Wymarzony pierścionek - cz. IV - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-11-21, 07:35   #31
hihi
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony pierścionek - wymuszone zaręczyny cz. IV

Cytat:
Napisane przez nema_ Pokaż wiadomość
No tak, tak w to nie wątpie - chociaż czasem tkaie zjawisko można zaobserwować u mnie i mojego TŻ
Wiem doskonale o czym mówisz, ale to juz zupełnie inna historia

Cytat:
Myślę, że czasem każdy potrzebuje zebrać myśli na spokojnie, wróci jak za nami zatęskni
hihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-21, 07:38   #32
kulbit
Zakorzenienie

Witam w środę

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
a wiecie co dziewczyny?? moj TZ cos ostatnio czesto mnie ciaga po jubilerach, mowi:"a chodz moze tu zajrzymy jakie maja pierscionki", "o a moze taki Ci sie podoba" hmmm ciekawe ciekawe.......czyzby cos tam sobie planowal?
Svinecka super!!!! Wiadomo o co biega

Cytat:
Napisane przez Femme-fatale84 Pokaż wiadomość
wizażowej klątwy wątek czwarty

zegnam sie z wątkiem..nie wiem czy tu jeszcze kiedys przyjde..narazie mam dość wszystkiego..wątku tez bo jakos mnie dołuje ostatnio ..nawet nie dzieje sie nic pozytywnego oczym bym mogla napisac..same smutne rzeczy..pozdrawiam was wszystkie trzymajcie sie
Szkoda... żal.. ale jesli taka twoja decyzja. A może właśnie lepiej by było z nami pobyc w tych trudnych dla ciebie momentach?

Moje anioły z masy solnej:
kulbit jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-21, 07:41   #33
nema_
Gość

Ja dzisiaj wręcz promienieję, bo się okazało, że w sumie nie będąc na żadnej diecie a tylko rezygnując czasem z podjadania nocnego - schudłam 3kg!

A moja siostra ma niesamowitą radochę a wręcz głupawkę patrząc się na moje spodnie które się suszą na wieszaku na szafie
Stary 2007-11-21, 08:01   #34
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Ja dzisiaj wręcz promienieję
Powiem Ci po cichu, że ja też
Ale głupio mi było tak pisać o tym, kiedy tu jakieś dziwne nastroje...
Stary 2007-11-21, 08:02   #35
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
Ja dzisiaj wręcz promienieję, bo się okazało, że w sumie nie będąc na żadnej diecie a tylko rezygnując czasem z podjadania nocnego - schudłam 3kg!
Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość
Powiem Ci po cichu, że ja też
Ale głupio mi było tak pisać o tym, kiedy tu jakieś dziwne nastroje...
Gratuluje dziewczyny!!!

Stary 2007-11-21, 08:05   #36
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kulbit Pokaż wiadomość
Gratuluje dziewczyny!!!
No, miło, że ktoś też się uśmiecha

P.S.
Wymyśliłam boski prezent dla Męża na Mikołajki :d Zakładkę do książki (czyta namiętnie i zatyka między kartki co popadnie ) z naszymi zdjęciami
Stary 2007-11-21, 08:09   #37
ANITKA79
Zadomowienie

Cytat:
Super I gratuluje, oby teraz tak dalejJa tez schudlam jakis czas temu, no i teraz sie pilnuje, bo wole siebie szczuplejsza i wtedy dobrze sie czuje sama ze soba

A ja lubie z Wami byc i w radosnych i smutnych chwilach swojego zycia, odkad Was poznalam dziewczyny

Ps. Nema podoba mi sie ta modyfikacja z ta fryzurka/tylko ze ja nie mam chyba az tak grubych wlosow/

A ja mam dzis mieszane uczuciaoczywisc ie chodzi o Tz

Edytowane przez ANITKA79
Czas edycji: 2007-11-22 o 07:44
ANITKA79 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-11-21, 08:09   #38
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
No, miło, że ktoś też się uśmiecha

P.S.
Wymyśliłam boski prezent dla Męża na Mikołajki :d Zakładkę do książki (czyta namiętnie i zatyka między kartki co popadnie ) z naszymi zdjęciami

Poza przeziębieniem nic mi nie dolega więc czemu mam się nie uśmiechać
pomysł na prezent - fantastyczny! A jak to zrobisz?

EDIT: A to i ja sie pochwale a co Dzis ma na sobie moje ukochane czarne bojówki w które już od dłuższegooooo czasu nie mogłam się wcisnąć

Stary 2007-11-21, 08:11   #39
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
dziewczyny może to śmieszne, ale ja taka jestem szczęsliwa... niby jeden telefon a mnie normalnie "zaczarował"
Pamietam takie ,,magiczne telefony". Teraz jak mieszkamy razem i widzimy sie codzinnie to juz prawie ich nie ma. Chyba, ze któreś z nas wyjedzie. P.S. Oczywiście nie załuję, wolę z nim mieszkać

Cytat:
Napisane przez natali86 Pokaż wiadomość
jstem taka padnięta, byłam dzisiaj z kolezanka na zakupach i ochodziłysmy się jak głupie. Zakupy sie udały ale strasznie bolą mnie stopy. Z domu wyruszyłąm o 7,a wróciłąm o 18
Ide chyba wcześniej spac
.
7-18 chyba tyle nie chodziłaś po sklepach....?

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
a wiecie co dziewczyny?? moj TZ cos ostatnio czesto mnie ciaga po jubilerach, mowi:"a chodz moze tu zajrzymy jakie maja pierscionki", "o a moze taki Ci sie podoba" hmmm ciekawe ciekawe.......czyzby cos tam sobie planowal?
Obstawiam, ze do końca roku będziesz sie nam chwalić

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-21, 08:15   #40
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
pomysł na prezent - fantastyczny! A jak to zrobisz?
Ale obiecaj, że nie będziesz się śmiała - to powiem
Cytat:
EDIT: A to i ja sie pochwale a co Dzis ma na sobie moje ukochane czarne bojówki w które już od dłuższegooooo czasu nie mogłam się wcisnąć
Kulbit z tej okazji herbate zieloną chlapnij

Strasznie się cieszę
Ja dziś w podobnym nastroju - mam na sobie wąska ołówkową spódnicę w rozmiarze 36 I jak oglądam się w lustrze, to dochodzę do wniosku, że właśnie o to mi chodziło i tak jest pięknie

P.S.
Mąż w weekend jak leżałam na plecach na płasko - wystawały mi żebra i kości biodrowe powiedział, że wyglądam prawie jak jakaś kostucha
Stary 2007-11-21, 08:18   #41
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo fajny prezent. Właśnie mi przypomniałaś, ze lepiej już teraz pomyśleć o najbliższych. Mój TŻ już mi zapowiedział, ze pod choinkę chce balsam po goleniu. A ja juz chyba wiem co dostane od niego : czarne majteczki (znalazłam przypadkiem w jego szafce) Sliczne. Rok temu dostałam wielkie bokserki (żebym sobie nie przeziębiła tego i owego), ale widział, że nie skaczę z radości... tym razem pomyślał

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
Stary 2007-11-21, 08:20   #42
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

svinecko napewno do konca roku , bedziesz juz szczęsliwą narzeczoną

a ja jak juz pisałam wyżej sie na to w tym roku juz nie nastawiam, bo okoliczności sa takie jakie sa i nie wierze, aby sie udało?? czy może wy widzicie na to szanse??

ale to nie zmienia faktu, ze dzis jakas szczęsliwa jestem taka

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-21, 08:24   #43
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
Ale obiecaj, że nie będziesz się śmiała - to powiem
Kulbit z tej okazji herbate zieloną chlapnij

Strasznie się cieszę
Ja dziś w podobnym nastroju - mam na sobie wąska ołówkową spódnicę w rozmiarze 36 I jak oglądam się w lustrze, to dochodzę do wniosku, że właśnie o to mi chodziło i tak jest pięknie

P.S.
Mąż w weekend jak leżałam na plecach na płasko - wystawały mi żebra i kości biodrowe powiedział, że wyglądam prawie jak jakaś kostucha
Ja mam się śmiac??? No wiesz Gadaj!
Ja nie uważam, ze jest idealnie tak jak ty droga 36 Ale lubię te spodnie i mnie to ucieszyło

Stary 2007-11-21, 08:27   #44
vadi
*sportaddict*

A mi Tż zrobi Święta w przyszłym tygodniu i dostanę na wczesniejszy prezent tablet aaa
A na jego prezent mam maaaasę pomysłów w tym roku, ale tu nie napiszę, bo nie mam pewności, ze nie czyta

EDIT: Melodio, spotykaj się ile wlezie, jeśli masz ochotę nie zastanawiaj się, czy to za wcześnie, bo przecież tu chodzi o miłe spędzenie czasu (i zobaczymy co dalej... ) a nie szukanie męża i ojca Twoich dzieci
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-21, 08:29   #45
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam się śmiac??? No wiesz Gadaj!
Ja nie uważam, ze jest idealnie tak jak ty droga 36 Ale lubię te spodnie i mnie to ucieszyło
Oj, chodziło mi o to, że mamy małe sukcesy

I bardzo się cieszę, że Tobie też sie udaje już, w tak krótkim czasie osiągnąć rezultaty
Ja się wystarczająco długo zażynałam Wreszcie czas na odrobinę zadowolenia z siebie

A zakładkę to tak...
Jak byłam mała, to robiłam takie zakładki do książek z filmu fotograficznego - zdzierało się z kliszy to coś (nema nie bij, ja się nie znam ) na czym zdjęcie się robi, zostawał przezroczysty plastik z dziurkami i... zginasz ten pasek plastiku na pół, łączysz jakąś ładną nitką, sznureczkiem, czym tam chcesz, a między dwa kawałki folii wkładasz co żywnie Ci się podoba I ja włożę nasze zdjęcia - wydrukowane na papierze fotograficznym, coby łądnie było
I jak myślisz?
Stary 2007-11-21, 08:30   #46
nema_
Gość

Powiem Wam, że jak dla mnie to trzeba pisać chociażby o najmniejszych radościach, własnie dlatego, że ostatnio dużo smutków - treba pokazać, że żadnej 'klątwy wizażowej' nie ma, tylko chwilowe kryzysy

Vadi, tablet fajna rzecz
Stary 2007-11-21, 08:31   #47
vadi
*sportaddict*

Nemo, Kulbit, Hihi-kostucho - gratuluję sukcesów Mam nadzieję, ze wizażowa-klątwa-zabijająca-kilogramy (bo tylko w taką mogę uwierzyć ) dobije też moje 1,5 kg

A pomysł z kliszą fajny Chyba, że wolisz się pobawić z programami graficznymi, jak byś miała jakieś pomysły, Hihi, to chętnie pomogę

Cytat:
Vadi, tablet fajna rzecz
taaak wreszcie będę mogła przelać moje pomysły na grafiki na kompa i potem szukać pracy z tym zwiazanej
Stary 2007-11-21, 08:33   #48
nema_
Gość

Cytat:
A zakładkę to tak...
Jak byłam mała, to robiłam takie zakładki do książek z filmu fotograficznego - zdzierało się z kliszy to coś (nema nie bij, ja się nie znam ) na czym zdjęcie się robi, zostawał przezroczysty plastik z dziurkami i... zginasz ten pasek plastiku na pół, łączysz jakąś ładną nitką, sznureczkiem, czym tam chcesz, a między dwa kawałki folii wkładasz co żywnie Ci się podoba I ja włożę nasze zdjęcia - wydrukowane na papierze fotograficznym, coby łądnie było
I jak myślisz?
Ja dla mnie rewelacja! Serio, świetny pomysł

Vadi, a propo tabletów to oczywiście nie polecam żadnego innego jak tylko wacom
Stary 2007-11-21, 08:36   #49
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
A pomysł z kliszą fajny Chyba, że wolisz się pobawić z programami graficznymi, jak byś miała jakieś pomysły, Hihi, to chętnie pomogę
Chodzi mi o to, aby ten prezent był absolutnie "własnoręcznie zrobiony" i żeby z daleka było widać, że to taki dziewczyński, dziecięcy pomysł Rozumiesz o co mi chodzi?
Okazało się tylko, że jako graficzna doopa () która nie ma żadnego programu do obróbki grafiki mam problem ze zrobieniem tych zdjęć do środka tak, jak chcę i na koniec jeszcze większy z ich wydrukowaniem
Ale mam jeszcze 2 tygodnie, więc pewnie cos wymyslę

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-11-21, 08:41   #50
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

hej dziewczyny
ja tez mam dzisiaj wysmienity nastroj nawet ciesze sie sama do siebie
wczoraj wieczorem z TZ zrobilismy sobie pyszna kolacyjke i poprzytulalismy sie troche ale niestety musial jechac do pracy przez ta rure i wrocil dopiero o 1 w nocy wiec sie juz nie widzielismy

a przed chwila byl u mnie bo nie wzial wczoraj swojego telefonu i tak mi humorek poprawil
tak sie wtulalam w niego ze go do pracy nie chcialam puscic nawet sie zapytal czemy ja taka mila jestem, na co ja odpowiedzialam ze tesknie i potrzebuje sie przytulac, powiedzial ze wieczorkiem sie spotkamy i bedziemy sie ukochiwac

madzialenko ja nie licze na nic w tym roku- jak juz pisalam, znajac mojego TZ jak pierscionki oglada to za jakies dwa lata moze sie zareczy hehe
Svinecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-21, 08:44   #51
nema_
Gość

A ja w sumie rozmawiałam z moim TŻ o tym, że zaręczyny nie są obowiązkiem pobrania się po nich w określonym czasie i to tylko symbol, że chcemy być razem już zawsze Jednak nie spodziewam się zaręczyn ani w tym roku, ani raczej w następnym, chociaz kto to wie...
Stary 2007-11-21, 08:44   #52
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
Oj, chodziło mi o to, że mamy małe sukcesy

I bardzo się cieszę, że Tobie też sie udaje już, w tak krótkim czasie osiągnąć rezultaty
Ja się wystarczająco długo zażynałam Wreszcie czas na odrobinę zadowolenia z siebie

A zakładkę to tak...
I jak myślisz?
Tak rezultaty mam i cieszą mnie Ale ty wiesz co najbardziej mnie cieszy? - brak chęci na słodycze!!!!

Z zakładką wymyśliłaś super!!!!!!!!! Zrobisz to włąsnymi rękami i to jest w tym przezncie najlepsze Brawo!

Cytat:
Nemo, Kulbit, Hihi-kostucho - gratuluję sukcesów Mam nadzieję, ze wizażowa-klątwa-zabijająca-kilogramy (bo tylko w taką mogę uwierzyć ) dobije też moje 1,5 kg
Klatwa rzucona!!!! Niedługo zniknie twoje 1,5 kg

Stary 2007-11-21, 08:46   #53
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Vadi, a propo tabletów to oczywiście nie polecam żadnego innego jak tylko wacom
ciężko mi sugerować coś odnośnie prezentu ale że Tż informatyk z powołania, wierzę, że napewno wybierze coś porządnego

Cytat:
Chodzi mi o to, aby ten prezent był absolutnie "własnoręcznie zrobiony" i żeby z daleka było widać, że to taki dziewczyński, dziecięcy pomysł Rozumiesz o co mi chodzi?
oczywiście

Cytat:
wow, kochana, niezła jesteś - działanie ekspresowe - przed chwilą waga pokazała -0,2 kg
Stary 2007-11-21, 08:49   #54
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Tak rezultaty mam i cieszą mnie Ale ty wiesz co najbardziej mnie cieszy? - brak chęci na słodycze!!!!
Oby tak dalej
Trzymam za Ciebie kciuki mocno, sama wiesz
Cytat:
Z zakładką wymyśliłaś super!!!!!!!!! Zrobisz to włąsnymi rękami i to jest w tym przezncie najlepsze Brawo!
Właśnie o to mi chodzi, niby drobiazg i koszt śmieszny, ale od początku do końca stworzone z myślą o Mężu
Cytat:
My tu wszystki jak te czarownice, więc na pewno vadi zniknie, na pewno
Stary 2007-11-21, 08:54   #55
vadi
*sportaddict*

Cytat:
tylko nie z biustu, nie z biustu!!! zostawcie chociaż kawałeczek!
ps: mam nadzieję, ze "vadi zniknie, na pewno" to nie była groźba

mój tłuszcz już się boi BUAHAHAHAH
Stary 2007-11-21, 08:57   #56
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
wow, kochana, niezła jesteś - działanie ekspresowe - przed chwilą waga pokazała -0,2 kg
A pewnie! A co? Jak działać to szybko i efektywnie?

Cytat:
Oby nie znikła!!!!!! Oby nie

Cytat:
Oby tak dalej
Trzymam za Ciebie kciuki mocno, sama wiesz
Oby Wiem, kochana wiem

Cytat:
Właśnie o to mi chodzi, niby drobiazg i koszt śmieszny, ale od początku do końca stworzone z myślą o Mężu
Dokładnie I to mi sie bardzo podoba!

Stary 2007-11-21, 08:57   #57
nema_
Gość

Cytat:
Oby nie cała

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-11-21, 09:01   #58
gold-fish
Zakorzenienie

Svinecko ja i tak obstawiam koniec roku... mężczyźni nie sa aż tak dalekowzroczni, zeby na 2-3 lata naprzód zawracać sobie głowe wzorami pierścionka. No chyba, ze Twój taki jest Mój zawrócił sobie tym głowe jakiś 2-3 miesiące przed

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
Stary 2007-11-21, 09:02   #59
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Oby nie znikła!!!!!! Oby nie
Cytat:
Oby nie cała
ha! wiec nie tylko ja się tu dopatrzyłam ukrytych intencji!

ps: uprzejmie proszę o zsynchronizowanie zaklęć, bo inaczej z tego wyjdzie
Stary 2007-11-21, 09:03   #60
ANITKA79
Zadomowienie

Cytat:
Powiem Wam, że jak dla mnie to trzeba pisać chociażby o najmniejszych radościach, własnie dlatego, że ostatnio dużo smutków - treba pokazać, że żadnej 'klątwy wizażowej' nie ma, tylko chwilowe kryzysy
To ja pisze: radosna jestem , bo dzis ide na probea jak sobie przypomne jakie fajne piosenki spiewalismy to buzia sie sama smieje

Tylko wiecie, potrzebuje Waszej rady
A moze opieprzenia mnie, powiedzenia ze moze ta sa *******y lub odwrotnie. Madre jestescie dziewczyny i wiele sie od Was ucze Wiec napiszcie co o tym mysliciePostara m sie krotko i rzeczowo:

Otoz chodzimy z Tz do kosciola na takie spotkania. Gdzie modlimy sie rozwazamy pismo swiete. W tamtym tyg.bylismy pierwszy raz/odbywaja sie raz w tyg/i widzialam jak Tz sie cieszyl, ze razem i powiedzial ze za tydzien tez pojdziemy razem bo bardzo mu sie podoba. No i obydwoje tak sobie zalozylismy ze te spotkania przybliza nas do tych przedmalzenskich, znaczy sie beda takie nasze wspolne. No i Tz jeszcze w popniedzialek wieczorem obiecal mi ze pojdziemy wspolnie. /Wtedy byl na sluzbie w pracy/ We wtorek po pracy pojechalam do niego. co prawda wczesniej pisal ze jest bardzo zmeczony, ze o 12 tej/poludnie/ wrocil ze sluzby i ze juz czeka tylko na mnie. Przyjechalam i patrze ze gra z chrzesniakiem na konsoli.. Ale za jakies 15 minut po tym jak zjedlismy obiad skonczyli i zostalismy sami. Spytalam delikatnie czy pamieta ze to dzisiaj i ze musimy wyjsc wczesniej/bo to u mnie w parafii/a nie mieszkamy obok siebie. Popatrzyl na mnie zdziwiony ze to dzis i powiedzial ze jest zmeczony, ze nie chce mu sie. Chwile polezelismy razem i zasnal. Mowilam mu ze bardzo mi zalezy, ze chce abysmy razem tam poszli/zwlaszcza ze w kolejnych tyg. nie bedzie to mozliwe, bo prawdopodobnie wyjedzie na poligon/ Ale nie moglam go zbytnio dobudzic, wiec powiedzialam ze ide sama. Czekalam ok. 2 godzin ale w koncu pojechalam sama/no bo inaczej bym nie zdazyla/ najpierw poszlam na spotkanie a potem wrocilam do domu.
Wiem ze wieczorem nadal spal bo rozmawialam z jego siostra wiec musialbyc naprawde bardzo zmeczony
Telefon tez mial wylaczony. I poki co jeszcze go dzis nie wlaczyl. Wiem ze dzis ma wolne, jedyne co musi zrobic to isc do sadu zlozyc takie sprawozdanie z opieki nad siostra jako opiekun prawny. Bo to trzeba w ciagu 7 dni/a dzis wlasnie jest ostatni dzien/.No ale wczoraj mowil ze pojdzie dzisiaj wiec mysle ze nie zapomni

Nie umiem zwiezlej za bardzo pisac, ale chce sie Was poradzic, moze z waszych doswiadczen zyciowych?? Wiecie rozumiem zmeczony po pracy, ale z drugiej strony wiedzial jak bardzo to dla mnie wazne. Skoro dzis ma wolne, to przeciez zaden problem gdyby poszedl /na to spotkanie ze mna/ potem wrocil do domu i poszedl spac i spal do ktorej chce
A tak to nie wiem co myslec, bo jest mi troche przykro Ja bym tak zrobila: poszla z nim a potem sobie odpoczywala w domu.
Nie chce tego rozstrzasac, ale chcialabym zobaczyc jakie jest podejscie do tego co pisze/Was dziewczyny??/ Co o ty myslicie??
ANITKA79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości