|
|
#1351 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LIX
A ja własnie odebrałam laptopa, nówka sztuka
Włączyłam, popaczyłam i wyłączyłam. Ileż mozna się gapić na pusty pulpit z koszem ![]() A teraz zabawa z instalowaniem wszystkich potrzebnych aplikacji i przerzucaniem plików ze starego grata za to SSD i 8 razy więcej ramu - trzeba bedzie uważac, żeby mi włosów nie potargało od tej zawrotnej szybkości
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-04-06 o 14:24 |
|
|
|
#1352 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() SSD i 8 x więcej ramu - już Ci zazdroszczę. Sama się przymierzam do zmiany dysku na SSD, ale zawsze jakiś pilniejszy zakup wypada... A jaki lapek? |
|
|
|
|
#1353 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1354 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Nie moge odżałować ze Vaio zrezygnowało z laptopów, mieli najlepsze, mocne przy ładnym wygaldzie. A te wszystkie Lenova i inne to dla mnie badziew ![]() Stad sie mam zamiar przesiać na maca.
|
|
#1355 | |||||
|
Panaroja
|
Cytat:
Jedno rzekę - sądzę, że gdyby to była naprawdę podejrzana zmiana , nie zastanawiali by się czy badać czy nie , więc raczej uszy do góry chociaż doskonale sobie zdaję sprawę, że takie życie w zawieszeniu to makabra Cytat:
mnie by się chciało jezcze paru rzeczy , ale nie pamiętam czego w tej chwili ![]() Cytat:
![]() 2. Cytat:
2.znam ten ból 3. ![]() Cytat:
![]() ![]() :sli na: kocham kolonię misiów !Spać mi się chce , chyba Was w związku z tym chwilowo pożegnam
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
|
|
|
#1356 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#1357 |
|
Niewyczymie.
|
Jak dla mnie Kolonia Misiów miażdży system.
Na co mi jakieś Spirytusy Duble Wanilie, czy inne Memłarsy Trespaserów, skoro mogę mieć przecudnej urody Misie? <3
|
|
|
|
#1358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze mnie tylko ciekawi czemu są różne? Takie co bym dałą radę, obręcz tylko i leży się na otwartej przestrzeni, oraz te tunele, brrrrrrrrrrrrrrr, od samego patrzenia mi duszno i słabo. Jak fansy szmansy sience-fiction kostnica. 2. Dobranoc Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-04-06 o 18:11 |
|
|
|
|
#1359 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#1360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1361 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lenovo, ja się na bebechach nie znaju, szef z chłopakami z pracy doradzali ![]() Mi się obecny hp strasznie przegrzewa i pali dyski. Szef powiedzial, ze była taka seria hp parę lat temu, akurat na nią trafiłam Dlatego teraz wolałam zaufać specjaliście,żeby samemu znów nie trafić na zonka ![]() Miałam kupić już jesienią, ale czekałam na windows10, nie znoszę ósemki
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-04-06 o 20:21 |
|
|
|
|
#1362 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
bobowe fasolowo/bobowo pomidorowe etc. ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- tylko na kocich uszach
|
|
|
|
|
#1363 |
|
Niewyczymie.
|
Ten nieznośny Iryt ma dzisiaj dzień k***y i szatana, przysięgam. Zdążył już nabić mi guza, wystraszyć wszystkie kothy w okolicy, zbić szklany blender i jeden talerz. W dodatku schował gdzieś pilot od tiwi, ugryzł mnie w stopę i wrzucił ojcu telefon do kominka.
Przyczymcie mnie, bo niewyczymie. |
|
|
|
#1364 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Niech idzie spać a jutro będzie lepiej |
|||
|
|
|
#1365 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Rejcz ![]() Maja, gratuluję zakupu ![]() Cytat:
Cytat:
Jak bym miala dziecko, to bym się chyba zastrzeliła. Szczeniak mi daje popalić, a nie muszę wstawać w nocy na karmienie. I mogę zostawiac samego czasem. A generalnie to noszę na rękach, przytulam, miziam, bawię się,zabieram na spacerki ( na rękach), zapoznaje z całym paskudnym światem, sprzątam podkłady, zanim zacznie normalnie się zalatwiać i wychodzić na zewnątrz....taka suka zastępcza jestem teraz
|
||
|
|
|
#1366 |
|
Niewyczymie.
|
Le Couvent des Minimes - Cologne of the missions. I z tego się wzięła 'kolonia misiów'
![]() Zabójczo podobne toto do Spiritueuse Double Vanille, ino słodsze
|
|
|
|
#1367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem, ale nie chciało mi się z tym bawić Na razie leży w pudle na stole, dopiero w przyszły weekend będę miec czas, żeby podłubać w instalkach, przerzucaniu plików ze starego itp. nie cierpię takiej roboty ![]() Bry znad zimna ![]() Na szczęście dzisiaj po pracy wypad na piwko to się rozgrzejem
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-04-07 o 09:10 |
|
|
|
|
#1368 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
"Dobry jest! Mnie moja dobija, teraz robimy zakupy razem tzn. pokazuję jej palcem w necie i pytam czy będzie nosić. No i doszła czapka (z ćwiekami!) a ta mi narzeka, że błyskotki i "Wojtek się śmieje" Ale przynajmniej glany w kwiatki doceniła
|
|
|
|
|
#1369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1370 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Z Twojej się już modnisia robi, nic nie poradzisz
|
|||
|
|
|
#1371 |
|
Niewyczymie.
|
14go marca wysłałam przyjaciółce paczkę. A w paczce mnóstwo dobroci. Cały zestaw makijażowy Guerlain - baza, trzy kolory meteorytów, tusz, kilka szminek. Do tego cały zestaw do twarzy Decleor. Fajne mydełka z Lush. Perfumy. Jakieś serum Kerastase. Były jej urodziny, chciałam jej sprawić przyjemność, bo to okrągła 30tka.
Głupia poczta zgubiła przesyłkę. :/ Teraz poruszamy niebo i ziemię, żeby znaleźć. :/ |
|
|
|
#1372 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Bo nie wiem, jakie są standardy w waszej, ale jak polska to już bym raczej postawiła krzyżyk... pewnie się ktoś na rozdzielni ucieszył
|
|
#1373 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Ja bym takich rzeczy nigdy poczta nie wyslala
|
#1374 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#1375 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
A bierzesz jakies suplementy na wlosy?
|
#1376 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#1377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to podobno norma, że się w ciąży od hormonów bardzo wzmacniają, ale po ciąży to nadrabiają? ![]() U mnie najlepiej pomaga picie drożdży, rosną naprawdę jak na drożdżach . Dodatkowo wcieranie jantara (z braku ostatniego pomaga mi też provit elixir i nowa wcierka Joanny na wypadanie ( pierwszy kosmetyk Joanny do włosów, który nie okazał się dla mnie bublem)
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-04-07 o 14:06 |
|
|
|
|
#1378 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#1379 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Tzn. wypadają tragicznie. Drożdży nienawidzę, te ziółka zawsze pomagały więc zobaczymy.Cytat:
Wyczytałam coby wcinać żelazo, miedź i cynk, mogę wcinać.
|
||
|
|
|
#1380 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Skonczysz karmic, to sobie ewentualnie kupisz.
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:47.

Pewnie, prędzej czy później tak uczynię, ale miałam zadidowywać? Serio ostatnio mnie to przygniotło. Chyba chcę oszukać czas.

Nie da się ukryć, że daje wędzoną szynką, sztokfiszami i Lapsang Souchong z cytryną.

"