![]() |
#91 |
Zadomowienie
|
Dot.: ..::..Kramik jesienny - różności, dokładki..::..
nie mam niestety fotek
![]() ![]() cienie są dość twarde bo wypalane, srebrnego i szarego uzywałem na sucho, tego prawie czarnego raczej na mokro jak liner i zanim nie wysechł byl rozcierany co daje fajny efekt, nazwa paletki to midnight
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Kamisio, niestety w okolicach Galerii Centrum byłabym dopiero w weekend, żeby ewentualnie sprawdzić na zywo.
A mniej więcej jaka jest cena takiej paletki? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Kasia o...
|
Znajdziesz coś u mnie za fioletowy cień YSL?
![]() Pozdrawiam! ![]()
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
Kamisio, no to pewnie Twoja paletka za jeden mój cień to trochę mało nie?
![]() Czy ewentualnie chciałabyś coś innego, czy nie? Katarina, na razie cień YSL jest w trakcie pertraktacji, więc nie wiem, czy będzie wolny czy nie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zadomowienie
|
Ta wymiana była by dla mnie ok, cień mac kosztuje 60 zł więc podobnie, zuzycie też podobne więc było by ok.
Pozatym jestem maniakiem matowych mac'ów ![]() A tak z ciekawośći jaki to kolor, bo go nie ma na ich stronie, chociaż wszystko jedno ja się przecież tym nie będe malował ![]()
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
Kamisio, ten cień MACa to jest taki mniejszy, 1.35g (więc pewnie zostało 1.32
![]() ![]() A kolor to matowy wrzos. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
a ile bylabys mi w stanie odsypać
![]() mam pytanie co do pomadki guerlain,daje kolor czy jest transparentna? cieniem ysl nadal jestem zainteresowana.
![]() |
#99 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do pomadki - na moich ustach daje kolor - rozjaśnia mi usta. Moim zdaniem super wygląda do mocnych oczu i delikatnych ust. Tak więc nie jest transparentna. Natomiast przeglądnęłam jeszcze raz to co Ty masz i jednak ostatecznie z cieni Clinique bym rezygnowała (mam ich sporo) i byłabym zainteresowana tym: - Końcówka rewelacyjnej pianki Vichy do twarzy-do skóry pozbawionej blasku, ze 150 ml zostało z 20 ml - Czekoladowy płyn do kąpieli Aquolina, zostało ok 40 % z 750 ml - Odżywka w sprayu L'Oreal Proffessionel Volume Extreme,zuzycie 40 % - to ewentualnie Natomiast nie wiem, na ile wyceniasz te rzeczy, bo ja nie mam pojęcia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
więc interesuje mnie cien ysl sliwkowy,pomadka guerlain(wlasnie szukalam pomadki so smoky eyes
![]() co konkretnie bys chciala za te rzeczy?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
hmm nie mam pojęcia,napewno musialabys sobie cos dobrac do tych rzeczy.
znalazlabys cos ![]()
![]() |
#103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Po prostu chciałabym wymienić się na coś, co na pewno zużyję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
pomadka guerlain+ cien ysl + 1/4 lyzeczki pigmentu black
za piankę vichy,aquolina,volume extreme i roll on garnier'a czy taka opcja wchodzi w grę?
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
hmm, wydaje mi się, ze taka wymianka jest dla mnie niezbyt opłacalna
![]() A nie wydaje mi się, żeby Twoje kosmetyki były tyle warte, zwłaszcza, że w wiekszości są zużyte średnio ok połowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
hmm no wlasnie,tylko nie wiem co moge ci jeszcze dorzucicc.
a tak mniej wiecej czegos szukasz? bedzie mi latwiej
![]() |
#107 |
BAN stały
|
Hej znajdziesz coś za:
Guerlain szminka nr 460 matowy, jasny cielisty róż, zostało ok 80% (może być to nawet parę rzeczy ![]() oraz 1 i 5 lakier do paznokci? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Zadomowienie
|
Witaj dodałem w swoim wątku fotke cieni Biguine, a co do opłacalnośći to uważam że jest sprawiedliwa dla obojga bo produkty maja podobną wartość i zuzycie,
ja jestem za ![]() ![]()
![]() |
#109 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na pewno chciałabym ysl i guerlaina wymienic na coś z podobnej pólki i w podobnej cenie, a nie "rozmieniać na drobne" czy wymieniać na siłę. Po prostu muszę zobaczyć, że jak wymienię, to to coś na pewno zużyję, bo za dużo mam już rzeczy, których nie używam ![]() Aha, i jakbym znalazła lepszą ofertę u kogoś za cień czy pomadkę, to niestety wolę lepszą ofertę, mam nadzieję, że to zrozumiesz ![]() ![]() Cytat:
żel do kąpieli i pod prysznic Healing Waters Magnolia z 250ml została ponad połowa albo próbkę Lancaster krem SPF 30 Mature Skin Natomiast za szminkę nic nie widzę. ![]() Cytat:
Lubię takie wypiekane cienie, szarości też, więc mam nadzieję, że będą dobre ![]() Czekam na PW. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Zadomowienie
|
Sa naprawde fajne, bo mam też inne zestawy, tego się pozbywam bo dostałem szare cienie MAC
![]() Wtym zestawie miałem problem z nakładaniem tego czarnego bo się osypuje troche na sucho, więć go nakładałem na mokro i wtedy jest miodek ![]() Wysyłam dane na PW i czekam na twoje to może jeszcze dzisiaj wyśle A tak poza temetem to pójdź i tak do galerii centrum bo z tej samej firmy jest paletka dwa błękity plus granat, błękity ładne ale beż szaleństw, za to granat obłłłłłłłłłłłłędny jest poprostu mega najlepszy ![]() ![]()
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
Zobaczymy jak to u mnie z tym osypywaniem będzie
![]() Może nie tak źle ![]() A co granatów, to mam paletkę Deborah własnie z granatem, więc na razie nie planuję granatowych zakupów. Ale i tak jak będę w GC, to obadam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
jasne ze rozumiem,to moze wymienimy się na jeden produkt?
chyba bardziej jestem zainteresowana pomadką ![]()
![]() |
#113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To wobec tego jeszcze raz - za te rzeczy, które ja chcę, Ty chciałabyś pomadkę i odsypkę maca? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Zadomowienie
|
Witaj!
Czy zainteresowałyby Cię: paletka cieni L'Oreal (brązy - 4 cienie, użyte dwa razy, kupione w sierpniu) albo róż Bourjois nr 74 (użyty raz, kupiony 6 miesięcy temu) lub paletka 2 cieni Neutrogeny (delikatne fiolety, użyte dwa razy, kupione w sierpniu)? Mnie u Ciebie interesuje: * BOBBI BROWN kremowy cień w sztyfcie w kolorze Iced Plum (2,5 g), nowiutki, maźnięty raz. Perłowy, lekko błyszczący, świetnie wyglada na powiece. * BOBBI BROWN cień pojedynczy, niestety ukruszony, ale zostało na pewno ok 80%, kolor grey, świetny do delikatnego przydymionego oka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
Wilhelmina, a masz coś poza kolorówką?
Staram się ograniczyć moje bogate zbiory cieni i chętnie wymieniłabym je na coś innego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
no tak, tylko ze odsypka 1/2 lyzeczki,ok?
moglabys mi podac jeszcze dokladna nazwę pomadki gerlę ![]()
![]() |
#117 |
Zadomowienie
|
Już mówię co mam
![]() Z pielęgnacji chętnie bym odddała: - masło Body Shop truskawkowe, zostało około 25 % opakowania - krem nawilżający Dermedic Hydrain 2 (ciężko powiedzieć ile zużyłam, ale mało; w opakowaniu jest nadal jakieś 80 % kremu) - kremowy żel do mycia twarzy Neutrogeny - Oil-Free Acne Wash. Cały, niużywany, przywieziony z USA w sierpniu. Niestety nie mogę go używać, a szkoda, bo kiedyś go miałam i był świetny ![]() Link: http://www.neutrogena.com/ProductsDe...roductLineID=1 Mam jeszcze podkład Neutrogeny Oil-free Makeup jasny nr 30, dla skóry o bladożółtawym zabarwieniu. Użyty raz. Też przywieziony w sierpniu. Link: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=6811 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To jest nr 460, kolor się nie nazywa, a seria to Deep and Matt, z SPF 15. ![]() Hmm, no to z tego co piszesz, to tylko masło body shop bardzo chętnie ![]() Kremik nawilżający mam i nie zamierzam zmieniać, żel do mycia widzę że do cery trądzikowej, ja mam raczej suchą, a podkład będzie dla mnie za jasny. Może coś jeszcze znajdziesz? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Zadomowienie
|
Posiadam jeszcze :
-Budyń wyszczuplająco-modelujący Perfecta Body z Dax Cosmwtics, nieużywany, nowy -odżywka Sunsilk bez spłukiwania Jedwabiście gładkie włosy - użyta raz, kupiona miesiąc temu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:03.