![]() |
#121 |
BAN stały
|
Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XVII
Trzymam
![]() ---------------------------------------------------------- U mnie znowu poważny spadek nastroju od wczoraj, chyba nigdy sie nie wygrzebię z tego cholernego dołka, jest mi coraz gorzej, nie chce mi się żyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
#123 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Sabbath - odnosnie remontu, mojego starego nigdy nie ma wiec wiekszosc remontow, albo spraw naprawczych odbywala sie pod okiem mamy, czasem tylko my dwie cos tam robilysmy. Spoko np, choc tynk mineralny troche wyzarkl mi skore na lapach to efekt jest fajny ![]() Wiec noszenie, dzwiganie u kobiet mnie nie szokuje, ba! czasem kobiety w sprawach techniczno-organizacyjnych podczas akcji REMONT spisuja sie duzo lepiej. A oto i przyklad... W sypialni rodzicow (nilt tam nie spi ale kij) zalozone sa przesuwane drzwi, w sensie taka szafa, Te drzwi zamowila moja mama, byla przy montazu. Dzialaja jak zloto. Podobne do przedpokoju zamowil moj stary, on takze uczestniczyl w montazu, zabawiajac ekipe, bawiac sie w kelnera (zeby on mi chociaz raz herbate podal...) I jaki efekt?? Drzwi opadaja, przesuwaja sie sama, Cala robota jest do dupy. Jak ostanio mi zmienial zarowke (!!) to on stal na stolku, ja bylam odpowiedzialna za wlaczanie i wylaczanie swiatla przy wlaczniku, moja mama (!!) podawala zarowki (!!). Tak, zarowki (!) bo jakos to sie jedna wyslizgnela, to inna nie dziala.... Ja dzis bede pachniec pewnie Lolka... 7 grudnia mam Christmas Party, ale sie boje. Nie moje 1sze, ale tego sie boje. Poza tym o 3 rano obudzilo mnie lkanie, jak sie okazalo moje wlasne. Zalana lzami sie obudzilam, bo snilo mi sie, ze moja siostra umarla. Matko, rozpie.... mnie ten sen, chcialam dzownic do domu o 3 rano ale M. mnie uspokoil. |
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
niecnotliwa dziewica
|
Angel, dobrze będzie :ehem; a
![]() ![]()
#126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Glowka do gory, musisz dac\rade. Ja od miesiaca daje. Jeszcze anegdota. Moj kumpel, Friend jak on to mowi, mlody Angol... Wczoraj pije cos i beka. Wiec jak jakz wykle, ueee swinio...itp Wiec walnelam wyklad, ze jest niewychowany A on mi na to (jak zwykle) ale to normalka tu skad pochodze Wiec jak znow, ze ja to raczej wychowana dobrze, i takiz ludzi znam On mi na to odbija pilke' Ludzie w Angli sa wychowani... ale nie Tu, nie wiesz, ze (tu nazwa naszej wiochy/dzielnicy) jest jedna z najbardziej zdeprawowanych dzielnic w Anglii?' i w rozbrajacycm usmiechu, 'ale nie zauwazylas i Ci to nie przeszkadza' ![]() o i w drodze do pracy spotklama znow kolesia, co mnie kiedys zaczepil na ulicy ( w drodze po test ciazowy) No i ten dalej do mnie nawija!!!!!!!! Czy dam mu swoj numer (moglam podac buta), kiedy zaczene sie z nim umawiac, ze moge w sekrecie nawet... Ja nie wiem, na czole mam napisane 'polish whore!' czy co? Wiec usmiechnelam sie milo i rzeklam 'nie lubie sekretow' i poszlam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#127 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powodzenia ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
kobietki polecam książkę najnowszą Wiśniewskiego "czy mężczyźnią sa jeszcze światu potrzebni". każdy facet powinien się z nią zapoznać,ja wlasnie skonczylam czytac.
musze isc na zakupy obiad gotowac, a siedze na forum,wykopcie mnie prooosze |
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
Angelku jakby Myszka nie byla chetna a mialybyscie jeszcze miejsce na zamowieniu, przygarniecie kropka?
|
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
Aniołku, trzymam mocno kciuki
![]() ![]()
#131 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#132 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
Trzymam
![]() Pachnę Funny (wczorajszy nabytek) ![]() P.S. Też mnie kuszą te OI na truskawce, ale jak chciałam wczoraj kupić to się okazało że mi kredytówka już nie bangla ![]() ![]()
#134 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
heheh cicho cicho, ja poprostu sie ubezpieczam na przyszlosc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#135 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Rozumiem ![]() ![]() Na to niestety wygląda... Aniołku, świetne zdjęcie w avatarku ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
Czyżby tworzyła się "lista kolejkowa"?
![]()
#137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Się robi ![]() Jak tak czytam Wasze żale ![]() ![]() ![]() Jest kilka jego zachowań, z którymi bezskutecznie walczę, a mianowicie: - mycie zębów przed telewizorem - od razu widzę brudny dywan - zamykanie deski od kibelka - mamy taką nietrzaskającą, z amortyzatorem, która wolno opada i z reguły kiedy mocno chce mi się siusiu, to jak wpadam do łazienki, deska jest uniesiona i muszę kilkanaście sekund odczekać, aż opadnie, przeżywając w tym czasie katusze i przestępując z nogi na nogę ![]() - rzucone w sypialni ciuchy - kupiłam nawet taką wielka wiklinową skrzynię, żeby mógł je wrzucać do środka, ale niestety ten patent nie zadziałał i ciuchy są rzucane zamiast "do" to "na" skrzynię ![]() Ale jak wiadomo, związek wymaga kompromisów, więc znoszę to dzielnie, niekiedy tylko wybuchając ![]() Pachnę L'Eau Rare Matale ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#138 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziś rano na przykład bardzo dzielnie zniosłam tekst "kochanie, ale tą ścianę pomalujesz do soboty?" ![]() Do spraw remontowych mój TŻ ma dwie lewe ręce, pozwalam mu tylko na wiercenie dziur w ścianach (po wybraniu przeze mnie odpowiednich wierteł i kołków) i skręcanie mebli (pod moim ścisłym nadzorem) ![]()
![]() |
#139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Albo przyniosę mu kulkę zrobioną z wypranych skarpetek na biurko, bo nagminnie zapomina, że wyprane trzeba jeszcze powiesić. ![]() Ale generelnie strasznie mnie śmieszą te męskie akcje. My, baby zwykle nie kumamy jak można po myciu zębów zostawić otwartą tubkę, albo ręcznik na wannie czy kiblu, albo szmaty zostawiać na koszu (mój też rozbiera się NA, zamiast DO kosza na pranie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tu powieszone, tu pierd..., Dnia pewnego dostalam szalu, na kopie polecialo wszytsko z paskami w szlufkach lacznie do lazienki (tam kosz z brudami stoi), pierdyknelam to tam, rozwalilo sie po podlodze. Ja mam swoj kibel wiec to u niego byl burdel. Od tej pory zaobserwowalam znaczna poprawe w tej materii... choc kurde odzienie wierzchnie to czesto znajduje sie na stolkach w salonie. A to kurtka puchowa, a to ortalionka.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#141 | |
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
![]() ![]() ciąg dalszy Gucci Envy me ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
![]() Dowiedziałam się właśnie że mam "za małe kwalifikacje techniczne", czyli jednak oczekiwali wiedzy na poziomie psychopatycznym ![]() Idę na allegro kliknąć sobie jakąś pocieszeniową flaszkę albo cuś innego. Nie ta robota to inna, czas na szukanie mam ![]()
#143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#144 |
Zadomowienie
|
Ach, damą być... Złapałam się na tym, że skropiłam się Opium... i poszłam łazienkę szorować
![]() Co do rozrzucania rzeczy - też chyba jestem facetem ![]() Strachulcu - żadna porażka miła nie jest, ale może w szerszej perspektywie lepiej, że tak się stało. Skoro od początku były jakieś wydumane wymagania, to potem mogłoby być jeszcze gorzej. Szkoda zdrowia na takie szarpanie się. |
![]() ![]() |
![]() |
#145 | |
Zakorzenienie
|
To tak jak ja Nosku ![]() Cytat:
Strachulcu, nie ta to inna ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#146 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znajdziesz coś innego, fajniejszego. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pachnę dziś Innocentem i cieszę się, że mam już weekend ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
lipiec na maksa!!! :)
|
Strachulcu lepiej że okazało się tak teraz niż w praniu
![]() ![]() ![]() Obfitego klikania! ![]() tymeno ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#149 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#150 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak lodówka pusta to nawet chleb z sama musztarda lub ryz z dżemem zje i jest zadowolony. Najbardziej mi sie jednak podoba jak bardzo wybredna bestia sie robi jak to ja gotuje obiad. A to za mało soli, za mało majeranku, za dużo sosu sojowego za mało chili, za dużo śmietany z mało sera itp. Jednak ostatnio robi to tylko jak sie zapomni. Raz jak zaczął tak narzekać to wzięłam talerz z jego potrawką poszłam na dól do sąsiadki i Saba (pies) miała wyżerkę aż jej sie uszy trzęsły. Jak Mnie nie ma w domu to jakoś tak sie dziwnie składa ze w kuchni czysto i kot nakarmiony. I albo nic w tym czasie nie je albo tylko bułki z musztardą. Cytat:
Moj ciuchów na podłodze czy rzucone na krzesło nie zostawi nigdy. Juz go nauczyłam do czego służy taborecik w sypialni. Jak zdarzało sie mu na początku kilka razu rzucić spodnie na podłogę to zawsze rano miał obsiusiane przez kota. Wystarczyło tylko zachęcić kota do zsiusiania z czym nie było problemu. Mojemu P. zdarzało sie czasami zataszczyć gdzies wykałaczkę. Juz na szczęście tego nie robi bo jak raz mu powiedziałam ze następnym razem mu pozostawiona gdziekolwiek wykałaczkę wbije w tyłek tak tez zrobiłam. A śniadania do łóżeczka mam zawsze w soboty i/lub niedziele. P. wstaje jako pierwszy wiec mi robi a ze ja w soboty poleguje sobie do 9 to zawsze dostaje śniadanie do łóżeczka. Cytat:
Zmywać zmywa bo mamy zmywarkę i jego zmywanie ogranicza sie do włożenia talerza do komory i jak jest pełna to naciśnięcia czerwonego guzika. Kotów na podłodze z zwłaszcza pod łóżkiem w sypialni nie widzi do póki nie są wielkości naszej Koty. Na szczęście tylko raz takie za hodował. Teraz to sprząta 2 razy w tygodniu wiec są to małe kiciusie. Wszelkie cieższe prace chocby TŻ mocno protestował jednak będzie u nas wykonywał fachowiec. Ostatnia próba uniesienia sie duma mojego męża i montowania umywalki będzie nas kosztować około 300 złotych zamiast jak wcześniej fachowiec chciał 30). Rachunkami na szczęście zajmuje sie TŻ bo ja do takich spraw nie mam głowy jedynie wiem gdzie położyć rachunki by je przejrzał i załatwił. Prasować na szczęście muszę tylko swoje ubrania. Koszul kompletnie nie cierpię prasować i dostaje delirium wiec nigdy tego robić nie musiałam. Ja tez niestety mam załączoną opcję 1 . Teraz czasami włacza mi sie opcja 2 ale nie bo sama tak potrafię a dlatego ze pomaga mi w tym Babelek. Wystarczy zeczwyce sie za buzie poleca do toalety 3 razy kaszlne i moge spokojnie sie połozyc a TŻ dokańcza wszystko za Mnie. Niestety długo takich akcji wykonywac nie bede mogła. ![]() Cytat:
Cytat:
Ale ja mam w przedpokoju wysoka szafę i wysoko wiszą kurtki wiec muszę stanąć na placach by ja zdjąć z wieszaka. A po ostatnich nauczkach mojej cioteczki ze nie wolno mi stawać na palcach i wyciągać w górę rąk znosi to dzielnie. Druga rzecz która go wkurza to stojące w przedpokoju moje buty. Tu tez spasował po tym jak mu stwierdziłam ze ciężko mi się jest schylac i je wyciągał i chował kilka razy na dzień do szafy. W końcu "odgrywam" sie na nim za zostawianie mi w sypialni na toaletce kubków po kawie.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:21.