|
|
#3001 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część III.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#3002 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
męczę to opakowanie już od dawna i nie mogę skończyć. Wczoraj za to mąż mi kupił waniliowego magnuma w białej czekoladzie ale już go nie ma![]() Cytat:
![]() Postanowiłam się czymś zająć i póki co odkurzyłam i wyczyściłam ławę (mam szklaną i czyszczę ją prawie codziennie;/). Jeszcze umyję podłogi, a później może faktycznie poleżę na kanapie i włączę jakiś serial... nie mogę przecież zajadać cały czas złego humoru słodyczami, bo będę wyglądała jak orka choć jak mi koleżanka powiedziała wczoraj "Kochana, jak nie teraz to kiedy?"
|
|
#3003 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- Cudny !! I taki mega kształtny
|
|
#3004 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
|
||
|
|
|
#3005 |
|
Zadomowienie
|
Śliczny brzuszek
![]() Ktoś tu wspominał o grillu?! Znowu pokusy.. ![]() Zjadłabym kiełbaskę i karczek z grilla!!!!!
.. i ślubuję Ci.. ![]() czerwiec 2015Zuzanka II kreski Edytowane przez Afrodita Czas edycji: 2016-04-07 o 12:16 |
|
|
|
#3006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#3007 |
|
Wtajemniczenie
|
No powiem Ci ze ja mojego jakos strasznie namawiac nie bede, moze pojdzie ze mna ze 2 razy, zeby wiedzial jaki mi pomoc usmierzyc bol i tyle :P
A ja wlasnie na balkonie, na lezaczku czytam ksiazke )
|
#3008 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zrobiłam sobie sałatkę z jajkiem, pomidorem, rzodkiewką i porem, ale dałam za dużo pora i jest taka ostra
|
|
#3009 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Od wtedy nie ryzykuję i strasznie za tym tęsknie, bo na brzuchu śpi mi się najlepiej ![]() Mnie nie bolało, ale miałam zwykły metal. Przyjemne to nie było, ale zdecydowanie nie bolało. Retainer na stałe mam wklejony na dole (mimo wszystko za ciasno ), na górę miałam ten przeźroczysty plastik, po tylu latach to już nawet nie wiem czy to jeszcze gdzieś mam ![]() Cytat:
Ogólnie nie stroniłam od alkoholu jakoś specjalnie, ale w ciąży jest dla mnie nie do przyjęcia. Tyle co w sylwestra skusiłam się na lampkę wina, raz jeden jedyny i wyrzuty sumienia miałam takie, że ani kropli nie tknę. Cytat:
Cytat:
Ten jeden jedyny w ciągu dnia. Na szczęście już mi to przeszło i nie trwało to długo, ale jakieś obawy są, czy krzywdy młodemu tym nie zrobiłam. Taką ilością raczej nie, ale wiadomo, obawy są. Teraz sama bym sobie tego papierosa z rąk wyjęła. Pracowałam kiedyś z babką, która palenie rzuciła ileś lat wstecz, a w ciąży z najmłodszym synem tak ją nosiło na fajki, że wróciła do nałogu. Wiedziała, że nie powinna, ale paliła - i to jak smok. Do teraz się cieszy, że się zdrowy urodził, a było to daaawnooo, bo babka teraz będzie miała gdzieś z 70 lat, z 10 lat temu to w pracy opowiadała. Cytat:
Mi biodra chrupią czasem. Dzisiaj w nocy nie mogłam się ułożyć, lewa pachwina tak mnie ciągnie, że ledwo chodzę. Co mogę na to zrobić? Odpocząć trochę i wziąć nospę. Ehhh. Nospy nie chcę, w ogóle nie chcę żadnych tabletek. Wystarczą moje wcześniejsze grzeszki, więc tabletek unikam jak ognia. Cytat:
), usłyszałam to samo. Ale u mnie alergia jest dość delikatna i kończy się na wodzie z nosa, ciągłym łzawieniu i kichaniu.Cytat:
![]() Święte słowa ![]() Wczoraj byliśmy na połówkowym. Wszystko ok, młody (na 100%, atrybut męski mu urósł od ostatniej wizyty ) odwrócił się plecami i żebra zasłaniały serce, z tego co udało się dopatrzeć jest wszystko ok, dla pewności na następnej wizycie jeszcze raz sprawdzimy, bo nie chciał się dziad pokazać. Widzieliśmy tyłek, kręgosłup i nogi, buźki tylko zarys, bo chyba spał w najlepsze i nie chciał współpracować ![]() Waży już 400 g (na ostatniej wizycie 180), mierzy 18 cm. Byczek już ![]() A wczoraj na wieczór musieliśmy go z TŻem usypiać, bo jak się położyłam to młodemu się zabrało na fikołki, uspokaja się jak czuje rękę na brzuchu. TŻowi udało się wyczuć maludę, jaki dumny ![]() TŻ o 4 wstaje do pracy, wstaję zawsze razem z nim, żeby kawkę mu zrobić. No i dzisiaj mnie głód zaczął przysysać jak już pojechał, ale często tak mam to stwierdziłam, że przetrzymam i zasnę. Mowy nie ma - Gabryś zaczął mnie tak kopać, że dopóki banana nie dostał nie było szans na sen Żarłok No to jak poszedł spać, to mi też się w końcu udało. Czy Wam też się takie włochate brzuchy porobiły? Ja mam bebech bardziej owłosiony niż nogi (nogi w stanie zapuszczonym :P). Czuję się czasem jak małpiatka, a TŻ się ze mnie śmieje, bo widzi różnicę też. Nie są to ciemne włosy (ufff), ale pełno takiego jasnego meszku
|
||||||||
|
|
|
#3010 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
za wizytęCytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#3011 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i:dla małego akrobaty..fajnie,że wszytsko w porządku na połówkowym
|
|
|
|
|
#3012 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wpadła do mnie koleżanka po papiery i dała mi worek z próbkami
Dostałam m.in butelkę z aventu na 60ml, jest tak malutka Cytat:
Brzuszek śliczny! Cytat:
Też mi wyszły włosy na brzuchu W okolicach pępka ciemniejsze, a tak to też taki meszek. Myślę, że tak
|
|
#3013 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3014 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3015 | ||||||
|
Rozeznanie
|
justynkie witaj z powrotem
Cytat:
![]() Cytat:
Za to wydrukował nam lekarz chyba z 20 zdjęć z opisami typu "serduszko" itd. i je sobie czasem oglądam![]() Cytat:
![]() Cytat:
I już zdecydowalismy, że ze względu na miejsce się na nią zdecydujemy Cytat:
![]() Cytat:
Ja mam ubezpieczenie grupowe, ale już więcej za nie zapłaciłam w miesięcznych ratach niż dostanę za urodzenie ![]() Dzis pracuję z domu, bo Panowie montują szafę na całą ścianę - inaczej w zyciu bysmy się nie zmieścili z naszymi i dziecka ubrankami. Juz zresztą mamy problem z naszymi |
||||||
|
|
|
#3016 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
Hej! Witam się w miły dzień (20t0d!
![]() Cytat:
Gratuluję 22. tygodnia!Cytat:
Trzeba się w końcu zapisać.Cytat:
za 23. tydzień!Dzięki, nie zauważyłam tego w aplikacji, teraz to już nic mnie nie powstrzyma przed atakowaniem wątku moimi wypowiedziami. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
No to oby odpowiednia pozycja spania pomogła. Fajnie, że Heviran możesz stosować, dla mnie bez porównania, działa szybko i skutecznie, a z Zoviraxem i tym podobnymi się człowiek umęczy.Cytat:
![]() Cytat:
![]() Brzuszek śliczny. ![]() Cytat:
za połówkowe, cieszę się, że wszystko w porządku, a młody stał się jeszcze bardziej męski. ![]() Mam taki włochaty brzuch. Zawsze byłam bardziej owłosiona niż mój mąż ( ), ale teraz to już przesada...
|
|||||||||
|
|
|
#3017 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
podeślesz model tefala?
|
|
|
|
|
#3018 | |
|
Zakorzenienie
|
też jakiś sposób
właśnie zaczęłam się zastanawiać czy nie zrobić takich domowych do rybki do obiadu...Cytat:
Świniaczku super, że na połówkowym wszystko ok no i gratuluję Synka
|
|
#3019 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak to co robi kot w brodziku??? Głównie to co inni (zdawało mi się że tak robią wszystkie koty): 1. (najważniejsze) On tam JEST 2. próbuje pić wode z odpływu lub zlizuje z brodzika 3. podgląda co robie w łazience 4. śpi 5. myje się ![]() za dużo rzeczy mam w lodówce ![]() zjem sos z selerem naciowym, mało twórcze ale mało roboty |
|
|
|
|
#3020 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie na sr faceci byli angazowani w każde ćwiczenie. Tu mieli coś trzymać, tam liczyc, pilnować oddechu itd. Czasem było widać, ze az na siłę mają wymyslane te zajęcia, ale nie nudzili się ani trochę. Więc zależy od miejsca. Ja chodziłam w lipcu z terminem na 29.08.
|
|
|
|
#3021 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3022 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Rozłóż sobie koc na podłodze, połóż się na plecach a nogi zegnij w kolanach i oprzyj o krzesło...i tak 15minut 2 razy dziennie nie daje dużych efektów ale czuje różnice... odciążasz trochę biodra i jest trochę lepiej...
|
|
|
#3023 |
|
Zakorzenienie
|
U nas dziś też 20t01
połowinki z tej okazji wypuściłam się do Lidla po męskie spodnie, od dziś fajne modele, a mój tż załatwił ostatnio dwie pary w tydzień :P
|
|
|
|
#3024 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3025 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
TŻa siostra też paliła w ciaży, na pewno w pierwszej i drugiej i urodziła zdrowe, nie wiem jak w trzeciej - nie utrzymujemy z nią kontaktu specjalnie, ale trzecia ciąża była bliźniacza i wielkimi krokami zbliżająca się do 40, urodziła trochę przed terminem, ale też zdrowe maludy. TŻ wylatuje z papierosami na dwór, już się skończyło popalanie przez okno w kuchni bo mi śmierdzi Na dodatek piesio nasz jak widzi, że idzie z papierosem, to staje pod drzwiami wielce szczęśliwy, że wyjdzie z pańciem na trawkę na szybkie siku Cytat:
![]() Szafę na całą ścianę prawdopodobnie skompletujemy do tej, którą mamy narożnikową. Reszta mebli w sypialni nie od parady, docelowo będzie to pokój Gabrysia, a nasza sypialnia to będzie przerobiona skrytka obok kuchni (oczywiście kosztem kuchni, która zwęży się o dobry metr, no ale coś za coś - jemy i tak w salonie) więc będziemy chcieli to jakoś logicznie zorganizować jeśli chodzi o ilość schowków. Cytat:
|
|||
|
|
|
#3026 |
|
Zakorzenienie
|
Popełniłam pierwsze zakupy dla synka
![]() Ten sweterek jest nieco wiekszy, ale bardzo mi sie spodobał. Jest wyszyty na nim baby ninja TZtowi sie spodoba. Jesli chodzi o włosy na brzuchu to tez mam warkoczyki można pleść. |
|
|
|
#3027 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
za połowinki. Widziałam właśnie, że w Lidlu jest fajna odzież męska, muszę zajrzeć czy byłoby coś dla męża.Cytat:
Ale każdą ilość miejsca się da zagracić. :P I tak teraz kombinujemy jak zorganizować miejsce dla dziecka.Cytat:
|
||||
|
|
|
#3028 |
|
Zadomowienie
|
frytki i lody a także gofry z bitą smietaną
|
#3029 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3030 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No dokładnie, dla 2 za dużo miejsca i tym się kierowałam Jedyne mieszkanie, które oglądałam bez TŻa i w ogóle nie wzięłam tego akurat metrażu (75 m2) pod uwagę Głupia ja!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:55.

ale już go nie ma
za wizytę 

1.09.2012
<3
czerwiec 2015

klask i:dla małego akrobaty..fajnie,że wszytsko w porządku na połówkowym
), ale teraz to już przesada...