|
|
#811 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko o Avonie II
Cytat:
W katalogu sprawdzic nie moglam bo korzystalam z tego on-line na stronie avonu a tam juz jest nowy. Cytat:
|
|
|
#812 |
|
Zakorzenienie
|
Ampułki były wczoraj w COKu w Łodzi, natomiast nie udało się dokupić podkładu w musie ze strony z wyprzedażami.
|
|
|
|
#813 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A te 1 przy zestawie i ampułkach oznacza ile zamówiłaś, ale 0 wskazują na to że ich nei dostaniesz - "brak w magazynie" lub coś innego bedziesz miała na papierowej fakturze.
|
|
#814 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Kochane Avonki! Chciałam was zapytac co sądzivcie o bizuterii Chwistianna i Orchid... Pytanie szczególnie do posiadaczek i tych które widziały biżu na żywo ale inne opinie też mi sie przydadzą
Otóż oby dwie mi sie podobają ale nie wiem którą wybrac Wiem, że u Christianny te kółeczko jest takie śliczne błyszczące bo jest całw z cyrkonii... Ale obawiam sie tej kryształowej łezki czy nie bęzie zbyt duża... A jeżeli chodzi o Orchid to czy ona też ma w sobie cyrkonie? Czy jest zwykła srebrna?
|
|
#815 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Faktura wystawiona dzisiaj nadal w brakach podkłady w musie Ivory i Cream. |
|
|
|
|
#816 |
|
Zakorzenienie
|
UWAGA!! jeśłi ktoś chce to mam ampułki (3 opakowania) - kurcze, zamówiłam jako brak, a tu klops - mam na podgladzie faktury
![]()
|
#817 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#818 |
|
Zakorzenienie
|
No niestety :/ Zamówiłam bo jeszcze wczoraj ktoś pisał że ma brak (na wczoraj wystawionej fakturze)
|
#819 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny czy ma któraś z was katalog 2/08 spakowany w PDF bardzo bym prosiła
rar mi się nie otwiera
|
|
|
|
#820 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#821 |
|
Zakorzenienie
|
Przejżałam sobie kat. 02 i widzę, że ostro walentynkowy jest
Same miłosne skojarzenia. Najbardziej mnie cekawi nowy żel Senses
|
#822 |
|
Zakorzenienie
|
dla mnie k02 to bomba!
w przeciwieństwie do k01... Dużo w nim nowości co bardzo lubię intrygują mnie nowe strony zapachowe ale kurcze gdzie tu do k02 jak ja jesczez nawet nie znam nowego zapachu Treselle?
|
|
#823 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Witam. ![]() Mam akurat wszystkie rozmiary, oto one: Torebki papierowe mini 10cm x 18cm małe 13cm x 22,5 średnie 17cm x 26cm duże 20cm x 35cm ![]() Wielkie dzięki za katalog dla Asiuchny i dla Vanillii za spakowanie
![]() Edytowane przez sunik1 Czas edycji: 2007-11-22 o 11:51 Powód: zapomniałam podziękować |
|
|
|
|
#824 |
|
Zakorzenienie
|
wogóle wczoraj dzwoniła do mnie moja okręgowa która w zmowie z moja liderką ponownie chciała mnie namówic na liderowanie :/ ech byłam zniesmaczona :/ powiedziałam, że NIE a ona gadała jak nakręcona! skąd wogóle miała mój numer komórki?! pewnie moja liderka jej dała... ech... szkoda gadac... wolałabym byc zwykłą konsultantką i nie wiedziec o tym jak oni wkręcaja ludzi.... :/ zaczeła mnie namawiac żebym kusiła dziewczyny nowym świątecznym katalogiem, że napewno będą robiły prezenty a teraz są nowe odpusty itd... kurcze nie dam zrobic sobie wody mózgu! miałam ochote jej powiedziec żeby spadała na drzewo ale sie powstrzymałam i obiecałam się sontantowac z moją liderką czego oczywiście i tak nie zrobie...
|
|
#825 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#826 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Musicie sobie zainstalować program WinRar i wtedy bez problemu rozpakujecie katalog. |
|
|
|
|
#827 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz ja na katalogach Avonu- zdjecie z Coku chyba. Mi sie tez podoba i chyba sobie ja wezme.
|
|
|
#828 |
|
Zakorzenienie
|
no własnie widziałam... tylko kurcze zastanawiam się czy ona ma takie błyszczące cyrkonie... nie wiem już sama czy zaoszczędzic kaske czy sie skusic... bo najbardziej to miz ależy żeby przy okazji kupic szkatułkę... miałam nadzieję, że ją wezme bo koleżanka wzięła pierścionek ale ona też chce szkatułke i klops teraz... musze sie powaznie zastanowic... i tak wydam na siebie dużo w tym katalogu...
|
|
#829 |
|
Rozeznanie
|
Macie katalog w wersji pdf
![]() Katalog 02.pdf |
|
|
|
#830 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No w sumie masz rację... Jakieś te kolorki mało zgrane...przyjrzałam się dokładniej !
|
|
|
#831 |
|
Zakorzenienie
|
ale mogę się założyc że na żywo kolorki będą dawały zupełnie inny efekt... z mineralkami tez był problem że niby kolorki dziwne ale po wypróbowaniu w COKu dużo dziewczyn je sobie kupiło i są zadowolone
nawet osobny wątek powstał o pudrez mineralnym
|
|
#832 |
|
Raczkowanie
|
MISCHELLE bardzo duża bużka za katalog
|
|
|
|
#833 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;5847523]to powiedzcie mi co zrobic z popusta passion dance [/quote]jeśli jest popsuta to odeślij ją do Garwolina Cytat:
nowy żel Senses błyszczyk do ust z jojobą zielony cień do powiek w kulce Mamie złoty krem pod oczy+złoty krem do rąk za 0,50zł |
||||
|
|
|
#834 | ||
|
Zakorzenienie
|
a chyba że tak
![]() Cytat:
![]() [1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;5848040] to ja podam tez oferte netto miejmy nadzieje ze nie zabija mnie ![]() OFERTA NETTO: mgiełka zapachowa Celebre,Passion Dance,Pur blanca,LBD - 12,90 krem naprawczy Żródło młodości na noc 29,90 spray do higieny 4,90 matujący puder przeciw wypryskom ten zielony 7,90 mleczko w sprayu do zniszczonych włosów 5,90 serum przedłużające trwałość koloru 5,90 lekki krem antybakteryjny Clearskin 5,90 żel Blue rush dla niej 4,90 perfumetki Treselle , Perceive 12,90 bosy spray imperfect 6,90 żel Imperfect 6,90 WODA WINK 19,90 antyperspirant w kremie Sensitive 3,90 mini krem antycellulitowy 2,90 płyn z mango i pasiflora oraz cynamonowo-jabłkowy 1000ml po 9,90 cytrusowo-miętowy spray do stóp 5,90 krem do stóp z kofeiną 4,90 scrub do stóp Rajska plaża 3,90 balsma Senses Fantastic day 5,90 krem z gliceryną +25% 4,50 mydło Celebrate me 6,90 spray So free 5,90 ujędrniający balsam w wersji świątecznej 400ml 7,90 ozdoby do paznokci 4,90 bizuteria do twarzy 4,90 paski do panikiruru 2,50 wibrujący tusz CT turkusowy i fioletowy po 5,90 błyszczyk arabian glow TAN- 5,90 lśniący cień i eyeliner 2w1 : Cafe,Tuxeda,Grapes ,Sailor po 10,90 notesy z magnesem 2,50 kosmetyczka Cudowna podróż 12,90 niebieski kuferek 10,90[/QUOTE] aaa super! ![]() Cytat:
Asiuchna dzięki za skanowanie katalogu zabieram się za oglądanie. ![]() a jutro paczuszka ![]() mam nadzieję, że mi ją przywiozą, zanim pójdę do szkoły
|
||
|
|
|
#835 |
|
Raczkowanie
|
Eeee zestawy Today już przychodza
|
|
|
|
#836 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#837 |
|
Zakorzenienie
|
ja sobie ten podkład w musie wezme chyba dopiero w 02.. taka cena fajna
![]() ale czy wytrzymam? ![]() może coś wczesniej wykombinuję. |
|
|
|
#838 |
|
Rozeznanie
|
z 02/08 jeszcze podoba mi sie płyn do kapieli truskawkowy ! Jeżeli będzie tak intensywnie pachniał jak ten z biała czekoladą to poprostu
![]() zauważyłyście,ze robią straszne zmiany w Naturalsach?!teraz likwidują serię kokos&papaja i miód&cytruna (tej pierwszej mi strasznie szkoda,duzo dziewczyn go lubiło),a w 2 likwiduja mango&passiflore dobrze,że pojawiła sie jeżyna&wanilia,która moim zdaniem jest suuuper
|
|
#839 |
|
Konto usunięte
|
jak dla mnei to niewporzadku ze tylko trend dostanie
|
|
|
|
#840 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
POTWIERDZAM !!! Mam na dzisiejszej fakturze i Today i ampułki i gwiazdki konfetti ![]() A może ktoś pilnie potrzebuje Today ??? Odsprzedam...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:13.

W katalogu sprawdzic nie moglam bo korzystalam z tego on-line na stronie avonu a tam juz jest nowy. 

A te 1 przy zestawie i ampułkach oznacza ile zamówiłaś, ale 0 wskazują na to że ich nei dostaniesz - "brak w magazynie" lub coś innego bedziesz miała na papierowej fakturze.
Otóż oby dwie mi sie podobają ale nie wiem którą wybrac 

rar mi się nie otwiera

Jakieś te kolorki mało zgrane...przyjrzałam się dokładniej
:rolley es: byla w zastepstwie? a moze to nie maseczka tylko faktycznie te zel?