|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Problem z cera
Mam 35 lat dbam o cere najlepiej jak moge Pilingi maseczki kremy i czym bardziej dbam tym ona gorzej wyglada Juz nie wiem co robic Mam cere mieszana i wrazliwa
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Problem z cera
no to musisz zdefiniowac swoj problem ( co jest nie tak z twoja skora ) i zapoznac sie z poradami na wizazu. Wiekszosc problemow byla poruszana bardzo duzo razy i wyczerpujaca komentowana.
Dziewczyny z pewnoscia zaproponuja ci lagodna pielegnacje kosmetykami o prostych skladach i dobrze dobranych do twojej cery i jej problemow. Sa tam tez opisane zbiegi ktore wykonuje kosmetyczka lub dermatolog. Taka intensywna pielegnacja tez moze skorze zaszkodzic. Zwlaszcza kolorowymi i pachnacymi krememi z drogerii. Mi drogeryjne kremy narobily sporo problemow na buzi ( zwlaszcza happy derm loreala i nivea visage taki niby na bazie wody). Wracajac do tematu przejrzyj forum, jest wyszukiwarka, ktora znajdzie dla ciebie watki o interesujacym cie problemie. A pytania najlepiej zadawac w konkretnym watku, znajdzie sie wtedy na pierwszej stronie i napewno ktos go zauważy i odpowie. Pytania do kosmetyczki musza byc bardziej konkretne, bo zle to dla każdego moze oznaczac inny stan. Zajrzyj tez na biochemie kosmetyczna. Pozdrawiam |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:58.