|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3301 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Razem do Sylwestra schudniemy :)
Syska To będziesz miała podwójną motywację
![]() ![]() Taa przystojni, niemcy mało kiedy są przystojni ![]() Aguś Hmm nie wiem, chyba jedno i drugie. Potem za niedługo mamy im piwnice udostępnić jak to skończą, ciekawe gdzie ja mam te wszystkie rzeczy dać ![]() Taaa ja 2kg zrzucam pół roku a tyję w tydzień ![]() Ania89 Problem w tym, że ja rolety mam tylko w sypialni, a tak to tylko firanki ![]() ![]() Ładna pogoda więc uciekam z dzieciakami na plac zabaw, buziole ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3302 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny!
![]() Piękna pogoda ![]() ![]() ![]() Dziś pierwsze co zrobiłam po pracy - poszłam na rower! 10km w szybkim tempie i czuję, że żyje! ![]()
#3303 |
Zakorzenienie
|
Malbora, gratki bejbe
![]() ![]() ![]() Madzia, to tak samo jak Niemki, brzydkie jak noc ![]() ![]() ![]() Ania89, pamietam jak wspominalas o tych wakacjach, macie zarezerwowane?? ![]() Pogralam z bratem godzinke w pilke, nogi mnie bola, czyli jest dobrze ![]()
#3304 |
Zakorzenienie
|
widzę że rowerki rządzą
![]() ja wyszlam na chwilę z Fisią na siku...ale ciepło...20 stopni...nie ma bata w środę idę na działe ![]()
#3305 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Plan byl na druga polowe lipca,bo wtedy mial byc remont mojego salonu,wiec na pewno urlop bym wtedy miala. A teraz tak-jak nie bede miala do tego czasu pracy to z kasa na taki wyjazd raczej slabo bedzie,a jak znajde prace to w nowej pracy urlop w lipcu,to moze byc kiepsko,bo po pierwsze wakacje,po drugie swiezy pracownik,po trzecie np jakbym miala 3msc okres probny to nawet nie mialabym wystarczajacej ilosci urlopu,takze kiepsko to wyglada no ale zobaczyny ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3306 |
Zakorzenienie
|
Boooooożeeeeeee ale napisalyscie
![]() Przeczytałam Was kochane, ale nie ma szans bym wam odpisała. Pisze z tel.. Wróciłam z małego przyjęcia na czesc nowego dzidziusia i świętowania z tatusiem Dzidzi ![]() Fajnie było! Maszerowaliśmy do niego i inna droga z powrotem do domu. Co dało 7km marszu ale przyjęcie oczywiście z alkoholem. Jestem po szampanie, drinku i teraz z tz jeszcze sobie kolacje szykujemy (wlasciwie on) i popijamy chardonnay. Jutro praca, dentysta i bieg na 10km. Pogoda była dzis prześliczna. Spódniczka krotki rękawek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3307 |
Zakorzenienie
|
Hej laski
![]() ![]() Ja dzis z dieta pol na pol, na wieczor niepotrzebnie zjadlam 2 kanapki z bialym chlebem... Ale pobiegalam 4km 35min ![]() ![]() Aga zdroweczka ![]() Sysa ooo to masz super motywacje! Wylaszczysz sie do tych wakacji ![]() Zuza i prawidlowe podejscie ![]() Ania89 a z tego banku jeszcze nic nie dzwonili? Madzia Ty to jestes laseczka ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3308 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dziewczynki
![]() U nie wczoraj grzecznie: 5.35 - dwie kromki ciemnego pieczywa (wypiek mojej mamy) z serkiem kanapkowym zamiast masła i świeżym ogórkiem 9.30 - activia malinowa do picia (duża) 12.30 - kanapka z ciemnego pieczywa z serkiem kanapkowym, sałatą lodową i cieniutkim plasterkiem wędliny drobiowej 17.00 - talerz zupy buraczkowej około 18.00 ćwiartka jabłka Co do roweru to zazdroszczę. Bardzo bym chciała jeździć ale mam tylko górala na którym ze względu na kręgosłup jeździć mi nie wolno a na miejski brak funduszy póki co. Z ruchem u mnie niestety słabo - brak czasu. Wczoraj zaliczyłam tylko kilka rundek po schodach z kawałkami łóżka które musieliśmy rozkręcić i wynieść. Ale jeszcze kilka dni i ruch też wróci do planu dnia - niech tylko skończy się meblowanie i organizowanie życia rodzinnego ![]()
#3309 |
Zakorzenienie
|
Malbora Fajnie, ja też muszę wyciągnąć w końcu rower
![]() Syska a turki to jeszcze brzydsze ![]() Beatka Ty to taka zgrabna i ciągle grzeszysz, ja też tak chce ![]() ![]() ![]() Daguś Gratki za bieganie, widzę, że coraz więcej jest biegaczek ![]() ![]() haha wchodzenie po schodach i to z obciążeniem dobrze działa na łydki ![]() Ja melduję jedynie zaliczone 55min na rowerku stacjonarnym. Chciałam poćwiczyć też Melkę, ale nie będę się tu przy nich gimnastykować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3310 | ||
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Znów piekna pogoda ![]() ![]() Cytat:
![]() Choc pare chipsow tez wpadlo bo tz jakies nowe kupil i sie skusilam zeby spróbować ![]() ![]() ![]() Mówił,że odezwie sie do 8kwietnia, więc do końca tygodnia jest jeszcze czas ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3311 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- zuza ale zaszalałaś z tą ćwiartką jabłka ![]() ![]() Madzia mówisz że Turczynki brzydkie?? My jak byliśmy w Turcji na wakacjach to same ładne widzieliśmy..... A przez firaki też widzą cię? Załóż jakieś zasłony albo coś..... Nam jak wymieniali dach to też chodzili po rusztowaniu i ciągle mi się wydawało że w oko się gapią.... Ja wczoraj i przed wczoraj poćwiczyłam po 60 minut na rowerki i 20 na hh
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3312 |
Zakorzenienie
|
Ania 86- córka mnie poczęstowała
![]()
#3313 |
Zakorzenienie
|
Ania89 Ja nie idę biegać, pada deszcz, nie chce mi się. W zamian był dzisiaj rowerek 55min i stepper 50min.
Ania86 są też ładne turczynki, ale te co ja tu widzę to albo są przesadnie wymalowane albo takie grube i w chustach ![]() Z tego co ja słyszę, to ogólnie te co są w Turcji a te co są tu w De, to nie to samo, inne zachowania, sposób ubierania się, wredne itp Niestety ja mam cienkie firanki, jak narazie poszli na inny budynek, robią od razu 3 czy 4 budynki ![]() Ja już mam dzisiaj lenia do ćwiczeń a co będzie potem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3314 |
Zakorzenienie
|
hejoo
![]() andzia86-co robiłaś?? opowiadaj ![]() ![]() zuza-haha ćwiartka jabłka ![]() ![]() ja kupiłam miejski rowerek w media expert za jakieś 500 zł ![]() ![]() ![]() dziś cudnej pogody i kiśnięcia w domu i smarkania i kasłania ciąg dalszy...ale dzis od rana coś robię-prócz leżenia w łóżku ![]() ![]() ![]() ![]()
#3315 |
Zakorzenienie
|
Zuzka Dobrze, że jabłkiem
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- Aguś Ja też uwielbiam kawowe ciasta, mogę wpaść? ![]() Zdrowiej szybciutko ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3316 |
Zakorzenienie
|
madzia mogę ci przepis dać
![]() ![]() http://www.mojewypieki.com/przepis/kostka-cappucino
#3317 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzisiaj też pójdę coś porobić bo przynajmniej synek może się tam wybiegać.
![]() |
#3318 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a ja poszłam biegać, więc melduje 40min-5km ![]() ale ciężko było, ogólnie jakoś tak siły nie miałam, do tego jest tak gorąco, że masakra! także sporo marszu było, no ale ruch zaliczony ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3319 |
Zakorzenienie
|
ania86-co siejesz?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3320 |
Zadomowienie
|
Aga ja sieje to co Ty oprócz szczawiu i cukinii. Do tego sałata trochę rzodkiewki i marchew, a no i pomidorów nie mam. Jednego roku miałam też paprykę ale coś jej się nie podobało na mojej działce, kiepska porosla. Mój brat uwielbia od dziecka zupę dyniowa. Babcia robiła jeszcze z dyni kompot. A ty co z niej robisz?
#3321 |
Zakorzenienie
|
andzia86-ja sałatę też sieję
![]() ![]() z dyni robiłam placuszki na słodko i słono, robiłam gulasz, leczo no i puree do mufinek mam zamrożone jeszcze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ---------- a cukinia na leczo mega jest ![]() ![]()
#3322 |
Zakorzenienie
|
Ania89 Jak narzekasz na ciepło to ja chętnie słoneczko przygarnę. U mnie wczoraj było ładnie a dzisiaj jest okropnie
![]() Aguś mmm aż obśliniłam monitor od tego ciasta, kusisz mnie babo, będziesz mnie potem miała na sumieniu ![]() Leczo z cukinią lub kabaczkiem uwielbiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3323 |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczeta
![]() Dzien w pracy szybko mi zlecial, ale niestety cos mi walnelo w krzyzach. Dlatego leze na wyrku z maseczka na ryju, trzymajac w reku kakao i mam wszystko w ![]() ![]() ![]() Caluje ! ![]()
#3324 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ale do biegania za goraco mi bylo,bo prawie ze w poludnie biegalam. W taka pogode jednak lepiej wczesnie rano albo popoludniu/wieczorem ![]() Zaliczylam teraz jeszcze spacerek z tztem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3325 |
Zakorzenienie
|
madzia-ciacho już siedzi w lodówce
![]() ![]() ![]() ![]() u nas jutro ma być już brzydko... ![]() sysa-co z twoimi krzyżami??? bido ![]() ![]() byłam z Fisią na działce ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() z moich planów na dziś jeszcze prasowanie mi zostało ![]() ![]()
#3326 |
Raczkowanie
|
sysa09 właśnie jak się czujesz?
![]() agafisia prace domowe!!! mogłabym i ja się za nie zabrać ![]() ![]() Ja naprawde mam depresję! ![]() Moje dietowanie idzie mi bardzo dobrze ![]() ![]() Czy mam to rozumieć, że skoro schudłam z 64,5 do 62,4 do juz koniec, dziękujemy? Tyle do końca życia? ![]()
CHANGES!!! ![]() Chudniemy! 64,5 - 63,5 - 62- 61 - 60 - 59 - 58 - 57 - 56 - 55 - 54 ![]() ![]() Edytowane przez _Malbora_ Czas edycji: 2016-04-05 o 19:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#3327 |
Zakorzenienie
|
Syska Co ci się dzieje, już ci lepiej?
![]() Ania89 eee tam za gorąco, gorąco to jest przy +30stopniach ![]() Aguś I nawet mnie nie zaprosiłaś, już cię nie lubię ![]() Malbora Ja ci to wytłumaczę po sobie. Jak byłam na Dukanie, a byłam tylko 3 miesiące to potem od razu połowa wróciła bardzo szybko i później przy normalnym jedzeniu i ćwiczeniach było mi bardzo ciężko cokolwiek stracić. Musisz dać organizmowi czas ![]() Pofarbowałam odrosty włosków, ehh wyszły mi za ciemne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3328 |
Zakorzenienie
|
Dobrzee sie czuje tylko krzyze mnie bola, szlam dzisiaj normalnie i nagle poczulam taki bol, myslalam, ze upadne. Musialam wziac prochy. Przespalam popoludnie. Pogoda sie popsula, moze rano bedzie w miare
![]() Aga, Ciebie tez bola? Dosyc szybko, dopiero co skonczylas rehabilitacje przeca ![]() Malbora, mnie tez sie wydaje, ze organizm potrzebuje czasu ale nie znam sie. Kazdej z nas ciezko idzie ![]() Madzia, same odrosty farbujesz?? Nie lepiej cale wloski? ![]() ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- Zrobilam sobie omlet owsiany z wiorkami kokosowymi, usmazylam na oleju kokosowym bo mi przyszedl dzisiaj. Bede miala na rano ![]()
#3329 |
Zakorzenienie
|
malbora-nie płacz mała-tak szybko ci te kg poszły że pozazdrościć...zawsze chudnie się najwięcej na początku a potem stoi...jak wolno spada to na dłużej
![]() ![]() ![]() no ja dziś prócz kurzów zrobiłam wszystko a nawet ciut więcej niż miałam w planie-jestem zadowolona ![]() madzia-przeca zarażam smarkam glutami i kasłam ![]() ![]() sysa-miałam od 1 lutego 10 dni...2 miechy minęły...przy tej chorobie jakoś bardziej je odczuwam-od tego łóżka i siedzenia w domu ![]() chyba nie da sie samych odrostów w domu zrobić...ja mam już lekko widoczne ale jeszcze ze 2 tygodnie ![]() ![]() ale miałam prasowania-z półtorej godziny ![]() ![]() ![]() ![]()
#3330 |
Zakorzenienie
|
Witam z rana
![]() Syska Nieee, całe włoski farbuję, ale ze względu na odrosty ![]() ![]() ![]() Biedna, pewnie się nacierpiałaś ![]() ![]() ![]() Mmm ciekawa jestem jak smakuje oblet na słodko, nie jadłam a tyle ostatnio o tym piszecie, a ty jeszcze z tym kokosem i olejem kokosowym ![]() ![]() Aguś To ja się chyba powinnam wstydzić, ty chorowitka i masz wszystko porobione, a ja miałam wczoraj sterte ciuchów do prasowania i jeszcze pare innych rzeczy zrobić to nie zrobiłam ![]() ![]() ![]() Dobra, dobra wybaczam ci ten brak zaproszenia ![]() Kochane co w tak z tymi odrostami?? Zrobiłam całe włoski, ale tylko tym razem, bo nie miałam tego samego kolorku, nie było w sklepie mojej farby. A tak zazwyczaj jak robię jedną i tą samą to robię tylko odrosty, da się, tylko trzeba się bardziej namęczyć. Ja sama farbuję włoski od X lat, także mam w tym wprawę ![]() ![]() Dzisiaj 3 dzień ładnego jedzenia, już czuję, że nadmiar wody mi trochę zleciał, nie mam aż tak nadętego brzuchola ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:17.