![]() |
#121 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Moja zapachowa siostra :)
Cytat:
![]() A jak Mariolasl i kijanka, to na pewno w mojej zapachowej rodzinie beda i E, i Agia, ha ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
A jednak zmyślam - cofnęłam się o stronę i widzę, że sporo zapachów łaczy mnie z Agią
![]() No i Kotą, która już pierwsza zgłosiła się jako moja rodzina ![]() No i Taka Taka Takuśna - łączy nas Dune i DV i Gris Clair i Kelly Caleche... I Kokakola z naszą irysową pasją i Narciso i Kyoto ![]()
![]() |
#123 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kelly coraz bardziej na tak u mnie. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z Marteczką i z Tobą łączy nas trójca, Libertine i Cristalle ![]() Cytat:
![]() Nie znam L'Heure Bleue, ale juz po składzie nut wiem,ze to mój zapach. Także Jicky i Chamade, na które ostatnio polowałam ale niestety nie udały mi się łowy. Cytat:
![]() ![]() Łączą nas takze Ogródki, Hiris i Faberżak, Poeme, Angel,Dune,NR. Smok i MR wysładzaja sie na skórze i nie moge ich nosic. Reszty wymienionych przez Ciebie zapachów nie znam. ___________ Joasiu ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Wydaje mi się, że jestem blisko spokrewniona z Hiszpańską Myszką... MR, L LL, OI na razie miałam tylko raz na skórze, ale mi się podoba, ogólna miłość do cynamonu. Jak czytam recenzje, to stosunkowo często mamy podobne odczucia odnośnie różnych zapachów.
Często własne przemyślenia znajduję też w recenzjach Ropuszki ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kcesz tę próbkę, czy nie kcesz? ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
Joasiu, zobaczyłam przewijajac wątek fragment Twojego nowego ava ( zmieniacie, koleżanko, ekspresowo) przeraziłam sie że to Michael Jackson
![]() Próbkę Kelly będę mieć, już do mnie idzie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie Kelly, zakręcona kobieto, tylko oferuję Ci próbkę L'Heure Bleue ![]()
![]() |
![]() |
#129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak wogóle to Bjork ma dziś urodziny ![]() ![]() A czy jest na forum jakaś moja rodzina? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Uwielbiam 24F, Dune, Ogródki, Narciso edt, bardzo lubię Premier Figuier,Fdb, Dolce Vite, coco, lubię L LL Niestety nie znam CdG, Gris Clair, scent, MR,Iris Poudre- ale bardzo jestem ich ciekawa ![]() Z tych których na Twojej liście nie ma wśród moich ulubionych są jeszcze min. Un Bois Vanille,Etra,Prada,Ambre Passion Laury Mercier ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Faktycznie sporo tych zapachów, które obie lubimy - z tych, które Ty wymieniłaś ja lubię też Etrę i ubolewam, że miałam tylko mała odlewkę, Un Bois Vanille mam nadzieję poznać w tym tygodniu, Laury nie znam, a Prady nie cierpię ![]() Reni, teraz to już musisz pisać częściej, co bym się osamotniona nie czuła bez rodzeństwa ![]()
![]() |
![]() |
#133 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Joasiu k, ja bym dodała jeszcze Cologne i może jeszcze Czarną Coco ......................... ......................... ........ a dziś się zakochałam w Chanel No 5 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I Angela też nosisz ![]() Ja na razie do Piątki podchodzę z pewną taką nieśmiałością i jedynie w wersji edt, ale może, kiedyś... ![]()
![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Raczkowanie
|
oj to bedę pisać
![]() ![]() fajnie, że jest siostra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale za to jak ładnie pachnie ![]()
![]() |
![]() |
#138 | ||
Rozeznanie
|
Do wcześniejszej wypowiedzi zapomniałam dodać, że bardzo lubię także Anglomanię, In Black del Pozo, FdB (nie nabędę tylko ze względu na koszmarną na mnie nietrwałość
![]() ![]() Zauważyłam, że sporo zapachów łączy mnie z Sabbath - raczej nie jest moją zapachową siostrą, ale kuzynką na pewno (mam nadzieję, że nie taką "siódmą wodą po kisielu" ![]() Cytat:
![]() ![]() Khy jeśli czytając recenzje Marioli czujesz się jak Jej zapachowa bliźniaczka, to my na pewno również będziemy mieć wiele wspólnego ![]() Cytat:
![]() Narciso edt lubię także, ale nie jest to moja zapachowa miłość, natomiast nie lubię Angela (zbyt ciężki dla mnie - wolę Innocenta), 24 Faubourg, Smoka i Dune. Coco edp nie robi na mnie żadnego wrażenia, Scenty planuję testować ponownie, więc się na ich temat nie wypowiadam, a Hirisa i L LL nie znam (właśnie przyleciała do mnie próbka L, więc poznam w najbliższym czasie). No i Bjork lubię ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 | ||
Zakorzenienie
|
[1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;5846476]Moimi siostrami zapachowymi są Mariolasl i E. Co do Marioli, to rzeczywiście pała ona znacznie większą niż ja miłością do wszelakich kadzidlaków[/quote]
![]() ![]() ![]() [1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;5846476]Łączy nas wszystkie jedno, że kochamy zapachy orientalne, namiętne, gorrrące i esencjonalne, a także przekonanie o tym, że kwiatki najlepiej pachną w wazonie, a nie we flakoniku. Cieszy mnie również niezmiernie,że często również nasze poglądy na różne sprawy są bardzo zbliżone. ![]() Zabko malenka, no i jak moge sie nie zgodzic? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#140 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Generalnie Tymena, Różyczka i Truskawka, a dodatkowo czasem moje odczucia związane z odbiorem jakiegoś zapachu pokrywają się z Khy i Mariolą, poza tym bardzo wiele zapachów z kolekcji Marioli darzę wielką sympatią ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem, czy jakakolwiek potencjalna siostra się do mnie przyzna
![]() Indecence Theorema Must Zagorsk, Jaisalmer i Avignon CdG Desnuda Madness Prada vel Plankton EdP Dolce Vita Bulgari PF Baiser du Dragon a ponadto, czekam na próbkę Rousse Lutensa i coś czuję, że ogłupieję na punkcie tego zapachu. ![]()
![]() |
#144 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przede wszystkim jednak chyba... Siostra po OI? ![]() ![]() Rzeczywiście mamy coś jakby podobny gust. ![]() Bardzo podobają mi się również zbiory Tymeny, Racheli i Margot. Niestety, nie wiem, czy z wzajemnością. ![]()
![]() |
![]() |
#146 | ||
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Później mnie odrzuciło na jakiś czas. A teraz znowu bardzo lubię. Ale nie zagłębiam się w testowanie, bo rozrastająca się kolekcja zaczyna mnie lekko niepokoić. ![]()
![]() |
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
Mam takie wrażenie, że moją zapachową siostrą jest SpanishMyszka. Wprawdzie to od niej "zgapiłam" fascynację cynamonem
![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A tak na poważnie, to miło, że ktoś sugeruje się po części moim gustem i w rezultacie zaczyna mieć podobne (lub nawet te same) zainteresowania, preferencje ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Wtajemniczenie
|
No to może i ja znajdę swoją zapachową siostrę ?
![]() Euphoria Eternity Casmir Code Woman Armani Mania (New) Pure Poison elixir Hypnotic Poison Alien Givenchy Amarige Mariage Ange Ou Demon L'Instant L'Instant magic Kenzo Amour Flower by Kenzo Hypnose Charme La perla Angel L de Lolita Lempicka Czy znajdzie się jakaś chętna, żeby uznać mnie chociaż za kuzynkę ![]() Edytowane przez Kagan Czas edycji: 2008-04-02 o 09:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:20.