|
|
#1381 |
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar LIX
|
|
|
|
#1382 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Takie cuda. Nie no musi się dać wytropić jak numer przesyłki jest. Nic w przyrodzie nie ginie, tylko na poczcie ![]() Cytat:
Jednak jesli ktoś nie ma takich problemów jak ja, tylko wiosenny wysyp, zwłaszcza pociążowy, to dopytaj czy możesz kwas foliowy, w co wierzę że jak najbardziej można. Przy kwasie foliowym włos bujny i zdrowy. Ogólnoustrojowo też lepiej. Sama lepiej przechodziłam to moje linienie, jak jadłam suplementy dobrze nabite kwasem foliowym. A teraz tragedia w trzech aktach. Nie mogę na siebie patrzeć wprost. ![]() Nic to lete na miasto. |
||
|
|
|
#1383 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
U mnie suplementy miedzi, etc nic nie robily
|
|
#1384 |
|
Zakorzenienie
|
Red, znasz?
![]() http://www.galilu.pl/zapachy/grupa-o.../quebracho-edp
![]() Red, Rejcz rozumiem ból, u mnie każdy ścięty/wypadnięty włos to ból serducha
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-04-07 o 14:48 |
|
|
|
#1385 |
|
Niewyczymie.
|
Poczta jukejowa, przesyłka rejestrowana
Zrobiłam dym to podobno będą szukać... |
|
|
|
#1386 | ||
|
Nindżopesz
|
O, zapytam, dzięki.
Cytat:
A, no i cerę mam, odpukać, nadal ładną.Cytat:
![]() Mnie obecnie ciągnie do ziółek więc nakupiłam próbek żeby sobie conieco przypomnieć. I w końcu capnęłam odlewkę Gentiane, Ouarzazate jest zbyt nietrwałe. |
||
|
|
|
#1387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cena nie zachęca ![]() jako i tego Northa ![]() http://www.moncredo.pl/marki/marki-n...osa/north.html Zresztą zrobiłam przegląd kolekcji i mi na razie starczy pachnideł na dłuuugo
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-04-07 o 15:40 |
|
|
|
|
#1388 | |||||||
|
Panaroja
|
Snad wolnego dnia i kothy
![]() Cytat:
Cytat:
2.bo inaczej wygląda tomograf a inaczej rezonans , tomograf jak pamiętam to całościowa rura , a rezonans to ta obręcz . Cytat:
pozwolę sobie się nie zgodzić albowiem nie tylko ![]() Cytat:
) , dzień potwora to masakra Cytat:
oby jukejowa poczta była uczciwsza od naszej .Cytat:
Mnie wiosennie wysypało pryszczami ale tak jak nigdy dotąd , normalnie 14-latek z zaawansowanym trądzikiem Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||||
|
|
|
#1389 |
|
Niewyczymie.
|
Tak szczerze mówiąc, to jak kocham guerlain, tak Spirytus Dubel mi zupełnie nie podszedł. Na mojej skórze za bardzo wybija się zapach zakładu stolarskiego, a wanilii to tam tyle, co koth napłakał.
Dlatego Misie bardziej mi się podobają.
|
|
|
|
#1390 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
2 ![]() I to jest bardzo pocieszające ![]() Ale słodziak jest, taka jeszcze nieufna, nieśmiala, a jak się rozkręci....bryka jak diablica tasmańska Tylko za mną się rozkręca, a i to nie zawsze, resztę ignoruje...mam nadzieję,że niedlugo się przekona,że reszta domowników też jest fajowa dla psa, 3 x wiecej osób do zabaw...zwłaszcza mój tato,kocha psiatka i sie nie moze doczekać kiedy glizda nabierze pewności na tyle,żeby mógl z nią się tarmosić... Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#1391 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Moje włosy po ciąży lepiej się sprawują niż przed, ale ja bardzo wymagająca wobec nich nie jestem Cytat:
Słodziak z niej Pierwsza?
|
|||
|
|
|
#1392 |
|
Niewyczymie.
|
Macham znad kawy
![]() Nienawidzę piątków. :/ |
|
|
|
#1393 |
|
Zakorzenienie
|
Macham znad morza z krótkimi włosami!
|
#1394 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#1395 | ||
|
Panaroja
|
snad piątku w robo
![]() Cytat:
Cytat:
wszyscy na łykent wybyli ?
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#1396 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na szczęście impreza u mnie więc nie muszę wychodzić na tę okropna pogodę
|
|
|
|
|
#1398 |
|
Piers do przodu
|
Ja się po południu wybieram z chłopakami na Żarcie na kółkach
pod Narodowy
|
#1399 |
|
Niewyczymie.
|
A tam łykent.
Czecio rocznicę z Chłopem dzisiaj mamy. Aż mnie dziw bierze, że to już trzy lata temu się poznaliśmy. Jutro będą trzy lata jak ze sobą mieszkamy.
|
|
|
|
#1400 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Szliscie jak burza z tymi kolejnymi levelami
|
||
|
|
|
#1401 |
|
Niewyczymie.
|
Nooo... poznaliśmy się i już zostałam.
Na drugi dzień poszliśmy po moje rzeczy. Po pół roku byłam już w ciąży. 3 tygodnie przed porodem wzięłam ślub. I nadal jest fajnie.
|
|
|
|
#1402 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Na dzien dzisiejszy mam dosyć wrazeń
W Saturnie zas znalazłam laptop idealny dla mnie, a szukałam ponad rok - padłam z wrazenia, jak zobaczyłam ![]() Namierzyłam też zarąbisty express do kawy ![]() A teraz zycze sobie wygrac w totka
|
#1403 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Kochane
Ja się tylko melduję, że żyję i u mnie żadnej katastrofy nie było Tylko czuję się jak przepoczwarzający się owad tą wiosną i potrzebuję pobyć sama ze sobą. Nie słyszeć głosów z zewnątrz tylko swój. Czy jakoś tak Znaczy się, zaliczam spóźnione dojrzewanie Zapisałam się na bieg 10 km, w rzyciu tyle nie przebiegłam Dziś w ramach treningu byłam pobiegać z żoną kuzyna (nieco młodsza ode mnie, w świetnej formie, niedawno przebiegła półmaraton - pół roku po urodzeniu drugiego dziecka; wygląda zresztą jakby miała lat 20 i w życiu nie rodziła) i cieszę się, że w ogóle dotarłam do domu Poza tem byłam z potomkiem w szpitalu - planowo. Poszliśmy wyciąć mu trzeci migdał, a okazało się, że oprócz tego miał też przycięte dwa gardłowe i robione uszy, bo niedosłuch (jeszcze mnie opieprzyli, że nic nie zauważyłam, ale serio, nikt nie zauważył, że coś nie dosłyszy). Wszystko poszło sprawnie, ale stresik był, musiałam lekko odchorować.MatkoBosko, gratuluję rocznicy ![]() I idę zajmować się moim połówkiem, bo ostatnio zajmuję się dużo sobą, a mało nim.
|
#1404 |
|
Niewyczymie.
|
Dziemkujem za gratulacje
![]() Pragnę ogłosić, że rocznica była bardzo udana. Bezirytkowa, bo Iryt był u teściów. Siedzielim na sofie, przytulalim się jak za dobrych przed-irytkowych czasów, oglądalim film przy kominku, a później zjedlim baaaaardzo ostre curry. Tak ostre, że po dwóch godzinach ścigaliśmy się do łazienki.
|
|
|
|
#1405 | |||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Cytat:
![]() Connie, wszystkiego dobrego na kolejne lata Cytat:
Jaki laptop? Ostatnio wszędzie dookoła ludzie mówią o swoich nowych/planowanych laptopach, nawet mój TŻ. Az mi się zaczyna chcieć jakiejś nowej zabawki ![]() A propos totka - w końcu coś trafiłam ![]() ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- Agnysko, trzymam kciuki za bieganie Szacun! Potomek jak? Doszedł już do siebie? |
|||
|
|
|
#1406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie ostatnio króluje bieganie, joga i pilates, moje trzy stare-nowe miłości ![]() Wege też bardzo do przodu
|
|
#1407 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie przestaje się podobać pachnienie - zapachy tak, ale w globalu - niestety, prawie wszystkie odpadają. Prawie - i tego będę się trzymać. Nad morzem pachnę hardkorowo - Aromatics wygrywa, potem Eden i Shalimar. Ale żeby mieć flachy - to już mnie na razie nie bawi. Dzing przestał mi się podobać - w pachnieniu. Na krótko, owszem, ale żeby mieć go na sobie x godzin - męczy. Więc chyba zostanę z odlewkami. Cytat:
Ja z Wojtkiem zamieszkałan razem po 3 tygodniach niecałych - a to bylo drugie małżeństwo (znaczy się jest) - o ktorym się mówi "drugie małżeństwo to zwycięstwo miłości nad rozumem" ![]() Cytat:
![]() Cytat:
zdrówka dla wszystkich, wyrazy podziwu dla biegania! ![]() A ja jutro już wracam do Wwy i nie mogę się doczekać spotkania z W., chociaż obawiam się, że Mu się mocno moja fryzura nie spodoba... No i malowanie - niestety, mieszkaliśmy tu w pokojach z tak malymi okienkami, że światło było do d., tylko jeden widoczek popełniłam i szkice - w tym panienkowe. Mokra robota! Z farbami! Gucio w szkole! Zaszaleję. Zaliczylam podryw w Biedronce - pan miał z 70 lat , na buty mnie podrywał - moje - chciał na kawę zaprosić, ale kiedy odmówiłam, powiedział, że bardzo mnie przeprasza, ale jestem do tego stopnia w jego typie, bo przypominam żone nieboszczkę
|
|
#1408 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
To jak bardzo ciachnęłaś włosy? |
||
|
|
|
#1409 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() klas ki:Laptop Predator.....
|
|
#1410 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Nazwa ![]() |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:23.

Takie cuda.

Nie będę z cienkimi końcami latać.

A, no i cerę mam, odpukać, nadal ładną.

Na co mi jakieś Spirytusy Duble Wanilie, czy inne Memłarsy Trespaserów, skoro mogę mieć przecudnej urody Misie? <3

"

Jaki laptop?
klas ki: