Razem do Sylwestra schudniemy :) - Strona 111 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-04-04, 15:53   #3301
Butterfly_27
Zakorzenienie

Dot.: Razem do Sylwestra schudniemy :)

Syska To będziesz miała podwójną motywację Ja mam motywację, żeby do Komunii córy nie było mi widać bębola w sukience
Taa przystojni, niemcy mało kiedy są przystojni

Aguś Hmm nie wiem, chyba jedno i drugie. Potem za niedługo mamy im piwnice udostępnić jak to skończą, ciekawe gdzie ja mam te wszystkie rzeczy dać
Taaa ja 2kg zrzucam pół roku a tyję w tydzień
Ania89 Problem w tym, że ja rolety mam tylko w sypialni, a tak to tylko firanki Chyba jutro pojadę i kupię rolety

Ładna pogoda więc uciekam z dzieciakami na plac zabaw, buziole
Butterfly_27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-04, 16:52   #3302
_Malbora_
Raczkowanie

Hej dziewczyny!
Piękna pogoda Waga stoi ! super tylko się cieszyć
Dziś pierwsze co zrobiłam po pracy - poszłam na rower! 10km w szybkim tempie i czuję, że żyje!

Chudniemy!
64,5 - 63,5 - 62- 61 - 60 - 59 - 58 - 57 - 56 - 55 - 54

_Malbora_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-04, 18:04   #3303
sysa09
Zakorzenienie

Malbora, gratki bejbe Ladny dystans Myslalam o Tobie dzisiaj, jak Ci idzie dietowanie

Madzia, to tak samo jak Niemki, brzydkie jak noc Tak mowia My Polki takie piekne

Ania89, pamietam jak wspominalas o tych wakacjach, macie zarezerwowane??

Pogralam z bratem godzinke w pilke, nogi mnie bola, czyli jest dobrze
30.06.2018
sysa09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-04, 18:33   #3304
agafisia
Zakorzenienie

widzę że rowerki rządzą
ja wyszlam na chwilę z Fisią na siku...ale ciepło...20 stopni...nie ma bata w środę idę na działe

agafisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-04, 18:55   #3305
Aniaa_89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Malbora_ Pokaż wiadomość
Dziś pierwsze co zrobiłam po pracy - poszłam na rower! 10km w szybkim tempie i czuję, że żyje!

Cytat:
Napisane przez sysa09 Pokaż wiadomość
Ania89, pamietam jak wspominalas o tych wakacjach, macie zarezerwowane??

Pogralam z bratem godzinke w pilke, nogi mnie bola, czyli jest dobrze
Nie. Teraz to i tak nie wiadomo co z tego wyjdzie.
Plan byl na druga polowe lipca,bo wtedy mial byc remont mojego salonu,wiec na pewno urlop bym wtedy miala.
A teraz tak-jak nie bede miala do tego czasu pracy to z kasa na taki wyjazd raczej slabo bedzie,a jak znajde prace to w nowej pracy urlop w lipcu,to moze byc kiepsko,bo po pierwsze wakacje,po drugie swiezy pracownik,po trzecie np jakbym miala 3msc okres probny to nawet nie mialabym wystarczajacej ilosci urlopu,takze kiepsko to wyglada no ale zobaczyny

Aniaa_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-04, 19:58   #3306
bejata440
Zakorzenienie

Boooooożeeeeeee ale napisalyscie

Przeczytałam Was kochane, ale nie ma szans bym wam odpisała. Pisze z tel..

Wróciłam z małego przyjęcia na czesc nowego dzidziusia i świętowania z tatusiem Dzidzi
Fajnie było!
Maszerowaliśmy do niego i inna droga z powrotem do domu. Co dało 7km marszu ale przyjęcie oczywiście z alkoholem. Jestem po szampanie, drinku i teraz z tz jeszcze sobie kolacje szykujemy (wlasciwie on) i popijamy chardonnay.
Jutro praca, dentysta i bieg na 10km.

Pogoda była dzis prześliczna. Spódniczka krotki rękawek w koncu!
Stary 2016-04-04, 21:40   #3307
aza3994
Zakorzenienie

Hej laski ale napisalyscie, przeczytalam wszystko , ale ciezko odpisac
Ja dzis z dieta pol na pol, na wieczor niepotrzebnie zjadlam 2 kanapki z bialym chlebem... Ale pobiegalam 4km 35min fajnie bylo

Aga zdroweczka koniecznie kupcie sobie jakies witaminki, bo rzeczywiście czesto chorujecie...

Sysa ooo to masz super motywacje! Wylaszczysz sie do tych wakacji

Zuza i prawidlowe podejscie

Ania89 a z tego banku jeszcze nic nie dzwonili?

Madzia Ty to jestes laseczka nie narzekaj na pewno spadnie Ci szybko brzuszek

3/2017
aza3994 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-04-05, 06:49   #3308
Zuza_kg
Zakorzenienie

Dzień dobry dziewczynki
U nie wczoraj grzecznie:
5.35 - dwie kromki ciemnego pieczywa (wypiek mojej mamy) z serkiem kanapkowym zamiast masła i świeżym ogórkiem

9.30 - activia malinowa do picia (duża)

12.30 - kanapka z ciemnego pieczywa z serkiem kanapkowym, sałatą lodową i cieniutkim plasterkiem wędliny drobiowej

17.00 - talerz zupy buraczkowej

około 18.00 ćwiartka jabłka

Co do roweru to zazdroszczę. Bardzo bym chciała jeździć ale mam tylko górala na którym ze względu na kręgosłup jeździć mi nie wolno a na miejski brak funduszy póki co.
Z ruchem u mnie niestety słabo - brak czasu. Wczoraj zaliczyłam tylko kilka rundek po schodach z kawałkami łóżka które musieliśmy rozkręcić i wynieść.
Ale jeszcze kilka dni i ruch też wróci do planu dnia - niech tylko skończy się meblowanie i organizowanie życia rodzinnego

I walczę dalej aby utrzymać wagę

13.10.2017
Zuza_kg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-05, 07:08   #3309
Butterfly_27
Zakorzenienie

Malbora Fajnie, ja też muszę wyciągnąć w końcu rower
Syska a turki to jeszcze brzydsze odpicowane, tona tapety na gębie albo chusty i śmierdzi od nich z kilometra. Ania89 To może chociaż będziecie mieli okazję pojeździć na 2-3dniowe wycieczki, takie na weekend.
Beatka Ty to taka zgrabna i ciągle grzeszysz, ja też tak chce Ooo to będziemy biegać dzisiaj razem Tylko ja tu widzę brzydką pogodę, to nie wiem czy się zmobilizuję, ale jak nie pójdę pobiegać to w ogóle nie poćwiczę, bo mi się w okna gapią
Daguś Gratki za bieganie, widzę, że coraz więcej jest biegaczek Tiaaa z brzucha, ud i tyłka to mi najwolniej zlatuje. Ja to taka gruszka jestem
haha wchodzenie po schodach i to z obciążeniem dobrze działa na łydki

Ja melduję jedynie zaliczone 55min na rowerku stacjonarnym. Chciałam poćwiczyć też Melkę, ale nie będę się tu przy nich gimnastykować
Stary 2016-04-05, 08:48   #3310
Aniaa_89
Zakorzenienie

Dzien dobry
Znów piekna pogoda choc od jutra ma sie pogorszyc
Cytat:
Napisane przez aza3994 Pokaż wiadomość
Ja dzis z dieta pol na pol, na wieczor niepotrzebnie zjadlam 2 kanapki z bialym chlebem... Ale pobiegalam 4km 35min fajnie bylo

Ania89 a z tego banku jeszcze nic nie dzwonili?
ja tez wczoraj troche za duza kolacje zjadlam,ale chociaz zdrowa
Choc pare chipsow tez wpadlo bo tz jakies nowe kupil i sie skusilam zeby spróbować
za bieganie

Mówił,że odezwie sie do 8kwietnia, więc do końca tygodnia jest jeszcze czas

Cytat:
Napisane przez Butterfly_27 Pokaż wiadomość
Ooo to będziemy biegać dzisiaj razem Tylko ja tu widzę brzydką pogodę, to nie wiem czy się zmobilizuję, ale jak nie pójdę pobiegać to w ogóle nie poćwiczę, bo mi się w okna gapią

Ja melduję jedynie zaliczone 55min na rowerku stacjonarnym. Chciałam poćwiczyć też Melkę, ale nie będę się tu przy nich gimnastykować
Ja właśnie czekam aż ułoży mi sie sniadanie i też ide biegać

Stary 2016-04-05, 09:07   #3311
ania8628
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agafisia Pokaż wiadomość
widzę że rowerki rządzą
ja wyszlam na chwilę z Fisią na siku...ale ciepło...20 stopni...nie ma bata w środę idę na działe
Aga ja byłam wczoraj na działce i dzisiaj też muszę iść. Odciski mi powyłaziły.....

---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

zuza ale zaszalałaś z tą ćwiartką jabłka

Madzia mówisz że Turczynki brzydkie?? My jak byliśmy w Turcji na wakacjach to same ładne widzieliśmy.....
A przez firaki też widzą cię? Załóż jakieś zasłony albo coś..... Nam jak wymieniali dach to też chodzili po rusztowaniu i ciągle mi się wydawało że w oko się gapią....

Ja wczoraj i przed wczoraj poćwiczyłam po 60 minut na rowerki i 20 na hh

ania8628 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-05, 09:40   #3312
Zuza_kg
Zakorzenienie

Ania 86- córka mnie poczęstowała

I walczę dalej aby utrzymać wagę

13.10.2017
Zuza_kg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-05, 10:30   #3313
Butterfly_27
Zakorzenienie

Ania89 Ja nie idę biegać, pada deszcz, nie chce mi się. W zamian był dzisiaj rowerek 55min i stepper 50min.
Ania86 są też ładne turczynki, ale te co ja tu widzę to albo są przesadnie wymalowane albo takie grube i w chustach
Z tego co ja słyszę, to ogólnie te co są w Turcji a te co są tu w De, to nie to samo, inne zachowania, sposób ubierania się, wredne itp
Niestety ja mam cienkie firanki, jak narazie poszli na inny budynek, robią od razu 3 czy 4 budynki Ostatnio jak byli na dźwigach i drzewa wszystkie podcinali, to dwóch gapiło mi się w ono akurat jak wieszałam w mieszkaniu pranie i do mnie machali. Wyszłam na balkon, myślałam, że ci od drzew coś potrzebują czy coś się stało, a ci coś tam, czy bym ich do siebie nie zaprosiła, jakiś durny podryw był.

Ja już mam dzisiaj lenia do ćwiczeń a co będzie potem
Stary 2016-04-05, 10:30   #3314
agafisia
Zakorzenienie

hejoo
andzia86-co robiłaś?? opowiadaj ja muszę ziemię przygotować pod sianie warzywek-planuję siać jakoś po niedzieli...ale na razie siedzę w domu-wszystko się odwleka a jutro ma byc już brzydka pogoda...
zuza-haha ćwiartka jabłka mega kolacja
ja kupiłam miejski rowerek w media expert za jakieś 500 zł są świetne promocje i małe ceny i na prawdę ładne te rowerki zajrzyj na ich stronkę-polecam

dziś cudnej pogody i kiśnięcia w domu i smarkania i kasłania ciąg dalszy...ale dzis od rana coś robię-prócz leżenia w łóżku zmieniłam pościel, nastawiłam pranie, mam górę prasowania na poobiedzie, zrobię zupkę krem z selera z pestkami dyni a obiadek, i po południu zrobię ciasto dla mojego-kostkę kapuczino on lubi kawowe rzeczy a idzie na popołudniówkę więc jak wróci to będzie gotowe może jeszcze ogarne kurze-zobaczymy...mam ochote z Fisią się wybrać na spacer pół godzinki ale się trochę boję-jestem słaba i sie pocę boję sie że mnie owieje wiatr i sie pogorszy..zobaczymy...w każdym razie plan na dziś jest

Stary 2016-04-05, 10:35   #3315
Butterfly_27
Zakorzenienie

Zuzka Dobrze, że jabłkiem Mnie wczoraj synek chciał cukierkami poczęstować i mi chciał wcisnąć do buzi a ja mu nie pozwoliłam. On lubi mnie czymś częstować, ale ile można, jak mnie tak synuś będzie dokarmiał to ja nigdy nie schudnę Chyba dba o mamusię, żeby nie była szczuplejsza i atrakcyjniejsza, żeby czasami nie poszła sobie do innego

---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ----------

Aguś Ja też uwielbiam kawowe ciasta, mogę wpaść?
Zdrowiej szybciutko potem wpadnę na kawusię i pyszne ciacho, do zasmarkańca nie przyjadę, bo mnie zarazisz
Stary 2016-04-05, 10:40   #3316
agafisia
Zakorzenienie

madzia mogę ci przepis dać łatwe się wydaje bardzo
http://www.mojewypieki.com/przepis/kostka-cappucino

Stary 2016-04-05, 11:20   #3317
ania8628
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agafisia Pokaż wiadomość
hejoo
andzia86-co robiłaś?? opowiadaj ja muszę ziemię przygotować pod sianie warzywek-planuję siać jakoś po niedzieli...ale na razie siedzę w domu-wszystko się odwleka a jutro ma byc już brzydka pogoda...
Aga ja też właśnie przygotowywałam sobie zagony pod sianie, powyrywałam zielsko to które było, pograbiłam trawkę i mi od tych narzędzi wszystkich wyszły odciski....
Dzisiaj też pójdę coś porobić bo przynajmniej synek może się tam wybiegać.

Stary 2016-04-05, 11:26   #3318
Aniaa_89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania8628 Pokaż wiadomość
Ja wczoraj i przed wczoraj poćwiczyłam po 60 minut na rowerki i 20 na hh

Cytat:
Ania89 Ja nie idę biegać, pada deszcz, nie chce mi się. W zamian był dzisiaj rowerek 55min i stepper 50min.

a ja poszłam biegać, więc melduje 40min-5km
ale ciężko było, ogólnie jakoś tak siły nie miałam, do tego jest tak gorąco, że masakra! także sporo marszu było, no ale ruch zaliczony wróciłam do domu to jeszcze trochę brzuch poćwiczyłam, ręce z hantelkami itd

Cytat:
Chyba dba o mamusię, żeby nie była szczuplejsza i atrakcyjniejsza, żeby czasami nie poszła sobie do innego
Stary 2016-04-05, 12:55   #3319
agafisia
Zakorzenienie

ania86-co siejesz? ja wszystko po troszeczku-mam 1/4 część truskawek a reszta to troszkę koperku,pietruszki,szczaw ,buraczki,por,seler,cebul a,cukinia i sporo fasolki zawsze mam w tym roku planuję posiać dynię w zeszłym roku ją spróbowałam i jest niezła no a w mini szklarni mam 2 rządki ogórków i 10 krzaków pomidorków

Stary 2016-04-05, 13:03   #3320
ania8628
Zadomowienie

Aga ja sieje to co Ty oprócz szczawiu i cukinii. Do tego sałata trochę rzodkiewki i marchew, a no i pomidorów nie mam. Jednego roku miałam też paprykę ale coś jej się nie podobało na mojej działce, kiepska porosla. Mój brat uwielbia od dziecka zupę dyniowa. Babcia robiła jeszcze z dyni kompot. A ty co z niej robisz?

Stary 2016-04-05, 13:57   #3321
agafisia
Zakorzenienie

andzia86-ja sałatę też sieję rzodkiewka mi jakoś rośnie w liście więc zrezygnowałam a marchewki były tycie jak palce niemowlaka...uczę się dopiero
z dyni robiłam placuszki na słodko i słono, robiłam gulasz, leczo no i puree do mufinek mam zamrożone jeszcze ale taka upieczona też mi smakowała sieję to co schodzi u nas burak najlepszy i cebula-i liście i korzonki sie zjada i fasolkę uwielbiam a sadzę jesienią zawsze czosnek-super jest swój mam maggi, chrzan,rabarbar-ale to w innej części papryki 2 posadziłam w zeszłym roku słabe były...pomidorki koktailowe też mi jakoś nie idą-mało mają owoców...ale reszta jest w miarę ok

---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ----------

a cukinia na leczo mega jest placki z niej można zrobić, zupę, do słoików wsadzić w zalewę octową albo krążki upiec na grilu-te lubię najbardziej

Stary 2016-04-05, 15:44   #3322
Butterfly_27
Zakorzenienie

Ania89 Jak narzekasz na ciepło to ja chętnie słoneczko przygarnę. U mnie wczoraj było ładnie a dzisiaj jest okropnie
Aguś mmm aż obśliniłam monitor od tego ciasta, kusisz mnie babo, będziesz mnie potem miała na sumieniu
Leczo z cukinią lub kabaczkiem uwielbiam
Stary 2016-04-05, 16:13   #3323
sysa09
Zakorzenienie

Czesc dziewczeta
Dzien w pracy szybko mi zlecial, ale niestety cos mi walnelo w krzyzach. Dlatego leze na wyrku z maseczka na ryju, trzymajac w reku kakao i mam wszystko w Pogoda piekna !! Jutro ma sie pogorszyc, planuje pojechac rano na rowerze do pracy, zobaczymy co z tego wyjdzie

Caluje !
30.06.2018
Stary 2016-04-05, 16:52   #3324
Aniaa_89
Zakorzenienie

Cytat:
Ania89 Jak narzekasz na ciepło to ja chętnie słoneczko przygarnę. U mnie wczoraj było ładnie a dzisiaj jest okropnie
Nie,pogoda jest super
No ale do biegania za goraco mi bylo,bo prawie ze w poludnie biegalam. W taka pogode jednak lepiej wczesnie rano albo popoludniu/wieczorem

Zaliczylam teraz jeszcze spacerek z tztem
Stary 2016-04-05, 18:14   #3325
agafisia
Zakorzenienie

madzia-ciacho już siedzi w lodówce zrobiłam w okrągłej formie i wygląda jak tort ja za kawą nie przepadam więc nie zjem za dużo czeka na mojego jak wróci z popołudniówy
u nas jutro ma być już brzydko...
sysa-co z twoimi krzyżami??? bido na rehabilitacje marsz!! ja sie chyba niedugo też zapisze bo czuje po mału plecy...a czeka sie na zabiegi 2 miesiące...

byłam z Fisią na działce zaliczyliśmy spacerek, huśtawkę-nic nie robiłam z mamą plotkowałam cały czas kasłam ale warto było wyjść u nas dziś ponad 25 stopni-lato się czuje jutro mam zamiar iść popracować na działce a ma się ochłodzić...zobaczymy co z tego będzie...

z moich planów na dziś jeszcze prasowanie mi zostało jest nieźle

Stary 2016-04-05, 19:40   #3326
_Malbora_
Raczkowanie

sysa09 właśnie jak się czujesz?

agafisia prace domowe!!! mogłabym i ja się za nie zabrać bo jak do tej pory to mam takiego doła, że nic nie sprzątam (tylko to co muszę)
Ja naprawde mam depresję!

Moje dietowanie idzie mi bardzo dobrze Ale proszę weźcie mi to wytłumaczcie jak prostemu chłopu! Jak to jest... jem 5 posiłków dziennie, licząc kalorie wychodzi około 1500, co dzień ćwiczę, pije około 3 litrów płynów dziennie... i co? waga jak stała tak stoi!!
Czy mam to rozumieć, że skoro schudłam z 64,5 do 62,4 do juz koniec, dziękujemy? Tyle do końca życia?

Chudniemy!
64,5 - 63,5 - 62- 61 - 60 - 59 - 58 - 57 - 56 - 55 - 54

Edytowane przez _Malbora_
Czas edycji: 2016-04-05 o 19:42
_Malbora_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-05, 20:08   #3327
Butterfly_27
Zakorzenienie

Syska Co ci się dzieje, już ci lepiej?
Ania89 eee tam za gorąco, gorąco to jest przy +30stopniach
Aguś I nawet mnie nie zaprosiłaś, już cię nie lubię
Malbora Ja ci to wytłumaczę po sobie. Jak byłam na Dukanie, a byłam tylko 3 miesiące to potem od razu połowa wróciła bardzo szybko i później przy normalnym jedzeniu i ćwiczeniach było mi bardzo ciężko cokolwiek stracić. Musisz dać organizmowi czas

Pofarbowałam odrosty włosków, ehh wyszły mi za ciemne
Stary 2016-04-05, 20:31   #3328
sysa09
Zakorzenienie

Dobrzee sie czuje tylko krzyze mnie bola, szlam dzisiaj normalnie i nagle poczulam taki bol, myslalam, ze upadne. Musialam wziac prochy. Przespalam popoludnie. Pogoda sie popsula, moze rano bedzie w miare

Aga, Ciebie tez bola? Dosyc szybko, dopiero co skonczylas rehabilitacje przeca

Malbora, mnie tez sie wydaje, ze organizm potrzebuje czasu ale nie znam sie. Kazdej z nas ciezko idzie

Madzia, same odrosty farbujesz?? Nie lepiej cale wloski?

---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ----------

Zrobilam sobie omlet owsiany z wiorkami kokosowymi, usmazylam na oleju kokosowym bo mi przyszedl dzisiaj. Bede miala na rano
30.06.2018
Stary 2016-04-05, 21:21   #3329
agafisia
Zakorzenienie

malbora-nie płacz mała-tak szybko ci te kg poszły że pozazdrościć...zawsze chudnie się najwięcej na początku a potem stoi...jak wolno spada to na dłużej jak szybko to jojco jest ja tez mam co raz depresje jakąś chorą po tej zimie-ale wiosna mnie stawia na nogi (pomijając chorowanie)
no ja dziś prócz kurzów zrobiłam wszystko a nawet ciut więcej niż miałam w planie-jestem zadowolona
madzia-przeca zarażam smarkam glutami i kasłam a tort jest tylko dla mojego-nawet ja go nie ruszam-chyba że mnei poczęstuje
sysa-miałam od 1 lutego 10 dni...2 miechy minęły...przy tej chorobie jakoś bardziej je odczuwam-od tego łóżka i siedzenia w domu myślę że jeszcze z miesiąc dwa i dadzą mi popalić...chyba faktycznie trza sie zapisać to przed wakacjami mi wypadnie termin...

chyba nie da sie samych odrostów w domu zrobić...ja mam już lekko widoczne ale jeszcze ze 2 tygodnie dopiero 3 tygodnie po farbowaniu jestem

ale miałam prasowania-z półtorej godziny ale już mam z głowyzaraz mój przyjdzie z pracy jeee

Stary 2016-04-06, 04:27   #3330
Butterfly_27
Zakorzenienie

Witam z rana
Syska Nieee, całe włoski farbuję, ale ze względu na odrosty Jakbym ich nie miała to bym nie farbowała Pofarbowałam całe, bo nie umiałam znaleźć tej samej farby co ostatnio, bałam się, żeby nie było widać różnicy. A poprzednim razem farbowałam tylko odrosty, wolę nie niszczyć dodatkowo włosów które już są pofarbowane
Biedna, pewnie się nacierpiałaś Mnie raz na jakiś czas mocno boli w klatce, uczucie jakby mi ktoś całą klatkę piersiową miażdżył i nie wiem od czego to. Podobno to nerwobóle, ale ja się wtedy akurat w ogóle nie denerwuję jak to mam Okropne uczucie boli mnie wtedy z każdej strony, każdy mój ruch.
Mmm ciekawa jestem jak smakuje oblet na słodko, nie jadłam a tyle ostatnio o tym piszecie, a ty jeszcze z tym kokosem i olejem kokosowym Miałam sobie zamówić na All.. taki okej i zapomniałam, najwyżej poszukam w sklepie, są dostępne tylko, że drogie
Aguś To ja się chyba powinnam wstydzić, ty chorowitka i masz wszystko porobione, a ja miałam wczoraj sterte ciuchów do prasowania i jeszcze pare innych rzeczy zrobić to nie zrobiłam Za to byłam na zakupach, kupiłam sobie palete cieni to powiek, moje mi się pokończyły, miałam takie podwójne kolorki. A mój w ramach urodzin przyniósł mi wczoraj piękny bukiet róż A w Pl dostałam od niego 2 pary srebrnych kolczyków wybierałam razem z nim, kupił mi 2 pary bo nie umiałam się zdecydować
Dobra, dobra wybaczam ci ten brak zaproszenia
Kochane co w tak z tymi odrostami?? Zrobiłam całe włoski, ale tylko tym razem, bo nie miałam tego samego kolorku, nie było w sklepie mojej farby. A tak zazwyczaj jak robię jedną i tą samą to robię tylko odrosty, da się, tylko trzeba się bardziej namęczyć. Ja sama farbuję włoski od X lat, także mam w tym wprawę Jedynie baleyage czy pasemka zawsze robiła mi fryzjerka lub znajoma

Dzisiaj 3 dzień ładnego jedzenia, już czuję, że nadmiar wody mi trochę zleciał, nie mam aż tak nadętego brzuchola Z rana uciekam do lekarza, także trzeba się szybko zabrać za ćwiczenia, bo dzisiaj mam troche do roboty.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości