|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1261 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 20+ Gotowe Na Absolutnie Wszystko vol 3
zadzwoniłam na tą uczelnię co złożyłam papiery by mnie tam przenieśli z moijej, pamiętacie jak mówiłam. Czekamy już prawie 2 miesiące na odpowiedź. Baba mi mówi, że przygotowała różnice programowe i dała je prodziekan by ta określiła się czy nas chcą czy nie. A ja się pytam tej kierowniczki dziekanatu co ona na ten temat myśli, a ona, że nie wie ale czy JA sobie zdaję sprawę z tego jakie ja mam stopnie?
no rzesz sobie myślę. Kurde wszyscy wiedzą o tym, że na tej ala uczelni ściąga się ile wklezie, obijanie na maxa i że program nie jest taki sam gdzie wcześniej się uczyłam. Wkurzyłam się na maxa. I co ja teraz zrobię jak prodziekan się nie zgodzi? 3 lata będę miała zmarnowane
|
#1262 |
|
sophisticated
|
łee na kury domowe gadacie to już nie będę zaglądać
![]() a taką szkatułkę jak navi wkleiłaś moja Myśka dostanie tylko czerwoną w jakieś malunki dziecięce
|
|
|
|
#1263 |
|
Wtajemniczenie
|
Sweet może wszystko się dobrze skończy, no ale współczuję stresów niepotrzebnych.A kiedy będziesz wiedziała coś więcej?
|
#1264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1265 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie no, smieszna jest, ja mam akurat pokoj rozowy to by pasowala Cytat:
Cytat:
poza tym nie mam nic przeciwko kobietom ktore poswiecaja sie domowi i wychowaniu dzieci, ja to podziwiam mowie tylko ze tak bym nie umiala, ale zycie moze pokazac (oby nie ) ze bede musiala.fajnie, ucieszy sie na pewno mloda dama
|
|||
|
|
|
#1266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieję że to się jakoś ułoży... Co do kurodomowania to chyba też bym nie mogła... Chociaż też nie bardzo bym chciała oddawać swoje dzieci pod opiekę niani... Mogłabym np. pracować w domu lub na pół etatu.
|
|
#1267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale tak nie jest. Chyba każdemu studentowi zdaża się poprawiać z 2. Chyba nie jestem jedyna
|
|
#1268 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja w sumie lubię zajmować się domem. Lubię sprzątać
gotować. Ale bez pracy świruję...Sweet no szkoda, bo oceny nic nie znaczą czasem. Choć ja się nie wypowiadam bo marną studentką jestem
|
#1269 |
|
sophisticated
|
sweet ty się w ogóle nie przejmuj takim głupim gadaniem, na szczęście nie do tej pani należy decyzja, a nie możesz jakoś osobiście do tej prodziekan uderzyć, a nie czekać na decyzję?
ja też nie planowałam zostać kurą domową, nawet wcale dzieci mieć nie chciałam, ale wyszło inaczej
|
|
|
|
#1270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1271 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i nie to, ze nie chcialabym bo jestem zla nianią tylko widze, ze dzieci to meczy.Cytat:
![]() a propos szkoly to szukalam innych zajec na miejsce tych, z ktorych sie wypisalam, znalazlam fajne i jestem... 111 na liscie rezerwowej |
||
|
|
|
#1272 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no nic jak się nie uda (odpukać) to pójdę na jakieś inne, ale wtedy muszę zaczynać od nowa. Ale jak już mam zaczynać od nowa to napewno nie poza Radomiem, mam dość jeżdżenia gdzieś daleko. Bo nawet na same wykłady czy ćwiczenia tak nie męczy to jeżdżenie ale np jak ma się pojechać po sam wpis albo coś sprawdzić. Nie raz jechałam np po wpis 200 km w obie strony a pocałowałam klamkę bo ktoś np nie przyszedł
|
|
#1274 |
|
Zakorzenienie
|
ehh z tymi studiami
|
|
|
|
#1275 |
|
Zakorzenienie
|
sweet spokjnie z tymi studiami trzymam kciuki a napewno się ułoży i będzie wszystko dobrze
berwka dobrze radzi moze podejź do Niego , żeby za późno nie było navi tak jak mowiłam życie płata figle choć może nie oby matko siede i jakos źle się czuje nie wiem co mi jest , zbiera mnie na ... i w ogole głowa pęka i czuje jakbym zaraz miała zemdleć
|
#1276 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja myślę jaki sobie telefon kupić, niedługo kończy mi się umowa... Chyba na Motorolę K1 się zdecyduję.Czerwoną
(chyba, że będzie różowa).Popodłączali jakieś maszyny i hałas na całe mieszkanie jest. Masakra jakaś. Już widzę jakie wykładziny będą uwalone.
|
#1277 |
|
Zakorzenienie
|
Aneczko a jaką masz sieć ?? vo teraz w erze mają fajną promocje że wybierasz fona i drugiego masz za 1 zł
na kartę to byś miała już na prezen dla Kogoś ja bym brała Samunga F300 oszalałam na Jego punkcie współczyje z tymi panami, bedziesz miała roboty
|
#1278 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam w plusie i nie chcę zmieniać. A żadnych fajnych promocji świątecznych nie mają. No zobaczymy jak się przejdę do sklepu albo sobie do nich zadzwonię.
Poza tym ja muszę mieć klapeczkę
|
#1279 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też chcę nowy telefon
ale narazie nie ma o tym mowy może jakoś w przyszłym roku, na początku... Pamiętam że jak dostalam obecny telefon od szefostwa (poprzedni ukradli mi w pracy i oni wzieli to na siebie), to marzylam zeby jak najszybciej go wymienic i zastanawialam sie jak ukryje ten fakt przed nimi... ![]() To bylo poltora roku temu a ja nadal mam ten telefon i nie potrafie sie z nim rozstać. ![]() Ale juz bym chciala cos ladniejszego. Z klapką. Uwielbiam telefony z klapką. Służbowy mam normalny i przez to go nie lubię, mimo że jest troche bardziej "wypasiony" niż mój prywatny
|
#1280 |
|
Wtajemniczenie
|
No ja też uwielbiam klapki. Teraz mam Samsunga z klapką i jestem bardzo zadowolona. Ale kusi mnie ta Motorola bo jest płaściutka, i w kieszeni nie będzie widać. No i czerwona albo różowa
|
#1281 |
|
Zakorzenienie
|
Jakiego masz samsunga?
Ja miałam kiedyś śliczniutkiego samsunga... Uwielbiałam go. TŻ naprawdę się namęczył żeby go dla mnie kupić... I mi go ukradli Teraz mam takiego prościutkiego alcatela i już się z nim zaprzyjaźniłam. Zawsze myślałam, że to beznadziejna firma, ale ten telefon jest niezniszczalny
|
#1282 |
|
Zakorzenienie
|
a ja w przeciwieństwie do Was klapek nie lubię
a to dla tego, że ja szałaput i tak się spieszę z odbieraniem telefonu, że jak miałam klapkę to z pośpiechu upuszczałam go na podłogę i oczywiście klapka była połamana od tamtej pory telefony bez klapek.
|
#1283 |
|
Zakorzenienie
|
ojjj klapki
uwielbiam takie telefony a nigdy takiego nie mialam ![]() ale jak tata dał LG shine to nie bylo co wybrzydzać szkoda ze zmienil wlasciciela.. ![]() a jego nastepca mial byc z klapka ale same chu..jo.. we byly w promocji
|
|
|
|
#1284 |
|
Wtajemniczenie
|
Ines teraz mam Samsunga sgh x640. Mi się dobrze spisuje, nic się nie psuje itp a ma już 2 latka
|
#1285 |
|
Zakorzenienie
|
Samsungi są takie zgrabniutkie i kobiece
![]() Ja miałam ten: http://www.telepolis.pl/telefony.php?id=639#
|
#1286 |
|
Zakorzenienie
|
Gdzie sie Kasiek szaleniec podziewa?
|
|
|
|
#1287 |
|
Zakorzenienie
|
mi sie w ogole samsungi podobaja strasznie z wyglądu
kurcze nie róbcie mi smaka na zmiane fona ka.si pewnie ciężko pracuje hm... aaaa dzis chyba miała do jakiejś hurtowni jechać swojego sklepu czy cuś
|
#1288 |
|
Wtajemniczenie
|
No właśnie Kasia się po hurtowniach szlaja
![]() A ja idę do sklepu po coś do jedzenia. Za chwilę będzie próba generalna gazu
|
#1289 |
|
Zakorzenienie
|
zreperowali już? no i co było to coś poważnego? choć gaz sam w sobie jest niebezpieczny
|
#1290 |
|
Wtajemniczenie
|
No zreperowali, instalacja była nieszczelna ale podobno już jest ok
Kurcze nie wyspałam się jakoś... Chyba muszę wyjść się przewietrzyć. Może do lumpka skoczę...
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:34.

no rzesz sobie myślę. Kurde wszyscy wiedzą o tym, że na tej ala uczelni ściąga się ile wklezie, obijanie na maxa i że program nie jest taki sam gdzie wcześniej się uczyłam. Wkurzyłam się na maxa. I co ja teraz zrobię jak prodziekan się nie zgodzi? 3 lata będę miała zmarnowane

tylko czerwoną w jakieś malunki dziecięce

mowie tylko ze tak bym nie umiala, ale zycie moze pokazac (oby nie 

tylko widze, ze dzieci to meczy.

szkoda ze zmienil wlasciciela..