![]() |
#721 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie II
Się zdziwiłam wypisując daty z tyłu na katalogach, że na 3 termin będę składać 21 grudnia a dostanę paczkę dopiero 3 stycznia czyli po dwóch tygodniach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#722 |
Konto usunięte
|
no wlasnie z tego co widzialam, to chyba tak. tez sie zdziwilam :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#723 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
aż zaraz sprawdzą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#724 |
Rozeznanie
|
dzieki za odpisanie
![]() ![]()
#725 |
Zakorzenienie
|
Dostałam moje zamówienie z 15-stki.
Dwie maseczki: z białej herbaty i oliwkowa Planet Spa plus bezbarwny sztyft ze strony wyprzedażowej. Dziś przetestuję, któraś z maseczek. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#726 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#727 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny dzisiaj psiknelam sie tym nowym zapachem
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#728 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Miałam szapmon z imbirem i mango i byłam bardzo zadowolona! Tylko używałam nieavonowskiej odzywki do włosów (nie wierzę w odżywczą moc szamponów 2w1). Mam już drugą odżywkę w sprayu z granatem i bardzo ją lubię. Stosuję na noc, psikam solidnie całe włosy i jest ok. Zrobiły się lekko sianowate,a jak podejrzewam,ta odżywka je trochę dyscyplinyje ![]()
![]() |
#729 |
Raczkowanie
|
wlasnie wystawili mi fakture i mam na niej taka pozycje:
SPA S/R MAS/TWARZY/PR/INT bez opustu za 50gr wyglada na jakas maseczke ze SPA, za to nie mam tego zelu pod pysznic wody mineralne islandii, czyzby ta maseczka ![]() ![]() chodzi i oczywiscie o ten prezent przy zamowienu z internetu na 1 termin Edytowane przez olenk@@ Czas edycji: 2007-11-21 o 16:02 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#730 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No nawet niech mnie nawet nie derwują - ja już obiecałam żel pod prysznic klientce! Nie chce maseczki!!
![]() |
#731 |
Rozeznanie
|
Ja mam ten żel do mycia Wody Islandii(czy jakoś tak
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#732 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mi rowniez nie potrzebna zadna maseczka nawilzająca, mam w zapasie dwie. A na zel liczylam, bo koncze wlasnie regenerujacy sake i ryz. No ale coz darowanemu koniu..... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#733 |
Rozeznanie
|
mam wystawioną fakturke i wszystko mi przyjdzie. tylko jako produkt alternatywny mam maseczke błotną do twarzy (tą z zestawu maseczek).
bardzo się cieszę że udało mi sie również zdobyć torebkę Effia a jeszcze bardziej jestem zadowolona że jest ona za darmo i Avon nie policzył za nią swoich 0,50 gr. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#734 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#735 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wrrr... właśnie zobaczyłam na moją fakture i też mam napisane: "SPA S/R MAS/TWARZY/PR/INT bez opustu" ja nie chce żadnej maseczki, czekałam na ten żelik ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#736 |
Zakorzenienie
|
ja na szczęście mam SPA MWI ZEL/PRYSZ.PREZ/INT, zamówienie składałam w poniedziałek.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#737 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Moje pierwsze wrażenia, co do kosmetyków, które przyszły dziś dla mnie i domowników: -mini-błyszczyk CT Warm Cinnamon - jak to stare, dobre błyszczyki Glezewear przed zmiana opakowania-gesty i o zapachu toffi. Jednak kolor zupełnie inny niż w katalogu ![]() ![]() -dla siostry diamentowa szminka Mauve Sparkle-nie wiem czy się jej spodoba... ona gustuje w fioletach i na top wskazywała nazwa,jednak w rzeczywiśtości mało ma wspólnego z fioletem... ale nie powiem, ładny kolor ni to czerwony, ni brązowy, ni wrzosowy...raczej taki mix ![]() -Treselle Seduction (próbki) - na mnie od początku do końca wanilia + paczula + piżmo. Żadnych owoców leśnych. Ładny,lecz ciężki, zupełnie nie dla mnie. Jednak na kimś zdaje mi się być przyjemniejszy. -Bezbarwny sztyft przeciw wypryskom x2- robię zapasy ![]()
![]() |
#738 |
Raczkowanie
|
Ja właśnie złożyłam zamówienie i czekam na fakturkę, ale jeśli zamiast żelu wcisną mi maseczkę to będę bardzo zła.
Ponawiam pytanie odnośnie torebek papierowych - jakie mają rozmiary? |
![]() ![]() |
![]() |
#739 |
Raczkowanie
|
Mam już fakturę z 15, wszystko przyjdzie, ale też mam maseczkę zamiast żelu Mineralne Wody Islandii, może im brakło, maseczek mam 4 więc do kolekcji będzie jeszcze jedna
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#740 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#741 | |
Konto usunięte
|
Nie miałam neta przez tydzień i nadrobiłąm 20 stron hehe
![]() [1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;5794120]jak dla mnie jest dosyc mocna, tak zalatujaca starsza pania. ale to kwestia gustu.[/QUOTE] Dla mnie śmierdzi jak taki tani zapach, jak piszesz, dla starszych pań. Uwielbiam far away, ciężki zaoach ale treselle nowe to wg mnie zawala smrodem ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#742 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki a idzie jakoś złożyć "domówienie" przez internet??Mam termin składania zamówień do dzisiaj, a pospieszyłam się i złożyłam zam. wczoraj, a okazało się, że potrzebuję jeszce 2 rzeczy na ten termin
![]() Chyba już nie zamówię, bo pojawiła mi się faktura. mam balsam sss osłabiający wł. po depilacji jako produkt alternatywny i też mam maseczkę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#743 |
Zakorzenienie
|
ja również mam wody islandii na fakturze za 1 termin. w piątek będę składać na 2 termin i jak na razie mam 140 zł....
![]() |
#744 | |
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#745 | ||
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() Cytat:
Też już jakoś miesiąc temu pisałam o tym, że kolor zdecydowanie odbiega od tego w katalogu. Spodziewałam się czegoś transparentnego w kolorze własnie cynamonu, ale to jest cielisto-toffi-perłowy... Ale zły nie jest... Cytat:
Na te wstretna maseczke jestem uczulona ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#746 |
Konto usunięte
|
dziewczyny, apeluje do posiadaczek passion dance mam pytanie,
z moja passion nowo kupiona stała się nastepujaca rzecz, jak naciskam przycisk czy tam ten guziczek, zeby lecial plyn ( perfumy) to nic nie leci, probowalam sciagac ten przycisk no i pod spodem jest ta rurka jak naciskam to tez nic nie leci, jak zrobic zeby odkrecic caly ten bajer i prosto do butelki sie dostac, albo zeby perfumy mozna bylo psikac? pomozcie prosze. |
![]() ![]() |
![]() |
#747 |
Wtajemniczenie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;5845889]dziewczyny, apeluje do posiadaczek passion dance mam pytanie,
z moja passion nowo kupiona stała się nastepujaca rzecz, jak naciskam przycisk czy tam ten guziczek, zeby lecial plyn ( perfumy) to nic nie leci, probowalam sciagac ten przycisk no i pod spodem jest ta rurka jak naciskam to tez nic nie leci, jak zrobic zeby odkrecic caly ten bajer i prosto do butelki sie dostac, albo zeby perfumy mozna bylo psikac? pomozcie prosze.[/quote] Byc może z wodą jest wszystko w porządku, ale pamietaj nowe wody maja w rurce powietrze.Trzeba wielokrotnie naciskać,aby pojawil sie dopiero plyn.Poprzyciskaj spokojnie jeszcze kilkanascie razy.Może ruszy. ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#748 |
Raczkowanie
|
Podobnie jak większość z tej strony
![]() I tak pójdzie jako gratis do któregoś z zamówień, bo ona kompletnie na mnie nie działa, nic a nic :-/ A specyfików pod prysznic to mam zapas,który trzeba wykończyć, więc nie jest źle. Poza tym balsam SSS alternatywny, deo LBD alternatywny i... to chyba wsio ![]() Aha, no i oczywiście atomizera brak :-/ A szkoda,bo wzięłam troszku próbek.
![]() |
#749 |
Raczkowanie
|
Jesli chodzi o krem zloty ktory daja o pojemnosci 10 ml to wyslalam zapytanie do Avonu i odpisali : Informujemy, że Anew Złoty krem naprawczy pod oczy, będzie dostępny w sprzedaży od 22.11.2007.
Za utrudnienia przepraszamy. Ten 10 ml jest prezentem przeprosinowym.
#750 |
Raczkowanie
|
DZIĘKUJE WSZYSTKIM DZIEWCZYNKOM KTÓRE POMOGŁY MI ROZWIĄZAĆ DYLEMAT
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:37.