Mamusie czerwcowe 2016 cz.5 - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-04-06, 10:39   #811
kiara92
Rozeznanie

Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz.5

Hej

Powodzenia na wizytach!

Widziała któraś albo użytkowała wózek Riko brano ecco? Bo spodobał mi się wizualnie w kolorze cafe latte.
kiara92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-06, 10:43   #812
kaska87
Zakorzenienie

ale pogoda... siedziemy w domu, a wczoraj bylo tak pieknie

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-06, 10:47   #813
Radena
Zadomowienie

http://zyciewpakiecie.blogspot.com/2...porod.html?m=1 nie wiem,czy któraś to wrzucala,ja zamierzam to zastosować,plus ten balonik annibal
Radena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-06, 11:07   #814
kiara92
Rozeznanie

A ta maść Natalis ułatwiająca poród, co o niej myślicie?
Stary 2016-04-06, 11:42   #815
Asiek121
Zakorzenienie

ja smaruje Malantanem ale nie codziennie, bo mam bardzo suche i podraznione
Asiek121 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-06, 12:05   #816
misia880
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kiara92 Pokaż wiadomość
Nabijanie kasy.

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-06, 12:57   #817
zebrah
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kociak85 Pokaż wiadomość
Ja muszę chociaż trochę pampersów dla młodego kupić bo na razie nie mam ani jednej sztuki. Pamiętam że w poprzedniej ciąży to robiłam zapasy - szukałam promocji i wtedy kupowałam. tylko już nie pamiętam ile teraz to jest dobra cena za taką pieluszkę w rozm.2?
Kociak popatrz sobie na tą stronę i rankingi cenowe za szt:
mlekoipieluszki.pl

Anuszka- chyba sprawdzimy te Lidlowskie pieluchy.
Mąż kupił ostatnio w Rossmanie ich pieluszki- używamy ich od początku. Jakieś nowe opakowanie- w promocji było. Młodemu zostają te kulki przezroczyste absorbujące na pupie i się strasznie zbija ta pielucha. Szajs wypuścili i tyle.

Cytat:
Napisane przez soffinka Pokaż wiadomość
Dzień dobry, słońce dziś ma dzień lenia i siedzi za chmurami :/
Mam dzisiaj wizyte i prosze o kciuki - jestem pozytywnie nastawiona ale nutka stresu i niepewności jest
Soffinka powodzenia! Kciuki mocno zaciśnięte

Cytat:
Napisane przez chudziaszek11 Pokaż wiadomość
Nie chce wyjść na marudę, ale kurna jak czytam ile wy przytyłyście to mam mega doła - przy wzroście 160cm mam już + 12kg. Mimo że od 12 tygodnia chodzę na ćwiczenia 2-4 razy w tygodniu.Dwa lata walki o figurę szlak trafił i teraz znowu strasznie się sobie nie podobam - idę się wypłakać, może mi ulży .
Chudziaszek- ale Ty jesteś bardzo szczupła i widocznie organizm tyle potrzebował przytyć. Przecież się nie obżerasz i dbasz o siebie więc bądź dobrej myśli. Poza tym dziewczyny, które mało przytyły na wątku w większości chorują na cukrzycę lub startują z wyższej wagi więc w ogóle bym się tym nie sugerowała. No!

Rafek ma jakąś gastrofazę od paru dni- zjadł dzisiaj 3 śniadania Chyba będzie znowu intensywnie rósł. Byliśmy wczoraj na bilansie 2-latka i wszystko w normie, oprócz leciutkiego zeza. Ciekawe jakie terminy do okulisty dziecięcego.
zebrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-06, 13:16   #818
australia87
Zakorzenienie

Cytat:
Nie chce wyjść na marudę, ale kurna jak czytam ile wy przytyłyście to mam mega doła - przy wzroście 160cm mam już + 12kg. Mimo że od 12 tygodnia chodzę na ćwiczenia 2-4 razy w tygodniu.Dwa lata walki o figurę szlak trafił i teraz znowu strasznie się sobie nie podobam - idę się wypłakać, może mi ulży
Weeeź, no co Ty! Pomyśl sobie, że po porodzie będzie już kilka kg mniej A potem też jakoś pójdzie

Cytat:
Napisane przez Asiek121 Pokaż wiadomość
haha ja tez ostatnio sie przymierzałam do wozka chyba shell active czy jakos tak i ledwo mi czoło wystawało zza daszka gondoli to nie będzie takie proste

Cytat:
Napisane przez haneczkab92 Pokaż wiadomość
Dzień dobry!.
A po co?
Chyba wielu rzeczy nie ogarniam...
Żeby nawilżyć i zahartować, przygotować brodawki Potem już przy karmieniu piersią też je się smaruje.

Cytat:
Eeee, w żadne takie cuda nie wierzę

Wstałam po 2godzinnej drzemce, bo trochę mnie zmuliło po tej pobudce o 4. Zapowiada się kolejny dzień lenia, siedzę jeszcze w piżamie, a na obiad mrożone pierogi
australia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-06, 13:56   #819
__Veronique
Wtajemniczenie

Też mam dzisiaj dzień lenia, ZNOWU. A wczoraj miałam tyle energii nie chce mi się w ogóle z domu wychodzić, a tą wizytę przecież mam. Ale to dopiero o 20, to do tego czasu chyba się zdążę zebrać w sobie

No one's gonna take my soul away.
__Veronique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-06, 14:02   #820
Radena
Zadomowienie

Ja też mam dzień lenia. Wczoraj posprzątalam i bardzo się z tego faktu cieszę,bo dziś bym nic nie ruszyła. Nawet mi się nie chciało do sklepu jechać i czekałam z tym na siostrę mężu wraca dziś z delegacji więc robię placki po węgiersku,ale coś czuję,że bardzo wolno mi to pójdzie
Ja już przytylam z 9 kg,nie wiem co będzie dalej,jeszcze 3 miesiące mi się zostały, a ciągle chce mi się jeść...
Radena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-06, 14:14   #821
haneczkab92
Ania

Widzę, że dzień lenia dziś na forum... i to dosłownie też. Cisza, spokój..mało kto pisze.
Ja też mam lenia, ale już od dłuższego czasu...wiem, że lekarz kazał mi się oszczędzać, ale cokolwiek mogłabym zrobić..ale nie, po co..
Mamie kwiatki z bibułu chce zrobić, mam czas, ale jakoś tak zawsze coś innego sie znajdzie- wizaż czy coś innego i czas leci..

Cytat:
Ja co prawda nie rodziłam jeszcze, ale też (czytając trochę) uważam, ze to strata pieniędzy. Ale niech się wypowie może ktoś, kto używał

Cytat:
Napisane przez zebrah Pokaż wiadomość
mlekoipieluszki.pl

Rafek ma jakąś gastrofazę od paru dni- zjadł dzisiaj 3 śniadania Chyba będzie znowu intensywnie rósł. Byliśmy wczoraj na bilansie 2-latka i wszystko w normie, oprócz leciutkiego zeza. Ciekawe jakie terminy do okulisty dziecięcego.
No pewnie bardzo odległe..;/
Dobrze, że oprócz tego, wszystko jest ok i niech je, niech chłopak rośnie

Cytat:
Napisane przez australia87 Pokaż wiadomość
Weeeź, no co Ty! Pomyśl sobie, że po porodzie będzie już kilka kg mniej A potem też jakoś pójdzie

Żeby nawilżyć i zahartować, przygotować brodawki Potem już przy karmieniu piersią też je się smaruje.

Wstałam po 2godzinnej drzemce, bo trochę mnie zmuliło po tej pobudce o 4. Zapowiada się kolejny dzień lenia, siedzę jeszcze w piżamie, a na obiad mrożone pierogi
Dziękuje. Ja to w ogóle się boje, bo moje sutki to hmm.. zazwyczaj sa płaskie(na równi z brodawką)no i odstają troszkę jak je pobudzę.. boję się co to będzie z karmieniem(wiem, ze są nakładki, które jakoś tam wyciągają, ale i tak sie boje..)
Poza tym jakie te nakładki? kolejny problem.

Cytat:
Napisane przez Radena Pokaż wiadomość
Ja też mam dzień lenia. Wczoraj posprzątalam i bardzo się z tego faktu cieszę,bo dziś bym nic nie ruszyła. Nawet mi się nie chciało do sklepu jechać i czekałam z tym na siostrę mężu wraca dziś z delegacji więc robię placki po węgiersku,ale coś czuję,że bardzo wolno mi to pójdzie
Ja już przytylam z 9 kg,nie wiem co będzie dalej,jeszcze 3 miesiące mi się zostały, a ciągle chce mi się jeść...
Zjadłabym!

19.05.2016r.- narodziny Hani

"Jak na deszczu łza
cały ten świat nie znaczy nic a nic...
Chwila, która trwa
może być najlepszą z Twoich chwil..."

-35...28,4kg do celu

haneczkab92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-06, 14:19   #822
MariaFrancesca
Zakorzenienie

Cytat:
A ciekawe jak tam nasza druga bliźniacza mama, MariaFrancesca, bo już trochę się nie odzywała...
Dzięki wielkie za pamięć . Ja właśnie wróciłam do wirtualnego świata, bo tata przywiózł mi tableta. Przed świętami wylądowałam w szpitalu z powodu szyjki, a głównie lejka - dzieci naciskają na szyjkę, na razie tragedii nie ma, jestem na obserwacji, ale liczę się z tym, że zostanę tu do rozwiązania. Warunki są wręcz super,jedzenie bardzo dobre i dbają o moją dietę, także nie jest źle.

Mam nadzieję, że będę teraz z Wami na bieżąco, choć nie jestem w stanie wszystkiego nadrobić.

Trzymajcie się ciepło i miłego dnia.

W avatarze Andie MacDowell.
MariaFrancesca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-06, 14:26   #823
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde
Konto usunięte

Cytat:
Super że z Zusem masz już spokój. My też myśleliśmy o X-landerze i wszyscy nam je chwalili, gdyby nie to że znaleźliśmy Mutsy na promocji to też byśmy się na niego zdecydowali, tylko my myśleliśmy o X-cite

Nie chce wyjść na marudę, ale kurna jak czytam ile wy przytyłyście to mam mega doła - przy wzroście 160cm mam już + 12kg. Mimo że od 12 tygodnia chodzę na ćwiczenia 2-4 razy w tygodniu.Dwa lata walki o figurę szlak trafił i teraz znowu strasznie się sobie nie podobam - idę się wypłakać, może mi ulży

Limit na wątku już został wykorzystany, więc nie masz się czym przejmować. Daj znać jak po wizycie.
Ja już mam więcej niż te 12, w pierwszej ciąży tez tyle miałam. Ale szybko zniknęło. A Ty jesteś ciągle aktywna to Tym bardziej się nie przejmuj. Taka nasza uroda...
Cytat:
Napisane przez zebrah Pokaż wiadomość
mlekoipieluszki.pl

Anuszka- chyba sprawdzimy te Lidlowskie pieluchy.
Mąż kupił ostatnio w Rossmanie ich pieluszki- używamy ich od początku. Jakieś nowe opakowanie- w promocji było. Młodemu zostają te kulki przezroczyste absorbujące na pupie i się strasznie zbija ta pielucha. Szajs wypuścili i tyle.

Soffinka powodzenia! Kciuki mocno zaciśnięte

Chudziaszek- ale Ty jesteś bardzo szczupła i widocznie organizm tyle potrzebował przytyć. Przecież się nie obżerasz i dbasz o siebie więc bądź dobrej myśli. Poza tym dziewczyny, które mało przytyły na wątku w większości chorują na cukrzycę lub startują z wyższej wagi więc w ogóle bym się tym nie sugerowała. No!

My używamy już tylko tych Lidlowskich, dla mnie są super! Cienkie i fajnie chlana. Nie zamienię ich na żadne inne

Brawa za bilans. A problem z oczkami może się jeszcze unormowac z tego co czytałam-do 3rz. Ale oczywiście lepiej skonsultować ze specjalistą. Mam nadzieję ze u was lepsze terminy

---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ----------

Cytat:
Napisane przez olinka012 Pokaż wiadomość
Dzanet my mamy z Ikei MAMUT
Też je kupiłam najbardziej mi się podobały
Cytat:
Napisane przez olinka012 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mialyscie te pieluszki z lidla?
Jak pisałam wyżej, my tylko tych używamy, są super!

Wysłane z mojego C1505 przy użyciu Tapatalka
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-06, 14:29   #824
australia87
Zakorzenienie

Cieszę się, że nie jestem sama w lenistwie, na Was to jednak zawsze można liczyć!

Cytat:
Dziękuje. Ja to w ogóle się boje, bo moje sutki to hmm.. zazwyczaj sa płaskie(na równi z brodawką)no i odstają troszkę jak je pobudzę.. boję się co to będzie z karmieniem(wiem, ze są nakładki, które jakoś tam wyciągają, ale i tak sie boje..)
Poza tym jakie te nakładki? kolejny problem.
Oj na nakładkach niestety się nie znam... A może nie będzie tak źle i Hania sobie poradzi i bez nich

Cytat:
Napisane przez MariaFrancesca Pokaż wiadomość
Dzięki wielkie za pamięć . Ja właśnie wróciłam do wirtualnego świata, bo tata przywiózł mi tableta. Przed świętami wylądowałam w szpitalu z powodu szyjki, a głównie lejka - dzieci naciskają na szyjkę, na razie tragedii nie ma, jestem na obserwacji, ale liczę się z tym, że zostanę tu do rozwiązania. Warunki są wręcz super,jedzenie bardzo dobre i dbają o moją dietę, także nie jest źle.

Mam nadzieję, że będę teraz z Wami na bieżąco, choć nie jestem w stanie wszystkiego nadrobić.

O, super, że się odezwałaś! Dobrze, że jesteś pod opieką. Mimo wszystko trzymam kciuki, żeby Cię jeszcze do domku na troszkę chociaż wypuścili Dziewczynki są nadal dziewczynkami czy coś uległo zmianie w kwestii płci?
Stary 2016-04-06, 14:37   #825
haneczkab92
Ania

Cytat:

Dobrze, ze jesteś pod opieką ale może jeszcze Cię wypuszczą do domciu na troszkę

Cytat:
Cieszę się, że nie jestem sama w lenistwie, na Was to jednak zawsze można liczyć!

Oj na nakładkach niestety się nie znam... A może nie będzie tak źle i Hania sobie poradzi i bez nich
Mam nadzieję, że sobie poradzi, aczkolwiek nastawiam sie na ta gorszą opcję, że nie będzie tak łatwo- bo naprawdę sa mega płaskie- czasami mam wrażenie że aż wklęsłe..
No nic, taki ich urok, nic nie poradzę..

"Jak na deszczu łza
Chwila, która trwa

-35...28,4kg do celu

Stary 2016-04-06, 14:43   #826
australia87
Zakorzenienie

Cytat:
Mam nadzieję, że sobie poradzi, aczkolwiek nastawiam sie na ta gorszą opcję, że nie będzie tak łatwo- bo naprawdę sa mega płaskie- czasami mam wrażenie że aż wklęsłe..
No nic, taki ich urok, nic nie poradzę..
No w sumie, na Twoim miejscu, dla własnego komfortu psychicznego bym się zaopatrzyła w takie nakładki. A może któraś z dziewczyn ma doświadczenie w tej kwestii i Ci coś doradzi

Dobra, podjęłam decyzję - wyskakuję z piżamy i idę się w końcu ogarnąć
Stary 2016-04-06, 14:45   #827
kiara92
Rozeznanie

Z tym Natalisem to też mi się wydaje, że to ściema. Myślę, że może jedynie zapewnić troszkę lepszy poślizg, ale to chyba można też wiesiołkiem i lnem uzyskać.

Cytat:

Dobrze, że sytuacja jest pod kontrolą. Może uda się jeszcze na chwilkę wyjść do domku.
Stary 2016-04-06, 15:00   #828
MariaFrancesca
Zakorzenienie

Cytat:
O, super, że się odezwałaś! Dobrze, że jesteś pod opieką. Mimo wszystko trzymam kciuki, żeby Cię jeszcze do domku na troszkę chociaż wypuścili Dziewczynki są nadal dziewczynkami czy coś uległo zmianie w kwestii płci?
Dzięki, tak, nadal dziewczynki, ale muszę dopytać ile ważą. W piątek mam badanie, ale mąż kazał mi się nastawić na długi pobyt, żebym (jak to określił) nie ryczała mu później przez trzy dni

Weronia93 pisałaś o jakimś krążku, ale w natłoku postów nie mogę znaleźć szczegółów, mogłabyś jeszcze raz napisać o co chodzi - z góry dzięki.

---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ----------

Cytat:
Dobrze, ze jesteś pod opieką ale może jeszcze Cię wypuszczą do domciu na troszkę
..
Cytat:
Dobrze, że sytuacja jest pod kontrolą. Może uda się jeszcze na chwilkę wyjść do domku.
Dzięki wielkie Dziewczyny za wsparcie

W avatarze Andie MacDowell.
MariaFrancesca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-06, 15:06   #829
olinka012
Zadomowienie

A ja cholera nie mam jak leżeć. Nie wiem co będzie jak z szyjka byloby coś nie tak.
olinka012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-06, 15:31   #830
K_a_s_i_a_86
Rozeznanie

Chyba jestem wyjątkiem u nas dzisiaj. Ja znów pranie robiłam tani prąd jest od 13do 15 to po jednym dziennie sobie zrobię jak mi trzeba.

Bylam u kosmetyczki, małych zakupach spożywczych i ogarnęłam jedne z elementów łóżeczka do połowy zjem obiad i robię dalej.

U mnie słonecznie tylko wieje ale nie ma co narzekać

---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ----------

MariaFrancesca Kochana trzymaj się w tym szpitalu. Fajnie ze masz dobre warunki zawsze to przyjemniej tak leżeć
K_a_s_i_a_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-06, 15:46   #831
soffinka
Zadomowienie

Jestem po wizycie i odetchnełam z ulgą bo ogólnie wszystko dobrze tylko to łożysko w III stopniu, przepływy w porządku, Ignaś ruchliwy i waży już 1831g
Lekarz powiedział że bardzo rzadko zdarza się sytuacja z takim łożyskiem ale może po prostu taka moja natura. Nadal pozostaje mi obserwacja i KTG, jakby coś było nie tak to szpital..
Szyjka długa i zamknięta wód płodowych dużo i główka w dole Chciałam fotkę 3d buźki ale mój syn nie dał się podejrzeć bo był pleckami do góry

Kochane bardzo bardzo dziękuję za wszystkie kciuki

ZUS bez zmian dzwoniłam dziś i z kontroli jeszcze nic nie przyszło.
soffinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-06, 15:52   #832
australia87
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem po wizycie i odetchnełam z ulgą bo ogólnie wszystko dobrze tylko to łożysko w III stopniu, przepływy w porządku, Ignaś ruchliwy i waży już 1831g
Lekarz powiedział że bardzo rzadko zdarza się sytuacja z takim łożyskiem ale może po prostu taka moja natura. Nadal pozostaje mi obserwacja i KTG, jakby coś było nie tak to szpital..
Szyjka długa i zamknięta wód płodowych dużo i główka w dole Chciałam fotkę 3d buźki ale mój syn nie dał się podejrzeć bo był pleckami do góry

Świetnie, że u małego wszystko w porządku Byle do czerwca! Albo chociaż końcówki maja

A co do Zusu, to brak słów...
Stary 2016-04-06, 15:56   #833
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde
Konto usunięte

Soffinka super wieści!!! Mały ładnie przybrał, to najważniejsze!

Co do zusu to już na prawdę brak słów... Szkoda komentować

Wysłane z mojego C1505 przy użyciu Tapatalka
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-06, 15:57   #834
ania230
Zakorzenienie

Idę Was nadrabiać bo mam sporo czytania

---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ----------

AAAA witam się w 30 tygodniu

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
ania230 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-06, 16:00   #835
haneczkab92
Ania

Cytat:

świetne wieści!

"Jak na deszczu łza
Chwila, która trwa

-35...28,4kg do celu

Stary 2016-04-06, 16:04   #836
K_a_s_i_a_86
Rozeznanie

Soffinka świetne wieści. Do czerwca damy radę wszystkie wspólnie wytrzymać

Z ZUSem to się nie ma co przejmować bo to i tak już chyba nic nie da ale jak dostaniesz wyrównanie to będzie z czym poszaleć
K_a_s_i_a_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-06, 16:07   #837
soffinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez K_a_s_i_a_86 Pokaż wiadomość
Soffinka świetne wieści. Do czerwca damy radę wszystkie wspólnie wytrzymać

Z ZUSem to się nie ma co przejmować bo to i tak już chyba nic nie da ale jak dostaniesz wyrównanie to będzie z czym poszaleć
No trzeba liczyć się z tym że długo akurat po oddaje
soffinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-06, 16:10   #838
olinka012
Zadomowienie

Soffinka G R A T U L A C J E udanej wizyty ))))
olinka012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-06, 16:12   #839
kiara92
Rozeznanie

Cytat:

Super wieści! Najważniejsze, że z Ignasiem dobrze, a ZUS nawet szkoda mówić...
Stary 2016-04-06, 16:14   #840
Weronia93
Rozeznanie

Cytat:
Dzięki, tak, nadal dziewczynki, ale muszę dopytać ile ważą. W piątek mam badanie, ale mąż kazał mi się nastawić na długi pobyt, żebym (jak to określił) nie ryczała mu później przez trzy dni

[B]Weronia93 pisałaś o jakimś krążku, ale w natłoku postów nie mogę znaleźć szczegółów, mogłabyś jeszcze raz napisać o co chodzi - z góry dzięki.[/B]

---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ----------

Dzięki wielkie Dziewczyny za wsparcie
Poszłam do kontroli przed świetami i okazało sie ze mam zbyt krótka szyjkę 20mm lekarz zalecił mi założenie krążka za 170zl abym wcześniej nie urodZila oraz leżenie i oszczędzanie sie na maksa to był piątek przed świetami wiek lekarz stwierdził abym nie szła do szpitala ale leżała dał mi dwa ala zastrzyki do pochwowe jeden 35zl i jak cos by sie działo to do szpitala. Nie powiedział mi ze mogę mieć duże upławy przypominające wody płodowe i w 1 dzień świat dawaj na pogotowie hehe całe szczęście fałszywy alarm teraz chodzę co tydzień ma kontrole sprawdzać czy wszystko dobrze podtrzymuje gdybym miała rozwarcie to bym leżała w szpitalu ale tylko miałam zmniejszająca sie szyjkę teraz juz coraz bardziej jestem uspokojona bo tygodnie lecą i nic sie nie dzieje na początku bałam sie ze urodzę w 26 tc byłam załamana ale lekarz powiedział to wszystko teraz zależy odejmie czy będę odpoczywać i dbać o siebie. Mogą pojawiać sie skurcze narazie ich nie posiadam ale jak sie pojawia to bedą mnie czekać wizyty na ktg chyba wszystko napisałam jc to pytaj

---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ----------

Cytat:

Gratulacje udanej wizyty oby tak do końca juz współczuje Ci z tym Zusem jakaś porażka ja nie mam tego problemu z papierami wszystko Ok a pieniądze dostaje z pracy bo jest powyzejbilesc pracownikow i ZUS wysyła do zakładu pracy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości