Wymarzony pierścionek - cz. IV - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-11-22, 12:13   #331
nema_
Gość

Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. IV

W przerwie miedzy lataniem z siostra po lekarzach zerkam do Was
Widze, ze tematyka seksualna sie rozkrecila No czasem sie tak zdarza, ze okres nie jest przeszkoda, jesli chęci są duze Ale trzeba przyznać że te nasze okresy to nic przyjemnego ;/
Stary 2007-11-22, 12:17   #332
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nema_ Pokaż wiadomość
No czasem sie tak zdarza, ze okres nie jest przeszkoda, jesli chęci są duze Ale trzeba przyznać że te nasze okresy to nic przyjemnego ;/
Jak sa duże chęci to nic nie jest przeszkoda, a takie tam cos jak okres to już w ogóle

Ale dzisiaj będzie miły dzień - ja będę marudziła, że boli, a Mąż mi będzie termofor przynosił

Eh...
hihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-22, 12:21   #333
nema_
Gość

Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość
Jak sa duże chęci to nic nie jest przeszkoda, a takie tam cos jak okres to już w ogóle

Ale dzisiaj będzie miły dzień - ja będę marudziła, że boli, a Mąż mi będzie termofor przynosił

Eh...
haha jak słodko u mnie podobnie w pierwszych dniach, tylko termofor=herbatka
Stary 2007-11-22, 12:24   #334
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:

Eh...
Eh, Ty wykorzystywaczko bezwzględna

P.s. ja to jakaś dziwna jestem, mnie nigdy nie boli , a jak juz biorę tabletki to w ogóle zapominam, że mam i są później z tego niezłe jaja, szczególnie Tż ma zawsze ubaw
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-22, 12:29   #335
lemoorka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
Dziewczyny zobaczycie jak Wam się zmieni podejście do sexu po 30 !!!
Przynajmniej ze mnie wyszedł prawdziwy DEMON . Nie funkcjonuje u mnie pojęcie jak "brak ochoty", czy osławiony już "ból głowy " Normalnie, nie wiem co się stało, ale mam tak od kiedy jestem z Tżem- czyli ponad dwa lata
Mój Tż jest oczywiście z tego powodu szczęśliwy i docenia ten fakt, a może to nie kwestia wieku a iskrzenia sama nie wiem, ale że zgrało się z magiczną 30 to zrzuciłam metamorfozę na wiek
Nie strasz Bo się wykończe, a przy okazji Tz Teraz czasmai się dziwie, że mnie tak do szaleństwa doprowadza Baa nawte nie mam ochoty, to zaczyna od czułości, az zaczyna głaskać i koniec opowieści
lemoorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-22, 12:32   #336
sanetka
Zakorzenienie

Dorinko zamien sie. u mnie to sa w najlepszym wypadku 2 dni ze srednim bolem (juz po tabletkach), przelezane, nic nie jesc, prawie nie pic i czekac na zbawienie
i zwykle mecze sie sama bo TZ w pracy, co najwyzej po pracy przyjdzie troche utulic.
sex wtedy tez odpada. wystarczajaco boli wszystko

sanetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-22, 12:34   #337
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Eh, Ty wykorzystywaczko bezwzględna

P.s. ja to jakaś dziwna jestem, mnie nigdy nie boli , a jak juz biorę tabletki to w ogóle zapominam, że mam i są później z tego niezłe jaja, szczególnie Tż ma zawsze ubaw
Nie wykorzystywaczko, nie wykorzystywaczko!
Na początku naszego związku - po pierwszym, albo drugim okresie poszliśmy na spacerek, a TŻ skręcił do apteki i kupił termofor Ja na niego patrzę jak na wariata i pytam, po co mu to, a on to mnie "Ofiaro, na Twoje okresy" A ja oczywiście

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-11-22, 12:39   #338
nema_
Gość

Cytat:
Nie wykorzystywaczko, nie wykorzystywaczko!
Na początku naszego związku - po pierwszym, albo drugim okresie poszliśmy na spacerek, a TŻ skręcił do apteki i kupił termofor Ja na niego patrzę jak na wariata i pytam, po co mu to, a on to mnie "Ofiaro, na Twoje okresy" A ja oczywiście
Oooooooo jak słodko, miło, że pomyślał tak o swojej kochanej.
Tak na marginesie to mi sie w sumie tez termofor marzy, bo stawianie na brzuchu kubka z herbatą gorąca jest ryzykowne ;P
Stary 2007-11-22, 12:42   #339
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Oooooooo jak słodko, miło, że pomyślał tak o swojej kochanej.
Tak na marginesie to mi sie w sumie tez termofor marzy, bo stawianie na brzuchu kubka z herbatą gorąca jest ryzykowne ;P
No Mąż zakupił ten termofor dlatego, że powiedziałam mu kiedys, aby zrobił hebratę w najwiekszym kubku jaki mamy Stwierdził, że termofor lepiej się sprawdzi
Stary 2007-11-22, 12:44   #340
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Ehh... wy tu tak, a ja znowu mam okres
Chwilami to mam wrażenie, że ciągle mam okres, ledwo się skończy, a już znowu i nawet nacieszyc się nie mogę tym, że go nie mam
Mam dokładnie to samo. ..a co najgorsze zawsze wtedy najbardziej nam się chce jak @ jest.
Nie mówcie nic o guganiu bo ja wyposzczona jak diabli. Przez tydzien tylko raz mnie maz dopadł- przez te jego wyjazdy. Całe szczęscie ze sa tabletki to sobie @ przesune i jest szanasa na zblizenie() po jego powrocie w niedziele
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-22, 12:45   #341
nema_
Gość

Naprawde swietna sprawa że TŻ Twoj zapamietal taki drobiazg i w rezultacie zadbał o Twoją wygodę

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-11-22, 12:47   #342
gold-fish
Zakorzenienie

Też sie noszę z zakupem termoforu. Akurat teraz dodają do Vity (gazety), i jest taki troche mniejszy niż kiedys robili. Akurat na brzuszek

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-22, 12:50   #343
sanetka
Zakorzenienie

wlasnie dostalam zaproszenie na slub brata
to w stylu: teatr umyslnie straconej wolnosci blebleble i te akty wymienione.
na zewnatrz nawet ladnie ale w srodku-kawalek zwyklej kartki jak do drukarki wklejone chyba calosc sami robili.

no i nie powiem...mogli sie wywiedziec jak moj TZ sie nazywa skoro slub planujemy. ja mialam w planach imiennie ich wpisac gdyby byli na moim slubie jako para.mile by to bylo. ale to juz taki drobny szczegolik

Stary 2007-11-22, 12:51   #344
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
Mam dokładnie to samo. ..a co najgorsze zawsze wtedy najbardziej nam się chce jak @ jest.
Nie mówcie nic o guganiu bo ja wyposzczona jak diabli. Przez tydzien tylko raz mnie maz dopadł- przez te jego wyjazdy. Całe szczęscie ze sa tabletki to sobie @ przesune i jest szanasa na zblizenie() po jego powrocie w niedziele
hania ja też tak m m - im bardziej nie mogę, tym bardziej mi się chce
Zresztą wystarczy jak Mąż na mnie spojrzy i nic więcej mi nie trzeba
Cytat:
Naprawde swietna sprawa że TŻ Twoj zapamietal taki drobiazg i w rezultacie zadbał o Twoją wygodę
Oj, On to jest magik jak nie wiem co Zapamiętuje takie drobiazgi, szczególiki że sama się dziwię, bo nie pamiętam, że w ogóle o tym wspominałam
Stary 2007-11-22, 12:55   #345
nema_
Gość

Sanetko, no to się wybawicie - w sumie welonu już łapać nie musisz

Swoja droga ostatnio jak byłam z moim kochanym ze weselichu z jego strony, to przed oczepinami mi powiedział "tylko nie łap welonu'. Oczywiście nie miał na myśli przesądu jaki się z tym wiąże. Okazało się później to bardzo przydatne, bo ani ja ani on nie musieliśmy się publicznie całowac z obcą osobą, ani robić innych typowych dla wiejskich weselisk rzeczy.

Co mnie ucieszyło, to fakt, że podczas tego wesela poszliśmy się przejśc i porozmawialiśmy co nieco o naszej przyszłości, nawet troszke o naszym wyobrażeniu wesela. Pamiętam jak tańczyliśmy do 'kołysanki dla nieznajomej' i miałam łzy w oczach szczęścia jak mi śpiewał do ucha te słodkie słowa piosenki... Ach ach
Stary 2007-11-22, 13:00   #346
sanetka
Zakorzenienie

Cytat:
Sanetko, no to się wybawicie - w sumie welonu już łapać nie musisz
jak pojedziemy. znaczy nie wiem jak z transportem bo to drugi koniec polski a nie usmiecha mi sie jechac w styczniu cala noc pociagiem

z jednej strony chcialabym zlapac-cos na zasadzie ustawianego ze wiedza ze sie hajtamy to niech bedzie. bylam kiedys na weselu co tak zrobili-zlapala para ktora miala brac slub (brat mlodej).

ale z drugiej to nie lubie takich zabaw, glupio bym sie czula. wole z boku obserwowac.

Stary 2007-11-22, 13:08   #347
nema_
Gość

A ja własnie zobaczyłam, że mój TŻ wrzucił moje zdjęcie do siebie na profilu na tym serwisie nasza-klasa z podpisem że jestem jego. Ochh ale mi sie ciepło zrobiło na serduchu, że się mną 'chwali'. Ale mnie to podbudowało Kochane moje Kocisko
Stary 2007-11-22, 13:11   #348
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Biedaczku, ale niedziela już tuż...tuż
Najgorsze są te rozłąki

P.s. Właśnie sie dowiedziałam, że kolega Tza z pracy pojechał w delegację z koleżanką, bo ma dość proszenia się o sex A rzekomo żona od trzech miesięcy nie ma ochoty.... No i proszę, faceci ..........., jeszcze sobie to głupio tłumaczą wzajemnie, no co jak żona nie chce to co ma facet zrobić, normalnie nóż w kiesdzeni się otwiera !!!!!!!!!!!!
Stary 2007-11-22, 13:14   #349
nema_
Gość

Cytat:
Najgorsze są te rozłąki
A świeta prawda. Miałam sie zobaczyc dzisiaj z moim kochanym, jednak niestety musze zostać w domu do jutra, bo ciągle załatwiany są rózne sprawy pogrzebowe. No nic, jakoś trzeca wytrzymac..

edit: Dorinko, przykre to takie ;( Ale niestety totalnych przygłupów płci męskiej na świecie jest pełno. Dobrze, że my mamy te nasze wyselekcjonowane perełki
Stary 2007-11-22, 13:17   #350
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
P.s. Właśnie sie dowiedziałam, że kolega Tza z pracy pojechał w delegację z koleżanką, bo ma dość proszenia się o sex
Niedobrze mi się robi jak słyszę takie coś
Po prostu odechciewa się wszystkiego...
Stary 2007-11-22, 13:17   #351
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
A ja własnie zobaczyłam, że mój TŻ wrzucił moje zdjęcie do siebie na profilu na tym serwisie nasza-klasa z podpisem że jestem jego. Ochh ale mi sie ciepło zrobiło na serduchu, że się mną 'chwali'. Ale mnie to podbudowało Kochane moje Kocisko
nema ja 3 dni temu zalogowałam się tam i od tamtej pory siedze na zmiane albo wizaz albo nasza- klasa. Super sprawa
....tylko mnie wkurza wieczny problem z przeciążonym serwerem.
Stary 2007-11-22, 13:20   #352
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:

edit: Dorinko, przykre to takie ;( Ale niestety totalnych przygłupów płci męskiej na świecie jest pełno. Dobrze, że my mamy te nasze wyselekcjonowane perełki
Tak właśnie staram się mysleć, że to "perełki" ale czasem jak słyszę takie opowieści to zaczynam mieć wątpliwości, ale nieważne , trzeba przegonic chore myśli

Podobno koleżanka spełniła jego "sexualne marzenie" a żona nigdy nie chciała
Stary 2007-11-22, 13:21   #353
nema_
Gość

Cytat:
nema ja 3 dni temu zalogowałam się tam i od tamtej pory siedze na zmiane albo wizaz albo nasza- klasa. Super sprawa
....tylko mnie wkurza wieczny problem z przeciążonym serwerem.
a prawda, prawda I super jest to, ze mozna odnalezc znajomych z lat dziecinstwa. Śmiesznie jest, gdy ktos zaprasza do kontaktów i zawsze sobie mowie po cichu to imie i nazwisko i za cholere nie kojarze, potem patrze na zdjecie i nagle jest "AAAA madzia", czy tam inne imie TŻ ma tak samo

ps. Swego czasu stracilam calkowita wiare w mezczyzn i ich monogamicznosc po przeczytaniu ksiażki Życie podziemne mężczyzny' - bardzo kontrowersyjna książka, ale i dała duużo do myślenia, aż za dużo. Na szczęście wiara w płeć przeciwną do mnie powróciła dzięki mojemu mężczyźnie
Stary 2007-11-22, 13:24   #354
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Tak właśnie staram się mysleć, że to "perełki" ale czasem jak słyszę takie opowieści to zaczynam mieć wątpliwości, ale nieważne , trzeba przegonic chore myśli

Masakr. Niestety takie sytuacje na szkoleniach i delegacjach to nie zadkośc. Nasłuchałam sie swego czasu takich historii od brata.

Ja tam wychodzę z założenia ze jak facet ma takie zachowanie w genach to czy na szkoleniu czy w pracy czy podczas wyjscia po bułki jak bedzie chciał to taki numer wywinie.
Ja o swojego TZ jestem bardzo spokojna....mimo tego ze chętnych i mozliwosci do zdrady ma wiele.
Stary 2007-11-22, 13:28   #355
hihi
Zakorzenienie

Cytat:

Palant. No sorry.
EDIT:
Sorry, ale muszę to napisać - w takich momentach zaczynam się zastanawiać JAKIE to on te seksualne marzenia miał, że kobieta z którą postanowił teoretycznie świadomie spędzić życie nie była w stanie/nie chciała ich spełnić? No wiesz co bierzesz w końcu..

Cytat:
Masakr. Niestety takie sytuacje na szkoleniach i delegacjach to nie zadkośc. Nasłuchałam sie swego czasu takich historii od brata.

Ja tam wychodzę z założenia ze jak facet ma takie zachowanie w genach to czy na szkoleniu czy w pracy czy podczas wyjscia po bułki jak bedzie chciał to taki numer wywinie.
Ja o swojego TZ jestem bardzo spokojna....mimo tego ze chętnych i mozliwosci do zdrady ma wiele.
No i widzisz, ja nie Teoretycznie wiem, że kocha, że nie zdradza, że tylko ja, ale jak słysze takie historie niemalże z pierwszej ręki to moja bujna wyobraźnia ma taaaaakaąąąąą pożywke i po porostu schizy nieopisane wtedy mi się włączają Ale to w ogóle moja chora główka...
Stary 2007-11-22, 13:29   #356
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:

To racja. Haniu i bardzo dobrze, że jestes spokojna, nie dajmy się zwariować
Ja też staram się nie wariowac, bo wszystko tak naprawdę ma swoją przyczynę, no chyba że przyczyną jest łajdacki charakter- ale to akurat wykluczam
Stary 2007-11-22, 13:30   #357
nema_
Gość

Cytat:
No właśnie, myślę, że u mnie tez by długo szukać nie musiał
Ale równiez jestem spokojna, mój TŻ mi mówi, że skoro ze mną mu jest dobrze i niczego mu nie brakuje, to po co mu inna?

Dla mnie wystarczające tłumaczenie

Hihi, schizy sa u mnie równiez nieuniknione, czasem moj chory umysl wyprodukuje takie obrazy, ze nie tylko isc i walnąc glową w ścianę, żeby się uspokoić ;P
Stary 2007-11-22, 13:31   #358
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Dla mnie wystarczające tłumaczenie
A dla mnie najgorsze
Bo ślicznie, może i dobrze, ale przecież zawsze... może być lepiej I błędne koło
Stary 2007-11-22, 13:41   #359
hania811
Zakorzenienie

Wiecie ze ja w ogóle schizow nie mam. Moja głowka niczego nie produkuje. Mój TZ wyjezdza na pare nocy, jego fanki prosza go o podpisy najlepiej na całym ciele a ja się z tego brechtam.
Wypisuja do niego na myspace jakies listy- a ja się z tego brechtam.
Przesladowała go ostatnio jakaś Rosjanka i mielismy z tego niezly ubaw.
W Belgii ma fan club napalonych osiemnastek i jakos tez mnie to nie rusza- ostatnio prawie ochroniazy pobiły zeby sie do niego dostac....jedyna osoba o która byłam (i w sumie jestem) zazdrosna to jego eks.
Stary 2007-11-22, 13:42   #360
nema_
Gość

Oj to też tak mysleć nie mozna - wiem, bo ze mnie jest straaaaszna zazdrosnica, ale staram sie to opanowac. Skoro wybral Ciebie, to cos w tym musi byc, prawda? Baaa ożenił się z Tobą! Sam poprosił o rękę i składał przysięgę. Z sałego serca staram sie wierzyć, że mój Tz mnie nigdy nie skrzywdzi. Oczywiscie, ze czasem mam chwil slabosci i sie boje, ale trzeba to w sobie tępić i zyć chwilą, cieszyć się ze jest dzisiaj, a nie bac sie ze moze go nie byc za rok

Hihi ja to bym takiej fajnej babki jak Ty z inna na pewno nie zdradziła
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości