

Cytat:
niestety nie wyolbrzymiam... w ogóle nawet nie wyszła z pokoju... a słysząc że wychodzę z domu to mogła zawołać albo wyjść i zapytać czemu idziesz? itp ..
Nie nie, to nie o to chodzi, żebyś o tym nie pisała. Staramy się właśnie zrozumieć, dlatego o to pytamy.
A wcześniej miałaś jakiś dobry kontakt z siostrą? i tak właśnie nagle się zaczęło dziać, ze tylko w momencie, jak cos potrzebuje to się odzywa, czy zawsze tak było?

19.05.2016r.- narodziny Hani

"Jak na deszczu łza
cały ten świat nie znaczy nic a nic...
Chwila, która trwa
może być najlepszą z Twoich chwil..."

-35...28,4kg do celu

haneczkab92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-03, 20:35   #409
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Nie nie, to nie o to chodzi, żebyś o tym nie pisała. Staramy się właśnie zrozumieć, dlatego o to pytamy.
A wcześniej miałaś jakiś dobry kontakt z siostrą? i tak właśnie nagle się zaczęło dziać, ze tylko w momencie, jak cos potrzebuje to się odzywa, czy zawsze tak było?
kontakty były dobre , nie moglam narzekać .. fakt ma bardzo cieżki charakter i często ma fochy o nie wiadomo co, ale zostałysmy wychowane w ten sposób że zawsze trzeba się przywitać aa jak nie ma się humoru to wystarczy powiedzieć aaaa nie zachowywać się tak.

po prostu sprawiła mi wielką przykrość

dzisiaj dość że miałam taki dzień, to często płakałam i dodatkowo doszedł ból pleców po lewej stronie pod łopatką..

---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ----------

Cytat:
Napisane przez madzius90 Pokaż wiadomość
Wydaje mi się ze tak to powinno wyglądać jak piszesz.
Do nas jak przyjeżdżają goście to moi tesciowie tez wychodzą i się witają nie chowają się i nie udają ze ich nie ma w domu.
tak samo jak do nich przyjeżdża ktoś- czy to rodzeństwo mojego męża czy teścia, to wchodzę na dol nawet jak nie mam ochoty na pogaduszki czy coś, ale schodze chociażby się przywitać i zamienić kilka zdań. A jeśli coś jest nie tak to mówię że chętnie bym też posiedziala z nimi ale kiepsko się czuje czy cokolwiek.
Tym bardziej jeśli chodzi o własną siostrę to chyba może się "pofatygowac" , przywitać , zamienić kilka zdań i jeśli nawet nie ma ochoty na dłuższe posiadowy no to powiedzieć w czym rzecz żeby drugiej osobie nie było przykro
dokładnie.. nie kazałam jej na sile ze mną rozmawiać, wystarczyło wyjść z pokoju i choćby powiedzieć coś nie mam nastroju itp

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-04-03, 20:38   #410
chudziaszek11
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja wróciłam już z urodzin i odwiedzin koleżanki zaraz jakaś kolacyjka(tylko co by tu zjeść) i do łóżeczka odpoczywać... nasiedziałam się dziś(nie leżałam) i niestety brzuch mnie boli..ale wzięłam nospę, więc mam nadzieję, że będzie ok

Chudziaszek- gratuluję kupna łóżeczka z fajnej okazji
Ja będę mieć brązowe łóżeczko, mam nadzieję, że teściu do maja go zrobi..
Oby już ten brzuch Cię nie bolał i zazdroszczę Hani, że będzie miała łóżeczko zdobione przez dziadka takie rzeczy są bezcenne i mają to coś. Szkoda że u mnie żaden dziadek by nie wiedział jak się za to zabrać.
Cytat:

Ania ja też mam siostrę na którą czasem się wkurzam. Już dawno doszłam do wniosku, że lepiej zadzwonić i choćby wykrzyczeć co mi przeszkadza, niż dusić w sobie. I w większości przypadków jest , że ją krzyczę a ona mówi że w ogóle nie chciała mi przykrości zrobić, czy nie wiedziała że tak to odebrałam . Może warto sobie od razu wyjaśnić, niż się smucić i denerwować.
Stary 2016-04-03, 20:43   #411
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Ania ja też mam siostrę na którą czasem się wkurzam. Już dawno doszłam do wniosku, że lepiej zadzwonić i choćby wykrzyczeć co mi przeszkadza, niż dusić w sobie. I w większości przypadków jest , że ją krzyczę a ona mówi że w ogóle nie chciała mi przykrości zrobić, czy nie wiedziała że tak to odebrałam . Może warto sobie od razu wyjaśnić, niż się smucić i denerwować.
tylko dla czego po raz kolejny ja mam się do niej odzywać i ja mam się jej pytać ?
w pewnym momencie ma się już tego dość bo można pomyśleć że mi bardziej zależy na niej ( zresztą zawsze pierwsza wyciągałam rękę jak nie do niej to do drugiej siostry) więc już nie będę tego robić... może da jej/ im to do myślenia.

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-04-03, 20:57   #412
agusiia69
Zakorzenienie

Cytat:
Agus- no to nie był absolutnie zarzut, że kupujesz coś niepotrzebnego. Ja mam starsze dziecko 2 lata i po prostu dużo mam i już zapomniałam ile trzeba wydać tak od razu przy 1 dziecku na wyprawkę.
Nie, nie spokojnie nie odebrałam to jako zarzut Po prostu chodziło mi o to, że tyle kasy poszło na same takie potrzebne pierdołki Niby kupi się 5 pieluszek flanelowych za 10 zł, a to proszek za 12 zł, termoter do kąpieli za 3 zł itp i po podliczeniu wychodzi parę stów

Edytowane przez agusiia69
Czas edycji: 2016-04-03 o 20:58
agusiia69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-03, 21:05   #413
Madzia9999
Zakorzenienie

Fajny dzień dzis miałam dużo czasu na świeżym powietrzu spędziłam teraz siedzę zmęczona jak dziecko,zbieramy się za niedługo z TZ do spania

Sophia Loren
Madzia9999 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-03, 21:11   #414
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde
Konto usunięte

Chudziaszek chyba niedoczytalam... Czemu masz wskazanie do cc?

Wysłane z mojego C1505 przy użyciu Tapatalka
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-03, 21:17   #415
Madzia9999
Zakorzenienie

Ania ja z jedna z sióstr praktycznie nie mam kontaktu... to przykre, ale tak jakoś wyszło i nie widzę żeby ona się starała więc ja też odpuscilam.

Sophia Loren
Stary 2016-04-03, 21:23   #416
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzia9999 Pokaż wiadomość
Ania ja z jedna z sióstr praktycznie nie mam kontaktu... to przykre, ale tak jakoś wyszło i nie widzę żeby ona się starała więc ja też odpuscilam.
i to bardzo boli... bo siostra powinna być najbliższą osobą dla naszego serca.. oprócz Mamy oczywiście...

powiem Wam że cały czas jak o tym pomyśle to mi łzy napływają... czasami wydaje mi się ze zdecydowanie bardziej je kocham niż one mnie...

trudno trzeba żyć dalej i nie starać się o tym nie myśleć... kwiecień zaczął mi bardzo chujowo..

---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ----------

Bracia- Po drugiej stronie chmur piękna piosenka

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-04-03, 21:24   #417
Madzia9999
Zakorzenienie

Ania nie martw się, jeśli siostra wykaże chęci to Wasze relacje będą dobre a jeśli nie to starasz się i nie masz sobie nic do zarzucenia. Szkoda Twoich nerwów

Sophia Loren
Stary 2016-04-03, 21:26   #418
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzia9999 Pokaż wiadomość
Ania nie martw się, jeśli siostra wykaże chęci to Wasze relacje będą dobre a jeśli nie to starasz się i nie masz sobie nic do zarzucenia. Szkoda Twoich nerwów

opowiadaj co jadłaś z grilla

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-04-03, 21:26   #419
chudziaszek11
Wtajemniczenie

[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;58367436]Chudziaszek chyba niedoczytalam... Czemu masz wskazanie do cc?

Wysłane z mojego C1505 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE]

Mam wskazane do CC że względu na zmiany w siatkówce, bo mam dużą wadę wzroku Nie jestem z tego super zadowolona, bo jednak dla dziecka lepiej jak się rodzi siłami natury, ale z drugiej strony nie zaryzykuję jeszcze większej wady.
Stary 2016-04-03, 21:30   #420
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Mam wskazane do CC że względu na zmiany w siatkówce, bo mam dużą wadę wzroku Nie jestem z tego super zadowolona, bo jednak dla dziecka lepiej jak się rodzi siłami natury, ale z drugiej strony nie zaryzykuję jeszcze większej wady.
lepiej nie ryzykować, ja w maju idę do lekarki.. ciekawe co usłyszę..

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości