|
|
#301 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. IV
Cytat:
![]() O to widzę, ze to zbiorowy bunt mężów hahahha Ja go nie przymuszałam sam chciał, teraz sam nie chce i okey Mnie to nie przeszkadza![]() Cytat:
Działamy, działamy Mówiłam ci że bedzie dobrze!![]() Cytat:
|
|
|
#302 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
Dorinko ja mam ostatnio ogromna fazę na prosciusienkie długie wlosy, więc Twoja fryzura jest jak dla mnie idealna- sama do takiej dażę - więc ja nie radzę bo jestem zdecydowanie nie subiektywna .Rozumiem ze potrzebujesz zmiany- więc idz do stylisty. Przeciez nie musisz się godzic na to co zaproponuje
|
#303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Całkiem nieźle się trzymał do wczoraj - stwierdził że koniec - do fasolki i kurczaka musi być puree ![]() Dzisiaj miał piekielnie ciężki dzień w pracy, więc zrobię mu pyszny obiad i niech chociaż w domu odpocznie...
|
|
|
|
|
#304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#305 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cięcie u niego 100 zł., u jagi- 350 zł. Chyba się skuszę ?
|
|
|
|
|
#306 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#307 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#308 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sanetko, czy Ty się wkurzyłaś o te teksty o seksie, śniadaniu i praniu?! On tylko żartował. Mój do tej pory próbuje mnie skłonić do śniadanek do łóżka i zeby mu robis kanapki do pracy- bo tak wygodnie. Ale myślę, że wcale nas nie postrzegaja jako służące do umilania im życia. Moim zdaniem nie ma o co sie gniewać. Cytat:
Przy okazji : witajcie ![]() Dorinko, idź do fryza ja byłam w sobotę i jestem zadowolona. Wcześniej miałam dłuższe włosy i nie chciało mi się z rana modelować i tylko je paliłam prostownicą- a teraz jak są wycieniowane to po myciu nakładam piankę, ugniatam i jest fajny efekt. Nie modeluję, nie prostuję. Tym bardziej że modelowanie zimą trzyma sie na moich włosach 10 minut...
|
||
|
|
|
#309 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#310 |
|
Zakorzenienie
|
Gold-fish to tak idziwny ton byl. jestem z nim 2 lata i potrafie odroznic kiedy naprawde zartuje a kiedy nie wiadomo czy sie bac bo to tak serio brzmi
dlugo sie nie gniewalamon potrafi czesto jakies akcje wycinac. czasem sie spotykamy ja usmiechnieta a on smiertelnie powazny, wiecej mina obrazona. ja nie wiem o co chodzi, stalo sie cos czy co. w koncu mi tez do smiechu nie jest a wtedy on jakby nic do mnie: nie nie jestem zly, tak w duchu to sie z Ciebie smieje bo uwielbiam patrzec jak sie zloscisz ![]() inna sprawa to wlasnie ten sex. czasem to naprawde brak mu wyczucia. jak niedawno co mnie ten straszny humor dopadl. zostal na noc. milo bylo sie przytulic ale tylko do czasu... potem sie zaczal dobierac do mnie. jak protestowalam ze naprawde nie mam na to ochoty ze tylko chce zeby mnie przytulil to on : a co, to juz mi potrzymac nie wolno ![]() i odwrocil sie obrazony, udawal ze spi. ma te swoje dziwne zagrania
|
#311 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym sie skusiła, tylko oby ci nie zrobił jakiejś odlotowej fryzuru
|
|
|
#312 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#313 |
|
Zakorzenienie
|
tiaaaaa albo się zetnie na łyso, nie bacząc na slub..
jasneee
|
|
#314 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja bym sie skusila na Twoim miejscu ![]() Tylko powiedz mu ze slub w lipcu zeby nie szalal z nozyczkami za bardzo Gold Fish szkoda ze nie chcesz nam pokazac swojego zdjecia z nowa fryzurka ![]() Skoro ona taka super, ze nie trzeba modelowac ani prostowac itp..Edit: ja mam wlasnie takie wlosy, podatne na ukladanie, ale efekt jest na 10 minut bo oklapniete potem sa
|
|
|
|
|
#315 |
|
Zakorzenienie
|
Pisałam w ubiegły czwartek- ale Ciebie nie było juz. Sa boskie i jak juz pisałam normalnie kocham Ciebie za link do tej strony ![]() .Drugie buty w moim życiu które mnie nie obtarły (Pierwsze to ecco ).Desine genialny, wykonanie 1 klasa, skorka mięciusienka....i ten wytłoczony znaczek na piecie- bosko. Cały czas je podziwiam
|
#316 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem otwarta na sugestie ale bez przegięć ![]() Haniu cieszę się strasznie Powiem Ci, że moje zielone kozaki są moimi najwygodniejszymi butami i wcale nie najdrozszymi , jakie kiedykolwiek miałam....A dodam tylko, że mają 8 cm. obcas!!!! Ja nie wiem jak oni robią te buty ale sa genialne .... Na wiosnę zaatakuję jakies pantofelki, zdecydowanie warte swojej ceny !!!!
|
|
|
|
|
#317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo sugestie to bywaja różne ![]() I "czadzik" nie zawsze znaczy "Czadzik" |
|
|
|
|
#318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiście potem ja strzelam takiego ,,niby focha" i słyszę, ze uwielbia mnie taką rozzłoszczoną. I wiesz- coraz częściej na takie głupie ,,niby poważne" teksty nie reaguję. Nie oburzam się, nie wkurzam. Tylko od razu się z nich śmieję. Ale myślę, że właśnie to oznacza tekst Twojego TŻ-a ,,przecież mnie znasz". On tak się zachowuje bo myśli że Ty go znasz i tym się nie przejmiesz. Powiem więcej: on Cię zna i wie, że zareagujesz złością, więc to robi- bo lubi Cie taką wkurzoną. Tak myślę- troche to zakręcone, ale nie umiem inaczej. I jeszcze jeżeli chodzi o sex. On chce a mi wystarczy buziak.... temat rzeka. Czytałam jakąś wypowiedź psycholożki, ze mężczyźni jak wiedzą, ze na sex nie ma szans (no bo przecież nie zrobi tego bez Twojej zgody), to odcinają się od jakiejkolwiek czułości. Niektórzy czują się urażeni, a niektórzy chcą w ten sposób ochłonąć... |
|
|
|
|
#319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przynajmniej ze mnie wyszedł prawdziwy DEMON . Nie funkcjonuje u mnie pojęcie jak "brak ochoty", czy osławiony już "ból głowy " ![]() Mój Tż jest oczywiście z tego powodu szczęśliwy i docenia ten fakt, a może to nie kwestia wieku a iskrzenia sama nie wiem, ale że zgrało się z magiczną 30 to zrzuciłam metamorfozę na wiek
|
|
|
|
|
#320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiek wiekiem (wszyscy mówią, że kobiety z wiekiem chca więcej, a faceci mniej ), ale tu znaczenie ma właśnie ta iskra
|
|
|
|
|
#321 |
|
Zakorzenienie
|
Gold no identycznie. ja to juz zwalam na jego charakter-ciezko taki zmienic
![]() a zeby nie bylo narzekania- zebyscie nas widzialy jak wczoraj zupe gotowalismy (oboje sie uczymy). zaciete miny w rozmowie czy dodac jeszcze wody czy nie ale potem stwierdzilismy ze fajnie tak razem cos zrobic. potem tak samo bylo z budyniem. fajne jest to ze ja zawsze stoje przy garach i gotuje a TZ obok i zamecza mnie pytaniami co i jak- bo tez chce sie nauczyca sex no coz...tez TZ sie dziwi ze czasem to tylko jedno mi w glowie .no ale qrna ma sie czasem dni ze nie i koniec. a jego to chyba jeszcze bardziej podnieca. a jeszcze jest tak ze jedziemy na gumkach...ktore czesto pekaly. ja mam cykle jak w zegarku wiec w plodne sexu niet. ale ostatnio tak mnie ponioslo i w ogole. i TZ juz sie nastawil ze jak raz pozwolilam to teraz juz caly miesiac, codziennie po kilka razy bedzie...
|
#322 |
|
Zakorzenienie
|
tak się dziwiłam czemu nikt nie pisze, a tu już kolejna cześc wątku... i znowu mam tyle do czytania
no nic biegne nadrabiać zaległości ![]() Pozdrawiam
|
#323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.. Twój Tż nie miałaby ochoty tak często jak Ty? czasem warto się zastanowić nad odwrotną sytuacją , wejść w inna rolę....mnie osobiście wiele to dało
|
|
|
|
|
#324 |
|
Zakorzenienie
|
Dorinko
dokładnie. Mój mi kilka razy odmówił, albo raczej widziałam po jego minie, że zaraz zaśnie.. A tak ogólnie to na pewno im bliżej 30 tym częściej, lepiej itd. ![]() Pięć lat temu miałam prawie zerową ochotę. |
|
|
|
#325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale czy ja mowie ze wtedy nie moze mnie nawet dotknac. sa inne sposoby . zreszta to jest wspolna swiadoma decyzja ze w te dni sie powstrzymujemy. pozostaje petting itp tak dla scislosci to praktycznie codziennie jest "male- co nieco" u nas. wiec czasem sa takie dni (rzadko) ze naprawde sie nie chce nic, nawet dotyk nie jest przyjemny. chyba latwiej jemu jest sie powstrzymac niz ja mam sie zmuszac i nic nie czuc.
|
|
#326 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#327 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#328 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#329 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Chociaż mi akurat w niczym nie przeszkadza ale wkurza mnie ten dyskomfort
|
||
|
|
|
#330 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:09.

To najpiękniejsze 4 miesiące mojego życia
Kurczaczki, szczęśliwa jestem 

.
, chciałam wprowadzić coś nowego, lekkie cieniowanie by chyba nie zaszkodziło ?