|
|
#631 |
|
Gang Iren
|
Dot.: Piękne, młode i szalone, czyli 30+ 40+ c.d.
Wonder, a które serum?
A ja zakupy u Chińczyków zrobiłam. Wydałam 10f i kupiłam: kostium Spidermana dla Młodego, naklejkę na ścianę Avengers dla chłopaków, dla Wiki naszyjnik i bransoletkę, a dla siebie płatki kolagenowe pod oczy i koszulkę do spania
|
#632 |
|
Konto usunięte
|
Kolejny piękny dzień
Jakie błedy popełniają składający online wnioski o 500+? Zły pesel m.in. i...błędne imię dziecka ![]() Czego już zrozumieć nie jestem w stanie... Kawa
|
|
|
|
#633 |
|
Zadomowienie
|
Domyślam się, że serum Bielendy za 9,99 w Superpharm to jest Super Power Mezo Serum, to: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...ezo-serum.html
Też się skusiłam, ale jeszcze nie wiem, czy będę używać sama, czy oddam córce ![]() WIOSNA! Uprasza się o mocne trzymanie kciuków za szóstoklasistów piszących dziś test. |
|
|
|
#634 |
|
Zakorzenienie
|
Słóńce
Znalazłam sukienke w koszu z rzeczami do prasowania. Tż ja tam wrzucił ![]() Dircikowa- trzymam młody też pisze
|
|
|
|
#635 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry, cudowna pogoda
Gosia, właśnie to serum, które podała Dircikowa Dziewczyny, trzymam
|
|
#636 | |
|
Gang Iren
|
Cytat:
Gdzie wiosna?? U mnie ni ma ![]() Trzymam
|
|
#637 |
|
Zakorzenienie
|
ciepło
|
|
|
|
#638 |
|
Zakorzenienie
|
Przyjemnie ciepło i gołe stopy w szpilkach
Miałam również nieprzespaną noc. Wczorajszy dzień miałam stresujący, do tego po raz pierwszy miałam mikroskopowo robiony ząb. No niesamowite doznania Jakie śmierdzące, niedobre preparaty używają stomatolodzy, robiąc taką metodą zęby. Kama co to jest ? To jest legalne ? ![]() Piję kawę i zjadam już ostatnie moje ciasteczka owsiane. Od chwili upieczenia są nadal pyszne. ---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- Gosia współczuję nawracających chorób. Za wszystko winny pewnie znany ich klimat ![]() Aussi grunt, że sukienka znaleziona. Kiedyś po roku odnalazłam swoją bluzkę w szafie małżonka. Jak ja się cieszyłam, kiedy przypadkowo bluzka wypadła cieszyła jak nowa. Pokaż zdj. |
|
|
|
#639 |
|
Zakorzenienie
|
Uf gorąco w słońcu.
Poszłam do ogrodu-z z ambitnym zamiarem popracowania..Ponosiłam parę gałązek i strrrrrasznie sie zmęczyłam W dodatku tenisówki mnie obtarły Na gołe stopy założone i mam zaraz bubu![]() Kawa! i ulubiona pozycja horyzontalna na deser
|
|
|
|
#640 |
|
Zadomowienie
|
Jeżu kolczasty, ale pogoda
![]() Gdzie tak w ogóle podziewa się Caffe, długo już się nie odzywa. I Danusia widzę o nas zupełnie zapomniała, nawet nie zajrzała w nowym wątku
|
|
#641 |
|
Zakorzenienie
|
Myślałam, że zapomniałyście
no dobra zdjęcie zrobione |
|
|
|
#642 |
|
Zadomowienie
|
Miszka, ja mam zawsze obtarte stopy po przejściu na lekkie obuwie, nawet w najwygodniejszych butach za pierwszym razem po zrzuceniu kozaków mi się stopy obcierają. Przerabiam to samo co roku
|
|
#643 |
|
ForceIsStrongInThisOne...
|
ZaBotoxOwalam sie
60 units ![]() Sent from my iPhone6+ using crap Tapatalk
|
|
#644 |
|
Konto usunięte
|
Aussie
![]() Lubię len. Acz z twojego zestawu najchetniej-granatowe mokasyny ![]() Tez dziś kieckę kupilam. Do jutra porozważam, czy ją zostawić... |
|
|
|
#645 |
|
Gang Iren
|
Super!
Te granatowe i sukienka mega fajne! Kama, co zrobić jeśli dzieci po antybiotyku mają żółty nalot na zębach? To zejdzie z czasem?
|
#646 |
|
Zakorzenienie
|
Anyz, przy kanałowce, obojętnie pod mikroskopem czy normalnie - sa głownie preparaty z chlorem, kwestia stężenia - 5% czy 2,5 %. I kwas cytrynowy. wszystkie smierdza
I tak, sa legalne i używane na całym swiecie ![]() Gosia zewnątrzpochodne osady schodzą, po płukankach do zębów tez sa Jeśli antybiotyk, głownie tetracykliny, wbudował się w strukturę - to nie. mleczaki pal szesc, ale u maluchów rozwijają się teraz stałe.Eve, botoks czoło i okolice kurzych lapek, nizej rzadko. nie znam się na dawkach i nie wiem, czy 60 to dużo U nas ostatnio pozmniejszali dawki, bojac się efektu ciężkiego czoła zatem gładz murarska się na czole nie robi...Padnieta jestem. ciezki dzień w pracy, potem zakupy, potem siłownia. a przed praca basen ![]() Ostatnio znowu zaniedbałam się w czytaniu, poki co gazety przerabiam, ale na powieść się skusiłam. Lubie Abercrombie, fantasy w typie Gemmela. Może trochę bardziej ponuro brutalna Siadłam i dziś skończyłam ostatnie kartki.
Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2016-04-05 o 17:52 |
|
|
|
#647 |
|
Zakorzenienie
|
Granatowe już od poniedziałku noszę do jeansów. Ależ wygodne
Czasami Tkmax ma jednak fajne rzeczy
|
|
|
|
#648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aussi mokasyny granatowe ![]() Eva oczy ? ---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- Kama jak dobrze Cię tu mieć. Serdeczne dzięki
|
|
|
|
|
#649 |
|
Zadomowienie
|
Aussie - i jak tam Twój młody?
Moja córa stwierdziła, że test był banalny, najłatwiejszy ze wszystkich próbnych i zeszłorocznych, jakie pisali. To nie jest do końca dobra wiadomość, bo jej się właśnie zdarza robić czeskie błędy w łatwych zadaniach, kiedy koncentracja siada, bo wysiłek intelektualny niewielki. Ale mam nadzieję, że wyniki będą ok
|
|
|
|
#650 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie. Mam problem z miejscem, w którym zadać to pytanie, jako, że forum zabrania zakładania wątków pt czy ten krem jest dla mnie
![]() Więc może tu mi pomożecie. Mam lat prawie 40. dr med. estetycznej poleciła mi na noc retinol monoderma a na dzień wit c obagi. Bardzo fajnie to na mnie działa. Zapomniałam tylko zapytać czy to można tak non stop? Na którejś ze stron sprzedających mono dermę napisane jest, żeby zamienić ją po kuracji (czyli kiedy?) na wit e... I czy latem można? Już teraz stosuję filtr 30 na dzień... |
|
|
|
#651 |
|
Zakorzenienie
|
EmCa,retinol z monodermy łagodniutki jest
Skromne 0,15 % retinolu Zaden hardcore to nie jest...Tak na wstep do kuracji, mozna powiedziec.Podaje sie, ze rezultaty po retinolu dotycza dłogofalowego uzytku. miesiące. lata . Ale nie cały czas - my tu z reguły retinol dajemy jesienia, zima, na wieczór, witamina C całorocznie, filtry oczywista oczywistosc. Wiosna konczymy z retinolem i przerwa do jesieni. I tak cały czas. Moze poprzyzwyczajac skore monoderma, potem raczej wyzsze stezenia...? chyba ze masz skóre bardzo wrazliwa. Latem włąsciwie retinol sobie mozna odpuscic, zostan przy witaminie C. choc takie małe stezenie i tak nie zaszkodzi...Ale na ogoł jakas przerwa powinna byc, by skora troche odpoczeła.
|
|
|
|
#652 |
|
Zakorzenienie
|
Dircikowa- wiem tyle co przez tel usłyszałam, że było dobrze. I że niemiecki trudniejszy niż na próbnych. Zobaczymy jakie wyniki. Młody też ma problemy jak coś jest zbyt łatwe
![]() Beata- tak sobie myślę, że jak się na 4 i więcej dzieci to może i trudno zapamiętać te wszystkie imiona i pesele żarcik taki oczywiście...a może i nie, bo gdybym miała 7 albo 9
|
|
|
|
#653 |
|
Gang Iren
|
Kama, a jak to sprawdzić czy antybiotyk wbudował się w strukturę zębów? I co można zrobić by tego uniknąć w przyszłości?
|
#654 |
|
Zadomowienie
|
Dostałam @ i brzuch i krzyż tak mnie bolą, że się chyba zaraz nakryje kopytami. Zapodaję koniak. Leczniczo na ból brzucha oczywiście
|
|
#655 |
|
Zakorzenienie
|
Gosia, nie sprawdzisz
Po prostu dopiero po wyrznieciu zebów stałych widac ewentualne zmiany w kształcie, fakturze, kolorze...Moze to dotyczyc wszystkich zebów albo czesciej grup - na przykład widac, ze słabe czy przebarwione sa wszystkie 4 albo 5...Czyli czynnik negatywny zadziałał w okresie ich tworzenia. najwieksza podatnosc 1-6 lat u dzieci. kiedys podawano tetracykliny masowo i masowe były efekty. teraz juz lekarze sa z nimi oszczedniejsi, niemniej zeby dzieci chorowitych, przy czestej antybiotykoterapii czy innych lekach sa widocznie słabszej jakosci. oczywiscie kwestie dietetyczne, higieniczne czy genetyczne tez maja wpływ. I nie, nie ma metody zapobiegania, poza brakiem antybiotyków Oczywiscie to nie jest prosta zaleznosc antybiotyki= przebarwienia Po prostu moga sie pojawic, zwłaszcza po tetracyklinach. tyle, bo zaraz zaczniesz sie bac Obecnosc przebarwien powierzchownych na powierzchni mleczaków to nie to samo...Podobnie działa żelazo. Uszkodzenie mlecznych nie oznacza najczesciej uszkodzen w stałych.
|
|
|
|
#656 |
|
Gang Iren
|
Dzięki Kama za wyczerpującą odpowiedź!
Kurcze, do tej pory mieli takie śliczne, bielutkie. A teraz myjemy, a to dziadostwo nie chce schodzić.
|
#657 |
|
Zakorzenienie
|
Beata- pokazuj swoją kieckę
Eva- czy przy tylu jednostkach będziesz mogła się uśmiechać itd? Dzisiaj już nie tak pięknie. Ochłodziło się i zaczęło wiać, ale póki co deszczu brak. Dzisiaj już środa Przyłączam się do mających problemy przy z butami przy zmianie sezonów. Na lewej pięcie właśnie mam pięknego pęcherza... |
|
|
|
#658 |
|
Konto usunięte
|
Kto nam ukradł słońce?!?
Ciemno ![]() Na kawę z odrobiną miodu zapraszam. Mnie każde buty, nawet juz znoszone, są w stanie poobcierać...Takie stopy...Ostatnio- nawet kapcie, wywaliłam nowe, bo też chodzić nie mogłam...Choć dziadowskich botków z zary, które obtarły mi łydki do krwi nic nie przebije... Wczoraj lekkie załamanie nerwowe przeżyła, wyjęłam wiosenno letnie rzeczy. Ubożuchno. Aż mi się samej siebie żal zrobiło;( Większość w dodatku do wyrzucenia, nie nosze od lat, ale trzymam nie wiem, po co, chyba żeby wydawalo się, że mam ich więcej. Więc - mogę sobie śpiewac codziennie - ja nie mam co na siebie włożyć A kieckę raczej oddam, im więcej sie nad tym zastanawiam...Cała ja.
Edytowane przez 201608151053 Czas edycji: 2016-04-06 o 08:45 |
|
|
|
#659 |
|
Raczkowanie
|
Kamlisa, bardzo Ci dziękuję
zostaję w takim razie przy wit c. 30 filtr wystarczy? a tą wit c na noc też? zamiast retinolu?Widzę, że o zębach dziecięcych mowa. Mojemu synowi rosną szóstki bez szkliwa może to być moja wina, za mało wit D pod koniec ciąży... nie dość, że jestem matką samobiczującą się to jeszcze to...
|
|
|
|
#660 |
|
Zakorzenienie
|
Beata- dobrze, ze nie widziałaś ile ja mam rzeczy wiosenno-letnich. Zgroza, ale walczę z tym. Kolejny worek do mopsu przygotowany
EmCa- moim zdaniem branie lub nie branie wit D w ciąży nie ma nic wspólnego z brakiem szkliwa. Ale może się mylę.... W sumie jak byłam w ciąży nikt nie brał witD3 ... "moda" czy też uswiadomienie rzeszy ludzi nastąpiło znacznie później. Kamlisa- co sądzisz? Nie ma to jak spytać u źródła
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kobieta 30+
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:21.

młody też pisze

Jakie śmierdzące, niedobre preparaty używają stomatolodzy, robiąc taką metodą zęby. Kama co to jest ?
To jest legalne ?
Na gołe stopy założone i mam zaraz bubu

60 units